⭕️تکنیک انحراف ذهن
💢یک کنسرت در شهر فیروزه به دستور دادستانیِ این شهر لغو میشود اما بصورت کاملاً خودجوش! تیتر میزنند "لغو یک کنسرت موسیقی در ۱۴۷ کیلومتری مشهد"؛ فارغ از اینکه لغو یک کنسرت بهترین بهانه برای انحراف افکار عمومی از ناکارآمدیهای دولت است.
#سواد_رسانه_ای
➖➖➖
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
⭕️جاسوسی سایبری
💢سرویس Google Earth به صورت اتفاقی مکان یک پایگاه نظامی مخفی تایوان را لو داد!
⭕️چند روز پیش بعد از به روز رسانی سرویس گوگل ارث، عکسهایی روی خروجی آن قرار گرفتند که مکان و نقشههای یک پایگاه مخفی نظامی ارتش تایوان را به همه کاربران جهان نشان میداد.
💢با این اطلاعات و تصاویر جدید کاربران عادی میتوانستند به مکان دقیق، نحوه استقرار تجهیزات و خودروهای نظامی، ساختار ساختمانها و حتی محل قرارگیری جنگافزارها و انبار مهمات این پایگاه پی ببرند و این مورد میتوانست بسیار خطرناک و مهم باشد.
💢همچنین نکته عجیب تر این است که در به روز رسانی جدید این سرویس، محل اداره امنیت ملی تایوان به همراه ساختمان اصلی سرویس اطلاعات ارتش این کشور با بالاترین کیفیت روی سرورهای گوگل قرار گرفت.
📌البته گفته می شود که این مشکل برطرف شده است.
💢به دلیل حساسیت موجود، سرویس گوگل ارث در تعامل با دولتهای مختلف، محلهای حساس نظامی و اطلاعاتی آنها را از دید عموم مخفی میکند چرا که در صورت عدم انجام این کار، نقشه و مشخصات کلی این محلها میتوانند به راحتی توسط #تروریست ها و #معاندان آنها مورد سوء استفاده قرار بگیرد.
❓پرسش مهم: این مکان ها از دید عموم مخفی می شوند اما آیا از دید سازمان های جاسوسی آمریکا نیز مخفی می شوند؟
🔻لینک مطالب
🌐 http://yon.ir/HlXdk
🌐 http://yon.ir/30XQA
#جنگ_سایبری
➖➖➖
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
⭕️قوم لوط این بار در نقاب برخی عملکردهای مسیحیان ظاهر شده اند
🔻دیانت مسیحی به علت فاصله گرفتن از تعالیم واقعی حضرت عیسی«ع» هر روز با چالش های جدی مواجه می شود و کلیساهای مسیحی هر روز با بحران جدید دست و پنجه نرم می کنند.
ازدواج یک کشیش ۷۹ساله با یک پسر ۲۵ ساله نه مطلبی طنز که واقعیتی تلخ است و در بستر جریان انحرافی مسیحیت تبشیری به وقوع پیوسته است.
🔻تصاویر موجود از این اقدام خلاف انسانیت و مشمئز کننده همراه با اعتراف و اعتراض اعضای فرقه پروتستان نشان میدهد همجنس گرایی در این کلیساها بیش از پیش رواج دارد به شکلی که میتوان گفت کلیساهای این فرقه انحرافی به دست قوم لوط افتاده است.
💢این وضعیت در حالی است که در کتاب مقدس به شکلی صریح همجنس گرایی نفی و رد شده است اما امروزه کلیساهای پروتستان به این امر خلاف شرافت انسانی رای مثبت داده و انجام آن را پذیرفته و حتی در راه ترویج آن قدم برمیدارند.
