9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قرار_عاشقی
کمی تامل کنیم در دنیای پر از آشوب و درگیری ما در کدام قسمت از جغرافیای آخرالزمان ایستاده ایم؟
#علیرضا_پورمسعود
#امام_زمان #مهدویت #آخرالزمان #ظهور
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پخش تریلر سریال جدید در خصوص ظهور منجی
🔹 این سریال درباره ظهور ناگهانی و مرموز یک جوان در سوریه است، که ادعا می کند توسط پدرش برای مأموریت ویژه به زمین فرستاده شده است و توسط افسر سیا مورد بررسی قرار می گیرد.
🔸 در این تریلر تصاویری از قدس مشاهده می شود و همچنین سوالی از سوی افسر سیا که پدر تو چه کسی است؟
🔺 تریلر این نمایش این هفته توسط نتفلیکس به اشتراک گذاشته شد و عنوان آن را خواند: "به نظر شما کیست؟"
🌐 https://b2n.ir/055377
🔖 #اخبار_مهدوی
✅ کانال مهدویت مهدیاران
t.me/joinchat/AAAAAD_J7HRHfuBU3Aym_Q
⭕️پروژه مهناز افشار
💢اینکه کدام «شبکه» از افراد، مهناز افشار را در یکی دو سال گذشته، به سوی انتشار توئیتها و استوریهای تند، ساختارشکن و حتی ضدامنیتی در مقاطع حساس سوق دادند و او را از یک چهره هنری به یک چهره ی مثلا سیاسی با پیوست امنیتی تبدیل کردند و در نهایت او را به تقابل آشکار با نظام کشاندند و بعد از آن پروسه خروج او از کشور و جذب شدن او در شبکه سعودی، از لحاظ مطالعات امنیتی و شناخت کارکردهای «شبکه نفوذ» بسیار کمککننده خواهد بود.
💢بعضی اهل نظر، در میانهی «پروژه» شدن مهناز افشار، با یادآوری روند خارج شدن فردی مثل «مرضیه» یا «فائقه آتشین» (گوگوش) و نقش آفرینی برخی نفوذیهای درون ساختار سیاسی در این موارد، کیس «مهناز افشار» و امثال او را، تکرار همان سناریو از طریق هماهنگی بین اتاق فکر خارجی و شبکه نفوذ داخلی دانستند.
#نفوذ
✅گاه نوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
✍توییت
👤 #علیرضا_پورمسعود
💢باید بیاموزیم قدرتمند شویم تا موانع ظهور را یک به یک برداریم و این عمل نیازمند فهم عمیق و مجتهدانه نسبت به عوامل غیبت و تلاش ساختارمند برای زمینه سازی ظهور است
#قرار_عاشقی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌐https://twitter.com/A_poormasood/status/1205235737467203598?s=19
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #کلیپ
⭕️ ارتباط کانال های تلگرامی عضو بالا با برخی نهاد های امنیتی
👤 استاد #رائفی_پور
@raefipourfans
⭕️برای ثبت در تاریخ
✔️از یادداشت ١٢ اسفند ١٣٩٧/ ۳ مارس ۲۰۱۹:
💢کانونهای معینی در درون ساختارهای رسمی با روشهای پوپولیستی و تخریبی، توأم با تشدید فشار سنگین مهندسیشده اقتصادی بر مردم و جنگ روانی- سایبری، میکوشند ایران را به سمتی شبیه به مدل انحلال شوروی یا مدل گوایدو در ونزوئلا پیش برند. در ظاهر اینگونه مینماید که، صرفنظر از مواردی که به تحریمها و فشارهای آمریکا و سایر قدرتهای غربی مربوط است، بسیاری از مشکلات ناشی از ضعف مدیریت و فقر عقلانیت کارشناسی است. در واقع، باطن حوادث بسیار بغرنج است.
[...] خاستگاه مسائلی از این نوع شبکه همبسته معینی در درون تمامی جناحهای کشور است برغم تعارضهای فکری و سیاسی این جناحها.
