#گیف
#اطلاع_نگاشت
#شبهات_پیرامون_حدیث_غدیر
#هر_روز_یک_شبهه
🔰مطالب ارائه شده:
⁉️#شبهه_اول
❓معنی کلمه مولی
چون اهل سنت نتوانسته اند در سند حدیث غدیر تشکیک کنند در کلمه مولا اشکال کرده اند که در جمله من کنت مولاه موجود است. کلمه مولا دارای معانی مختلف از جمله سرپرست و صاحب اختیار، دوست، همسایه، عبد و… می باشد. لذا گفته اند: منظور پیامبر(صلی الله علیه و آله) این است که هر کس من دوست اویم علی(علیه السلام) نیز دوست اوست.
✅پاسخ:
1️⃣ردّیه اول: در آیه تبلیغ حکم شدیدی برای عدم رساندن این مطلب قرار داده شده که خداوند می فرماید:
يَا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنزِلَ إِلَيْكَ مِن رَّبِّكَ وَإِن لَّمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ وَاللّهُ يَعْصِمُكَ مِنَ النَّاسِ إِنَّ اللّهَ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الْكَافِرِينَ ( سوره مبارکه مائده آیه 67) ای پيامبر ، آنچه را از پروردگارت بر تو نازل شده است به مردم برسان ، اگر چنين نکنی امر رسالت او را ادا نکرده ای خدا تو را از مردم حفظ می کند ، که خدا مردم کافر را هدايت نمی کند.
⬇️#ادامه_مطلب_بعدی
⬆️#ادامه_مطلب_قبلی
اگر نرسانی وظیفه رسالت خود را انجام نداده ای و دوستی چندان مساله مهمی نیست که اینچنین تهدیدی برای آن قرار داده شود و شایسته این مقام تنها مساله خلافت است و در ادامه آیه می آید که خدا تو را از (آزار) مردم حفظ می کند. مگر دوستی خطر ایجاد می کند؟ این مساله خلافت است که خیلی ها به آن طمع داشتند و بخاطر آن ممکن بود به پیامبر(صلی الله علیه و آله) آسیب برسانند. در ضمن طبق احادیث پیامبر(صلی الله علیه و اله) مردم قبل ازغدیر خم به دوستی پیامبر(صلی الله علیه و اله) با امیرالمومنین(علیه السلام) آگاه بودند، بنابراین غدیر خم موردی نداشت. و در آیه اکمال که در مورد روز غدیر نازل شده می فرماید:
…. الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِي وَرَضِيتُ لَكُمُ الإِسْلاَمَ دِينًا…. ( سوره مبارکه مائده آیه 3) امروز دین شما را کامل کردم و نعمت خود را بر شما تمام نمودم و اسلام را به عنوان آیین شما پذیرفتم.
و مردم امروز نا امید شدند. آیا با دوستی امیر المومنین(علیه السلام) مردم از از بین بردن دین مایوس شدند یا این مساله امامت و خلافت بود که امتداد نبوت است؟
2️⃣ردّیه دوم: پیغمبر(صلی الله علیه و اله) قبل از گفتن من کنت مولاه فرمودند: أَلَسْتُ أَوْلَى بِكُمْ مِنْ أَنْفُسِكُمْ؟ یعنی چه کسی نسبت به شما از خود شما سزاوارتر است و امر او را بر امر خودتان مقدم می کنید؟ مردم گفتند: خدا و پیامبرش(صلی الله علیه و آله). بعد فرمودند: مَنْ كُنْتُ مَوْلَاهُ فَعَلِيٌّ مَوْلَاهُ، یعنی هر کس من نسبت به او از خودش سزاوارترم زین پس، علی (علیه السلام) نسبت به او از خودش سزاوارتر است و صاحب اختیار اوست. در سوره احزاب بر این مطلب دلالت می کند:
النَّبِيُّ أَوْلى بِالْمُؤْمِنِينَ مِنْ أَنْفُسِهِمْ. ( سوره مبارکه احزاب آیه 6) پیغمبر خدا (صلی الله علیه وآله) از خود مسلمانان اولی است که در کارشان تصرف و دخالت کند
3️⃣ردّیه سوم: روز غدیر گرمای شدیدی داشت بطوری که مردم ردای خود را زیر پا و بالای سر خود نگاه می داشتند و روا نیست بگوییم مردم در این گرمای شدید حدود سه روز برای بیعت معطل شدند برای مساله نه چندان بزرگی مانند دوستی.
4️⃣ردّیه چهارم: افراد حاضر در روز غدیر از این کلمه خلافت الهی را فهمیده اند و مانند عمر ابن خطاب تبریک گفتند یا مانند حسّان ابن ثابت شعر در مدح مولا گفتند که در شعر گفت: حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) امام و هادی برای ماست.
خطيب بغدادى در ترجمه حبشون بن موسى مىنويسد:
أنبأنا عَبْدُ اللَّهِ بْنُ عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ بشران أنبأنا عليّ بن عمر الحافظ حدّثنا ضمرة ابن رَبِيعَةَ الْقُرَشِيُّ عَنِ ابْنِ شَوْذَبٍ عَنْ مَطَرٍ الْوَرَّاقِ عَنْ شَهْرِ بْنِ حَوْشَبٍ عَنْ أَبِي هُرَيْرَةَ. قَالَ: مَنْ صَامَ يَوْمَ ثَمَانِ عَشْرَةَ مِنْ ذِي الْحِجَّةِ كُتِبَ لَهُ صِيَامُ سِتِّينَ شَهْرًا، وَهُوَ يَوْمُ غَدِيرِ خُمٍّ، لَمَّا أَخَذَ النَّبِيُّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ بِيَدِ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ فَقَالَ: «أَلَسْتُ وَلِيُّ الْمُؤْمِنِينَ؟» قَالُوا: بَلَى يا رَسُولَ اللَّهِ، قَالَ: «مَنْ كُنْتُ مَولاهُ فَعَلِيٌّ مَوْلاهُ» فَقَالَ عُمَرُ بْنُ الخطّاب: بخ بخ لك يا ابن أَبِي طَالِبٍ أَصْبَحْتَ مَوْلايَ وَمَوْلَى كُلِّ مُسْلِمٍ، فَأَنْزَلَ اللَّهُ: الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ [المائدة 3] وَمَنْ صَامَ يَوْمَ سَبْعَةٍ وَعِشْرِينَ مِنْ رَجَبٍ، كُتِبَ لَهُ صِيَامُ سِتِّينَ شَهْرًا، وَهُوَ أَوَّلُ يَوْمٍ نَزَلَ جِبْرِيلُ [عَلَيْهِ السَّلامُ] عَلَى مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ بِالرِّسَالَةِ.
⬇️#ادامه_مطلب_بعدی
⬆️#ادامه_مطلب_قبلی
همين روايت را الشجرى الجرجانى (متوفاي499 هـ) در كتاب الأمالى با همين سند در سه جاى از كتابش و ابن عساكر در تاريخ مدينه دمشق نقل كردهاند:
از ابوهريره نقل شده است كه گفت: كسى كه روز هجدهم ذى حجه را روزه بگيرد ثواب روزه شصت ماه براى وى نوشته مىشود، اين روز، روز غدير خم است، روزى كه رسول خدا صلى الله عليه و آله دست على را گرفت و فرمود: آيا من رهبر مؤمنان نيستم؟ گفتند: چرا اى رسول خدا. فرمود: هر كس من مولاى او هستم على مولاى او است. عمر گفت: تبريك، تبريك اى پسر ابوطالب، تو اكنون مولاى من و مولاى هر مسلماني، سپس اين آيه نازل شد: امروز دين شما را كامل كردم. اين حديث به عنوان روايت حبشون مشهور شده است، گفته شده كه فقط او اين روايت را نقل كرده است؛ در حالى احمد بن عبد الله نيز از على سعيد… از أبى هريره نقل كرده است….
5️⃣ردّیه پنجم: تبادر ازحاقّ لفظ:
لفظ ولیّ و مولا اگر چه در لغت دارای معانی متعددی است ولی هنگامی که بدون قرینه بیاید، عرب از آن معنای صاحب اختیار، اولی به تصرف و سرپست می فهمد که همان معنای امامت است و تبادر علامت حقیقت است. البته ادله دیگری هم ماند،ولی همین ها کفایت می کند.
...........................................................
🆔@Abbasgholikhanpajohesh
»🍀🌺#با_ما_همراه_باشید...🌺🍀
🔆🌺مژده 🎊 مژده 🎊مژده🌺🔆
✅جشنواره عید تا عید🎉
📚صدها عنوان كتاب مطالعاتي علوم و معارف اسلامي و كتب درسي و كمك درسي حوزوي و شركت در قرعه كشي ويژه عيد غدير،
📣 اطلاع بيشتر در ايتا:
🆔 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
...................................
🆔@Abbasgholikhanpajohesh
»🍀🌺#با_ما_همراه_باشید...🌺🍀
#گیف
#اطلاع_نگاشت
#شبهات_پیرامون_حدیث_غدیر
#هر_روز_یک_شبهه
🔰مطالب ارائه شده:
⁉️#شبهه_دوم
❓تضعیف حدیث غدیر
ابن تیمیه می گوید:
وَأَمَّا قَوْلُهُ: ” «مَنْ كُنْتُ مَوْلَاهُ فَعَلِيٌّ مَوْلَاهُ» ” فَلَيْسَ هُوَ فِي الصِّحَاحِ لَكِنْ هُوَ مِمَّا رَوَاهُ الْعُلَمَاءُ، وَتَنَازَعَ النَّاسُ فِي صِحَّتِهِ فَنُقِلَ عَنِ الْبُخَارِيِّ، وَإِبْرَاهِيمَ الْحَرْبِيِّ، وَطَائِفَةٍ مِنْ أَهْلِ الْعِلْمِ بِالْحَدِيثِ أَنَّهُمْ طَعَنُوا فِيهِ وَضَعَّفُوهُ، وَنُقِلَ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ حَنْبَلٍ أَنَّهُ حَسَّنَهُ كَمَا حَسَّنَهُ التِّرْمِذِيُّ، وَقَدْ صَنَّفَ أَبُو الْعَبَّاسِ بْنُ عُقْدَةَ مُصَنَّفًا فِي جَمِيعِ طُرُقِهِ[3]
مردم در صحت حدیث من کنت مولاه نزاع دارند و در صحاح نیامده است! و از عده ای از علما از جمله بخاری و ابراهیم حربی نقل شده که آن را تضعیف کرده اند.
⬇️#جواب_شبهه
#ادامه_مطلب_بعدی
🆔@Abbasgholikhanpajohesh
»🍀🌺#با_ما_همراه_باشید...🌺🍀
⬆️#ادامه_مطلب_قبلی
✅پاسخ:
1️⃣ردّیه اول: ترمذی در صحیح خود آن را نقل کرده و تصریح به صحتش نموده است.
3713 – حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ بَشَّارٍ قَالَ: حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ جَعْفَرٍ قَالَ: حَدَّثَنَا شُعْبَةُ، عَنْ سَلَمَةَ بْنِ كُهَيْلٍ، قَالَ: سَمِعْتُ أَبَا الطُّفَيْلِ يُحَدِّثُ، عَنْ أَبِي سَرِيحَةَ، أَوْ زَيْدِ بْنِ أَرْقَمَ – شَكَّ شُعْبَةُ – عَنِ النَّبِيِّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ قَالَ: «مَنْ كُنْتُ مَوْلَاهُ فَعَلِيٌّ مَوْلَاهُ»: «هَذَا حَدِيثٌ حَسَنٌ غَرِيبٌ» [حكم الألباني] : صحيح.
2️⃣ردّیه دوم: بر فرض امثال بخاری که خصومت او با اهل بیت(علیهم السلام) روشن است، این حدیث را تضعیف نماید. اما آیا می تواند در برابر بالای 550 نفری که این حدیث را در طول 14 قرن نقل کرده اند و عده ای از آنان حتی کتاب در باب اسناد غدیر نوشته اند و بسیاری از آنان به صحت حدیث گواهی داده اند، مقاومت کند؟(در اثبات خصومت بخاری با اهل بیت(علیهم السلام) همین بس که وی در صحیحش(دار ابن کثیر) از امیرالمومنین(علیه السلام) که طبق آیه تطهیر، با استفاده از نقل خود اهل سنت معصوم است و معدن علم است، تنها 46 روایت نقل کرده و از شهاب الدین زهری که بنا بر مبنای خود اهل سنت نمی شود از او روایت نقل کرد 1250 روایت نقل کرده است!(این که نمی شود بر مبنای اهل سنت از او حدیث نقل کرد را آقای حسین مظلومی در کتاب ازدواج ام کلثوم با عمر ثابت کرده است.))
3️⃣ردّیه سوم: کار ابن تیمیه در تضعیف این حدیث و احادیثی که در مدح اهل بیت(علیهم السلام) خصوصا امیرالمومنین(علیه السلام) آمده به جایی رسیده که حتی البانی که از اتباع او در مسائل اعتقادی است،این عمل او را ناخرسند دانسته و تصریح می کند که او در تضعیف احادیث بدون بررسی سند آن سرعت داشته است. در حقیقت ابن تیمیه در صدد تضعیف بدون دلیل احادیث خلافت و فضایل اهل بیت(علیهم السلام) بر آمده است.
.............................
🆔@Abbasgholikhanpajohesh
»🍀🌺#با_ما_همراه_باشید...🌺🍀
باسمه تعالی
مدرسۀ علمیۀ عباسقلی خان در جوار حرم مطهر رضوی ( علیه السلام ) در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری مدظله العالی و نظام آموزشی تحولی حوزه علمیه خراسان ،جهت تکمیل ظرفیت سطح یک، از میان طلاب مؤمن ،انقلابی و نخبۀ پایه های 3، 4 و 5 به تعداد محدود برای سال تحصیلی 1399-1400 با شرائط زیر پذیرش می کند:
1️⃣ تاییدیۀ اخلاقی از مدرسۀ محل تحصیل
2️⃣ دارا بودن حداقل معدل 18 در دو سال آخر تحصیل
3️⃣ قبولی در مصاحبه ی علمی و عمومی
4️⃣ ورودی دیپلم و بالاتر از دیبلم به حوزه علمیه
5️⃣ برای پایه 4 و 5 تکمیل پایه 3 کتبی و شفاهی تا مهر ماه 1399
✳️مزایا:
🔹بهره مندی از اساتید توانمند
🔹بهره مندی از اساتید مشاور در مدرسه
🔹قرارگرفتن در اولویت پذیرش سطح دو و سه مدرسه عباسقلی خان
🔹استفاده از برنامه های ویژه فرهنگی و پژوهشی
🔹امکان اسکان در حجرات مدرسه
🔹پرداخت کمک هزینه های علمی-پژوهشی
#️⃣توجه : طلاب نخبه ای که قصد ادامه تحصیل در سطح 2 و 3 رشته فلسفه و کلام مدرسه علمیه عباسقلی خان را داشته باشند در اولویت پذیرش خواهند بود.
⏳ مهلت ثبت نام تمدید شد .
📖 جهت کسب اطلاعات بیشتر به کانال پذیرش نخبگانی مدرسه علمیه عباسقلی خان به آدرس زیر مراجعه فرمایید.
https://eitaa.com/joinchat/538312761C1ca8c9889c @abasgholikhan_paziresh4
#اینفوگرافیک
✅اسناد حدیث غدیر در منابع برادران اهل تسنّن:
1️⃣مورّخان
2️⃣مفسران
3️⃣محدّثان
4️⃣لغویون
5️⃣کلامیون و علمای علم عقاید
#گردآورنده: سعید حیدریان
پژوهشگر مدرسه علمیه عباسقلی خان
🆔@Abbasgholikhanpajohesh
»🍀🌺#با_ما_همراه_باشید...🌺🍀
#گیف
#اطلاع_نگاشت
#شبهات_پیرامون_حدیث_غدیر
#هر_روز_یک_شبهه
🔰مطالب ارائه شده:
⁉️#شبهه_سوم
برخی می گویند: ما این حدیث را از حیث سند تمام می دانیم. اما در این حدیث اشاره نشده که حضرت بلافاصله بعد از رسول خدا(صلی الله علیه و اله) امام و خلیفه است. بنابراین به جهت جمع با سایر ادله او را خلیفه چهارم می دانیم.
✅پاسخ:
1️⃣ردّیه اول: هیچ دلیلی بر خلافت خلفای قبل از امیرالمومنین (علیه السلام) نیست تا بخواهیم بین ادله جمع کنیم.
2️⃣ردّیه دوم: از کلمه بعدی در احادیث صحیح السند ولایت می توان فهمید که ایشان خلیفه بلافصل هستند. پیامبر(صلی الله علیه و اله) درباره امیرالمومنین علی(علیه السلام) فرمودند: وَهُوَ وَلِيُّ كُلِّ مُؤْمِنٍ مِنْ بَعْدِي: او صاحب اختیار هر مومنی بعد از من است. که این بعدیت ظهور در اتصال دارد.
«أنت وليي في كل مُؤْمِنٍ بعدي»
3️⃣ردّیه سوم: در برخی از روایات حدیث غدیر که ابن کثیر هم از براء ابن عازب نقل کرده آمده:
« ان علياً وليكم بعدي »
ولی کل مومن
4️⃣ردّیه چهارم: ظهور خود حدیث غدیر خصوصا قرائن حالیه و مقالیه تثبیت کننده معنای خلافت بلافصل ایشان است.
5️⃣ردّیه پنجم: مفاد حدیث غدیر این است که ایشان سرپرست همه مسلمین حتی این سه خلیفه است و این فقط با خلافت بلافصل ایشان سازگاری دارد.
🆔@Abbasgholikhanpajohesh
»🍀🌺#با_ما_همراه_باشید...🌺🍀
#اطلاع_نگاشت
#فضایل_امیر_المؤمنین_(ع)؛
#در_کتب_برادران_اهل_سنت؛
1️⃣ پیامبر اعظم (ع) فرمود:دوستی با علی (ع) نشانه ایمان و دشمنی با او نشانه نفاق می باشد.
✅کشاف زمخشری، ج ۱، ص ۲۲۸
#گردآورنده: سعید حیدریان
پژوهشگر مدرسه علمیه عباسقلی خان
🆔@Abbasgholikhanpajohesh
»🍀🌺#با_ما_همراه_باشید...🌺🍀
#اطلاع_نگاشت
#فضایل_امیر_المؤمنین_(ع)؛
#در_کتب_برادران_اهل_سنت؛
2️⃣ پیامبر اسلام (ص) فرمود:کسی که از علی (ع) اطاعت کند از من اطاعت کرده است و کسی که از فرمان علی سرپیچی کند از فرمان من سر پیچی کرده است.
✅مستدرک حاکم نیشابوری، ج ۳، ص ۱۲۱.
#گردآورنده: سعید حیدریان
پژوهشگر مدرسه علمیه عباسقلی خان
🆔@Abbasgholikhanpajohesh
»🍀🌺#با_ما_همراه_باشید...🌺🍀
#اطلاع_نگاشت
#فضایل_امیر_المؤمنین_(ع)؛
#در_کتب_برادران_اهل_سنت؛
3️⃣ پیامبر اکرم (ص) فرمود:من و علی حجت خداوند بر بندگانش هستیم.
✅کنوز النوادر، مناوی، ص ۴۳.
#گردآورنده: سعید حیدریان
پژوهشگر مدرسه علمیه عباسقلی خان
🆔@Abbasgholikhanpajohesh
»🍀🌺#با_ما_همراه_باشید...🌺🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گیف
#اطلاع_نگاشت
#فضایل_امیر_المؤمنین_(ع)؛
#در_کتب_برادران_اهل_سنت؛
✅بخش اول
#گردآورنده: سعید حیدریان
پژوهشگر مدرسه علمیه عباسقلی خان
🆔@Abbasgholikhanpajohesh
»🍀🌺#با_ما_همراه_باشید...🌺🍀
💢 مستند «آیت الله» اکران اینترنتی شد
✔️ مستند «آیتالله» با محوریت زندگی و زمانه آیتالله سید ابوالقاسم موسوی خویی از تأثیرگذارترین و پُرمقلدترین مراجع تقلید شیعه به کارگردانی و تهیهکنندگی سیدمصطفی موسوی تبار عرضه اینترنتی شد.
🔹 این مستند جنبههای گوناگونی از شخصیت این عالم بزرگ شیعی را از دوران کودکی و مشقِ دروس حوزه تا ایام جوانی و تربیت شاگردان به تصویر میکشد؛ و در بخشی از آن به رابطه ایشان با حضرت امام (ره)، ملاقات با فرح پهلوی، دیدار با صدام در کاخ او، شهادت پسران ایشان و…، پرداخته میشود و برخی اسناد تصویری از جمله نقش ایشان در انتفاضه شعبانیه عراق(قیام مردم عراق علیه حکومت صدام حسین در شعبان سال ۱۴۱۱ق مطابق با سال ۱۳۶۹ش) برای اولین بار در فضای رسانههای فارسی به نمایش گذاشته شده است.
ادامه مطلب👈 https://b2n.ir/349429
🆔@Abbasgholikhanpajohesh
»🍀🌺#با_ما_همراه_باشید...🌺🍀
معرفی_کتاب
🌏 #خرید_اینترنتی
📗 «تنها در کنار هم» چرا ما از فناوری بیشتر و از یکدیگر کمتر انتظار داریم؟
🖊نویسنده: شِری تورکِل
مترجم: محمد معماريان
🔹اثر پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی، سال انتشار۱۳۹۸
🔸شری تورکل کتاب «تنها در کنار هم»؛ چرا از فناوری بیشتر و از یکدیگر کمتر انتظار داریم» را در دو بخش و چهارده فصل تنظیم کرده است و در مقدمه مینویسد: «رایانهها فلسفه را به زندگی روزمره کشاندند؛ و بویژه، کودکان را فیلسوف کردند. در کنار بازیهای سادۀ الکترونیکی … کودکان میپرسیدند آیا رایانهها زندهاند؟ آیا شیوۀ فکر کردنشان متفاوت از انسانهاست؟ و در عصر ماشینهای هوشمند، انسان بودن چه ویژگی خاصی دارد؟»
📱خرید اینترنتی کتاب از:
https://www.sooremehr.ir/book/3092
............................
🆔@Abbasgholikhanpajohesh
»🍀🌺#با_ما_همراه_باشید...🌺🍀
دوره آموزشی منطقی بودن؛ درآمدی به اخلاق باور
👤 مدرس: دکتر حمید علایینژاد
🕰زمان: دوشنبه ها- ساعت: 17
📍مکان: اصفهان، چهارراه دهش، ابتدای خیابان شیخ مفید شرقی،بعد از کلینیک الزهرا، خانه حکمت
⭕️شماره تماس جهت ثبت نام: 09367942387
☎️ 36636672
........................
🆔@Abbasgholikhanpajohesh
»🍀🌺#با_ما_همراه_باشید...🌺🍀
دوره تربیت مبلغ به زبان روسی در مشهد مقدس
موسسه بین المللی المرتضی ( علیه السلام)
تاریخ آزمون مجازی: ۲۴ مرداد ۹۹
مهلت ثبت نام: ۲۳ مرداد ۹۹
جهت ثبت نام
WWW.MURTAZA.IR
اطلاعات بیشتر:
۰۹۱۵۳۰۷۴۷۹۰
تماس در ساعات اداری
.............................
