🔴 فوری/ جمشید مشایخی درگذشت
🔹این بازیگر پیشکسوت که در طول تعطیلات نوروز در بیمارستان عرفان بستری بود، ساعاتی پیش درگذشت.
منبع: ایسنا yon.ir/JQpzH
@Atash_be_ekhtiar14
با ما همراه شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
🔴 کوته نگری و اشکال تراشی کودکانه!! در شرایط مدیریت بحران...
🔸کاملا مشخص است این مشاوران #آشنا!!! تا چه حد در متن رفع بحران و گره گشایی از مشکلات مردم قرار دارند!!! اگر همت آستین بالازدن و شجاعت حضور میدانی را ندارید؛ امکان اش هست لااقل چندصباحی به جای افاضه پراکنی!!!، سکوت اختیار کنید؟!!
👈 #مشاور_امور حاشیه سازی
✍تبیین
@Atash_be_ekhtiar14
با ما همراه شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
#فوری
💥دم خروس رسانه های معاند بیرون زد
⛔️تصاویر زخمی های حادثه دزفول و اندیمشک به نام ساکنین روستای جلیزی منتشر شد
♦️ ساعتی پیش تصاویری در شبکه های اجتماعی مبنی بر زخمی شدن چند نفر از ساکنین روستای جلیزی در درگیری با نیروهای انتظامی منتشر شده است که بررسی ها حاکی از این است که تصاویر منتشر شده مربوط به زخمی های حادثه اخیر دزفول و اندیمشک بوده است که با سواستفاده رسانه های معاند به نام روستائیان جلیزی منتشر شده است.
گفتنی است دیشب با اعلام استانداری خوزستان و همکاری معتمدین و سران عشایر سوسنگرد برای جلوگیری از زیرآب رفتن شهرسوسنگرد با شکستن دژ حاشیه کرخه آب به سمت مرز هدایت شد تا از یک فاجعه بزرگ پیشگیری شود.
پ.ن: رسانه های دشمن به دروغ درحال وارونه جلوه دادن داستان هستن و میگن به خاطر تاسیسات نفت هست، حال آنکه موضوع نجات شهر سوسنگرد است.
@Atash_be_ekhtiar14
با ما همراه شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 فیلم انفجار بامداد ۱۳۹۸/۱/۱۴
به صدای شدت رها شدن آب پس از انفجار دقت کنید. با این رهاسازی برای انحراف مسیر آب، از خطر جدی که در انتطار جان و مال مردم #دشت_آزادگان و شاکریه (حدود ۲۴ساعت آینده) است کاسته شد.
📌دِبی آب بیش از ۲۰۰۰ متر مکعب بر ثانیه پیش بینی میشود
#سیل_خوزستان
🔗 کیوان ساعدی
@Atash_be_ekhtiar14
با ما همراه شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
🚩 سردار شریف: برخورد سپاه با مردم در مناطق سیل زده صحت ندارد
🔷در پی انتشار شایعاتی از سوی رسانه های معاند و ضد انقلاب مبنی بر برخورد یگانهای سپاه با مردم و فشار بر آنها برای تخلیه روستاها و منازل مسکونی درمناطق سیل زده بویژه در استان خوزستان، سردار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه اعلام کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهادی مردمی که ارتباطی صمیمی و معنوی با آحاد مردم به ویژه عشایر و روستاییان دارد، از قدرت گفتمانی خود برای مجاب کردن آنان برای دور شدن از مناطقی که احتمال خطر جانی برایشان دارد استفاده کرده و به مسئولین مربوطه در بخش های مختلف برای حل مشکلات مردم ناشی از حوادث طبیعی کمک می کند.
https://tn.ai/1980309
@Atash_be_ekhtiar14
با ما همراه شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
🔴اندر احوالات این روزهای رییس جمهور!
@Atash_be_ekhtiar14
با ما همراه شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
♻ بارش باران رحمت + غفلت مسئولان = سیل ویرانگر
✅ پس از حدود سه دهه خشک سالی در ایران ، همزمان با شروع سال۹۸، شاهد نزولات آسمانی نسبتاً خوبی در کشور بودیم که جملگی باید از بابت این رحمت ، شکر گزار خدای مهربان باشیم.
اما این بارشها بنا بدلایلی از جمله غفلت مسئولان ، در بخش وسیعی از ایران بزرگ ، تبدیل به سیل ویرانگر شد و خسارات جانی و مالی فراوانی برای تعدادی از هموطنان عزیرمان به بار آورد.
اما اینکه چگونه می شود رحمت الهی تبدیل به بلا بشود و جان و مال مردم را از بین ببرد ، گفتنی هایی هست که حتما باید مورد توجه قراربگیرد.
برای بنده با توجه به تجربه و مسئولیتی که چندین سال در رابطه با حوادث غیر مترقبه و امداد و نجات داشته ام ، کاملا روشن بوده و هست که یکی از دلایل اصلی جاری شدن سیل با این حجم و وسعت ، قصور مسئولان مربوطه در طی سالیان گذشته و حال می باشد که در مطلبی که سه روز پیش در " اینستاگرام" با عنوان " بارشها طبیعی بود ما طبیعی نبودیم" ، به بخشی از آن اشاره کردم .
خلاصه آن نوشته این بود که با توجه به خشکسالی حدود ۳۰ساله در کشور ، برخی از مسئولان (شاید بر اثر القائات عوامل نفوذی دشمن ) خشکسالی را دائمی فرض کرده و به همین دلیل در توسعه راهها و ساخت و سازهای شهری و... دربستر رودخانه و آب روها مجوز صادر و یا با تخلفات صورت گرفته برخورد نکرده و موضوع لایروبی رودخانه ها هم به فراموشی سپرده شد که نتیجه آن بی توجهی ها ، سدی شد در مسیر آب جاری شده از بارش رحمت الهی و سیلی شد که به جان مردم افتاد.
رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی در جلسه روز گذشته (یه شنبه) خود با مسئولان مربوطه برای تسریع در امداد رسانی و رسیدگی به مردم آسیب دیده از سیل فرمودند : "باید از قبل ، پیشبینی این ویرانیها و خسارات میشد و پیشگیری صورت می گرفت... این حادثه باید یک درس عبرت باشد تا در طرحهای مختلف آینده از جمله سدسازیها، راه سازیها، احداث راه آهن، و عمران شهری، همه جوانب مختلف دیده و آیندهنگری لازم و جامع انجام شود."
علی ایحال و حالا که سیل فروکش کرده و فرصت رسیدگی به آسیب دیدگان و جبران خسارتهای وارد شده فراهم شده است ،
نباید با فرافکنی و مقصر خواندن این و آن و محکوم کردنهای جناحی و قومی و قبیله ای ، به خود و دیگران آدرس غلط بدهیم.!
علت اصلی سیل تا اینجا نه عذاب الهی بوده ، نه خشم طبیعت و نه فقط مسئولین فعلی کشور ؛ بلکه در نزدیک به ۳۰سال گذشته همه مسئولین مربوطه غفلت کردند ( این دولت وآن دولت هم ندارد) و در توسعه شهر ها و راه ها و بزرگراه ها به نظریات کارشناسی بی توجهی کرده و خشک سالی را همیشگی فرض نمودند .
امروز که با لطف و عنایت الهی خشک سالی در حال گذر است و ما مشمول رحمت خدا شده ایم که بر اساس اعلام کارشناسان ، در سالهای آینده نیز ادامه خواهد داشت ، باید از این حادثه و حوادث مشابه در سال عبرت گرفته و از تکرار اینگونه حوادث تلخ جلوگیری شود. همانگونه که اشاره شد ، بارشهای صورت گرفته در کشور تا اینجا طبیعی بوده ولی مسئولین ما غافل بودند و غیر طبیعی عمل کرده اند.!
لذا اقتضای عقل این است مسئولین مربوطه بجای متهم کردن این و آن ، با دقت عمل ومطالعات دقیق تر به عمران و آبادانی کشور بپردازندو این رویه غفلت وعدم توجه به متخصصین مربوطه ومنافع ملی اصلاح شود تا شاهدچنین حوادثی در آینده نباشیم
#سیل #مردم #لرستان #کرمانشاه
#گلستان #مازندران #ایلام #خوزستان
منبع:تلنگر سیاسی
@Atash_be_ekhtiar14
با ما همراه شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
🔴طرح یک تهدید جدی:
هشداری که در صورت وقوع میتواند بحران آفرین و مخاطره آمیز باشد؛
سازمان هواشناسی اعلام نموده سیستم پرقدرت دیگری چهار روز بعد و سیستم دیگری تا پایان فروردین از سمت غرب و شمالغرب وارد کشور خواهد شد.
در زمان ورود دو سیستم قبلی به کشور چند عامل بازدارنده وجود داشت که می توانست موجب تثبیت شرایط و حفظ پایداری دراستانهای غربی کشور شود.
اول:
وجود سد های دارای ظرفیت خالی وعدم انباشت حجم عظمی از گل و لای در داخل سدها کانالها و رودخانه ها و عدم سرزیز سدها
دوم:
نفوذپذیری خاک به دلیل خشکسالی یازده ساله و عدم اشباع خاک و قابلیت بالای جذب آب
سوم :
ظرفیت خالی بالا در دریاچه ها،تالاب ها و هورها نظیر هورالعظیم
چهارم :
وجود مقاومت مطلوب در سازه سدها
پنجم:
وجود زیرساختهای متعدد نظیر پل ها، کانال ها،مسیل ها ،سیل بندها ،راههای ارتباطی متعدد
ششم :
ظرفیت دستگاههای امداد رسان برای عملیات امدادو کمک رسانی به مردم سیل زده
هفتم:
ابهام در استمرار تاب آوری سازهای مسکونی در صورت تکرار سیل بر اساس هشدار سازمان زمین شناسی و احتمال فرونشست و نیز رانش زمین در برخی مناطق کشور و...
متاسفانه اکنون به دلیل بروز دو سیل قبلی بخش اعظمی از ظرفیت های بندهای اول و دوم و سوم از بین رفته و قابلیت های موجود در زیرساخت های مربوط به بندهای چهارم و پنجم و ششم نیز تضعیف گردیده است.
مهعذا در صورت صحت پیش بینی های سازمان هواشناسی مبنی بر احتمال بالای ارسال امواج مشابه قوی از سوی مدیترانه، بخشهای غربی کشور با چالش های به مراتب مهم تری در مقایسه با دو سیل قبلی مواجه خواهند گردید و تاب آوری زیرساخت های بخش غربی کشور در خصوص ناپایداریهای جوی محل تردیداست که لزوم تشدید آمادگی کشور و بانک برای مواجهه با امواج بعدی را می طلبد تا کشور مجدد غافلگیر نشود.
البته در این میان و همزمان با امداد رسانی به مناطق سیل زده، لایروبی انهار ،رودخانه ها وکانال ها از رسوب سنگین گل و لای،مرمت و بازسازی سیل بندها ،باز نگاه داشتن بخشی از دریچه سدها برای ایجاد ظرفیت جدید در صورت جدی شدن هشدار سیل،تعمیق رودخانه ها و مسیل ها بالاخص در مجاورت شهرها و روستاها میتواند از جمله راهکارهای کوتاه مدت برای تفوق بر این چالشها باشند.
@Atash_be_ekhtiar14
با ما همراه شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440