همانطور که ستاد کل نیروهای مسلح برای رفتن به دانشگاه معافیت تحصیلی ارائه میکند «معافیت شغلی و حرفهای» هم برای دانشآموزان هنرستانی که شاغل میشوند، ارائه شود.
https://tn.ai/2737282
🆔 abbasebayat.ir
#بهمن_۵۷ تعداد هنرجویان هنرستانی کمتر از ۲۳۳ هزار نفر بود و در #بهمن_۱۴۰۱ بیش از یک میلیون و هفتاد هزار نفر؛ این یعنی جهش ۴.۶ برابری.
آموزشهای #فنیوحرفهای_و_مهارتی پیشران تولید، اشتغال و پیشرفت کشور است.
#دهه_فجر مبارک
https://virasty.com/abbasebayat/1675270416482053080
🆔 abbasebayat.ir
گام نخست سامانه جامع مدیریت #هنرستانها مبتنی بر موقعیت مکانی، در راستای #کیفیت_بخشی و توسعه بر اساس #آمایش_سرزمین و بهبود فرآیند #هدایت_تحصیلی در سومین جلسه #ستاد_هماهنگی_و_توسعه_آموزشهای_فنیوحرفهای_و_مهارتی توسط وزیر محترم آموزش و پرورش رونمایی شد.
ویراستی | ایتا | بله | خلق دنیای آینده | سند تحول بنیادین
به نام خدای آورنده بهار، خدایی که زمین و گیاهان را زنده میکند بعد از مرگشان!
و به نام خدایی که برای جانها نیز بهاری قرار داد تا زنده و زندهتر شوند!
آغاز سال ۱۴۰۲ که جلوهی رحمت الهی، رمضانالکریم، از آستان آن هویداست را خدمت همه همکاران تبریک عرض میکنم.
بی شک تقارن بهاران امیدآفرین است. میتواند موتور محرک گامهای بلند باشد؛ تلاش و برنامهریزی برای استفاده هرچه بیشتر از این فرصت گرانبها بی شک تداومبخش روح بهاری و ساری و جاری کردن آن در طول سال خواهد بود.
برای تقویت و توسعه هنرستانها از سال گذشته دو راهبرد «تولیدی کردن هنرستانها» و «آموزش در محیط واقعی کار» را در اولویت قرار دادهایم. تولید همانگونه که موتور محرک اقتصاد است، عامل اساسی ارتقاء کیفیت آموزشهای فنیوحرفهای و مهارتی در هنرستانها نیز هست.
آموزش و پرورش زیرساخت اصلی #پیشرفت کشور است و محل آماده شدن برای #زندگی؛ حرفه و شغل یک بعد اساسی زندگی است، هیچ تفکر و تمدنی بدون مهارت نه محقق میشود و نه تداوم مییابد!
#هنرستانها با تلفیق علم و عمل شبیهترین محیط تعلیم و تربیتی به زندگی است.
امروز تولید عامل قوامبخش جامعه ایرانی است و هنرستانها مرکز آموزش رسیدن به #توان_تولید برای آیندهسازان این کشور است.
#هنرجوی_هنرستانی در عنفوان جوانی قدم در راه تولید بر میدارد و بر مسائل و چالشها غلبه پیدا میکند و این یک سرمایهگذاری دوچندان برای آینده است.
تلاش برای تولیدی کردن هنرستانها در سال ۱۴۰۲ جهادی مضاعف است که در خط مقدم باید توسط #مدیران_هنرستانها و #هنرآموزان گرامی برنامهریزی گردد.
ما هم وظیفه داریم در این مسیر تسهیلگر و حمایتگر باشیم.
از خداوند منان میخواهم همه تلاشگران عرصه حرفه و مهارت آموزی را در این سال پر برکت بیش از هر سال از لطف و عنایت خود بهرهمند سازد و تلاشهایشان را زمینهساز رشد و پیشرفت کشور و گامی در جهت آمدن بهار حقیقی حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه شریف قرار دهد.
عباس بیات - دفتر آموزشهای فنیوحرفهای و کاردانش
یاعلی
ویراستی | ایتا | بله | خلق دنیای آینده | سند تحول بنیادین
کار، حیات جامعه است؛ کار، ستون فقرات زندگی مردم است؛ کار نباشد هیچ چیزی نیست... امکاناتی که از آن در زندگی استفاده میکنیم -که حیات ما وابستهی به آنها است- ناشی از کار است... کار ظرفیّتها را شکوفا میکند...
از لحاظ معنوی هم ما به کار احتیاج داریم؛ کار مانع فساد میشود.
#امام_خامنهای
#هنرستان
تأکید دوباره رهبر معظم انقلاب اسلامی بر آموزشهای فنیوحرفهای و مهارتی هم مایه مباهات است و هم مسئولیت ما را سنگینتر میکند.
