زیارتنامه_امام_حسن_عسکری_ع🌸
🔮🌸اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا مَوْلایَ یا اَبا مُحَمَّد الْحَسَنَ بْنَ عَلِیٍّ
الْهادِیَ الْمُهْتَدِیَ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا وَلِیَّ اللهِ وَابْنَ اَوْلِیآئِهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا حُجَّةَ اللهِ وَابْنَ حُجَجِهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا صَفِیَّ اللهِ وَابْنَ اَصْفِیآئِهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ اللهِ وَابْنَ خُلَفائِهِ وَاَبا خَلیفَتِهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَا بْنَ خاتَمِ النَّبِیّینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَا بْنَ سَیِّدِ الْوَصِیّینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَا بْنَ اَمیرِ الْمُؤْمِنینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَا بْنَ سَیِّدَةِ نِساءِ الْعالَمینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ الاَْئِّمَةِ الْهادینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَا بْنَ الاَْوْصِیاءِ الرّاشِدینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا عِصْمَةَ الْمُتَّقینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اِمامَ الْفائِزینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا رُکْنَ الْمُؤْمِنینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا فَرَجَ الْمَلْهُوفینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا وارِثَ الاَْنْبِیاءِ الْمُنْتَجَبینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خازِنَ عِلْمِ وَصِیِّ رَسُولِ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا الدّاعی بِحُکْمِ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا النّاطِقُ بِکِتابِ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا حُجَّةَ الْحُجَجِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا هادِیَ الاُْمَمِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا وَلِیَّ النِّعَمِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا عَیْبَةَ الْعِلْمِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا سَفینَةَ الْحِلْمِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبَا الاِْمامِ الْمُنْتَظَرِ، الظّاهِرَةِ لِلْعاقِلِ حُجَّتُهُ، وَالثّابِتَةِ فِی الْیَقینِ مَعْرِفَتُهُ، الُْمحْتَجَبِ عَنْ اَعْیُنِ الظّالِمینَ، وَالْمُغَیِّبِ عَنْ دَوْلَةِ الْفاسِقینَ، وَالْمُعیدِ رَبُّنا بِهِ الاِْسْلامَ جَدیداً بَعْدَ الاْنْطِماسِ، وَالْقُرْآنَ غَضّاً بَعْدَ الاْنْدِراسِ، اَشْهَدُ یامَوْلایَ اَنَّکَ اَقَمْتَ الصّلاةَ، وَآتَیْتَ الزَّکاةَ، وَاَمَرْتَ بِالْمَعْرُوفِ، وَنَهَیْتَ عَنِ الْمُنْکَرِ، وَدَعَوْتَ اِلى سَبیلِ رَبِّکَ بِالْحِکْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ، وَعَبَدْتَ اللهَ مُخْلِصاً حَتّى اَتاکَ الْیَقینُ، اَسْأَلُ اللهَ بِالشَّأنِ الَّذی لَکُمْ عِنْدَهُ اَنْ یَتَقَبَّلَ زِیارَتی لَکُمْ، وَیَشْکُرَ سَعْیی اِلَیْکُمْ، وَیَسْتَجیبَ دُعائی بِکُمْ، وَیَجْعَلَنی مِنْ اَنْصارِ الْحَقِّ وَاَتْباعِهِ وَاَشْیاعِهِ وَمَوالیهِ وَمُحِبّیهِ، وَالسَّلامُ عَلَیْکَ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَکاتُه.🌸🔮
☀️ #نسیم_حدیث ☀️
💎امام حسن عسکری صلوات الله علیه:
🔹کسی که بصیرت قوی و معرفت نیکو به ولایت اهل بیت علیهم السلام و برائت از دشمنان آنها داشته باشد، چنین کسی برادر دینی شماست و از پدران و مادرانتان به شما نزدیکتر است.
