📩 رهبر انقلاب در دیدار تعدادی از مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی:
👈🏻 ملاحظه و رعایت اقتضائات کار فرهنگی - تبلیغی راهبردی ضروری و همیشگی است
🔻 رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز در دیدار رئیس و جمعی از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری، تولید و ارائه محصولات فاخرِ مبتنی بر فکر نو، و در نظر گرفتن اقتضائات اجتماعی و فرهنگی تبلیغ را در عین خشیت کامل از پروردگار، دو وظیفه مهم دستگاههای فرهنگی تبلیغاتی خواندند.
🔹 حضرت آیت الله خامنه ای ضمن قدردانی از اقدامات خوبی که در سازمان تبلیغات اسلامی انجام گرفته است، با استناد به آیات قرآنی، خشیت از پروردگار به معنای «ملاحظه، رعایت و مراقبت» را راهبرد ضروری و همیشگی فعالان عرصه فرهنگ و تبلیغ دانستند و افزودند: دستگاهها و عناصر فرهنگی-تبلیغی باید کاملاً مراقب باشند که حرف خدا در هیچ شرایطی زمین نماند و در این زمینه نباید از جنجال و هوچی گری و اتهامات ترسید.
🔹 ایشان توجه به اقتضائات اجتماعی در تبلیغ را نادیده گرفتن خشیت الهی ندانستند و گفتند: کارهای فرهنگی لوازمی دارد که باید به آنها توجه کامل کرد.
🔹 ایشان توجه به لسان قوم را در فعالیت های فرهنگی- تبلیغاتی از جمله این اقتضائات برشمردند و گفتند: زبان ارتباط گرفتن با یک جوان و نوجوان با زبان حرف زدن با یک غافل جاهل یا معاند فرق می کند همچنانکه باید زبان و لسان صحبت و تبلیغ در کشورهای دیگر با کار فرهنگی-تبلیغی در داخل از جمله در مجموعه های انقلابی تفاوت داشته باشد.
🔹 رهبر انقلاب اسلامی بازار فکر و محصولات نو در داخل و خارج را پررونق خواندند و گفتند: با تولید فکر نو، فرآوری آنها و تبدیلشان به محصولات فاخرِ دارای بسته بندی خوب، در این بازار پرمشتری فعال شوید.
🔹 ایشان با ابراز ناخرسندی از کم کاری در این عرصه گفتند: سازمان تبلیغات و حوزه هنری در عرصه های مختلف، کار خوبِ زیاد کرده اند اما نه به اندازه عمر حدوداً چهل سال خود، بنابراین باید کار و تلاش را مضاعف کرد.
🔹 اهمیت دادن به نیروی انسانی زبده به عنوان محور اساسی مجموعه های فرهنگی، حفظ نیروهای خوب سازمان تبلیغات در همه رشته ها،مراقبت از نیروها و مواظبت در زمینه آفات برون سپاری کارهای فرهنگی تبلیغاتی، چهار نکته دیگر رهبر انقلاب در این دیدار بود.
🔹 ایشان در این زمینه گفتند: البته باید از ظرفیت های مردمی حداکثر استفاده را کرد که در این زمینه جشنواره عمار نمونه خوبی است.
🔹 حفظ شادابی، سرزندگی، خوشحالی و خشنودی مردم از دیگر نکاتی بود که ایشان به عنوان یکی از وظایف مهم دستگاههای فرهنگی تبلیغاتی بیان کردند.
🔹 رهبر انقلاب در تشریح بیشتر ابعاد و اهمیت این موضوع گفتند: البته اگر وضع اقتصاد و زندگی مردم بهتر شود شادابی و خشنودی آنها تا حدودی تأمین می شود اما جدا از این مسئله هم می توان با مشارکت خود مردم، کارهای متنوع – شیرین و سرزنده ای انجام داد.
🔹 بخش آخر سخنان حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار حاوی چند توصیه از جمله پرهیز از جناح گرایی بود.
🔹 ایشان گفتند: در کل کشور به اتحاد کلمه و همدلی نیاز داریم چه برسد به مجموعه های انقلابی که باید کاملاً از افتادن در دام نحله های گوناگون فکری و جناح گرایی پرهیز کنند.
🔹 خودداری از کارهای صرفاً ویترینی و شکلی، و مراقبت از تولید آثار خنثی و بدون جهت گیری صحیح توصیه های دیگر رهبر انقلاب به رئیس و تعدادی از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری بود.
🔸رییس سازمان تبلیغات اسلامی هم در این دیدار، از فعالیت ها گزارش داد.
🔸حجه الاسلام قمی گفت: جوانگرایی – پرورش نیرو و جهاد تبیین را جدی گرفته و در اولویت قرار داده ایم و سعی داریم به سهم خودمان به تأمین نیازهای فرهنگی جامعه کمک کنیم، البته در برخی زمینه ها همچنان ضعف داریم.
🔸آقای دادمان رئیس حوزه هنری هم در گزارش کوتاهی گفت: مسیر رشد حوزه در زمینه ادبیات و کتاب را ادامه داده ایم اما سعی کرده ایم در دیگر زمینه های فرهنگی هنری و رسانه ای هم با تکیه بر ظرفیت درخشان جوانان همه مناطق کشور فعال باشیم.
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #برش_دیدار | باید اقتضائات کار فرهنگی - تبلیغی رعایت شود
🔺 بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مسئولین سازمان تبلیغات اسلامی
💻 Farsi.Khamenei.ir
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #برش_دیدار | ابراز خرسندی رهبر انقلاب از اقدامات سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری. ۱۴۰۱/۱۰/۲۸
💻 Farsi.Khamenei.ir
📢 هماکنون؛ #تیتر_یک Khamenei.ir
🔻 تأکید رهبر انقلاب بر تولید و ارائه محصولات فاخرِ مبتنی بر فکر نو و در نظر گرفتن اقتضائات اجتماعی و فرهنگی
👈 اتحاد کلمه و همدلی
🔺️ مجموعههای انقلابی از افتادن در دام نحلههای گوناگون فکری و جناحگرایی پرهیز کنند
💻 Farsi.Khamenei.ir
💠 #صدقه
🔸رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم:
با صدقه دادن روزى را فرود آورید.
📚بحارالأنوار/ج76/ص318
✍🏼خداوند روزی برخی را در اموال دیگران قرار داده است تا هم #بخشندگی توانگران را امتحان کند و هم #صبر نیازمندان را.
✍🏼کمک کردن به نیازمندان، عملی است که الفت و برادری را میان جامعه زیاد میکند. عملی که موجب رضای خداست و روزی را زیاد میکند.
#دریافت_روزانه_حدیث
#افزایش_برکت_و_روزی
عضویت در سرویس های روزانه👇
pay.eitaa.com/v/p/
برای لغو عضویت از لینک بالا اقدام نمایید👆🏼
لتسالن....mp3
7.19M
🌱 خدا نوشت🌱
"لتسالن یومئذ عن النعیم "
✍ حدادیان
『 🎙 امـینِ اخـگـر ! 』
🎬 تحریریہ "صداۍ آگـٰاهۍ "
@ANARSTORY
سوال یک درخت گرامی و جواب درخت گرامی دیگر.👇🙄
𝐴𝑆𝐸𝑁𝐴𝑇:
چرا نباید رمان آنلاین خوند؟
وَتین؛ (yasna):
روی رمان های آنلاین منتقد و ناظر خاصی نیست
و بهتره از این کار دوری کنید.
#پاسخ
MAHDINAR✒️♣️:
به همان دلیلی که نباید گناه کرد.
به همان دلیلی که همانطور بدن با غذای ناسالم مریض میشود، روح هم با تغذیهی اشتباه مریض میشود.
به دلیل ضربات غیرقابل جبرانی که رمان آنلاین به نوجوونها، فرهنگ مطالعه، فضای مجازی و فرهنگ مذهبی کشور زده است.
به دلیل زیر سوال رفتن تمام اصول نگارش رماننویسی با رمانهای آنلاین(و زرد البته)
به دلیل رواج فرهنگ ارتباط پسر با دختر، مصرفگرایی، مصرف مشروبات الکلی، زندگی تجملاتی، عشق کثیف افراد مذهبی به دخترهای چادری و مثلا محجبه، عشق استاد دانشگاه به زیباترین دانشجوی دانشگاه، عشق مرد مجرد به پرستار دختر پنج سالهاش و کلی موضوع کثیف دیگر!