🔺گردانندگان و کارگزاران این «شبکه» سالهاست از طریق غارت منابع ملی ثروتهای عظیم اندوخته و ارتباطات خارجی عمیق برقرار کردهاند و حتی امروزه نیز طمع آنان برای غارت تهمانده ثروت ملی سیریناپذیر است. طرح فروش بنگاهها و املاک و اموال عظیم دهها میلیاردها دلاری نهادهایی چون «شستا» (متعلق به سازمان تأمین اجتماعی)، به بهانه کوچک کردن دولت و ضررده و ورشکسته بودن این بنگاهها، و درواقع تملک شخصی این اموال به ثمن بخس، جدیدترین و زشتترین نمود این سیریناپذیری است. این همان راهی است که در روسیه دوران یلتسین در پایه ثروتهای انبوه خواص برخاسته از حزب کمونیست و سازمانهای اطلاعاتی- امنیتی و دولت قرار داشت که با نام «الیگارکها» شهرت جهانی دارند. امروزه «مافیای اتحاد شوروی سابق» در صحنه جهانی بازیگر مهمی است همسنگ مافیای اسرائیل و سایر مافیاهای بزرگ.
💢الیگارکهای بالفعل و بالقوه ایرانی تصور میکنند میتوانند، مانند روسیه دوران یلتسین، و در پوشش «دمکراسی» و با جلب حمایت کانونها و قدرتهای غربی و در پیوند با آنان، نظام سیاسی ایران را تحت حاکمیت خود حفظ کنند. ولی بسیاریشان تصور نمیکنند که این راه بسیار پرچالش است و فرجام آن میتواند جنگ داخلی سهمگین باشد. متحدان و حامیان «خارجی» آنان را فریب میدهند و برای آینده سرزمینی بنام ایران نقشهای دیگر در سر دارند.
✔️از یادداشت ۹ آذر ۱۳۹۸/ ۳۰ نوامبر ۲۰۱۹ درباره شورش آبان ۹۸:
🔺از این پس شاهد حوادثی خواهیم بود که به برخی تحولات بزرگ چند دهه اخیر جهان بیشباهت نیست: هم حوادث شوروی در اواخر دوران گورباچف (که با ظهور یلتسین، عضو پولیت بورو یعنی نهاد اصلی رهبری حزب کمونیست شوروی، و تجمع بخش مهمی از «اِلیت» شوروی سابق در پیرامون او به انحلال مسالمتآمیز نظام اتحاد شوروی و انتقال قدرت به بخشی از نومانکلاتورای حزبی- اطلاعاتی پیشین انجامید که پیامد آن حاکمیت کلپتوکراتها- الیگارکها در عصر یلتسین بود) و هم حوادث شروع جنگ داخلی سوریه (که اینک برخی بیپروا از تکرار آن در ایران دفاع میکنند و جنگ داخلی را گزینهای بهتر از تداوم «وضع موجود» میدانند).
👤عبدالله شهبازی
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
⭕️پنج ویژگی مخاطب فعال که او را از مخاطب منفعل جدا میکند
💢گزینش گر است: یعنی خود مخاطب، پیام موردنظر را از بین مجموعه پیام هایی که از طریق رسانهها فرستاده میشود، انتخاب میکند.
💢فایده گرا است: یعنی پیامهایی را انتخاب میکند که برایش سود داشته باشد، یا نیازی را از او برطرف کند.
💢هدفمند است: یعنی بطور آگاهانه و ارادی و براساس طرح ذهنی خود، رسانهای را برای استفاده و دریافت پیام انتخاب میکند.
💢خود را با رویدادها درگیر میکند: یعنی فکر میکند و دنبال تکمیل یا توقف اطلاعات است. در واقع بعد از فکر کردن و درگیری با خبر، بهره لازم را از آن میبرد.
💢در برابر نفوذ رسانهها مقاومت میکند: یعنی نفوذ رسانه در او بسیار کم است، مقاومت میکند، انتخاب میکند و متفاوت عمل میکند. / عصر هوشمندی
#مخاطب_شناسی
✅گاه نوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm