▪️اینها گدایان نگاه ما هستند همانهایی که گوشه خانههایشان پر از رنگ و زرق و برق است. آنهایی که تا کمی فالوورهایشان کم میشود پاچههای شلوارشان بالاتر میرود و یقههایشان پایینتر. آنها ازدواجشان و بچهدارشدنشان هم بر اساس پستهایشان تعیین میشود. تمام وسایل خانه و لوازم مصرفیشان از طرف اسپانسرهای مشخص به صورت رایگان در خانهشان تحویل میشود. اما این همه رنگ صورتی واقعی نیست، شکل طبیعی زندگیشان تعریفی ندارد. جز اندامشان و رنگ و لعاب آرایششان، هنری برای ارائه ندارند. به خودمان رحم کنیم و زندگیهامان را از مسیر تیر این غیرواقعیهای صورتی دور کنیم. شروع کنیم به آنفلالو کردن، حتی اگر شده یک نفر از این اینفلوئنسرهای غیرواقعی را. به این پویش بپیوندید و بقیه را شریک کنید. هزینه نمایش زندگی لاکچری بقیه را ما نباید بدهیم
💬amiresmaeli
@Fars_Plus
#مسئله
#فضایمجازی
هدایت شده از فارس پلاس
▪️امروز در نانواییهای شیراز برای فرهنگ سازی کاهش استفاده از پلاستیک، سفره پارچه ای خرید نان به شهروندان شیرازی اهدا شده.
💬سيد علي موسوي
@Fars_Plus
هدایت شده از فارس پلاس
اگر اطرافتون دانشآموز افغانستانی مشمول بند ۹ (بدون مدرک) میشناسید، لطفا بهش اطلاع بدید که انشاءالله مشکل ثبتنام در مدرسه حل شده و کافیه یکی از والدین تا سهشنبه ۲۹ تیر به یکی از ۳ اردوگاه گلتپه، سلیمانخانی یا پاکدشت مراجعه کنه.
اگر خارج از تهران ساکنه، اداره اتباع شهر خودشون
پینوشت۱: منظور از مورد دوم یعنی زمان صدور فرمان مقام معظم رهبری، سال ۱۳۹۴ است. یک سال سکونت از ۹۴ تا ۱۴۰۰ کافیست.
پینوشت۲: تذکره عادی یا رسید تذکره الکترونیکی قابل قبول است.
💬الهام عابدینی
@Fars_Plus
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اظهارات قابل تأمل ماکرون درباره نقش مخرب فرهنگ آمریکایی بر جامعه فرانسه
رئیس جمهور فرانسه:
🔹 یکپارچگی فرانسه در خطر است.
🔹فرهنگ آمریکایی تاثیر بدی بر جامعه ما داشته است.
✅ @Rajanews
هدایت شده از برنامه تلویزیونی وادی
📣 تالار اندیشه میزبان جدیدترین مستند جنجالی با موضوع طالبان ➕ میزگرد تخصصی بررسی تحولات افغانستان
💢 #محسن_اسلامزاده، مستندساز ایرانی، بیش از یک دهه مشغول پژوهش بر روی مسئله افغانستان و به خصوص #طالبان است. اسلامزاده در جدیدترین اثر جنجالی خود به نام «زندگی میان پرچمهای جنگی»، تلاش کرده روایت متفاوتی از تضاد بین گروههای مختلف مسلح در افغانستان ارائه دهد. وی در مورد علت نامگذاری این مستند گفته است: «نام فیلم را زندگی میان پرچمهای جنگی گذاشتم چون متأسفانه در افغانستان پرچمهای زیادی وجود دارد که افراد در زیر آنها باهم میجنگند!»
⬜️ میزگرد تخصصی پیرامون مسائل افغانستان با حضور:
دکتر علی واحدی، دکتر مجتبی نوروزی، عبدالحمید نورزایی، محمد سرور رجایی، علی کمیلی و محسن اسلامزاده
⏰ دوشنبه 28 تیرماه، ساعت 17:30
🏫 تالار اندیشه حوزه هنری تهران
📣 رزرو و تهیه بلیت برای حضور در مراسم (ظرفیت محدود):
🌐 b2n.ir/zmpj
✅ آخرین اخبار فیلم 🔻
https://eitaa.com/joinchat/2010972181C05d3271e25
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بدون تعارف با مرهم درد کودکان درگیر سرطان
🔹دکتر کاوه جاسب، فوقتخصص خون و سرطان
قهرمانی است که قید درآمد، مطب و خیلی از زرقوبرقها را زده و دور از خانواده در کنار کودکان سرطانی خوزستان ایستاده است.
@Farsna
#خبر_خوب
#خوبیهاروببینیم
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
✅ هیأتهای مذهبی قابلیت پیوستن به دولت انقلابی را دارند
🔻حجتالاسلام والمسلمین خسروپناه در همایش مدیران هیأتهای محوری و برگزیده کشور:
◻️گروههای جهادی با کمکهای مردمی و گاهی هم با هزینههای شخصی خدمات عمومی را انجام میدادند، اما این مدل چند درصد میتواند از کشور محرومیتزدایی کند؟ این گروهها با کمترین امکانات ۱۰ یا ۱۵ درصد خدمات عمومی دارند اما اگر دولت اسلامی به ویژه قوه مجریه انقلابی به میدان ورود و حکمرانی خود را با کمک گروههای جهادی دنبال کند نتیجه تغییر میکند.