📚وسائل الشیعه ج9 ص229
💠امام حسن عسکری علیه السلام
🔺مَا أَقْبَحَ بِالْمُؤْمِنِ أَنْ تَكُونَ لَهُ رَغْبَةٌ تُذِلُّهُ
🔰چه زشت است براي مومن به چيزي دلبستگي پيدا كند كه مايه خواري اوست.
📙تحف العقول ج ۲ ص۴۸۹
▪️شهادت #امام_حسن_عسکری تسلیت باد▪️
✦┈┈••✾•🌺•✾••┈┈✦
▪️به بهانه ی شهادت امام حسن عسکری (ع)؛
🔴 "عسکری" صحیح است یا "عسگری" !؟
1. عسگری به معنای عقیم و بیدانه است؛ همانطور که انگور عسگری به جهت بی دانه بودنش به این نام مشهور شده است. لذا دشمنان از این شهرت برای اثبات عقیم بودن امام و عدم وجود امام زمان استفاده میکرده و میکنند!
2. در حالیکه عسکر محلهای بوده در شهر سامرا که لشکرگاه و محل توقف سپاه خلفای عباسی در آنجا قرار داشت.
3. خلفای عباسی برای زیر نظر داشتن فعالیتهای فرهنگی، علمی و سیاسی امام هادی(علیه السلام)، آن حضرت را در سال 236 ه.ق از مدینه به سامرا انتقال و در محله عسکر سکونت دادند. چون امام حسن عسکری (علیه السلام) و پدر بزرگوارش امام هادی(علیه السلام) در محله عسکر قرارگاه سپاه در شهر سامرا زندگی میکردند، به « #عسکری » لقب یافتند و این لقب مشترک بین آن حضرت و پدرشان امام هادی(علیه السلام) است و آنها را عسکریین گفتهاند.
4. اگر بنا بود این لفظ به (گاف) نوشته یا تلفظ شود، باید امام هادی نیز عقیم میبود و از نعمت فرزند محروم تلقی میشد.
5. از سوی دیگر عسکر لفظی عربی است و اصولا در زبان عربی حرف گاف وجود ندارد. پس آنچه صحیح است، عسکری (با کاف) است، نه عسگری (با گاف).
6. در به وجود آمدن شایعه عقیم بودن حضرت، عوامل مختلفی چون خلفای عباسی، جعفر کذاب و فردی به نام زبیری تاثیری بهسزا داشتند.
7. شایسته است با بازنشر این مطلب در ترویج کلمه صحیح عسکری به جای عسگری کوشش نماییم / بصیرت افزایی
⚡️حقایقی در مورد ۹ ربیع الاول و «عیدالزهرا»
🔸روز نُهُم رَبیعُالاول روز آغاز امامت امام زمان(عج) است. بنابر نقلی در این روز، عمر بن سعد از قاتلین امام حسین(ع) کشتهشد. گاه در این روز محافلی به نامهای، عیدُ الزهرا و فرحةُ الزهراء، به عنوان روز قتل خلیفه دوم عمر بن خطاب برگزار میشود درحالی که قتل خلیفه دوم روز ۹ ربیع الاول نبوده است بلکه بر اساس اعلام اکثر علمای شیعه و مورخان سنی و شیعه تاریخ قتل خلیفه دوم در ماه ذیالحجه سال ۲۳ هجری بوده است و روز ۹ ربیع الاول روز کشته شدن عمر بن سعد به دست مختار ثقفی است که در آن سالها جشنهایی به این زمینه گرفته میشده که بعدها به دلیل هم اسم بودن عمر بن سعد با خلیفه دوم به این نام یعنی «عمر کشون» مشهور شده است.
🔸مراجع و عالمان دینی شیعه برپایی مجالسی که در آن اهانت به مقدسات و بزرگان دینی اهل سنت میشود را جایز نمیدانند.
شاید بسیاری خبرهای کشتار شیعیان در پاکستان، حمله به شیعیان در کربلا، محاصره دهها خانوده شیعه اندونزی در جاوه شرقی، حمله به حسینیهها و مراکز شیعی در سوریه، حمله به شیعیان نیجریه ،محدودیتها علیه شیعیان در مصر و عربستان و ... را شنیده باشند، اما در چرایی چنین اتفاقاتی کسی فکر نکرده است.هر چند میتوان دهها عامل را در این برشمرد اما یکی از این عوامل مراسمهایی است که در روز ۹ ربیعالاول برگزار میشود.
