📝یادداشت: مطالعه ممنوع!!
🔰چرا سیرهای مطالعاتی برخلاف باور رایج، آسیب های بسیاری دارد؟
✳️ اهالی کتاب و مطالعه همیشه با پدیده ای به نام سیرهای مطالعاتی مواجه بودهاند و باور عمومی به فایده و ارزش سیرهای مطالعاتی جویندگان علم را مجبور به انتخاب سیرهای مطالعاتی می کند...
✳️ اما اصولاً سیرهای مطالعاتی آسیب های بسیاری دارد و فقط برای چند هدف خاص تجویز می شود...
💢ادامه مطلب:
🔺فقدان سؤال و مسأله محوری
⬅️ اصولا مطالعه مفید و فعال باید با سؤالات یا مسائل مشخص همراه باشد. حتی در مطالعات درسی و تخصصی هم این قاعده صدق می کند.
مطالعه بدون سؤال و مسأله اساساً هدف مطالعه را محقق نمی کند و نه تنها بازدهی را کاهش می دهد بلکه با مرور زمان حجم بسیار کمی از مطالب در حافظه شما باقی می ماند.
🔺اتلاف عمر و نابودی فرصت
⬅️ سیرهای مطالعاتی با ارائه مجموعه ای از مطالب اضافی و اطلاعات فرعی و غیر ضروری، هدف مطالعه و دست یابی به نتیجه را بسیار کُند نموده و در بازه های طولانی فرصت های محدود اهالی مطالعه را برای مطالعات مفید از بین می برد.
🔺انتزاعی شدن ذهن و جدایی از واقعیت
⬅️ به دنبال آسیب های قبلی، سیرهای مطالعاتی با دور کردن فکر فرد از مسائل واقعی و ایجاد یک هدف غیرواقعی برای به پایان رساندن سیر، به تدریج ذهن را انتزاعی می کند.
بنابراین در بلند مدت قدرت حل مسأله و هوش کاربردی فرد را به شدت محدود می کند و به تدریج شخص به این نتیجه می رسد که خلاقیت اجتماعی وی کاهش یافته است.
🔺خستگی و دلزدگی از کتاب و مطالعه
⬅️ در نتیجه آسیب های گذشته و همچنین طی مجموعه ای از پژوهش های میدانی که به همراه جمعی از پژوهشگران دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران انجام دادیم، بیش از نیمی از افراد جامعه آماری ما که مطالعه را کنار گذاشته بودند، علت اصلی آن را سیرهای مطالعاتی می دانستند.
⁉️پس چه کنیم؟
✅ مسلماً ولگردی مطالعاتی!! آسیب های بسیار زیادی دارد اما به جای سیرهای مطالعاتی ثابت و آسیب زا، معتقدم باید :
🔸در کوتاه مدت از تک خوانی هدفمند،
🔹میان مدت از گروه های پویای مطالعاتی،
🔸و بلند مدت از برنامه های مسأله محور و منعطف مطالعاتی استفاده کرد.
اتمام: استاد صفایی حائری:هيچ چيز بىحاصلتر از اين مطالعات دستورى و كتاب خواندنهاى پيشنهادى نيست كه پيش از طرح سؤال و جوشش پرسشها، گريبانگير تازه راه افتادهها و نو مسلمانهاى شعارزده مىشود.
📔 #کتابخوانی
🔅تمُد🔅
🆔 @temod_uni
#معرفی_کتاب
✅سیر مطالعاتی آشنایی با اندیشه های آیت الله العظمی خامنه ای
📌فصل های کتاب عبارتند از:
فصل اول: معرفی 133 کتاب برتر در موضوع اندیشه ها و اقدامات رهبر معظم انقلاب
فصل دوم: سیر مطالعاتی اجمالی
فصل سوم: سیر مطالعاتی تفصیلی
فصل چهارم: سیر مطالعاتی اجمالی موضوعی
فصل پنجم: سیر مطالعاتی تفصیلی موضوعی
فصل ششم: معرفی 110 سخنرانی مهم و 22 پیام محوری
فصل هفتم: راهنمای برگزاری «طرح سیر مطالعاتی اندیشه های آیت الله خامنه ای»
🖌جهت خرید کتاب لینک زیر را کلیک کنید
http://iwo.ir/mqifl
📔 #کتابخوانی
🔅تمُد🔅
🆔 @temod_uni
📖 در منزل من، همه افراد، هرشب در حال مطالعه خوابشان مىبرد
📝 رهبر انقلاب: من اين را مىخواهم عرض كنم كه در منزل خودِ من، همه افراد، بدون استثنا، هرشب در حال #مطالعه خوابشان مىبرد. خود من هم همينطورم. نه اينكه حالا وسط مطالعه خوابم ببرد. مطالعه مىكنم؛ تا خوابم مىآيد، كتاب را مىگذارم و مىخوابم. همه افراد خانه ما، وقتى مىخواهند بخوابند حتماً يك كتاب كنار دستشان است. من فكر مىكنم كه همه خانوادههاى ايرانى بايد اينگونه باشند. توقّع من، اين است.
