eitaa logo
*افسران جنگ نرم *
342 دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
3.2هزار ویدیو
211 فایل
"♻"مباحث اعتقادی سیاسی ویژه هادیان سیاسی حوزه ها+ فرماندهان واحدها +فرماندهان پایگاه های مقاومت+سرگروه های صالحین ومدیران محترم حوزه های علمیه و ... (*🌸*)به یاد#شهیدسپهبدحاج قاسم سلیمانی"بسیج" شهرستان ساوه"#طرح_ثامن" ارتباط با ادمین: @LabbaikyaHusain
مشاهده در ایتا
دانلود
💠بی شرفی اصلاحاتچی ها !!!! 🔷گره زدن پیشتازی جو بایدن به کاهش قیمت طلا و بازگشت امید به ایران !!! 💠پ.ن. اینگونه ذهن مردم را آماده مذاکره می‌کنند...
💢اگر فقط یکی از معاونان وزیر کار می کردند؟ ✔نکته: دولت ما ۱۹ وزارت خانه دارد،اگر فقط یکی از معاونان وزارت جهاد و کشاورزی خوب کار کند ،اقتصاد ایران از هلند جلو می زند.ما در اینجا وضعیت خود را با کشور هلند مقایسه می کنیم: 🔴۱.هلند در پرورش و تجارتِ گُل مقام اول را در جهان داراست.دامداری و کشاورزی نیز از پایه‌های اقتصاد هلند محسوب می‌شود. 🔘۲.دومین صادرکننده جهانی عمده کالاهای کشاورزی، بعد از آمریکا (البته مساحت آمریکا ۲۷۰برابر بزرگ‌تر از هلند است) 🔴۳.هلند دارای مساحتی کمتر از مساحت سه استان شمالی ماست و از نظر آب و هوایی نیز از شرایط آب و هوایی سه استان شمالی ما برخوردار نیست و همچنین جمعیت بیشتری را نیز دارا می­‌باشد. 🔘۴. کشور هلند با مساحت ۴۱۰۰۰ کیلومتر مربع دارای جمعیت ۱۷ میلیون نفر می­‌باشد. اما سه استان شمالی کشور ما با جمعیت حدود ۷.۵میلیون نفر، مساحتی حدود ۵۷۰۰۰کیلومتر مربع دارا می‌باشند. 🔴۵.اگر بخواهیم میانگین بارش را در استان‌­های شمالی به خصوص استان مازندران و گیلان حساب کنیم، مقدار آن چیزی در حدود ۷۰۰میلی­متر در سال می‌­باشد که این مقدار برای کشور هلند چیزی در حدود ۶۰۰ میلی­متر خواهد بود. 🔘۶. رقم کل صادرات کشاورزی ایران در حدود ۵میلیارد دلار است که ۱۲/۷ درصد از صادرات غیرنفتی را به خود اختصاص داده است، اما این رقم (صادرات کشاورزی) برای کشور گل‌ها (هلند) در طول چند سال اخیر به طور میانگین ۹۰ میلیارد دلار بوده است. 🔴۷.. هلندتوانسته است که تا از طریق درآمد صادراتی از بخش کشاورزی، ۴ برابر درآمدهای نفتی ما در طول سال را به دست آورد.(درامد نفتی ایران از ۸.۵ تا ۲۰ میلیارد دلار اعلام شده) 🔘۸. ما در دنیا مقام هفدهم تولید گل و گیاه را داریم ولی در صادرات آن در مقام ۱۰۷ قرار گرفته‌ایم و کشورمان در ۳ ماهه اول سال جاری اقدام به صادرات بیش از ۲ هزار و۳۵۶ تن گل و گیاه و انواع نباتات به ارزش ۵ میلیون و۳۳۳ هزار و۶۶۰ دلار به ۲۳ کشور جهان کرده است. این ظرفیت وجود دارد و دنیا هم خریدار گل ایرانی است. ✔حال خودتان جواب بدهیداگرفقط یکی از معاونان وزارت جهاد و کشاورزی کار می کرد آیا در انتظار نتیجه انتخابات آمریکا می ماندیم؟! ⁉️چه کسی نمی گذارد دولت کار کند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢یه روزیکی از 🏴دیربه صبحگاه رسید"فرمانده برای اینکه رزمنده بسیجی رو تنبیه کنه"گفت؛ باید در دودقیقه ۱۵۰تاصلوات📿بفرستی. 💢بسیجی دیدنمیشه ولی کم نیاورد؛رو کرد به گردان وگفت: 🏴کُل ِ گردان صلوات📿⚘📿⚘ 💢کل گردان که ۴۰۰ نفربودصلوات فرستادند؛بعد به فرمانده میگه:۱۵۰ تا برای امروزبقیش برای فردا . 🏴درادامه باماهمراه باشید.