#آخرالزمان
#جاهلیت_مدرن
➖➖➖
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
⭕️شیطان پرستی و جن گیری مدرن
👤(محمدعلی طاهری)موسس فرقه حلقه : شیطان تنها موحد درگاه الهی است که جز بر او بر کسی سجده نکرده. (جلسه هشتم کمیته عرفان حلقه)
🔻در واقع، طاهری با این سخن خود، شیطانی را که خداوند متعال ، کافر(بقره/۴۳) ، رانده شده و ملعون(حجر/۴۳ و ۵۳) ، خوار شده(اعراف/۳۱) ، فاسق(کهف/۵۰) و عصیانگر(مریم/۴۴) نامیده است، موحد درگاه الهی می داند! ابلیسی که حضرت امام علی (علیه السلام) در خطبه قاصعه، خطبه ۱۹۲ نهج البلاغه شریف، از او به عنوان عدوالله (دشمن خدا) و امام المُتعصبین و سلف المستکبرین (پیشوای متعصبان لجوج و سر سلسله مستکبران) نام برده است که به همین جهت، خداوند لباس عزت را از اندام او بیرون کرده، چادر مذلت را بر سر او افکند. و سپس امام علی (ع) در مقام نصیحت می فرماید:《آیا نمی بینید چگونه خداوند او را به خاطر تکبرش کوچک کرد؟ و به خاطر برتری جویی اش، پست ساخت؟ در دنیا رانده شد و عذاب دردناک در سرای دیگر برای او فراهم ساخت؟》.
#طرح_ماهان
➖➖➖
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️افاضات جدید یک سلبریتی
👤بهنوش بختیاری تو برنامه زنده تلویزیون گفته چه بهتر که گوشت گرون شد، سبزی بخوریم برای سلامتیمون مفیده
#سلبریتی_بیسواد
➖➖➖
✅گاه نوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
خلاصه_سخنرانی_جریان_رسانه_ای_در.mp3
26.5M
🔊پادکست
💢ریشه شناسی جریان رسانه ای در جامعه ی مدینه
🔺خلاصه سه جلسه سخنرانی با موضوع جریان رسانه ای در جامعه ی مدینه
👤 #علیرضا_پورمسعود
➖➖➖
✅گاه نوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
⭕️عدالت، راهبرد دولت صالحان
💢جایگاه عدالت در روایات
🔺«عدل» به معنای رعایت دقیق حق و حقوق مردم و برابری همه آنها، در برخورداری از حقوق و منافع مشروع و معقول خویش است؛ چنان که «ظلم» زیر پا نهادن حق و حقوق دیگران و نابرابری و تبعیض است. عدالت، زمینه حیات اجتماعی تنها در بخش خاصّی از جامعه نیست، بلکه در همه ابعاد حیات فردی و اجتماعی، اصل عدالت و عدل است. عدل، حیات و زندگی است و زندگی بی عدالت، مرگی است که حیات پنداشته می شود.
💢تحقّق عدالت در دولت مستضعفان، حقیقت ارزشمندی است که در منابع حدیثی معتبر بیش از هر چیزی حتی بیش از توحید و یگانه پرستی مورد توجّه و تاکید قرار گرفته است. تنها در کتاب «منتخب الأثر» قریب به یک صد و سی حدیث و روایت با عناوین مرتبط با موضوع عدل آمده است که خود بیان گر اهمیّت و جایگاه رفیع این ویژگی در حکومت مهدوی می باشد. در آن دوران با شکوه، پرونده سیاه ظالمان و مستکبران بسته و به حیات ننگین آنان خاتمه داده خواهد شد و در عوض، مستضعفان صالح با غلبه بر مستکبران به حقوق حقّة خویش دست خواهند یافت.
💢پیامبر اسلام (صلی الله و علیه و آله) می فرمایند: «قیامت برپا نمی شود تا این که زمین از ظلم و ستم و دشمنی پُر شود، آن گاه مردی از عترت من یا از اهل بیت من خروج می نماید، کسی که زمین را از عدل و داد لب ریز می کند، همان گونه که از ظلم و ستم و دشمنی پر شده است».
👤امام صادق(علیه السلام) نیز در این باره می فرمایند: «حتماً و قطعاً عدالت آن حضرت در میان خانه های آنان وارد می شود، همان گونه که گرما و سرما وارد می شود».از این احادیث حاصل می گردد که در عصر درخشان ظهور، بساط ظلم وستم حتی از درون منازل، برچیده می شود و عدل و عدالت همه جا را فرا می گیرد.
حاکمیت مستضعفان
💢بنابراین، در چنین جامعه عدالت محوری که رهبری آن بر عهده مهدی آل محمّد(علیه السلام) به عنوان آخرین امید ائمّه هدی می باشد با به کارگیری سیره نبوی مردم آن در مسیر کمال سوق می یابند و مدینه فاضله ای که همه مشعل داران هدایت در آرزوی آن تلاش می کردند محقّق می گردد. در سایه سار دولت مستضعفان، محرومان و ستم دیدگان و شایستگان از شرّ استبداد، ارتجاع و استعمار نجات یافته و پس از غلبه بر مستکبران و ایادی آنان به عزّت حقیقی خویش می رسند.