🆔@Abbasgholikhanpajohesh
»🍀🌺#با_ما_همراه_باشید...🌺🍀
💢 #فلسفه_های_مضاف، شرط پویایی تمدن اسلامی است
(حجت الاسلام دکتر #خسروپناه)
_ مشروح: 👇
🌐 iict.ac.ir/falsafemozaff
........................
🆔@Abbasgholikhanpajohesh
»🍀🌺#با_ما_همراه_باشید...🌺🍀
💎 بهتر، زبدهتر و شفافتر
#رهبرمعظم انقلاب:
اهل فلسفه اى که ما قبلا ديده بوديم، همه همین طور بودند؛
کسانی بودند که از لحاظ معنوی و الهی و ارتباطات قلبی و روحی با خداوند،
از بقیه ى افرادی که در زمینه های علمی حوزه کار مى کردند،
بهتر و زبده تر و شفاف تر بودند.
_ ديدار اساتید علوم عقلی حوزه- ۲۹ دی ۸۲
..........................................
🆔@Abbasgholikhanpajohesh
»🍀🌺#با_ما_همراه_باشید...🌺🍀
✅پیش نشست های مجازی | همایش معنویت های نوظهور، شاخصه هاونقدها
🔶جنبش های معنوی و کووید 19
✍️ارائه دهنده: دکتر هادی وکیلی
⏰زمان : دوشنبه 27/5/1399 ساعت ۱۱ الی ۱۳
💠چالش مقایسه پذیری معنویت های نوپديد ومعنویت اسلامی
✍️ارائه دهنده: دکتر بهزاد حمیدیه
⏰زمان: سه شنبه 28/5/1399 ساعت 10 الی 17
🔶جریان شناسی تحلیلی معنویت پژوهی در ایران
✍️ارائه دهنده: دکتر وحید سهرابی فر
⏰زمان: چهارشنبه 29/5/1399 ساعت 11 الی 13
🔶مطالعات معنویت های نوظهور: سه موج مطالعاتی
✍️ارائه دهنده: دکتر احمد شاکر نژاد
⏰زمان: پنجشنبه 30/5/1399 ساعت 11 الی 13
🌐لینک شرکت در جلسه
https://engage2.shatel.com/b/nct-reh-wfh
....................
🆔@Abbasgholikhanpajohesh
»🍀🌺#با_ما_همراه_باشید...🌺🍀
#اینفوگرافیک
✅اجزاء تحقیق:
🔰جزء هفتم: متن اصلی تحقیق
✴️نکته ششم: پاورقی
👈الف. انواع
1️⃣ پاورقی توضیحی: برای روشن کردن مطلبی مجمل یا برای اطلاع بیشتر خوانندگان مطرح میشود.
2️⃣ پاورقی ارجاعی: برای بیان مشخصات منابع استنادی در متن به کار میرود.
👈ب. محتوای پاورقی ارجاعی
⬅️کتاب: نام خانوادگی، نام، عنوان کامل کتاب، جلد، صفحه.
⬅️مقاله: نام خانوادگی، نام، عنوان مقاله، نام مجله، شماره، تاریخ انتشار، صفحه.
⬅️پایان نامه: نام خانوادگی، نام، عنوان پایان نامه، مقطع تحصیلی، نام دانشگاه، تاریخ دفاع، صفحه.
⬅️پایگاه اینترنتی: نام خانوادگی، نام، عنوان سایت، آدرس سایت، تاریخ مشاهده.
⬅️آیات قرآن: نام سوره (شماره سوره): شماره آیه.
👈ج. چند نکته مهم در نگارش پاورقی
1️⃣ لزوم دقیق بودن آدرسها
2️⃣ القاب و عناوین مؤلفین همانند دکتر و آیت الله ذکر نمیشود مگر القابی که برای مؤلف علم شده باشد:
عاملی، زین الدین بن علی (شهید ثانی)، مسالک الافهام
3️⃣ نام مترجم بعد از عنوان کتاب ذکر میشود.