📚بايد پدرها و مادرها، بچهها را از اوّل با كتاب محشور و مأنوس كنند. حتّى بچههاى كوچك بايد با كتاب اُنس پيدا كنند.
📚بايد خريدِ كتاب، يكى از مخارج اصلى خانواده محسوب شود. مردم بايد بيش از خريدن بعضى از وسايل تزييناتى و تجمّلاتى - مثل اين لوسترها، ميزهاى گوناگون، مبلهاى مختلف و پرده و... -، به كتاب اهميّت بدهند.
📚اوّل كتاب را مثل نان و خوراكى و وسايل معيشتى لازم بخرند؛ بعد كه اين تأمين شد به زوايد بپردازند. ۱۳۷۴/۰۲/۲۶
📖 #کتابخوانی
☑️👇 مارو به دیگران معرفی کنید👇
🔅تمد🔅
🆔@Temod_uni
نقشهی_راه_حکم_انتصاب_اعضاء_شورایعالی_انقلاب_فرهنگی_A4.pdf
79.7K
📊 نمودار | حکم انتصاب اعضاء شورایعالی انقلاب فرهنگی ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
#حکمرانی_فرهنگی
سومین دوره #انتخاب_مسیر
🔻ویژه دانشجویان سال چهارم و فارغالتحصیلان کارشناسی
📆 سوم، چهارم و پنجم آذر ماه
🔹 اردوگاه فرهنگی تربیتی الزهرا
✍🏻 ثبت نام اولیه:
https://formaloo.com/Entekhab_Masir
💠 جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادمین انتخاب مسیر در تلگرام پیام دهید.
🔸هزینه ثبت نام: ۷۰ هزارتومان
https://www.instagram.com/entekhab_masir/
🔅تمُد🔅
🆔@Temod_uni
May 11
📒کتابی که مقام معظم رهبری آن را ۷بار خوانده اند...
#کتاب_روح_مجرّد
💠رهبر معظم انقلاب:
📘 کتاب "روح مجرد" (زندگینامه و احوالات عرفانی عارف بزرگ آقا سید هاشم حداد از شاگردان آیت الله سید علی قاضی رحمةالله علیهما) بسیار کتاب خوبی است. چاپ اول را خود علامه طهرانی به من دادند و آنقدر برایم جالب بود که ۳روزه خواندم، علامه طهرانی این کتاب را بعنوان یک تحفه برای ما باقی گذاشتند، بنده این کتاب را ۷بار خوانده ام!
کلام رهبری در بازدید از نمایشگاه قرآن ۸۷/۷/۶
#مکتب_امام
#کتابخوانی
🔅تمد🔅
🆔 @Temod_uni
🔆 به بهانه حکم آغاز دورهی جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی از سوی رهبر انقلاب
✔️ ض
✍️ مجید نقدی، دانشجوی دکتری فرهنگ و ارتباطات دانشگاه باقرالعلوم(ع)
اهتمام به حوزه سیاست گذاری فرهنگ، یکی از ماموریت های اصلی در حکم مقام معظم رهبری به شورای عالی انقلاب فرهنگی می باشد. معظم له در این حکم می فرمایند: «مأموریت شورای عالی انقلاب فرهنگی، از آغاز، ساماندهی به وضعیت فرهنگ و دانش در کشور، و سیاستگذاری در این دو مقوله، و هدایت دستگاههای متصدی آن به سمت ارزشها و هدفهای انقلاب، و برآوردن نیازهای فکری این دستگاهها و ظاهر شدن در نقش قرارگاه فرهنگی کشور بوده است.» ایشان ساماندهی به وضعیت فرهنگ و دانش و نقش هدایت گری دستگاههای متصدی امور را، بخشی از وظیفه سیاست گذارانه این شورا می دانند. حال سوال این است که نهادها و سازمان های فرهنگی از چه ابزار خط مشی گذاری در سامان دهی به وضعیت فرهنگی و ایفای نقش قرارگاهی خود استفاده کنند؟
ابزار خطمشی گذاری؛ وسایل یا تدابیر واقعی و عینی را گویند که دولت ها در مرحله اجرا، از این ابزار استفاده می کنند. انتخاب ابزار غالباً هم، به اندازه انتخاب خود خطمشی و سیاست گذاری کلان، بحث برانگیز است. وظیفه خطمشیگذارانه سازمان ها و نهاد های فرهنگی، انتخاب درست یک یا ترکیبی از چند ابزار متناسب با مسئله فرهنگی روز کشور است که در این انتخاب باید محدودیتها و قابلیتهای هر مقوله از ابزارهای خط مشی گذاری و همچنین پیامدهای ناشی از به کار گیری آنها را مدنظر قرار داد. ابزارهای خط مشی گذاری، درجات مختلفی از اثربخشی، کارآیی، برابری، مشروعیت و حمایت سیاسی دولت ها را دارند که انتخاب مناسب آنها منجر به خلق موقعیت های اثر گذار در حل مسائل فرهنگی و اجتماعی می شود. این ابزارها در مقیاسی مبتنی بر میزان «اجبار قانونی» و «داوطلبانه» درجه بندی که در آن «خودتنظیمی» یا ابزار های داوطلبانه به عنوان حداقل اجبار و «مالکیت عمومی» به عنوان حداکثر اجبار در نظر گرفته می شود.