💢آنان که در اعصار گذشته تاریخ مورد بی مهری و ظلم و ستم مستکبران و صاحبان زر، زور و تزویر قرار داشته اند؛ سرانجام از پدیده ناهنجار و ضدّ بشری استضعاف رهایی یافته و از مواهب مادّی و معنوی دولت حق و جامعه عدالت پیشه برخوردار می گردند. دولت صالحان در اجرای عدالت به عنوان یکی از اهداف عالی پیامبران الهی جدّی و مصمّم است و شعار عالی «یملأ الارض قسطاً و عدلاَ»را در همه ابعاد تحقّق می بخشد و مردم را به گونه جای تربیت می کند که دیگر واژه ستم از اذهان پاک گردد و کسی به دیگری ظلم و ستم روا ندارد.
💢امام رضا(علیه السلام) در این باره می فرمایند: «آن گاه که حضرت مهدی(عج الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کند ترازوی عدالت را در جامعه برقرار می نماید و از آن پس، کسی به دیگری ستم نمی کند». آری، حکومت مستضعفان که در ساز و کار اجرایی اش، به جز عدل و داد حاکم نیست و برنامه های فرهنگی اش، تربیت قلوب و استغنای روح بشر است، همان گم شده انسان است که طریق سعادت را برایش پیمودنی می سازد و زندگی دنیا و آخرتش را آباد می نماید. شهروندان این دولت خدا محور و عدل گستر، از هرگونه ظلم و ستمی در امان اند، آن چنان که در پرتو این عدالت فراگیر دشمنی ها به دوستی، نزاع ها به صلح و کینه ها به محبّت و صفا مبّدل می گردد و مهر و صفا نه تنها میان بشر، بلکه میان حیوانات نیز شایع می گردد و میوه شیرین امنیّت عمومی، محصول عدالت گستری حکومت مهدوی خواهد بود.
🔺 نتیجه :
در فضای عدالت گستر و استغناپرور مدینه مهدوی، اثری از بی عدالتی نخواهد ماند، خواه در عرصه های اقتصادی یا سیاسی بذل و بخشش های بی حساب که آفت عدالت و افت انصاف است، از میان می رود و حق هر صاحب حقّی به او عطا می گردد، بی هیچ کم و کاست یا ضایع شدن.
📚دشتی، ترجمه نهج البلاغه، 79ش، ص 710. یوم العدل علی الظّالم اشدّ من یوم الجور علی المظلوم
📚الغیبةنعمانی، ص 297.
📚بحارالانوار، ج52، ص 322.
📚امام مهدی موجود موعود،ص259
#مهدویت
➖➖➖
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
1_51273168.mp3
4.34M
🔉پادکست
💢لزوم کار تشکیلاتی مهدوی
👤 #علیرضا_پورمسعود
➖➖➖
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
⭕️ایرادی که قانون سن ازدواج دارد
💢اریكسون و پیاژه معتقدند رده ۱۵ تا ۱۸ سال كودك محسوب نمیشود. در انگلستان كودك را تا ۱۶ سال میدانند، اما در مجلس ایران ۱۸ سال عنوان شده. این ۱۸ سال از كجا آمده؟ میفرمایند كودك ۱۰ تا ۱۱ سال با میل خود ازدواج نمیكند، بعد ما میآییم برای ۱۶ تا ۱۸ قانون مینویسیم؟
💢طبق آمار ثبت احوال حدود ۲۰ میلیون جوان آماده ازدواج داریم كه نه شغل دارند و نه مسكن و ... . برای اینها هیچ كاری نمیكنیم، اما برای ۴۳ مورد زیر ۱۳ سال دنبال وضع قانون هستیم!
خیلی غلط است كه كودك ۱۱ ساله با مرد ۴۰ ساله ازدواج كند، اما یك مورد را ملاك قرار میدهند و بر اساس جامعه آماری صحبت نمیكنند.
💢اقلیتهای مذهبی ما اصلا زیر بار این قانون نمیروند. در مورد خودكشی دختر اصفهانی دیدیم كه گاهی افراد ازدواج هم نمیكنند، اما وابستگی عاطفی پیدا میكنند.
