فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴ امتیاز
۴ امتیاااااز
✅ @A_purm
💢وقتی بانکها قانون «جهش تولید مسکن» را به سخره گرفتند/ تنها چهار درصد تسهیلات در سال ١۴٠٠ به مسکن رسید
🔸طبق ماده چهار قانون جهش تولید مسکن مصوب شهریور ماه سال ۱۴۰۰، بانکها و موسسات اعتباری غیر بانکی موظف شدند حداقل ۲۰ درصد از تسهیلات پرداختی نظام بانکی در هر سال را به بخش مسکن اختصاص دهند.
🔸تسهیلات حداقلی که بانکها در سال ١۴٠٠ موظف به اعطای آن بودند ۱۸۰ هزار میلیارد تومان بود، درصورتی که در اولین سال تصویب قانون مذکور و درخصوص وام مسکن، بانکهای کشور مجموعا حدود ۷۳ همت را به تسهیلاتدهی در مسکن اختصاص داده بودند. درواقع تنها چهار درصد از کل تسهیلات پرداختی توسط شبکه بانکی به مسکن تخصیص یافته بود!
🔸حتی در این بین نیز، بودند بانکها و موسساتی که کوچکترین مبلغی از تسهیلات خود را به بخش مسکن اختصاص ندادند. سه بانک دی، خاورمیانه، سرمایه و موسسه اعتباری نور هیچ وام مسکنی اعطا نکردند و به کلی شانههای خود را از زیر بار این مسئولیت خالی نمودند.
#غده_سرطانی
✅ @A_purm
⭕️ تقدیم لایحه دوفوریتی تشکیل وزارت بازرگانی به مجلس‼️
سخنگوی دولت:
🔺در بحث لایحه سازمان بازرگانی، طبق قانون اختیار در دست مجلس است. نگاه دولت آن است که ساختارهای موجود برای تنظیم بازار کافی نیست و ما حتما به یک ابزار مدیریت متمرکز در حوزه تنظیم بازار نیازمندیم و مردم هم از وضعیت موجود رضایت ندارند.
🔺طبق این لایحه دولت با تشکیل هر دو وزارتخانه یا سازمان بازرگانی موافق است و البته شرح وظایف و اختیارات در اختیار مجلس است.
🔺این لایحه بصورت دو فوریتی تقدیم مجلس میشود و امید میرود با سرعت مناسبی تصویب و وارد مسیر اجرا گردد..
#دولت_انقلابی
✅ @A_purm
⭕️ مغز و افکار چگونه معده را مدیریت می کنند؟
دکتر کرام یک روانشناس بالینی است که چند سال قبل یک تحقیق جالب انجام داد که به «آزمایش میلکشیک» مشهور شد: او شرکتکنندگان تحقیق را به دو گروه تقسیم کرد و به هر کدام یک لیوان میلکشیک داد.
به گروه اول گفته شده میلک شیک شما کم کالری (تنها ۱۴۰ کالری) و فاقد قند و چربی است. به گروه دوم گفته شد که میلکشیک شما پُرکالری (۶۲۰ کالری) و حاوی افزودنیهای قند و چربی است.
اما نکته پنهان این بود که میلکشیک هر دو گروه یکسان و فقط برچسب روی آنها تفاوت داشت! هر دو میلک شیک حاوی ۳۰۰ کالری و در واقع از نظر انرژی در حد متوسط قرار داشت.
پیش از نوشیدن میلکشیک و بعد از نوشیدن آن میزان یک هورمون به نام «گرلین» در خون شرکتکنندگان اندازه گرفته شد. گرلین از معده ترشح میشود و به هورمون گرسنگی مشهور است. وقتی این هورمون ترشح میشود به مغز علامت میدهد که به دنبال غذا باشیم.
این هورمون ضمنا متابولیسم را هم کاهش میدهد. از نظر تکاملی هدف این است که اگر غذا پیدا نکردیم دچار کمبود انرژی نشویم و به نوعی بدن را در وضعیت صرفهجویی قرار میدهد. اما نتیجهاش در دنیای معاصر این است که اضافه وزن پیدا میکنیم، چون سوختوساز بدن کاهش پیدا میکند.
نتیجه آزمایش گرلین شرکتکنندگان بعد از نوشیدن میلکشیک باورکردنی نبود: میزان کاهش این هورمون در آنهایی که «تصور میکردند» نسخه پرکالری را خوردهاند، «سه برابر» افرادی بود که فکر میکردند نسخه کمکالری را نوشیدهاند!
