مروری بر چهارصد سال جنایات بریتانیای کبیر + عکس - مشرق نیوز
https://www.mashreghnews.ir/news/178465/%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%AC%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A8%DB%8C%D8%B1-%D8%B9%DA%A9%D8%B3
کشتار جلیانوالا باغ - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%B1_%D8%AC%D9%84%DB%8C%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7_%D8%A8%D8%A7%D8%BA
گیرم که چند تا رگه رنگی را با کمک چند تا عمله همفکر خودتان پاک کردید. خونهایی که در این چند صد سال در جای جای کره خاکی رو زمین ریختهاید را چطور پاک میکنید؟ مثلا کشتار آمریستار.
#اسماعیل_واقفی
#کشتار_آمریستار
#سفارت_انگلیس
پ.ن
کشتار جلیانوالا باغ (به انگلیسی: Jallianwala Bagh massacre) که در زبان انگلیسی به "کشتار امریستار" (Amritsar massacre) معروف است[۱] در تاریخ ۱۳ آوریل ۱۹۱۹، و در پی سرپیچی مردم شهر امریتسار ایالت پنجاب در شمال غربی هند از قانون منع تجمع راج بریتانیا اتفاق افتاد. این واقعه یکی از خونینترین وقایع دوران استعمار امپراتوری بریتانیا بر شبهقاره هند بود.
@ANARSTORY
💎•﴿ باغ انار ﴾•💎
گیرم که چند تا رگه رنگی را با کمک چند تا عمله همفکر خودتان پاک کردید. خونهایی که در این چند صد سال د
کسی از واقعه خونبار آمریستار چیزی میدونه؟
💎•﴿ باغ انار ﴾•💎
#تمرین162 مبین آیا کسی علاقه دارد که مغالطات را یاد بگیرد تا بتواند در جهاد تبیین موفق باشد. یا هم
#تمرین163
هندی هستید؟ خبببب کافیه...نگفتم شروع کنید به رقص هندی که...فقط منتظر فرصت هستیدها. واقعا که. مگر فیلم شعله است؟ به همین سوی چراغ قباحت دارد. ما همه انسان هستیم.
خب حالا تصور کنید یک هندی مبارز و قدرتمند و با غیرت هستید که انگلیسی ها شما و دوستانتان را در یک جایی جمع کردند...خیلی هستید...شاید چند هزار نفر.
شما میدانید تا چند دقیقه دیگر رگبارهای مرگبار شما را به گلوله میبندند. چکار میکنید؟ برای ما بنویسید. اطرافیان خودتان را توصیف کنید. از گذشته خودتان بنویسید. چرا انگلیسی ها به شما ظلم کرده اند؟ یادم رفت بگویم که شما دختر هستید و عاشق کریشنا هستید. کریشنا زلفهای مهتابی دارد شبقگون. راه که میرود همچون کوه است که میغلتد. سینهاش فراخ است و پهلوان. گردنش برافراشته. شما آجو هستید... همیشه در دفترچه خاطراتتان نام خودتان را کنار کریشنا مینویسید. میخواهید او شووَرتان شود.🙄 خب تا اینجا که بد نیست. خیلی هم خوب است. علاقه به همسر و خانواده🤓. ولی متاسفانه انگلیسیها گلوله ها را شلیک میکنند و به سینه کریشنا میخورد. شما عنان از کف میدهید و در حالی که هنوز عقد رسمی هندی نشدهاید خودتان را میاندازید روی بدن کریشنا... کریشنا دست راستش را آرام بالا میآورد و به سمت موهای شما....یه لحظه... از ارشاد تماس گرفتند و گفتند بقیهاش قابل گفتن نیست😐.
خودتان این جنایت انگلیسی ها را بنویسید. کشتار آمریستار را برای جهانیان توضیح دهید. کریشنا اگر الان بود یک شووَر نازنین میشد. از اینهایی که همش دنبال کسب و کار. همش النگوهای خوشگل برایتان میخرید. همش به خانوادهاش میپرداخت. خدا لعنت کند انگلیسی های کثیف را. بنویسید دیگر.