من ازدواج اجباری را كاملا غلط میدانم و در تحریرالوسیله هم داریم كه اشكال شرعی دارد. براساس فرمایش حضرت آقا كسی كه تمایل به ازدواج دارد و به بلوغ هم رسیده و گواهی رشد هم دارد و خانواده هم همراه است چه اشكالی دارد كه ازدواج كند؟
ازدواج كودك با مثلا مردی ۴۰ سال غلط است و حضرت آقا هم بهشدت مخالف است. چه كسی موافق است كه یك بچه فروخته شود؟
💢من ۱۳ سال را بر اساس قانون قبول دارم كه سن مناسبی نیست. بحث من ۱۶ و ۱۸ سال است كه مطرح است.
موافقم كه در كشور ما آمار سقط جنین غیر قانونی بالاست، اما وقتی ما منع قانونی برای جوانانی كه نیاز به ازدواج دارند میگذاریم یعنی اینها ارتباط نمیگیرند و سقط اتفاق نمیافتد؟ نباید برای حالتهای خاص قانون وضع كنیم. گاهی دختران ۱۰ تا ۱۴ سال با پسران تا ۲۴ سال ازدواج میكنند، پس یك طرف مشكل سن را ندارد.
💢بهتر است فاصله سنی زوج و زوجه را قانون كنیم. در غرب سن ازدواج ۱۸ و ۱۶ است، اما روابطشان كه بر اساس این سنین نیست. در نتیجه معضلات مختلف از قبیل پدیده بچههای بچهدار و... را در غرب شاهد هستیم.
طبق آمار آموزش و پرورش در سال ۹۴ تنها نیم درصد از تحصیلهای ترك شده بابت ازدواج بوده است.
💢طبق آمار در سنین ۱۵ تا ۱۹ سال اتفاقا آمار طلاق پایینتر است و رضایتمندی خانوادهها و وابستگی عاطفیشان بیشتر است.
نمیگویم قانون قبلی اشكالی ندارد، بلكه میتوانیم قانون را اصلاح كنیم. مثل فروختن بچه یا فاصله زیاد سنی بین افراد و خیلی موارد دیگر.
💢چقدر جوان داریم كه میخواهند ازدواج كنند، اما محدودیتهای مالی دارند؟ برای قانون تسهیل ازدواج چه كردهایم كه ۱۴ سال است نوشته شده؟ ۳۵ هزار نفر در سنین ۱۰ تا ۱۴ سال كه در آمار آمده یعنی همان زیر ۱۳ سال. اما نیاز واقعی مردم ما ۴۳ موردی است كه عنوان شده است یا ۲۰ میلیون نفری كه نیاز به ازدواج دارند؟ برای كدام باید قانون بنویسیم؟ اشكال قانون را درست كنیم چرا سن ازدواج را میخواهیم تغییر دهیم؟
پیشنهاد من این است كه در موارد زیر ۱۳ سال كه به زور ازدواج میكنند، برای چرایی ازدواج او قانون بنویسیم.
👤دکتر روح افزا
➖➖➖
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
⭕️تاسیس و حمایت یک روزنامه توسط ساواک
بخش اول
🔻همايون شکلگیری ایده آیندگان را چنين نقل ميكند:
در بازگشتم به ايران در ۱۳۴۴ به فكر تأسيس روزنامهاي افتادم، چون در روزنامههاي بزرگ پايتخت بر اثر اختلافي كه با اطلاعات پيدا كرده بودم ديگر شغلي به من داده نميشد. فقط در مجله بامشاد كه آن زمان منتشر ميشد گاهگاهي مقالاتي مينوشتم. بنابراين احساس كردم بايد خودم روزنامهاي منتشر كنم.
🔻پيرامون ادعاي همايون مبني بر اينكه در بازگشت به ايران نتوانسته شغلي براي خود دست و پا كند و کوشیده است روزنامهای منتشر سازد بايد گفت؛ وي همچنان سعي داشته حقايق ناگفته را كتمان و تأسيس روزنامه آيندگان را يك موضوع شخصي وانمود کند، نه يك مأموريت سازماني. ساواک در یک گزارشِ تحلیلی نکات جالبی از آیندگان و همایون مطرح کرده است:
💢میگویند داریوش همایون سال گذشته به آمریکا دعوت شد و در آنجا نقشهای آیندهای که باید به عهده بگیرد و برنامههایی را که باید اجرا نماید به او تفهیم گردید و اکنون او با نفوذی که در سندیکای مطبوعات و مؤسسه فرانکلین دارد و عواملی که به دور خود جمع کرده است توانسته روزنامه را اداره نماید...همایون و برزین دو عضو سندیکای مطبوعات در بست در[خدمت] دو قطب سیاسی قرار گرفتهاند. برزین را انگلیسها و همایون را آمریکاییها در اختیار دارند.