4️⃣اگر کتابی بدون فاصله تکرار شود، از لفظ «همان» استفاده می شود.
5️⃣ اگر کتاب جدید، از همان مؤلف قبلی باشد، به جای تکرار نام مولف، از واژهی «همو» استفاده میکنیم.
6️⃣ برای ایجاد نظم در هر منبع، فقط از یک چاپ آدرس داده شود.
🆔@Abbasgholikhanpajohesh
»🍀🌺#با_ما_همراه_باشید...🌺🍀
🔴معنای زندگی و مواجهه با مرگ
👤محمدمهدی اردبیلی
(نویسنده و مترجم حوزهی فلسفه)
دبیر گفتگو: محمدرضا رحمت خواه
(دانشآموخته علم سیاست و کارشناس فرهنگی دانشگاه)
🕰زمان: سه شنبه ۲۱مردادماه ۹۹-ساعت: ۲۱:۳۰
📌پخش گفتگوی زنده در صفحه اینستاگرام:
https://instagram.com/atu_nimkat?igshid=1sv5t9xlh247j
..........................................
🆔@Abbasgholikhanpajohesh
»🍀🌺#با_ما_همراه_باشید...🌺🍀
🚨دوره #تربیت_پژوهشگر در حوزه #فقه_نظام
🔹به صورت حضوری و مجازی
🔸ویژه برادران و خواهران
📗برخی از سرفصل های دوره:
مبانیفقهنظام، روش شناسی فقه نظام های اجتماعی، مناسبات فقه نظام و علوم انسانی، فقه نظام اقتصادی، فقه نظام سیاسی، فقه نظام حقوقی، فقه نظام تربیتی، فقه نظام رسانه
🔻مهلت ثبتنام: تا ۳۱ مرداد ماه ۱۳۹۹
🔺زمان شروع دوره: بعد از دهه اول محرم
✅جهت ثبتنام اولیه، مشخصات زیر را به شناسه @pa_110 در پیامرسان #ایتا یا شماره ۰۹۳۰۳۰۷۸۲۰۳ ارسال فرمایید.
(نامونامخانوادگی، مدرکتحصیلی، نامحوزه یا دانشگاه محلتحصیل، سالتولّد)
..........................
🆔@Abbasgholikhanpajohesh
»🍀🌺#با_ما_همراه_باشید...🌺🍀
#اینفوگرافیک
✳️اجزاء تحقیق:
✅جزء هفتم: متن اصلی تحقیق
➡️ادامه نکته ششم:
✅ذکر ارجاع در متن
✔️در تعدای از مجلات علمی، آدرسها در متن ذکر میشوند که به چند روش صورت میگیرد:
1️⃣ نام خانوادگی نویسنده، سال انتشار، جلد و صفحه
2️⃣ شماره کتاب در فهرست منابع، جلد و صفحه
3️⃣ نام خانوادگی نویسنده، جلد و صفحه
✅هـ. یاداشت یا پی نوشت
⬅️به ذکر ارجاع در انتهای مقاله یا کتاب، اطلاق میشود که امروزه کمتر مرسوم است و مناسب هم نیست.
✴️نکته هفتم: نشانههای سجاوندی (علایم نگارشی)
✅نقطه (.)
1️⃣ پس از پایان جملهی کامل و پاراگراف
2️⃣ انتهای پاورقی
3️⃣ انتهای کتابنامه
4️⃣ پس از حروف اختصاری
⬅️در پایان عناوین نباید از نقطه استفاده کرد.
✅ویرگول (،)
1️⃣ برای جلوگیری از اضافه شدن کلمات
2️⃣ بعد ار واژههایی که از نظر دستوری، واحد هستند.
3️⃣ بین اجزای پاورقی و کتابنامه
4️⃣ پیش از حروف تعلیل
5️⃣ پس از قیدهایی همانند بدین ترتیب، با این همه، بنابراین، بدینسان
🔻ادامه دارد...⬅️
.......................................
🆔@Abbasgholikhanpajohesh
»🍀🌺#با_ما_همراه_باشید...🌺🍀