فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📀فایل تصویری
📌راز دلبری
🎙استاددهنوی
💢 نگرانی در #روابط_صمیمانه
🍃از آن جايي که تعارض بخش جدانشدنی روابط صمیمانه می باشد، یکی از علل نگرانی داشتن باور غلط(همیشه همه چیز به من مربوط است) می باشد.
🔸مثلا فردی نگران رفتار کم حرفی و گوشه گیری همسرش می باشد و آن را نشانه ای از بی محبتی همسرش می داند و به اشتباه معتقد است که او من را دوست ندارد و نمی خواهد با من صحبت کند و باید همین الان علتش را پیدا کنم.
👌درحالی كه شاید رفتار همسرش بخاطر فشار کاری یا مشغله ذهنی اش باشد و ارتباطی به دوست داشتن و نداشتن او ندارد.
اما اصرار بیش از حد فرد بر ثابت کردن دوست داشتنی بودن، رابطه را دچار #تنش کرده و نگرانی فرد را شدید تر می کند.
*
اگر در تعامل با یک شخصیت اجتنابگر هستید،رفتارتان باید چگونه باشد؟
*روی نقاط ضعف آنها کلیک نکنید
باید دقت کنید که شخصیتهای اجتنابی هیچکدام از رفتارهایی که باعث دور شدن آنها از جمع میشود را به صورت ارادی و از روی علاقه خود انجام نمیدهند. بنابراین توجه و انتقاد شما در مورد ضعفهایشان، آنها را آسیب پذیرتر و ضعیفتر می کند. شاید شخصیت اجتنابی در جمع بسیار خجالتی و کم حرف باشد، اما شما با بیان جملهای مانند «پسر من خیلی محجوب و خجالتیه تا حالا با هیچ دختری صحبت نکرده» او را بیشتر از اجتماعات دور میکنید.
*قدم به قدم به آنها پاداش دهید
رفتار تأییدی شما در قبال اقدامات مثبت و پیشرفتهای شخصیت اجتنابی، به او انگیزه پیشرفت میدهد. هر رفتار مثبت شخصیت اجتنابی اگر از جانب شما با پاداش همراه باشد، به او نیروی محرکه مثبتی خواهد داد. باید دقت کنید که رفتار شما صادقانه، محترمانه و نه از روی ترحم باشد.
*آنها را مجبور نکنید با شما روبرو شوند
اگر همه نشانههای شخصیتهای اجتنابی را در نظر بگیرید، میفهمید که آنها با چالشهای احساسی و ادراکی بسیار زیادی روبرو هستند. بعضی از شخصیتهای اجتنابی با افسردگی، اضطراب و یا مشکلات مدیریت خشم مبارزه میکنند. بنابراین مجبور کردن آنها، به انجام کارهایی که از آن فرار میکنند، فقط باعث شرم و ناراحتی بیشتر آنها می شود.
منبع:honarehzendegi .com
#روانشناسی_آرامش_ذهن
*
چرا مردها بی احساس می شوند؟
اغلب مردهایی که در معرض استرس شدید قرار دارند در خود فرومیروند ، سکوت میکنند و بیاحساس میشوند تا مسئله ی خود را به شکلی حل کنند.
از آن جایی که طبیعت اصلی مرد ، مردانه و مذکر است برای مبارزه با استرس به این نیاز دارد که خود را از معرکه عقب بکشد و مدتی را به تنهایی بگذراند. این رفتار قدرت مردانه او را تشدید و تقویت میکند. بنابراین زمان مناسبی برای رسیدگی به واکنشهای عاطفی و احساسی نیست.
اغلب مردها در برخورد با استرس ابتدا با احساسات خود قطع رابطه میکنند تا بتوانند به طور عینی و منطقی با مسئله پیش آمده برخورد کنند.
زنها از این رفتار مردها به هراس میافتند زیرا اگر قرار باشد زنی با احساسات خود قطع ارتباط کند باید به قدری ناراحت باشد که بخواهد کسی را رد کند اما این موضوع در مورد مردها صدق نمیکند در حالیکه مردها خود به خود در واکنش به استرس با احساسات خود قطع رابطه میکنند.
مرد توانایی آن را دارد که در لحظهای در خود فرو برود و سکوت اختیار کند به همین شکل میتواند در لحظهای از این حال خارج شود.
