❌طرح دو شبهه تکراری و پاسخ کوتاه به آنها:
❗️شبهه اول= سیدعلی خامنه ای در جلسه ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ با اعلام مخالفت صریح علیه رهبری خودشان گفتند:
«باید خون گریست بر جامعه اسلامی که احتمال رهبر شدن من در آن مطرح باشد...»
✅پاسخ:
🔹اینکه شخص سیدعلی خامنه ای در اوج زهد و تواضع، خودشان را لایق رهبری و برتر از دیگران نداند، دقیقاً طبق نص پیامبر و ائمه اطهار و تصریح قرآن، گواه صادقی بر صلاحیت و شایستگی ایشان برای امامت امت و ریاست دین و مذهب ماست.
تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا ۚ وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ(28/83)
وَاَمّا مَنْ کانَ مِنَ الفُقَهاءِ صَائِنا لِنَفْسِهِ حافِظاً لِدینِهِ مُخالِفاً لِهَواهُ مُطیعاً لِاَمرِ مَولاهُ فَلِلْعَوامِ اَنْ یُقَلِّدُوهُ (امام حسن عسکری ع)
کسی که با خودبرتر بینی و اراده سلطه بر دیگران و با هواپرستی و جاه طلبی، به دنبال کسب قدرت و ریاست باشد، از منظر اسلام، مطلقاً شایسته رهبری و قیادت نیست؛ چه رسد به امامت و جانشینی امام زمان (عج) در عصر غیبت.
در عین حال، تشخیص اکثریت قاطع خبرگان مبنی بر صلاحیت کامل امام خامنه ای برای امامت امت به نیابت از امام مهدی (عج) در زمان غیبت (اصل پنجم قانون اساسی)، همچنین دلدادگی اکثریت قاطع ملت ایران و قاطبه شیعیان جهان و بسیاری از اهل سنت در تبعیت از ایشان و نیز اعتراف و اذعان بزرگان اسلام و حتی دشمنان خارجی به فراست و کیاست و درایت و مدیریت بی نظیر امام خامنه ای، گواهی آشکار و تأکیدی مکرر بر تشخیص درست و دقیق مجلس خبرگان در ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ می باشد.
حالا اگر کسی با معارف اسلامی آشنا نباشد و مفهوم زهد و تواضع را نفهمد و آن را بهانه حمله به شخصیت الهی نائب امام زمان (عج) قرار دهد، بحث دیگری است؛
به هرحال جنگ قدرت در ساحت ولایت الهی مطلقاً ممنوع و مذموم است و این حقیقت معنوی در صحنه سیاسی جهانی، امتیازی بزرگ و بی بدیل است.
‼️شبهه دوم= هاشمی رفسنجانی: «انتخاب آقای خامنه ای برای رهبری موقت است و تا زمان برگزاری رفراندوم می باشد»
✅ پاسخ:
🔹جلسه مجلس خبرگان در ۱۴ خرداد ۶۸ در حالی برگزار شده بود که هنوز اصلاحات انجام گرفته در اصلاحیه قانون اساسی به رفراندوم گذاشته نشده بود؛ بنابراین موقتی بودن تصمیم آن روز مربوط و منوط به تصمیم مردم در رفراندوم اصلاحیه قانون اساسی بود؛ زیرا طبق قانون قبلی، «باید رهبری از میان مراجع موجود معرفی می شد» که امام خمینی مخالف آن بودند؛ زیرا مراجع آن زمان را برای رهبری مملکت و امامت امت «ناتوان» می دیدند؛ لذا در اصلاحیه قانون اساسی قید شد که «مرجعیت بالقوه یا مرجعیت بالفعل» (صلاحیت علمی لازم برای افتاء در ابواب مختلف فقه= بند یک اصل ۱۰۹) از شرایط رهبری ولی فقیه باشد.
بنابراین مجلس خبرگان، اعلامیه آن روز خود را در معرفی ولی امر، «موقت» نامید که پس از رفراندوم و تأیید قانون اساسی جدید، با قید «مرجعیت بالفعل یا بالقوه» درباره شروط رهبری، مجدداً مجلس خبرگان تشکیل جلسه داد و در رایگیری مجدد، حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای با اکثریت قریب به اتفاق آراء به عنوان رهبر نظام و امام امت اسلامی معرفی شدند. سخنان مرحوم آیت الله مشکینی، رئیس وقت مجلس خبرگان در این باره، تیتر روزنامههای ۱۶ مرداد ۱۳۶۸ کشور شد.