Sedayeenghelab 184.mp3
3.33M
📢 💠 تشریحی بر بیانات راهبردی مقام معظم رهبری در۱۳ آبان 🎙 دکتر یدالله جوانی 🎧بشنویم:زمان ⬅(۵:۲۹) 💢عقلانیت"حکم می کنددرمقابل زیاده خواهی های آمریکابایستیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"نمازودعا 📖قال الصادق(ع) 🍁همانا خداوند نمازهاي پنجگانه را در بهترين ساعتها بر شما واجب كردبنابراين بعد از نمازهادعاکنید. (بحارالانوار ، جلد۸۵،ص۳۳۰)
🔶انسان با علم نمی شود. 🔆با علم تهذیب نمی شود، علم انسان را تهذیب نمی کند. گاهی علم انسان را به جهنم می فرستد، گاهی علم توحید انسان را به جهنم می فرستد، گاهی علم عرفان انسان را به جهنم رساند، گاهی علم فقه انسان را به جهنم می فرستد، گاهی علم اخلاق انسان را به جهنم می فرستد. با علم درست نمی شود. تزکیه می خواهد (یزکیهم) تزکیه مقدم است بر همه چیز (ره) 📚صحیفه نور، جلد ١٩،صفحه ٩٢
🔴 بایدن و ج. ا. ایران| ایرانی ها باید واقع بین تر باشند! ♻«راه هوشمندانه تری برای سخت گیری بر ایران وجود دارد». این جمله ، تیتر یادداشت جوبایدن در ۱۳ سپتامبر در سی ان ان بود. بایدن در این یادداشت می نویسد: «ما به تحریم های هدفمند علیه ایران در زمینه برنامه موشکی ، حقوق بشر و حمایت از تروریسم ادامه خواهیم داد.» 🔴این یعنی بایدن طرفدار راهبرد فشار تر بر ایران است. بر اساس این راهبرد هدف بایدن از بازگشت به برجام نه رفع تحریم ها، بلکه اجماع سازی علیه ایران و فشار بیشتر در حوزه های متنوع است. ♻" آنتونی بلینکن" مشاور سیاست خارجی بایدن هدف دولت او را ایجاد احماع برای فشار موثرتر و انزوای ایران میداند. بلینکن میگوید: «ما از برجام به عنوان پلتفرمی استفاده خواهیم کرد که با فشار بیشتر ، ایران منزوی تر میشود» 🔴" جیک سولیوان" دستیار بایدن میگوید: «ایرانی ها باید واقع بین تر باشند!. تصور کاهش تحریم ها بدون مذاکره بر سر موشک های ایران غیرعملی است». ♻ " ایلان گولدنبرگ" مشاورخاورمیانه دموکرات ها هم در گزارشی نوشته است: «برجام نیازمند مکملی است که به بند غروب سیاست های منطقه ای و موشک های بالستیک ایران بپردازد»
💢آخرین نتیجه انتخابات آمریکا 🌀جوبایدن با ۲۸۴ رای الکترال پیروز انتخابات آمریکا شد. 💢دونالد ترامپ، از پذیرش پیروزی بایدن خودداری کرد و اظهار داشت که انتخابات هنوز با پایان خود فاصله دارد.
💥دموکرات هاباایران چه کردند؟؟؟