◻️ گروههای جهادی در سیاستگذاری و قانونگذاری باید مشارکت داشته باشند چراکه اینها در میدان هستند و میتوانند #درد_جامعه را بشناسند در این صورت است که دولت در خدمت گروه جهادی برای تعالی جامعه خواهد بود.
◻️ هیأتهای مذهبی قابلیت پیوستن به دولت انقلابی را دارند اما باید دید که دولت انقلابی هم میتواند بستر پیوستن و بهرهمندی از ظرفیت هیأت انقلابی را فراهم سازد.
@HawzahNews | حوزهنیوز
25.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ یک ابتکار کوچک برای کاهش مصرف برق
ابتکار جدید پایگاه بسیج امیرالمومنین (ع) حوزه شهید مطهری در امر به معروف در خصوص جلوگیری از اسراف برق
#صرفه_جویی
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
#حوزه_شهید_مطهری
✅روایت برگزاری کلاسهای درس در حسینیهها
در روزهایی که کرونا کلاس درس و مشق را تعطیل کرده است، درس انسان دوستی را به خوبی میتوان از غیرت جوانانی آموخت که مدرسه جهادی را با عشق به دختران و پسران محروم این آب و خاک در مساجد و حسینیهها راه انداخته و خود معلم شدهاند.
روایت برگزاری کلاسهای درس در حسینیهها
خبرگزاری فارس ـ اراک؛ محرومیت آزارشان میدهد، دیدن چهره معصوم دختران و پسرانی که محرومیت مانع تحصیلشان شده است، آنها را به شدت رنج میدهند.
کرونا بر محرومیتها افزوده است، در روزهایی که کرونا کلاس درس و مشق را تعطیل کرده است، درس انسان دوستی را به خوبی میتوان از غیرت جوانانی آموخت که مدرسه جهادی را با عشق به دختران و پسران محروم این آب و خاک راه انداخته و خود معلمش شدهاند.
آری سخن از جوانان و دانشجویان جهادگری است که این روزها با شناسایی دانشآموزان جامانده از تحصیل به یاری آنان شتافته و کلاس درس را در حسینهها و مساجد و مدارس برپا کردهاند، تا مبادا فرزندان وطن به دلیل نیازمندی از تحصیل بازبمانند.
انتشار فراخوانی از سوی بسیج دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی برای تدریس به دانشآموزان محروم کافی بود تا 150 نفر از دانشجویان جوان و جهادی آمادگی خود را برای این رسالت اعلام کنند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی در این رابطه به خبرنگار فارس در اراک گفت: کرونا آموزش حقیقی در مدارس را به تعطیلی کشاند و پای آموزش مجازی را به خانهها باز کرد، در این میان دانشآموزانی بودند که به دلیل مشکلات مالی امکان تهیه نرم افزارهای لازم برای بهرهمندی از کلاسهای آموزشی را نداشته و به همین دلیل از تحصیل در فضای مجازی هم بازماندند.
رضا عزیزی افزود: بسیج دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی به منظور کمک به این دانشآموزان اقدام به انتشار فراخوانی برای آموزش این دانشآموزان کرد که با استقبال 150 نفر از دانشجویان بسیجی همراه شد.
وی تصریح کرد: با بررسیهای صورت گرفته توسط پایگاههای بسیج محله 200 دانشآموز محروم در سطح استان شناسایی شد که به منظور آموزش این دانشآموزان تفاهمنامهای با آموزش و پرورش استان منعقد و مقرر شد این نهاد مجوز ورود مدارس نزدیک به محل سکونت دانشآموزان جامانده از تحصیل را صادر کند که متاسفانه این تفاهمنامه در برخی شهرها به طور کامل عملیاتی نشد و نیروهای جهادی اقدام به آموزش در مساجد و حسینهها کردند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی گفت: از 111 نیروی جهادی خواهر و 39 برادر مسئولیت آموزش به 140 دانشآموز دختر و 50 دانشآموز پسر را بر عهده گرفتند و با تقسیمبندی این دانشآموزان به گروههای سه تا چهار نفره با رعایت پروتکلهای بهداشتی و مجوز ستاد مدیریت کرونا اقدام به آموزش کردند.
عزیزی افزود: این آموزشها عموما در مقطع ابتدایی است و طبق تفاهم منعقده بین آموزش و پرورش و بسیج دانشگاه فرهنگیان قرار است آموزش و پرورش شهریورماه نسبت به برگزاری آزمون از این دانشآموزان اقدام کرده و در صورت قبولی نسبت به صدور کارنامه برای آنان اقدام کنند.
وی ادامه داد: در حال حاضر کلاسهای درس این دانشآموزان در شهرهایی چون ساوه، اراک، خمین، خنداب، محلات، زرندیه و دیگر شهرها در حال برگزاری است و در اراک 30 مدرسه در مناطقی چون فوتبال، باغ خلج زیرپوشش این طرح قرار دارند.
#کرونا
#آموزش
#گروه_های_جهادی