به دلیل اینکه تمام اعمالی که یک دختر نوجوان در رمان آنلاین و زرد میخواند و میبینید، به ناخودآگاهاش اثر میگذارد و در اولین برخوردش با آن اتفاق در دنیای حقیقی، ممکن است به واقعیت تبدیل شود. و این موضوع داد میزند که بازگشت همه چیز به سوی روانشناسیست!
و به هزار دلیل روانشناسی و مذهبی دیگر.
ببینید... وقتی میگویم رمان آنلاین، منظورم تمام آثاری نیست که در دنیای مجازی دیده میشود.
منظورم رمانهاییست که در کانالهای مختلف تلگرامی و حتی در ایتا پیدا میشوند و نه از نظر قلب، نه از نظر محتوا و نه از نظر شخصیت نویسنده ارزش خواندن ندارند.
رمان آنلاین آن چه که میگیرد خیلی خیلی بیشتر از چیزیست که به مخاطب میدهد.
لذا استثنا هم وجود دارد. بعضی آثار آنلاین هم هستند که زرد نیستند و ارزش خواندن دارند. اما نمیتوانیم بگوییم مطلقا اینگونه است. اثری که ارزش داشته باشد ابتدا به چاپ کاغذی میرسد و سپس به صورت آنلاین هم منتشر میشود. اما غالبا اینطور نیست...
برای روشنگری باید بگویم و تاکید کنم که:
وقتی میگوییم رمان آنلاین، منظورمان رمان زرد مجازیست. وگرنه رمانهایی هم هستند که به صورت آنلاین نوشته میشوند و ارزشمنداند. اما فرق دارد اثری که آنلاین نوشته شود با اثری که ابتدا به چاپ کاغذی برسد و بعد به دلیل ارزش زیاد، در دنیای مجازی هم منتشر شود.
مصاحبهی اسماعیل واقفی و زینب رحیمی_ که از اساتید باغ انار هستند_ را با خبرگزاری صدای حوزه بخوانید...
...
ضعفهای یک اثر آنلاین از نظر نگارشی:
محتوای ضعیف!
قالب نامناسب!
مستقیمگویی!
نثر محاوره!
دیالوگهایی که... استغفرالله!
شخصیت پردازی مستقیم!
(مثلا دخترک جلوی آیینه رژ صورتی، مانتوی بنفش، شلوار تنگ و لنز آبیاش را برانداز میکند تا مورد پسند پسرک عاشق قرار بگیرد!)
نداشتن پیرنگ!
نداشتن لحن!
نداشتن داستان!
نداشتن کنش و واکنش!
نداشتن رابطهی علت و معلول!
و تمام چیزی که در این متن خواندید، تنها یک هزارم درصد از مضرات رمانهای زرد است...
باز هم تاکید میکنم... مصاحبهی استاد واقفی با خانوم رحیمی را پیدا کنید و بخوانید. در صورت تمایل در پیوی پیام بدهید تا برایتان ارسال کنم!
عمران واقفی:
باعث افتخار است. خیلی زیاد. که نوجوانها آسیب رمان ها و محتوای زرد رسانه ها را میفهمند. هزارالحمدلله.
@ANARSTORY
بسم الله.
🇮🇷عِمران واقفی🇮🇷:
https://virasty.com/evaghefi
مدت ها منتظر بودم یه جایگزین خوب برای توئیتر بیاد. نمیدونم چقدر فعالیت کنم. ولی خب صفحه رو ایجاد کردم. توکل بر خدا. للحق.
sardar ebrahimpoor 14011014.mp3
30.69M
🔊حائز اهمیت فوق العاده🔊
🔴 سخنان بسیار مهم سردار ابراهیم پور در رابطه با پشت پرده جریانات اخیر همراه با اخبار محرمانه های جلسات و سایت های صهیونیست ها، نامه محرمانه روحانی به آقا، اطلاعات محرمانه ۱۰ عملیات عجیبی که طراحی کرده بودند و ....
البته ۱۸ دقیقه اول این سخنرانی در ارتباط با حاج قاسم می باشد، که این هم بسیار زیباست.
به همه عزیزان توصیه می شود این فایل را کامل ملاحظه کنند. مطمئنا" علاوه بر استفاده برای بقیه هم خواهید فرستاد.
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
#لبیک_یا_امام_زمان
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای
#ایران_قوی
#کانال_معماران_وطن
🇮🇷@meamaranvatan1
❤️ @ANARSTORY