💢جایگاه ️ایران در میان تولیدکنندگان دستگاه کمککننده به مبتلایان به پارکینسون
🔹️محققان کشور با کسب دانش فنی تولید دستگاه تحریک مغناطیسی مغز، ایران را در میان چهار کشور صاحب این دانش قرار دادند.
🔹️دستگاه rTMS در حوزه مغز و اعصاب برای درمان بیماریهایی مانند افسردگی، میگرن و اصلاح حرکت بیماران دچار سکته مغزی کاربرد دارد و برای توانبخشی به افراد مبتلا به بیماری پارکینسون استفاده میشود.
⁉️ این غذا برای شما غذای مقدسی است؟
📍توی نوفل لوشـاتو آنقدر تخم مرغ و سیب زمینی کوبیده به مردم داده بودیم. خبرنگارهای خارجـی می پرسیدند، این غذا برای شما غذای مقدسی است؟ ما هم می گفتیم امام در هزینه پول های بیت المال خیلی حساس اند.
📚«آیینه حسن، ص ۱۶۵»
#عکس_نوشت| #مکتب_امام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 امام خمینی رحمة الله علیه: مثل آقای خامنه ای رو پیدا نمیکنید اگر تمام دنیا رو بگردید..
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
🌹بسمالله الرحمن الرحیم 🌹
«قَالَ ذَلِكَ مَا كُنَّا نَبْغِ فَارْتَدَّا عَلَىَ آثَارِهِمَا قَصَصًا»
(موسی) گفت: «آن همان بود که ما میخواستیم!» سپس از همان راه بازگشتند، در حالی که پیجویی میکردند.
(سوره مبارکه کهف/ آیه ۶۴)
❇ تفســــــیر
و از آنجا که این موضوع، به صورت نشانه اى براى موسى(علیه السلام) در رابطه با پیدا کردن آن عالم بزرگ بود؛ موسى گفت: این همان چیزى است که ما مى خواستیم و به دنبال آن مى گردیم (قالَ ذلِکَ ما کُنّا نَبْغِ).
و در این هنگام آنها از همان راه بازگشتند در حالى که پى جوئى مى کردند (فَارْتَدّا عَلى آثارِهِما قَصَصاً).
در اینجا، یک سؤال پیش مى آید: مگر پیامبرى همچون موسى(علیه السلام) ممکن است، گرفتار نسیان و فراموشى شود که قرآن مى گوید: نَسِیا حُوتَهُما: ماهى شان را فراموش کردند.
به علاوه، چرا همسفر موسى نسیان شخص خودش را به شیطان نسبت مى دهد؟
پاسخ این است که مانعى ندارد در مسائلى که هیچ ارتباطى به احکام الهى و امور تبلیغى نداشته باشد، یعنى در مسائل عادى در زندگى روزمره گرفتار نسیان شود (مخصوصاً در موردى که جنبه آزمایش داشته باشد آن گونه که درباره موسى در اینجا گفته اند)
و اما نسبت دادن نسیان همسفرش به شیطان، ممکن است به این دلیل باشد که ماجراى ماهى ارتباط با یافتن آن مرد عالم داشت، و از آنجا که شیطان، اغواگر است، خواسته است با این کار، آنها دیرتر به ملاقات آن عالم دست یابند و شاید مقدمات آن از خود او (یوشع) نیز آغاز گردیده که دقت و اهتمام لازم را در این رابطه به خرج نداده است.
(تفسیر نمونه/ ذیل آیه ۶۴ سوره مبارکه کهف)
🔸 خورشید امروز با "فتاح" طلوع میکند
🔹صفحه منتسب به سردار حاجیزاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه، در فضای مجازی: طلوع سه شنبه، طلوع خورشید در یک روز عادی نیست؛ خورشید امروز با فتاح طلوع میکند.
🔻برخی گمانهزنیها حاکی از آن است که سپاه پاسداران امروز از یک موشک جدید هایپرسونیک با نام "فتاح" رونمایی خواهد کرد.
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🎥 مقایسهی ثروت رهبران حکومتها!
از حقوق جرج واشنگتن و اوباما تا ثروت رضاشاه و اموال امام خمینی(ره)