سالها تصور پژوهشگران این بوده که گرلین بر اساس حجم و کالری غذای دریافتیمان تنظیم میشود. اما این پژوهش به وضوح نشان داده شد که طرز تفکر (Mindset) ما تا چه حد روی آن تاثیرگذار است.
دکتر کرام تحقیقات متعدد دیگری هم در رابطه با تاثیر طرز تفکر روی فیزیولوژی بدن انسان انجام داده و یکی از پیشنهادهای کلیدیاش این است که اگر هنگام مصرف غذا، از زاویه «کافی بودن» به وعده مصرفیمان نگاه کنیم، نتیجهاش کاهش اشتها و افزایش متابولیسممان خواهد بود.
🌐 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21574706/
✅ @A_purm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️آموزش MMA
🔺از مبتدی تا حرفه ای
🔺 عمومی / نیمه خصوصی / خصوصی
📆 از ١٠ اردیبهشت ماه ١۴٠٢
🔺روزهای فرد ساعت ١٩:٣٠
جهت ثبت نام و اطلاعات بیشتر:👇👇👇👇
@pourmasoud_admin
✅ @A_purm
مناظره فوکو-چامسکی را با مناظره غنی نژاد - درخشان مقایسه کنید
قیاس مع الفارقی است؟ بله حق دارید بگویید ربطی بهم ندارد
چون وضع ما وضع علم نیست و در عالم علم مستقر نیستیم امور این چنین پوچ می شود
✍🏼 حبیب ازغدی
#توییت_گشت
✅ @A_purm
در ژاپن تعدادی بیمار با تشخیص اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) القا شده توسط رئیس، جهت درمان مراجعه می کردند.
پرسیدم این چه تشخیصیه؟
گفتند اینها کسانی هستند که بخاطر تنبیههای شدید رئیسشان بیمار شده اند. پر بودند از کابوس و استرس و رنج.
انسانها موجودات بلوریاند که رویشان باید نوشت: شکستنی
دکتر روح الله صدیق
✅ @A_purm
⭕️انتخاب و داشتن آزادی و حق انتخاب
✍🏼داشتن حد و اندازه برای انتخابهامون که گزینه های انتخابی مون چی هستند و چی قراره به دست بیاریم خیلی مهمه برای رسیدن به هدفمون در زندگی
رابطه مستقیمی داره با خوشحالی طبیعی و خوشحالی که می تونی بسازی
👤دنیل گیلبرت بررسی کرده راجع به آزادی های انتخاب و رابطه این آزادی با شادی و خوشحالی
🔺در طی این تحقیقات اونها آدمها رو به دو گروه تقسیم کردند و به یک گروه اجازه دادن که نظرشون رو راجع به نقاشی مطرح کنند و از بهترین تا بدترین این نقاشی ها رو انتخاب کنند و بهشون شماره بدهند که کدوم رو بیشتر دوست دارند و کدوم رو کمتر
به یک گروه گفتند که وقتی انتخاب کردند نمی تونن که انتخابشون رو عوض کنند و باید همون نقاشی رو بخرند و با خودشون ببرند خونه
🔺گروه دیگه حق داشتن که انتخابشون رو عوض کنند و اگر یک نقاشی رو انتخاب کردند قبل از اینکه ببرن خونه بتونن عوضش کنند با یک نقاشی دیگه
این تحقیق با این دو گروه برای این انجام شد که نشون بده اگه آدمها حق تغییر انتخابشون رو داشته باشن یا اینکه مجبور باشن با انتخابشون بمونن چقدر باعث خوشحالی شون میشه میزان خوشحالی و رضایت از انتخاب رو خواستن بررسی کنن که اگه شما حق انتخاب داشته باشی بتونی عوض کنی انتخابت رو یا اینکه باید با همون انتخاب بمونی
🔺نتیجه تحقیقات نشون داد وقتی مردم آزادی حق تغییر و عوض کردن اون انتخاب رو بعد از اینکه انتخاب کردن دارن مقدار خوشحالی و شادی در این افراد کمتر هست
🔺این به معنا نیست که آزادی حق انتخاب بد است اصلا
در حقیقت این به معنا هست که وقتی آزادانه انتخاب میکنی بدونی که نمی تونی اون انتخاب رو بعدا عوض کنی و حق تغییر نداری و باید با اون انتخاب بمونی باعث میشه که بیشتر احساس خوشحالی و رضایتمندی داشته باشی