🔸برخی مجالس وهنآمیز که به اسم تشیع برگزار میشود که برگزار کننده همین مجالس ساده و به ظاهر مخفیانه!! خسارت بزرگی به مکتب راستین اهل بیت(ع) وارد کرده و مسئولیت خون هزاران شیعه مظلوم زاهدانی، پاکستانی، عراقی، لبنانی و ... را به گردن میگیریم.
🔸تجربه نشان داده که هیچگاه دشنام گفتن به مقدسات دیگران موجب هدایت گمراهان نمیشود بلکه برعکس آنان را به لجاجت و مقابله به مثل وادار می کند از این رو اهل بیت(ع) به شیعیان یادآور می شدند که خداوند از دشنام گفتن حتی نسبت به بتهای مشرکان نهی فرموده است.
خداوند می فرماید « به معبود کسانى که غیر خدا را میخوانند دشنام ندهید، مبادا آنها(نیز) از روى(ظلم و) جهل، خدا را دشنام دهند »[أنعام/۱۰۸] بنابراین پرهیز از دشنام یک اصل قرآنی و اسلامی است.
🔸در همین راستا و برای پاسخ به شبهات حول مجالس انحرافی معروف به «عید الزهرا» و «عمر کشون» خواندن کتاب نهم ربیع، خسارتها و جهالتها بسیار توصیه میشود. این کتاب نوشته «مهدی مسائلی» توسط انتشارات وثوق منتشر شده است.
🔸متأسفانه در سالهای اخیر و با امکانات جدیدی هم که به وجود آمده، امکان ضبط تصاویر یا صوت این مجالس برای شرکت کنندگان در آن به سهولت وجود دارد که در بعضی موارد این فیلم ها و صوتها به کشورهای مجاورمان که شیعیان ، اهل تسنن و وهابیت در کنار یکدیگر زندگی می کنند نفوذ یافته و باعث ایجاد فتنه و ریختن خون پاک شیعیان آن منطقه گردیده است.
🔸همچنین در سیره اهل بیت(ع) تأکید بر مدارا با اهل سنت صورت گرفته است، چنان که در کتابهایی نظیر «المحاسن للبرقی»، «الکافی»، «تفسیر العیاشی»، «بحارالانوار» و «مستدرک الوسایل» به احادیثی بر میخوریم که بر اصل وحدت مسلمانان اذعان دارند که برگزاری این چنین جشنهای خرافی موجب برهم زدن وحدت مسلمانان میشود
🔸 روز ۹ ربیع در اصل سالروز آغاز امامت امام زمان (عج) میباشد و به جای مشغول شدن به خرافات و مجالس حرام و بدعت هایی چون عیدالزهرا ، ما که ادعای شیعه بودن و یاوری امام زمان(عج) را داریم میبایست در این روز با آقا امام زمان تجدید بیعت کنیم و خود را آماده یاری و اطاعت کامل از حضرت نماییم و در درگاه الهی برای تجیل در ظهور ایشان استغاثه کنیم و خب طبیعی است که دشمنان اسلام و منافقین با مراسم خرافی، حرام و غیرمرتبط با سالروز امامت امام زمان(عج)، تلاش کنند ما را از بیعت با آقا امام زمان(عج) و مجالس مرتبط با سالروز امامت حضرت دور کنند.
📚منابع:
بخش فرهنگی خبرگزاری فارس
ویکی شیعه / کتاب «نهم ربیع، خسارتها و جهالتها»
❀🍃✿🍃❀
🍃✿🍃❀
✿🍃❀
🍃❀
❀
🔰 سختتر از فقدان پدر !!
