eitaa logo
زمرد
48 دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
1.3هزار ویدیو
91 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰۱۲ شهریور روز شهادت رئیسعلی دلواری 🔴 با گذشت بیش از یک قرن پس از شهادت رئیس علی دلواری قهرمان خطه جنوب ایران علیه استعمار انگلیس می توان ثابت نمود آزادیخواه واقعی بودن و همزمان علیه بریتانیا قیام نمودن قابل جمع است ۰
🔵بی‌بی‌سی بازهم گاف داد/ تلاش بی‌نتیجه رسانه‌های ضدانقلاب برای ماهیگیری از آب گل‌آلود بورس! 🔷با کاهش شاخص بورس در روزهای اخیر، بی‌بی‌سی فارسی و سایر رسانه‌های ضدانقلاب مانند رادیو زمانه، صدای آمریکا و ... ویدئویی را منتشر و مدعی شدند که مردم، در مقابل ساختمان بورس تجمع کرده‌اند؛ اما با یک جستجوی ساده مشخص می‌شود که ویدئوی مذکور، مربوط به اردیبهشت۹۴ بوده و اساسا تجمعی صورت نگرفته است!
🔵 🔷خبر دیدار ماکرون با آیت الله سیستانی کذب محض است. 🔹بعضی منابع خبری اعلام کرده بودند که قرار است رییس‌جمهور فرانسه در سفر خود به عراق با آیت‌الله دیدار کند که این خبر از اساس دروغ است.
✅فضای مجازی ▪️فضای مجازی یک چیزی نیست که آدم بتواند مثل یک آب روانی هر جور که می‌خواهد از آن استفاده بکند؛ دیگران دارند این آب را به یک سمتی که خودشان می‌خواهند هدایت می‌کنند؛ آنها دارند مدیریّت می‌کنند این فضا را. ۱۳۹۹/۶/۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 نشریه آمریکایی: وقت تجدید نظر در رابطه شرم‌آورمان با عربستان سعودی رسيده است 🔹 نشریه آمریکایی «نشنال‌اینترست» در گزارشی با اشاره به جنایت‌های ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی در یمن خواستار تجدید نظر واشنگتن در رابطه با این کشور شد. 🔸 این نشريه در یادداشت روز چهارشنبه خود خاطرنشان کرد كه رئیس‌جمهور بعدی آمریکا، صرفنظر از اینکه «دونالد ترامپ» باشد یا «جو بایدن» باید در رابطه با عربستان سعودی تجدیدنظر کند. ✍پینوشت:شوخی نکن عربستان که دست پرورده خودتونه!!! @golpabasir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 دانش‌آموزان شنبه صبح باید به مدرسه بروند یا نروند؟ 🔹رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارت آموزش و پرورش: والدین شنبه صبح از مدارس فرزندانشان کسب اطلاع کنند.
🔵مسافران اولین پرواز تل‌آویو-ابوظبی چه کسانی بودند؟ 🔷اسامی هیئت اسرائیلی-آمریکایی اعزامی به امارات
💢گاف شیطنت‌آمیز عطاء‌الله مهاجرانی! 📍مانور روی تصویر جعلی... 💢عکس واقعی و فتوشاپی از دیدار مکرون با فیروز (خواننده زن مسیحی) در لبنان 📍عکس تزئین اتاق، با تصاویر سید حسن نصر الله، سردار سلیمانی و... فتوشاپ است 📍این مردان بزرگ آسمانی نیاز به تائید یک خواننده مسیحی یا ... ندارند 📍مشخص نیست هدف فتوشاپ کنندگان این تصاویر چیست 🤔 🔴به
🌺همه فرازهای قبلی زیارت عاشورا مقدمه است برای همین دعا که : ✨خدایا مرا در دنیا و آخرت با امام حسین(ع) قرار بده.✨ ◾️کمک کن در راه امام حسین (ع) قدم بردارم. ◾️کمک کن حسینی فکر کنم. ◾️کمک کن حسینی رفتار کنم. ◾️کمک کن حسینی زندگی کنم. 🌺کسی که حسینی زندگی کند حتماً در آخرت با امام حسین (ع) محشور خواهد شد.