با نگاهی آسیب شناسانه، تمایل غالب سازمان ها و نهادهای سیاست گذار فرهنگی کشور، در بکارگیری ابزارهای خط مشی گذاری، بر اساس «اجبار قانونی» و دستورکار می باشد. در این تفکر(رویکرد نهادی) بیشترین اصالت در اجرا، دستورکار از بالا به پایین، مداخله حداکثری و نحوه تعامل با مساله تابع فرآیند دستورکاراست.در واقع این فرآیند دستورکار است که خط مشی فرهنگی را تحت تاثیر قرار داده و بشدت مبتنی بر نوعی بروکراسی فرسایشی، ساختارگرایی، هزینه های بالا و دستوری می باشد.
اما نقطه مقابل این نگاه، که می تواند نقش تبیینی و اقناعی در حوزه فرهنگ داشته باشد، رویکرد تقویت ابزارهای داوطلبانه خط مشی گذاری فرهنگی است که اغلب به شکل داوطلبانه و همدلانه به مرحله اجرا رسیده و دولت یا سازمان ها می توانند توسط این ابزار ، بسیاری از مشکلات عمومی را حل و فصل کنند.
به عنوان مثال اولین مجموعه از ابزارهای داوطلبانه که دولت و نهاد های فرهنگی میتواند در اجرای خطمشیها به آن تکیه کنند نهاد خانواده است. دولت میتواند اقداماتی در جهت گسترش نقش خانواده انجام دهد، به گونهای که اهداف خطمشیهای دولت به شکل بهتر و با هزینه کمتر در همه ابعاد اقتصادی و اجتماعی تحقق یابد. اصلیترین مزیت ارتقای خانواده و جامعه به عنوان یکی از ابزارهای خطمشی عمومی آن است که هیچ هزینهای برای دولت ندارد؛ مگر آنکه دولت تصمیم بگیرد یارانه یا امتیازاتی در قبال این تلاشها پرداخت کند.
دولت و سازمان های فرهنگی با تکیه بر ابزارهای داوطلبانه خط مشی گذاری مانند خانواده می توانند برای مشکلات عمومی جامعه از قبیل اعتیاد، طلاق، افسردگی و دیگر ناهنجاری های اجتماعی گامی هر چند ابتدایی در حل مسئله بردارند.
#حکمرانی_فرهنگی
🔅تمُد🔅
🆔@Temod_uni
dowlate_javane_hezbollahi_2241.pdf
1.56M
📚برای مطالعه | دولت جوان حزب اللهی
📌جدیدترین اثر انتشارات انقلاب اسلامی
💎«بررسی مفهوم و ویژگی های دولت جوان حزب اللهی در بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنهای(مدّ ظلّه العالی)»
در دو نسخه مکتوب و الکترونیکی منتشر شد.
#مکتب_امام
🔅تمد🔅
🆔 @Temod_uni
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #تماشایی
📖 شوخی آقا با جوونایی که اهل کتاب متاب نیستن!
📔 دلم میخواد شماها واقعا کتاب بخونین
#کتابخوانی
🔅تِمُد🔅
🆔@Temod_uni
تعاریف و استانداردهای قالب های محتوایی.pdf
18.24M
✅ تعاریف و استانداردهای قالب های محتوایی
🔰این جزوه جهت تعریف انواع محتوا و قالب هر یک از محتوا ها به صورت استاندارد نوشته شده است.
📝 محتوای متنی و انواع آن
📷محتوای تصویری و انواع آن
🎥محتوای صوت و فیلم و انواع آن
💻محتوای نرم افزاری
#فضای مجازی
🔅تمد🔅
🆔 @Temod_uni
🔴 مسائل مبتلابه امروز کشور که در بیانات رهبری با نخبگان مطرح گردید
💧مسئلهی آب در کشور
🌱 مسئلهی محیطزیست
🚦مسئلهی ترافیک
♨️ مسئله آسیبهای اجتماعی
💢 مسئلهِی اعتیاد
❗️مسئلهی طلاق
⭕️ مسئلهی حاشیهنشینی
🖍 مسئلهی هجرت از روستاها و تخریب آن
💵مشکلات نظام پولی و نظام مالی
📌 مشکل نظام مالیاتی
🗞 مشکل بانکها
🛠 موانع رشد تولید
♻️ مسئلهی هوش مصنوعی
#مکتب_امام
🔅تمد🔅
🆔 @Temod_uni