وقتی مردها متعادلتر میشوند برای آن ها صحبت درباره ی اینکه از چه موضوعی ناراحت بودند سادهتر میشود. وقتی مرد از دنیای سکوت و تنهایی بازمیگردد ممکن است حرفی برای گفتن نداشته باشد زیرا ممکن است به این نتیجه رسیده باشد که دلیل و موضوعی برای ناراحت شدن وجود ندارد.
در اغلب موارد وقتی مرد از سکوت و انزوا خارج میشود و میگوید که همه چیز خوب و عالی است ، بهتر است زنش به این گفته او اطمینان کند و در شرایط آرام قرار بگیرد.
#روانشناسی_آرامش_ذهن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*
کمبودهای عاطفی می توانند زمینه را برای بروز خیانت مهیا کند.
مراقب خلاهای عاطفی باشید…
14.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا تصمیم ازدواج در این دوره ترسناک شده؟ چون دور و برمان میبینیم که خیلی از زندگیهای مشترک، به بنبست می رسد. آمار طلاق این را به ما نشان میدهد.
اما چرا خیلی از ازدواجها به شکست میانجامد؟ چون آدمها مثل گذشته نمیسوزند و نمیسازند. به خودشان حق میدهند که ازدواج را برای زندگی بهتر و حال خوبتر بخواهند، نه اینکه ازدواجکنند صرفا برای اینکه ازدواج کرده باشند.
voice.ogg
1.23M
🔖 اختلاف سنی برای ازدواج باید چقدر باشه ؟
-
آکادمی روانشناسی زنان و مردان
اعتياد به روابط عاطفی يا عشق!
«اعتياد به روابط عاطفی، برخلاف نام لطيفش، می تواند از ويرانکنندهترين شکلهای اعتياد باشد که اين روزها به فراوانی در فيلمها و داستانهای بهظاهر عشقی به تصوير کشيده ميشود.
با توجه به نياز طبيعی و فطری انسان به روابط اجتماعی و عاطفی و انتظار بروز پديده عشق، بويژه در دوره جوانی، گاهی تشخيص موارد اعتياد به روابط احساسی و عاشقانه بسيار دشوار می شود.
درحالی که افراد معتاد به روابط عاشقانه، درگير روابطی می شوند که نه تنها از نگاه روانشناختی سالم نيست و برای فرد، شادی و تکامل عشق سالم را به همراه ندارد، بلکه در نهايت موجب آزار و زيانِ وی شده و بر کولهبار تجربههای طرد شدن، تنهایی و به عبارتی شکستهای عشقی اش اضافه می شود.
در حالت کلی، تقريباً در همه انواع اعتياد، فرد معتاد، عادت به فرارکردن از احساسات غم و غصه، خشم و تنهايی دارد. معتادان به روابط عاطفي نيز از اين قاعده مستثنا نبوده و در واقع، آنها بر روابط عاطفی تمرکز می کنند تا از پرداختن به مشکلات و هيجانات منفی زندگي خودشان بگريزند.
معمولاً افرادی که در کودکی، از مهرباني و مهر کافی بهرهمند نبودهاند، در دام اعتياد به روابط عاطفی گرفتار می شوند.
متخصصان بر اين باورند که «خودکمبینی و کمبود عزتنفس» در افرادی که در کودکی مهر و محبت کافی دريافت نکردهاند، در بزرگسالی آنها را به وابستگی شديد و اعتياد عاطی سوق خواهد داد.
بسياری از اين افراد، در کودکی تنها گذاشته شده يا رها شدهاند و به همين دليل، با تمام وجود می کوشند تا به روابط عاطفی خود «بچسبند» و از ترکشدن دوباره به هر قيمتی جلوگيری کنند.
اين افراد گاهی، در گرداب روابط عاطفی ويران کنندهای می افتند، ولی به جهت ترس از ترک شدن و تنها ماندن، از تمام کردن اين رابطه دوری می گزينند.
#ایده_متن
«تــو» کـه نباشـی ؛
هوایی برای نَـفَـس ،
آبـی بـرای حیـات...
و منی برای زندگی نیست.!
#ایده_متن
خوشا به بختِ بلندم ڪه در ڪنارِ منی
تو هم قرارِ منی ...
هم تو بیقرارِ منی...
#ایده_معنوی
قرار هر شب ما فقط 2 دقيقه بخاطر دل مهدى فاطمه (عج)❤️
❤️کانال زوجهای بهشتی❤️
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
@zoje_beheshti
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