مجتبی خامنه و سید مجتبی خامنه ای یک نفر یا دو نفر ‼ لطفا با دقت کامل مرور کنید👇👇 مجتبی خامنه کیست❓ 🔹داستان از آنجا شروع شد که عده ای در شبکه VOA از جمله پرویز ثابتی مقام امنیتی نفر دوم ساواک و... ادعا کردند پسر رهبر ایران تاجر است و حال اصل ماجراچیست ؟ 🔹آقای مجتبی خامنه شخصی ست که از پدری ایرانی و مادری اهل دبی به دنیا آمد نامبرده بواسطه ثروت مادری در اول جوانی بعنوان یکی از ده تاجر برتر دبی به فعالیت خود ادامه می دهد که هم اکنون در خیلی از شهرهای ایران هم سرمایه گذاری نموده است و این شخص هیچ گونه ارتباطی با خانواده مقام معظم رهبری نداشته و با توجه به اینکه نام ایشان تقریبا با نام آقای سید مجتبی خامنه ای همخوانی دارد تهمت های زیادی را متوجه پسر رهبری کرده که خیلی از این موارد از طریق شبکه های ماهواره ای در اختیار مردم ایران قرار می گیرد. 🔹حواسمان باشد کارشناسان VOA وقتی می خواهند دروغ بگویند جوری دروغ می گویند که قابل باور باشد و متاسفانه برخی مردم ساده هم باور می کنند در ضمن اطلاعات مجتبی خامنه در سایت اقتصاد و دارایی دبی موجود است نه روحانی( معمم) است و نه فرزند رهبر. 🔹سیدمجتبی حسینی خامنه ای با مجتبی خامنه " فرق داشته و نباید اجازه بدهیم با این تشابه بعضی از مردم دچار شبهه و انحراف شوند. 🔹این کار نشان میدهد که دشمن تمام تلاشش را میکند تا شخصیت رهبری را تخریب کند و چون الحمدالله رهبری و خانواده ی ایشان به این گناهان آلوده نشده اند دشمن از طریق دروغ و تهمت قصد دارد تا مردم را فریب دهند. وچه ساده لوحند مردم نادانی که به پاکی رهبر خود و خانواده اش ایمان دارند اما باز هم تهمت هارا باور میکنند. سیدمجتبی خامنه ای جز آقازاده هایی است که بو و نشانه ای از آقازاده گی نبرده و در کمال ساده زیستی و گمنامی با درجه اجتهاد مشغول تدریس درس خارج در قم می باشند همانند علمای بزرگوار دیگر جهان تشییع جای شگفت انجاست که با این همه هجمه ها و تهمت ها هیچ گونه استفاده شخصی از بیت المال (صدا و سیما ، خبرگزاری ها ، روزنامه ها و حتی سخنرانی های رهبر انقلاب و .. ) توسط رهبر انقلاب برای دفاع از خود و فرزندشان نداشتند این یعنی اوج مظلومیت ، پاک دستی ، صداقت ، بی ریایی ، پاکی و اخلاص رهبر انقلاب و فرزند بزرگوارشان حاج اقا مجتبی و در مقابل خباثت دشمنان و منافقان انقلاب و کشور و مردم که واقعا انسان انگشت حیرت به دهان خود میگیرد.
💠📌کفاره گناهان آقای شهردار ✅شهردار ارومیه که بود ، دو هزار و هشت صد تومان حقوق می گرفت. یک روز بهم گفت «بیا این ماه هر چی خرجی داریم رو کاغذ بنویسیم، تا اگه آخرش چیزی اضافه اومد بدیم به یه فقیر.» همه چی را نوشتم ؛ از واکس کفش گرفته تا گوشت و نان و تخم مرغ. آخر ماه که حساب کردیم، شد دو هزار و ششصد و پنجاه تومان. بقیه ی پول را داد لوازم التحریر خرید، داد به یکی از کسانی که شناسایی کرده بود و می دانست محتاجند. گفت: «اینم کفاره ی گناهای این ماهمون.» 🔸✍کتاب شهید مهدی باکری ،انتشارات روایت فتح