❤️امام حسن عسکری (علیه السلام) به نقل از رسول الله(صلی الله علیه و آله) فرمودند:
🔘سخت تر از یتیم جدا شده از پدر، #یتیمی است که از #امامش جدا شده و توانایی دستیابی به وی را ندارد و حکم امامش را درباره مسائل دینی مورد ابتلا نمیداند.
☑️آگاه باشید هر کس از #شیعیان ما که به علوم ما دانا است و این ایتامی را که از مشاهده امام خویش منقطع شده اند، در دامان خود بگیرد و به سمت معارف ما هدایت کند و با شریعت ما آشنا گرداند با ما در مقام #رفیق_الاعلی خواهد بود.
📚بحارالأنوار، ج۱۰۵، ص ۱۷۱
❣اللّٰھـُــم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْ❣
❀
🍃❀
✿🍃❀
🍃✿🍃❀
❀🍃✿🍃❀
💠امام حسن عسکری (علیه السلام) در سختترین شرایط عهدهدار خاصترین امامت نسبت به امامان و معصومان دیگر بودند.
🔸خود ایشان فرموده اند که هیچکدام از آبا و اجدادم شرایط سخت من را نداشتند.
🔸سختگیریهای دوران امامت امام عسکری (ع) نظیر نداشت چون دشمنان ایشان می دانستند نهضت عاشورا و امام حسین (ع) با نهضت مهدوی کامل میشود.
🔸در روایات آمده حضرت جبرئیل از جانب خداوند متعال امام عسکری را هیبت الله نامیدند که نشانه و بیانگر جایگاه خاص و منزلت ایشان است.
#استاد_موسویان
#معرفت_امام
🌷معین امر آخرت🌷
◀️امام حسن عسکری علیهالسلام معین و یاور ما در امر آخرت است و این مطلب در فرازی از دعای توسل دیگر در مفاتیح الجنان آمده است:
«اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِحَقِّ وَلِیِّکَ الْحَسَنِ بْنِ عَلِیٍّ عَلَیْهِ السَّلَامُ إِلَّا أَعَنْتَنِی بِهِ عَلَى أَمْرِ آخِرَتِی بِطَاعَتِکَ وَ رِضْوَانِکَ»
◀️گویا وجود مقدس حضرت امام حسن عسکری علیهالسلام است که انسان را در وادی انجام طاعت و جلب رضایت خدای سبحان، کمک کرده و او را همراهی میکند و تنها نمیگذارد.
🌷شادمانی در عالم دیگر🌷
◀️توسل به وجود مقدس حضرت امام حسن عسکری نه تنها موجب انجام طاعت و جلب رضایت خدای سبحان است بلکه باعث شادمانی و سرور در انتقال از دنیا به سوی آخرت میگردد.
◀️در دعای توسل دیگر در مفاتیح الجنان به این مطلب اشاره میکند:
«اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِحَقِّ وَلِیِّکَ الْحَسَنِ بْنِ عَلِیٍّ عَلَیْهِ السَّلَامُ إِلَّا أَعَنْتَنِی بِهِ عَلَى أَمْرِ آخِرَتِی بِطَاعَتِکَ وَ رِضْوَانِکَ وَ سَرَرْتَنِی فِی مُنْقَلَبِی وَ مَثْوَایَ»
◀️توسل به وجود مقدس حضرت امام حسن عسکری موجب شادی ما در انتقال از این عالم به عالم قبر و قیامت میگردد (سَرَرْتَنِی فِی مُنْقَلَبِی وَ مَثْوَایَ).
#استاد_بروجردی
#معرفت_امام
#امام_حسن_عسکری_علیه_السلام
📢 با اینکه امام حسن عسکری علیه السلام در حصر شدیدی بسر میبردند و دائم در تقیه بودند، اما فضائل و کرامات ایشان بر مردم پوشیده نماند، لذا مطابق با روایتِ شیخ صدوق (ره)، بمحض انتشار خبر شهادت آن امام مظلوم در سامراء، شهر یکپارچه عزا و ضجه شد و گویی قیامت بپا شده بود و همه برای مراسمِ تدفین آن حضرت حاضر شده بودند.