#تمرین163 #تمرین
#کریشناوآجو
#کشتار_آمریستار
#هند
#جنایت
#انگلیس_وحشی
#جلیانوالاباغ
#باغ_انار
@ANARSTORY
💎•﴿ باغ انار ﴾•💎
کشتار جلیانوالا باغ - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D8%B4%D8%AA%
جلیانوالا باغ، بزرگترین پارک محصور شهر محسوب میشد و هر سال مراسمی مذهبی نیز در آن برگزار میشد. بدین ترتیب، همزمانی مراسم مذهبی و فضای سیاسی پرتنش شهر، موقعیتی ایجاد کرد تا هزاران نفر در باغ جمع شوند. به نظر میآید مردم هم آمده بودند تا مراسم را تماشا کنند و هم خواستههای سیاسی خود را مطرح کنند و حکومت نظامی را زیر سؤال ببرند. بر اساس منابع هندی تعداد حاضرین در باغ بین ۱۵ تا ۲۰ هزار نفر بودهاست.[۱
فاتحان سرزمین نو
عرفان رستگار
' 20
1397
فارسی
بالای 13 سال
مستند «فاتحان سرزمین نو»؛ روایتی نو از کشف سرزمین آمریکا بیان میکند. روایتی برخلاف آنچه که تاکنون شنیدهایم.
بهدنبال تحقیقات گذشته بیان میشد که کریستف کلمب با اعتقاد به کرویبودن زمین برای دستیابی به سرزمینهای بکر و ثروتمند در اقیانوس به طرف غرب حرکت کرد و سرانجام در سوم اوت سال ۱۴۹۲میلادی با سه کشتی پینتا، نینیا و سانتاماریا موفق به کشف «سرزمیننو» شد. این در حالی است که با استناد به یافتههای باستانشناسی و مقایسه بین فرهنگهای دو سوی اقیانوس میتوان اثبات کرد که مسلمانان سالها قبلتر از کلمب به سرزمیننو رسیدند و سفر ظاهراً اکتشافی کلمب در حقیقت ادامهی فتح سرزمینهای اسلامی بود؛ همچنین مناطق جغرافیایی قبایل و شهرهای بسیاری در سراسر قاره آمریکا وجود دارند که هنوز هم اثبات کننده زندگی مسلمانان در این مناطق است که برخی از آنها هنوز اصالت خود را حفظ کردند…
تهیه کننده :عرفان رستگار
نویسنده : دکتر حمید شفیعزاده، عباس پورهدایت
#مستند
#عماریار
از طریق پیوند زیر تماشا کنید
https://ammaryar.ir/product/fatehan-sarzamin-no/
پوستین وارونه - انجمن حجتیه
محمدمهدی خالقی
' 61
فارسی
بالای 13 سال
دانش آموز سابق مدرسه علوی تصمیم میگیرد به بررسی خاستگاه و ریشه فکری مدرسهای که سالها در آن تحصیل کرده بپردازد. مستند «پوستین وارونه» با دستمایه قرار دادن یکی ازموضوعات مهم تاریخ معاصر از جنبه تاریخی و فکری به مسأله انجمن حجتیه میپردازد و در این مسیر به گفتگو با آقایان حیدر رحیمپور، محمدفاضل استرآبادی، وحید جلیلی، عزت شاهی، جواد منصوری، رحیمپور ازغدی، پناهیان مینشیند.
...
تهیه کننده :
محمدمهدی خالقی
تهیه شده :شبکه افق
نویسنده: محمد مهدی خالقی
#مستند
#عماریار
از طریق پیوند زیر تماشا کنید.
https://ammaryar.ir/product/پوستین-وارونه-انجمن-حجتیه
رُوِىَ اَنَّها عليهاالسلام ما زالَتْ بَعْدَ اَبيها صلي الله عليه و آله مُعَصَّبَةَ الرَّأْسِ ناحِلَةَ الْجِسْمِ مُنْهَدَّةَ الرُّكْنِ باكِيَةَ الْعَيْنِ مُحْتَرَقَهَ الْقَلْبِ يُغْشى عَلَيْها ساعَةً بَعْدَ ساعَةٍ [مناقب ج3:362.]
مورخين گفته اند: حضرت فاطمه عليهاالسلام پس از پيامبر صلي الله عليه و آله پيوسته سرى بسته از شدت درد و جسمى نحيف و در خود فرو شكسته و چشمى گريان و قلبى سوخته داشت كه ساعت به ساعت از خود مى رفت و بى هوش مى شد.
#روضه
#فاطمیه
#باغ_انار
@ANARSTORY