یاعلی
ویراستی | ایتا | بله | خلق دنیای آینده | سند تحول بنیادین
یک نکتهی دیگر در باب آموزشوپرورش ــ که این هم یکی از اساسیترین نکات مربوط به آموزشوپرورش است ــ مسئلهی انطباق یا عدم انطباق نظام آموزشی آموزشوپرورش و نظام ساختاری آموزشوپرورش با نیازهای کشور است. ساختار آموزشوپرورش ما ــ مثلاً وضع کلاسبندیهای دبستان و دبیرستان یا [برنامهریزیهای] منطقهای و امثال اینها ــ و همچنین ترتیب درسی و علمی در این دستگاه عظیم، چقدر با نیازهای کشور تطبیق میکند؟ این یکی از آن مسائل بسیار مهم است. مسئولان عالی فرهنگی کشور، بخصوص در خود آموزشوپرورش، باید روی این فکر کنند. البتّه در شورای عالی انقلاب فرهنگی هم باید فکر کنند و آن شورای عالی آموزش[و پرورش] باید روی این فکر کنند، مدیران اجرائی آموزشوپرورش هم باید روی این فکر کنند. ما در کشور به چه چیزی احتیاج داریم و حالا به این نوجوانمان چه چیزی داریم یاد میدهیم؟ آیا این به درد فردای او خواهد خورد؟ البتّه کشور به نیروی متفکّر و دانشمند احتیاج دارد؛ [امّا] به نیروی کار چطور؟ احتیاج ندارد؟ همان قدر که به نیروی مغزافزار نیاز است، به بازوی کارافزار هم نیاز است، در سطح کشور، در همهی بخشها؛ این را چهجوری تنظیم میکنیم؟ همان اندازهای که به نرمافزار نیاز داریم، به سختافزار نیاز داریم.
خب الان نسبت این آموزشهای عمومی که در دبیرستانهای ما رایج است، با آموزش فنّیوحرفهای آیا نسبت متعادلی است؟ بنده چقدر در دورانهای گذشته راجع به آموزشهای فنّیوحرفهای سفارش کردم!(۳) خب حالا ایشان گفتند که یک مقداری افزایش پیدا کرده امّا باید نسبت، یک نسبت متعادلی باشد. یا مثلاً آیا نیروی کارِ ماهر در نظام آموزشی ما پرورش پیدا میکند؟ مهارت در کار، به انواع خدمات لازم، در تولید و در امثال اینها. خب آموزشوپرورش باید فکر اینها را بکند. یا این مسیر کنونی دبیرستانهای ما؛ مسیر کنونی یک مسیری است به سمت دانشگاه؛ یعنی این [مسیری] که الان هست یک دالانی است از دبستان و دبیرستان به سمت دانشگاه؛ آیا این ضروری است؟ واقعاً باید همه همینطور بیایند عبور کنند بروند به سمت دانشگاه؟ این ضروری است؟ این اصلاً برای کشور بهرهده است؟
رهبر معظم انقلاب اسلامی
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
خلق دنیای آینده - بیانات امام خامنهای در آموزش و پرورش - اردیبهشت 1402.pdf
4.42M
خلق دنیای آینده
مجموعه بیانات امام خامنهای در جمع فرهنگیان و مسئولان آموزش پرورش
از ابتدای رهبری تا اردیبهشت 1402
دو سخنرانی (سخنرانی سال جاری به مناسبت هفته معلم و سخنرانی مربوط به سال 71 در جمع مسئولین نهضت سوادآموزی) جدید اضافه شده است.
ویراستی | ایتا | بله | خلق دنیای آینده | سند تحول بنیادین
کار فوقالعاده هنرجویان خلاق و هنرمند رشته تذهیب و تشعیر روی دیوار کلاس کارگاهشان.
#هنرستانی بودن افتخار است.
#نخبگان_مهارتی تمدن را میسازند.
#هنرستان_کشاورزی شبانهروزی دکتر شریعتی با #۳۲_شهید در کشور میدرخشد.
این گذشته درخشان اثرش امروز مشخص بود و انشاءالله در آینده امتداد پر رنگتری مییابد.
هنرجویان باانگیزه، بانشاط و امیدوار بودند.
#هنرستانی بودن افتخار است.
شهرکرد-روستای شمس آباد
افتخار داشتم از سرکار خانم سحر اسماعیلی #معلم_نمونه_کشوری هنرآموز رشته شبکهونرمافزار هنرستان آسیه منطقه ۱۴ تهران با دستآفرید نفیس هنرجویان هنرستانی تقدیر کنم.
خدا قوت #هنرآموز_توانمند
#هنرستانی_بودن_افتخار_است
ویراستی | ایتا | بله | خلق دنیای آینده | سند تحول بنیادین