🔺داشتن حق انتخاب بسیار خوب است در صورتی که وقتی انتخاب کردی دیگه اون نهایی است و این باعث خوشحالی بینهایت خواهد شد در مقابل اگه بدونیم درهای انتخاب به رومون باز هستند و میتونیم انتخاب هامون رو عوض کنیم مقدار خوشحالی و رضایتمون به همون اندازه میاد پایین
بخش جلویی مغز ما که موظف به تصمیم گیری و ارزش گذاری به تصمیمات ما هست بخشی هست که به کارهای روزانه زندگی ما و تصمیمات ما معنی می بخشه و براشون قانون تعیین می کنه
این بخش مسۀول دادن پاداش است به نام سیستم پاداش دوپامین است
🔺تصور کنید که این بخش از مغز شما مسۀولیت این رو داره که به شما یک مقداری دوپامین بده مثلا به اندازه 10 یونیت حالا وقتی شما یک انتخاب رو انجام میدید و خوشحال میشید تمام اون 10 تا یونیت دوپامین رو دریافت میکنید ولی اگه بیایید به خودتون این اجازه رو بدید که انتخابتون رو بعد از اینکه تصمیم گرفتید عوض کنید و به این فکر کنید که انتخابهای دیگه شاید بهتر باشن و مغز رو دچار حالت شاید و نمیدونم و شاید اون یکی بهتر باشه بکنید
اون وقت او 10 تا یونیت دوپامین تقسیم میشه بین تعداد همون دو به شک بودن شما و حق انتخابهاتون
این خیلی نکته مهمی هست که بدونیم وقتی یک انتخاب رو انجام دادیم دیگه باهاش قانع باشیم و دنبال انتخاب های دیگه نریم و اینجوری برای خودمون خوشحالی درست کنیم وقتی یک چیزی رو انتخاب می کنیم باید دیگه بهش وابسته بمونیم و تمام تلاشمون رو بکنیم در بهتر کردن و ایده آل کردن همون انتخاب اصلا به تغییرش به یک انتخاب دیگه فکر نکنیم اینجوری به مغزمون کمک میکنیم که بیشترین مقدار دوپامین رو ترشح کنه و باعث خوشحالی مون بشه
🌐 لینک مقاله
✅ @A_purm
💢 ناتو: چین تا سال ۲۰۳۵ حدود ۱۵۰۰ کلاهک هستهای خواهد داشت
🔻 دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) میگوید که چین احتمالا تا سال ۲۰۳۵ حدود یک هزار و ۵۰۰ کلاهک هستهای خواهد داشت.
🔻 ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو با اشاره به اینکه چین به عنوان یک قدرت جهانی، مسئولیتهایی دارد، مدعی شد که این کشور تا سال ۲۰۳۵ حدود یک هزار و ۵۰۰ کلاهک هستهای در اختیار خواهد داشت.
🔻 استولتنبرگ گفت: در درازمدت، باید درباره رویکردمان به جهانی خطرناکتر و رقابتیتر، دوباره فکر کنیم و خودمان را با آن تطابق دهیم. و این یعنی تعامل و مشارکت بیشتر با چین که برآورد میشود تا سال ۲۰۳۵، یک هزار و ۵۰۰ کلاهک هستهای داشته باشد.
🔻 وی افزود: چین به عنوان یک قدرت جهانی، مسئولیتهای جهانی هم دارد و پکن هم از افزایش شفافیت، پیشبینیپذیری و امنیت توافقنامههای کنترل سلاح منفعت خواهد برد.
🔻 دبیرکل ناتو تاکید کرد: ناتو بستری منحصربهفرد برای مشارکت و تعامل با چین و جامعه بزرگتر بینالمللی در راستای تحقق منافع مشترکمان است.
✅ @A_purm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ استوری پیج علیرضا پورمسعود
✅ @A_purm
{گروه مهدیاران استان یزد}
با همکاری موسسه مصاف
ایرانیان برگزار میکند•
°اولین دوره کارگاه تخصصی سواد رسانه°
توسط اساتید کشوری حوزه رسانه
مهلت ثبت نام:
۷ الی ۱۳ اردیبهشت
شروع دوره ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت ماه
جهت ثبت نام به سایت زیر مراجعه فرمایید
https://mahdiyaran-yazd.info
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس بگیرید
09902278424
مکان دوره متعاقبأ اعلام میگردد•
https://eitaa.com/mahdyaran_yazd
آیا اصالت چیز خوبی است؟
پاسخ را از یک عقل کل برانداز بشنوید :
🤣🤣🤣
✅ @A_purm