eitaa logo
˼ اَمـٰانھـ ˹ 🇵🇸
582 دنبال‌کننده
8.9هزار عکس
5هزار ویدیو
116 فایل
📍تحت مدیریت تر‌ک اوشاخلاری - شهرستان پارس آبادمغان - - کپۍ؟ حلالت‌ رفیق! https://abzarek.ir/service-p/msg/2466108
مشاهده در ایتا
دانلود
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رائفی پور: چرا مردم از برخورد با مفاسد دلشان خنک نمی شود؟ چرا با عاملان وضع موجود برخورد نشد؟! همانطور که قبلا گفتم همانند حجامت که خون حجامت شده را نشان خود فرد می دهند باید برخورد با مفسدین را شفاف به مردم نشان دهند مسئولی که ۶۰ تن طلای کشور را حراج کرد یا مسئولی که ۱۸ میلیارد ذخایر ارزی کشور را به باد داد و برخوردی با آنها نشد. مشی قرآن و پیامبران و ائمه با مفسدان اینگونه نبود. @shahidsarjoda
🌺پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله : هر جمعی که در مجلسی حضور پیدا کنند و خدا را ذکر نکنند و بر پیامبرشان نفرستند، آن مجلس، مجلس حسرت و وبال گردنشان در روز قیامت خواهد شد. 📚 کافی جلد ٢ صفحه ۵٣٠ 🌺🍃🌺🍃 🌺در ماه ربيع بسی مکرر صلوات 🍃بر فاطمه و احمد و حیدر صلوات 🌺نابودی وهابیت و آل سعود 🍃
💜🌹🍀برمدارعشق 🍀🌹💜 🕊🕊 حكمت_صلوات 🕊🕊 صلوات: تنها دعايي هست كه حتما مستجاب مي شود. صلوات : بهترين هديه از طرف خداوند براي انسان است. صلوات : تحفه‌اي از بهشت است. صلوات : روح را جلا مي‌دهد. صلوات : عطري است كه دهان انسان را خوشبو مي‌كند. صلوات : نوري در بهشت است. صلوات : نور پل صراط است. صلوات : شفيع انسان است. صلوات : ذكر الهي است. صلوات : موجب كمال نماز مي‌شود. صلوات : موجب كمال دعا و استجابت آن مي‌شود. صلوات : موجب تقرب انسان است. صلوات : رمز ديدن پيامبر در خواب است. صلوات : سپري در مقابل آتش جهنم است. صلوات : انيس انسان در عالم برزخ و قيامت است. صلوات : جواز عبور انسان به بهشت است. صلوات : انسان را در سه عالم بيمه مي‌كند. صلوات : از جانب خداوند رحمت است و از سو فرشتگان پاك كردن گناهان و از طرف مردم دعا است. صلوات : برترين عمل در روز قيامت است. صلوات : سنگين‌ترين چيزي است كه در قيامت بر ميزان عرضه مي‌شود. صلوات : محبوب‌ترين عمل است. صلوات : آتش جهنم را خاموش مي‌كند. صلوات : فقر و نفاق را از بين مي‌برد. صلوات : زينت نماز است. صلوات : بهترين داروي معنوي است. صلوات : گناهان را از بين مي‌برد.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از جهاد علمی 🇵🇸🇮🇷
امروز غیر از امام زمان‌ (عج) برای هر چیزی برنامه‌ریزی کنیم، فقط اتلاف وقت کرده‌ایم! البته بدان معنی نیست که تحصیل نکنیم، کار نکنیم و... بلکه مقصود این است که همه کارها، درس خواندن‌ها و فعالیت ها را در جهت رفع موانع ظهور جهت دهی کنیم!
باشه ولی از ترس نقطه‌ها رو یادت رفته بذاری عزیزم @shahidsarjoda
سلام چه اهنگی؟
سلام ممنونم از لقب های امامان استفاده کنید... گوگل بزنید میاره.. مثلا لقب های امام زمان(عج) 😊