eitaa logo
@Imam7tom
413 دنبال‌کننده
16.5هزار عکس
15.6هزار ویدیو
1.5هزار فایل
کانال امام موسی کاظم علیه االسلام حاوی مطالب مذهبی
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام حضرت نجات ، مهدی جان می بینی روزگار پردرد و تلخمان را ؟ می بینی دلهای داغدار و ِسینه های بخون نشسته مان را ؟ می بینی اشک های جاری و بغض های فرو خورده ی بی پایانمان را ؟ می بینی هزار زخم بی مرهم بر پیکر نحیف آرزوهایمان را ؟ می بینی دردهای ناتمام و اضطراب کشنده مان را ؟ اینجا ... در انتهای کور و تاریک و جهنمی آخرالزمان ، ما هر روز برزخ را مرور می کنیم ... می ترسیم بهشت ندیده از دنیا برویم ... بیا و رهایمان کن از هجوم رنج ها ...
✖️اتفاقی مشابه حادثه هواپیمایی و تاحدی دردناکتر در زمان رسول خدا(ص) از معروف ترین خطاهای فردی در زمان رسول الله جریان کشتاری است که خالدبن ولید در روستای بنی جذیمه مرتکب شد که خلاصه قضیه از این قرار است که: «رسول خدا پس از فتح مکه برای فراخوانی قبایل بیابان نشین اطراف مکه دسته‌هایی را برای دعوت به اسلام گسیل داشت. یکی از این قبایل بنو جذیمه بود که خالد بن ولید مامور فراخوانی آنان شد. هنگامی که خالد نزد آنان رسید، آنان که با سلاح بیرون آمده بودند، اعلام کردند اسلام را پیش از این پذیرفته، بنی جذیمه پس از اطمینان از آنکه خالد با آنان به خشونت رفتار نخواهد کرد، سلاح‌ها را بر زمین نهاده، تسلیم شدند؛ اما خالد به رغم اعتراض برخی از لشکریان به سبب کینه‌های دوران جاهلی حدود ۳۰ نفر از آنان را کشتند!!» 🔻 چون این خبر به رسول خدا صلی‌ الله‌ علیه‌ و‌ آله‌ وسلّم رسید از اقدام خالد تبری جست و سه بار فرمود: «اللهم انی ابرا الیک مما صنع خالد بن الولید!» خدایا من از آنچه خالدبن ولید انجام داد، بیزارم و امیرمؤمنان ، علی علیه‌السّلام را براساس خوابی که پیش از این دیده بود برای جبران کار ناپسند خالد به سوی بنی‌جذیمه فرستاد. امام علی (علیه‌السّلام) با پرداخت دیه و خسارت تمام اموال حتی هزینه کاسه سگان!! و دلجویی از بازماندگان، ماموریت رسول خدا را به خوبی انجام داد و آنها را خرسند کرد. و افراد قبیله نیز از قصاص خالد گذشتند. 🔺چندنکته این اتفاق تاحدی سنگین‌تر از اتفاق ناگوار اخیر هواپیمایی بود اول اینکه، در اتفاق ناگوار اخیر، خطا بزرگ بود ولی سهوی بود، شرایط، شرایط حساس بود، در چند ثانیه باید عامل پدافندی تصمیم میگرفت و عمل می‌کرد ولی متأسفانه تشخیص اشتباه، باعث خطای سهوی شد. ولی خالدبن ولید عمداََ حمله کرد و انسان‌های بی‌گناه را کشت دوم اینکه، در اتفاقی که زمان پیامبر(ص) رخ داد، شرایط شرایط حساس جنگی و آماده باش نبود. قبیله بنوجذیمه سلاحش را کنار گذاشت و تسلیم فرستاده پیامبر شد و بی گناه کشته شد، ولی شرایط ایران در اتفاق اخیر، شرایط حساس جنگی بود که هر لحظه ممکن بود مورد هدف موشک‌های دشمن قرار میگرفت. خطاهای فردی در حکومت معصوم هم رخ می دهد. و اساسا اگر سیره و رفتار آن حضرت نبود، امروز گرفتار سردرگمی می شدیم. البته این موضوع از بزرگی و دردناکی حادثه چیزی را کم نمیکند و دستگاه‌های ذیربط باید مانند پیامبر(ص) که امیرالمؤمنین (ع) را بسمت قبیله بنی جذیمه فرستاد و خسارت را پرداخت کرد و از آن‌ها دلجویی کرد تا راضی شدند، باید بازماندگان این حادثه را دریابند و رضایت نسبی آن‌هارا کسب کنند، بهرطریقی.
1_169416608.ogg
959.8K
🎙 کمی در مورد اتفاقات اخیر و بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح و امتحانات آخر الزمان حاج آقا حسینی/تنها مسیر آرامش
🌸 🌷 از علائم ظهور.. از اغتشاشات اجتماعی و شعاردهی های خیابانی خوشحال نیستیم؛ ولی این هم یکی از علائم پایان غیبت و تحقّق ظهور است. چاره ای نیست! تقدیر ازلی، مو به مو باید محقّق شود.
1_169152834.mp3
12.03M
🔸السَّلاَمُ عَلَيْكِ يَا فَاطِمَةُ بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ 🔖منبر کامل 🔖 ♦️موضوع: 👇 معانی فاطمیه 🚩 🔻جلسه دوم ┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 افشاگری سردار حاج سعید قاسمی از فراری دادن جاسوسهای انگلیسی به دستور روحانی #نفوذ #انتقام_سخت روحانی از #سپاه
آغاز جنبش سفیانى و مراحل آن شرایط و اوضاع ترسیم شده در روایات ، جنبش سفیانى را بسیار خشن و سریع توصیف مى كند یا به تعبیر سیاسى امروز جنبشى دراماتیك و خونین مى باشد زیرا اوضاع جهانى و كشمكش بین ابرقدرتها به اندازه اى وخیم مى شود كه منجر به نبرد مى گردد. و وضع سرزمین شام كه فتنه فلسطین آن را بر هم مى زند ((همچون بهم خوردن آب در مشك )) و از ضعف و ناتوانى و تجزیه شدن ، گرفتار رنج و افسردگى است .. و مهمتر از آن ، از نظر غربى ها و یهودیان رسیدن نیروهاى اسلام و قواى ایرانیان به مرزهاى فلسطین و دروازه هاى قدس مى باشد، سپس نفوذ روسها در سرزمین شام و جهان اسلام افزایش مى یابد. از این رو آنها اقدام به انتخاب زمامدارى مقتدر مى نمایند. تا بتواند منطقه پیرامون اسرائیل را براى سلطه اسرائیل كاملا زیر فرمان آورد و از این جاست كه او نقش مهم خود را كه تنها خط دفاع (عربى ) از اسرائیل و غرب است اجرا مى كند، بلكه آنها دست او را در جنگ عراق و اشغال آن جهت جلوگیرى از خطر ایرانیان و یاران درفش هاى سیاه باز مى گذارند. همچنانكه دست سفیانى را دریارى رساندن به حكومت ضعیف حجاز و براى درهم شكستن جنبش اساسى و نوینى كه نمى تواند نهضت امام مهدى (علیه السلام ) در مكه مكرمه بشمار آید باز مى گذارند.
جنبه هایى را كه روایات ، آشكارا یا به اشاره یاد مى كند، به فهمیدن سرعت و شدتى كه از ویژگیهاى جنبش سفیانى مى باشد و روایات درباره آنها سخن مى گوید، كمك مى كند. از امام صادق (علیه السلام ) روایت شده است كه فرمود: سفیانى از نشانه هاى حتمى ظهور است و خروج او از آغاز تا انجام پانزده ماه بطول مى انجامد، وى شش ماه كارزار مى كند، همینكه بر پنج شهر دست یافت نه ماه فرمانروائى مى كند بى آنكه روزى برآن افزوده شود. آن پنج شهر عبارتند از: دمشق ، اردن ، حمص ، حلب و قنسرین كه مراكز فرمانروائى منطقه ، سوریه ، اردن و لبنان مى باشد. و روایات بر بودن اردن در آنها تصریح مى كند، اما لبنان كه جزئى از سرزمین شام و تابع پنج شهر بحساب مى آید، بعید نیست كه در قلمرو حكومت سفیانى قرار گیرد.
روایات زمان جنبش وى را معین مى كند و وقوع آن را در ماه رجب مى داند، از امام صادق (علیه السلام ) روایت شده است كه فرمود: از نشانه هاى حتمى ظهور خروج سفیانى در ماه رجب است . و این امر، یعنى خروج سفیانى شش ماه قبل از ظهور حضرت مهدى (علیه السلام ) خواهد بود، زیرا حضرت در شب دهم یا روز دهم محرم همان سال در مكه ظهور مى كند و تسلط سفیانى بر منطقه شام كه عبارت است از لشكركشى به عراق و سپس به حجاز، به تصور پیروزى بر یاران امام مهدى (علیه السلام ) و نهضت آن حضرت مى باشد قبل از ظهور آن بزرگوار انجام مى پذیرد.
جنبش سفیانى در سه مرحله انجام مى شود، نخست : مرحله تثبیت سلطه وى در شش ماهه اول . مرحله دوم : هجوم و پیكار او در عراق و حجاز، مرحله سوم : بازگشت وى از توسعه طلبى در عراق و حجاز و دفاع در برابر تحرك سپاه حضرت مهدى (علیه السلام )، جهت حفظ متصرفات باقیمانده اش از سرزمین شام و اسرائیل و قدس .
قابل دقت است كه ، روایات مربوط به سفیانى جنگ هاى شش ماهه اول وى را به اختصار ترسیم مى كند و این درگیریها ابتدا جنگ هاى داخلى او با اءصهب و اءبقع و سپس با نیروهاى اسلامى و غیراسلامى مخالف خود است تا اینكه استیلاى او برسرزمین شام كامل مى گردد. ولى با توجه به جنبش او، طبیعى است كه این شش ماه ، سراسر پر از عملیات هاى متراكم نظامى خواهد بود وى بگونه اى سلطه خود را تحكیم مى بخشد كه بتواند نیروهاى زیادى را براى نبردهاى گسترده در نه ماه آینده تجهیز و گردآورى نماید. و ممكن است سفیانى در كنار جنگهاى شش ماهه اول خود، علاوه بر اءبقع و اءصهب با فرمانروایان اردن و لبنان و دیگر نیروهاى مخالف درگیرى داشته باشد.
روایتى ، به شدت جنگ هاى سفیانى با ابقع و اصهب اشاره مى كند و همین جنگ ها موجب نابودى شام مى گردد. از امام باقر (علیه السلام ) روایت شده است كه فرمود: از نشانه هاى ظهور، فرو رفتن یك آبادى به نام جابیه از روستاهاى شام و فرود آمدن تركان در جزیره و رومیها در رمله است ، درگیریهاى زیادى در این هنگام در سراسر زمین رخ مى دهد تا اینكه شام ویران مى گردد ((و در روایتى آمده است ، نخستین سرزمینى كه ویران مى شود شام است و علت ویران شدن آن اجتماع سه درفش (نیرو) در آنجاست ، نیروهاى اصهب ، لشكر ابقع و لشكر سفیانى .