📚کمال الدین، إسلاميه، ١/٤٣
▪️به بهانه ی شهادت امام حسن عسکری (ع)؛
🔴 "عسکری" صحیح است یا "عسگری" !؟
1. عسگری به معنای عقیم و بیدانه است؛ همانطور که انگور عسگری به جهت بی دانه بودنش به این نام مشهور شده است. لذا دشمنان از این شهرت برای اثبات عقیم بودن امام و عدم وجود امام زمان استفاده میکرده و میکنند!
2. در حالیکه عسکر محلهای بوده در شهر سامرا که لشکرگاه و محل توقف سپاه خلفای عباسی در آنجا قرار داشت.
3. خلفای عباسی برای زیر نظر داشتن فعالیتهای فرهنگی، علمی و سیاسی امام هادی(علیه السلام)، آن حضرت را در سال 236 ه.ق از مدینه به سامرا انتقال و در محله عسکر سکونت دادند. چون امام حسن عسکری (علیه السلام) و پدر بزرگوارش امام هادی(علیه السلام) در محله عسکر قرارگاه سپاه در شهر سامرا زندگی میکردند، به « #عسکری » لقب یافتند و این لقب مشترک بین آن حضرت و پدرشان امام هادی(علیه السلام) است و آنها را عسکریین گفتهاند.
4. اگر بنا بود این لفظ به (گاف) نوشته یا تلفظ شود، باید امام هادی نیز عقیم میبود و از نعمت فرزند محروم تلقی میشد.
5. از سوی دیگر عسکر لفظی عربی است و اصولا در زبان عربی حرف گاف وجود ندارد. پس آنچه صحیح است، عسکری (با کاف) است، نه عسگری (با گاف).
6. در به وجود آمدن شایعه عقیم بودن حضرت، عوامل مختلفی چون خلفای عباسی، جعفر کذاب و فردی به نام زبیری تاثیری بهسزا داشتند.
7. شایسته است با بازنشر این مطلب در ترویج کلمه صحیح عسکری به جای عسگری کوشش نماییم / بصیرت افزایی
❌ ضعف و ناتوانیِ امام حسن عسکری علیه السلام، در اثر مسمومیت زهر.
▪️وقتی که امام حسن عسکری علیه السّلام آبی طلبید که با مصطکی جوشانیده بودند و خواست که بیاشامد، فرمود: اوّل آبی بیاورید که نماز کنم. چون آب آوردند، دستمالی در دامن خود گسترد و وضو ساخت و نماز بامداد را ادا کرد و ظرف آب مصطکی که جوشانیده بودند گرفت که بیاشامد، از غایت ضعف و شدت مرض دست مبارکش میلرزید و ظرف بر دندانهای شریفش میخورد. چون آب را بیاشامید، روح مقدّسش به عالم قدس پرواز نمود.
📓جلاء العیون، صفحه ۹۹۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حدیث
#عاقبت_به_خیری به روایت #امام_عسکری "ع"
ایشان از پدرانش روایت میکند که #امام_صادق علیه السّلام به مردی نوشتند:
اگر می خواهی کارهایت به نیکی انجام گیرد و پایان عمر و زندگیات #خیر باشد؛
🔴✔️ تا هنگام مرگ، حق خدا را مراعات کن
🔴✔️ نعمت های خداوند را، در راه معصیت خرج نکن
🔴✔️ به بردباری و حلم خداوند، مغرور نباش
🔴✔️ و به آن که یاد ما میکند یا مدعی مودت و دوستی ما میشود، نیکی نما.
لازم نیست بدانی او راست می گوید یا دروغ، تو طبق نیت خود کار کن و او را به دروغش واگذار.
📚مستدرک الوسائل، جلد 12، صفحه 142
⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️
1_121583367.mp3
2.94M
🔖سه امام غریب 🔖
#استاد_عالی
#امام_حسن_عسکری علیه السلام
🔺امام حسن عسکری(ع) هرگز به حج مشرف نشدند چون ...
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