💢خرداد ماه سال ۱۳۴۲ در اجراي آييننامه دولت پيرامون مطبوعات، روزنامههايي که کمتر از پنج هزار نسخه فروش داشتند تعطيل و انتشار هفتهنامه و مجلههايي كه در تيراژ کمتر از سه هزار نسخه چاپ ميشدند نيز متوقف گشت. طبق قانون، «تيراژ» را نسخههاي فروش رفته تعيين ميكرد؛ نه نسخههايي كه چاپ ميشد.در آن ايام و تا چند سال بعد افراد ناشناس تقريباً هيچ شانسی براي تأسيس روزنامه نداشتند و پاسخِ ساواك به استعلامهاي وزارت اطلاعات و جهانگردي براي متقاضيان، منفي بود و تنها کسانی میتوانستند در این قلمرو ممنوعه قدم بگذارند که از قبل، ساواک نظر مساعد خود را پیرامون آنها اعلام کرده باشد. ميزان سختگيري به حدي بود كه وقتي داريوش همايون در خرداد سال ۱۳۴۶ امتياز روزنامه آيندگان را به نام فريده كامكار شاهرودي درخواست كرد ساواك پاسخ داد:
مشاراليها فاقد سابقه مضره بايگاني شده ميباشد و با توجه به اينكه در همين زمينه قبلاً نيز تقاضاهايي واصل[شده بود] تيمسار رياست معظم ساواك ذيل گزارش مربوطه مرقوم فرمودند: «روزنامه زيادتر از احتياج فعلاً امتياز داده شده و از اين تعداد موجود هم بايد كم شود.
💢همایون که جنگ شش روزه اعراب و اسرائیل را به چشم یک فرصت طلایی نگاه میکرد؛ راهی سرزمینهایاشغالی شد و صهيونيستها را براي تجهيز و راهاندازي روزنامه آیندگان و اعطای یک دستگاه چاپ رتاتیو متقاعد ساخت. در بازگشت به ايران، توانست با تشبث به لابی قدرتمندي که در دربار حضور داشت حمایتهای لازم برای تأسیس روزنامه آیندگان را کسب نماید چرا که ساواک چندی بعد یعنی در اول مرداد سال ۱۳۴۶ موافقت خود را اعلام كرد:
💢... با توجه به اوامر آقای نخستوزیر و سه مرتبه تقاضای وزیر اطلاعات و جهانگردی و پس از موافقت نصیری کارشناس موضوع با این مضمون... صدور روزنامه یومیه با روش سیاسی به نام بانو فریده کارمکار شاهرودی فرزند محمدصادق دارنده شناسنامه شماره ۹۷ از قزوین از نظر سیاسی بلامانع میباشد. علت اين تغيير موضع ساواك را ميتوان در گزارش مورخ ۱۳۴۶/۰۶/۳۱ مشاهده كرد:
در آخرين مراحل از طرف تيمسار نصيري... مخالفت شده است ولي بعداً از طرف شاهنشاه آريامهر دستور اكيد صادر گرديده كه براي انتشار روزنامه آيندگان كمكهاي لازم از طرف دولت بشود و قرار است در مرحله اول مبلغ يك ميليون تومان به شركت وام داده شود و بعد يكي از بانكها نيز كسري سرمايه شركت را در اختيار بگذارد.
💢دستور اكيد محمدرضا پهلوي براي انتشار یک روزنامه مُلهم از عقبهی قدرتمند و متنفذ آیندگان بود که شاه را نیز به واکنش واداشت. دستور محمدرضا همان اسب زينكردهاي بود كه همايون نياز داشت و بعد از آن، بسیاری دیگر از رابطین خوب آمریکا در ایران به یاری همایون شتافتند:
پس از تصویب اعطای امتیاز روزنامه آیندگان...مهندس طالقانی[وزیر اسبق کشاورزی] که در شرکت گودریچ کار میکند و تماس او با سازمانهای آمریکایی معروف است مبلغ یک میلیون تومان و همایون صنعتیزاده مدیرِ مؤسس بنگاه فرانکلین در ایران ۳۰۰/۱ میلیون تومان سرمایهگذاری در انتشار روزنامه مذکور را تعهد کردهاند.
🔺ادامه دارد ...
#نفوذ #ساواک
➖➖➖
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm