هدایت شده از قطب نما ۱۴
سخن به حقی که تکیه کلام آقای پزشکیان هست و بدون استثنا در همه برنامه های تبلیغاتی خودشان آنرا مطرح می کنند این هست که می فرمایند : مشکل ما عدم اجرای قانون هست .
این سخن جناب پزشکیان قابل تحسین هست و نگارنده هم همواره در کلاس درس به این نکته اشاره میکنم که یکی از اشکالات مدیریتی ما سلیقه ای عمل کردن یا ناقص اجرا کردن و یا حتی در مواردی عدم اجرای قانون هست .
سوال مهمی که باید از جناب پزشکیان پرسید این هست که اگر دولت به هر دلیلی قانون را اجرا نکرد یا ناقص اجرا کرد ؛ کدام نهاد باید ورود کند و با ابزارهای قوی قانونی که در اختیار دارد دولت را ملزم به اجرای قانون نماید ؟ پاسخ روشن هست مجلس شورای اسلامی . در اینصورت باید به ایشان یاد آوری کرد جنابعالی دقیقا شانزذه سال نماینده مجلس بودید و الان هم در مجلس هستید چرا ترک فعل کردید و نسبت به وظیفه قانونی کوتاهی کرده یا بیتوجهی نموده اید ؟
آقای پزشکیان ! شما با داشتن اختیارات قانونی مثل سوال ؛ تحقیق و تفحص و استیضاح ؛ به تعبیر خودتون یقه هیچ کسی رو نگرفته اید . بنابراین اگر رییس جمهور شدید و مستقیم یا غیر مستقیم خودتون یا زیرمجموعه های دولت از اجرای قانون استنکاف ورزیدید قطعا یقه و مچ خودتون رو نخواهید گرفت . پس این چرخه معیوب باید ادامه پیدا کند ؟
https://eitaa.com/ghotbnama1
هدایت شده از قطب نما ۱۴
.
❇️ من رای می خوام به هر باری ❇️
✍ پورخردمند
ماکیاولی فیلسوف ایتالیایی در تاریخ فلسفه ، نظر مشهوری دارد که میگوید هدف، وسیله را توجیه میکند. آری ! هدف آنچنان مطلق است که هر وسیله ای را بایستی در راه آن قربانی کرد ! مهم رسیدن به هدف و مقصدی است که در نظر داریم و در راه رسیدن به این مقصود باید از هر وسیله و ابزاری استفاده کرد .
مرحوم آیت اله العظمی بهجت می فرمایند : ما زندگی میکنیم که قیمت پیدا کنیم نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم .
مخاطبان گرامی ! دو گزاره بالا هر کدام گفتمانی را نمایندگی می کنند که نگاه کاملا متفاوتی نسبت به انسان ؛ زندگی و سیاست معطوف به قدرت دارند .
در کارزار انتخاباتی طبیعی ست که همه دنبال رای هستند و باید برای رسیدن به هدف سعی و تلاش کنند اما باید دقت کرد که یکی از تفاوتهای نظامهای لیبرال دموکراسی غربی با نظام سیاسی اسلام در موضوع انتخابات در مورد شیوه های تبلیغاتی برای رسیدن به این مقصود هست که در اولی ؛ غایت نهایی رسیدن به قدرت هست و در نیل به آن هر اقدام و سخنی مباح است اما در دومی محدودیتهایی برای کسب قدرت وجود دارد و گر نه هر قول و فعلی مباح شمرده می شود که با تعالیم آسمانی اسلام در تضاد است . در این میان چنگ زدن به هر ترفندی از قبیل تحقیر و شکستن غرور ملی ؛ تطهیر چهره دشمن ؛ دروغگویی و سیاه نمایی ؛ تخریب رقیب ؛ وعده های پر زرق و برق و حتی وعده های ناشدنی ؛ ریخت و پاش و هزینه های گزاف ؛ تحریک احساسات قومی و مذهبی ؛ بهره گیری از اشخاص ناخوشنام ؛ قلب واقعیتها ؛ اقدامی خلاف قانون و شرع هست ضمن اینکه اینگونه رفتارها بمثابه زمینی ست که توسط خود کاندیدا ؛ مین گذاری شده ؛ گسلهایی را ایجاد کرده و بقول جیمز دیویس موجب افزایش انتظارات شده و تازه بعد از رسیدن به قدرت ؛ مجموعه این رفتارها ؛ دامن خود او را خواهد گرفت . یعنی پس از قرار گرفتن در موضع قدرت ؛ علاوه بر مشکلاتی که وجود داشت با مشکلات خود ساخته نیز مواجه خواهد شد که در گرماگرم انتخابات ایجاد کرده است . به هر حال این نوع اظهارات برای هر چیزی مفید باشه قطعا « برای ایران » مضر است . ممکن است گفته شود بالاخره انتخابات الزامات خاصی دارد و برخی رفتارها اجتناب ناپذیر هست و نمیتوان از دور به انتخابات نگریست و آن را ساده سازی کرد . نگارنده دو بار حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی را تجربه کرده است و نیک میداند که انتخابات مقوله ای بسیار پیچیده و دشوار هست اما با وجود این اعتقاد دارد که میتوان الزامات انتخابات را رعایت کرد و بدون افتادن در دام فریب شیوه های مرسوم غیر اخلاقی و شعارهای پوپولیستی و چنگ توسل زدن به رفتارهای ماکیاولیستی ؛ با مردم صادق بود و با رقبا به رقابت برخواست و چاشنی این رقابت ؛ رفاقت باشد نه نفرت پراکنی و زیر سوال بردن دستاوردهای نظام و سوراخ کردن کشتی انقلاب که خود در آن نشسته ایم . والله قسم عوامفریبی عاقبت خوشی ندارد و سیاه نمایی ها و دروغهای رنگارنگ به امید رای گرفتن ؛ دزدی از جیب مردمی ست که مستحق آن نیستند . خواهش میکنم امید مردم و ارزشهای انقلاب را وجه المصالحه قدرت طلبی خودمان نکنیم . سخن بس است ؛ در یادداشت بعدی ؛ مصداقی تر خواهم نوشت . برویم سریال ساختمان پزشکان و نیز فیلم بازپرس را ببینیم .
https://eitaa.com/ghotbnama1
سلام علیکم رفقا سه تا الهی به رقیه میگید برای شفای مریضاو خوب شدن حال بنده💔🥲