💢تناقض در نظام فکری معنویتهای وارداتی(4)
✅برای اثبات تناقض اندیشهای در مکاتب جدید همین بس که پائولو کوئلیو که آثارش به بیش از پنجاه زبان ترجمه شده است، مخالفت سرسختانۀ دین مسیح با جادوگری را نادیده می¬گیرد و به سنّت دینی خویش «دین مسیحیت» پشت میکند و دو کتاب مستقل در باب جادوگرى(کتابهاى بریدا و والکیرىها) تألیف میکند. همینطور وی تلاش کرده با بیان آیات کتاب مقدس و جملات عیسی مسیح پای بندی خود را به مسیحیت به اثبات رساند. اما در کتاب کنار رود پیدرا نشستم و گریستم، خوانندگان را به پرستش خدای مادینه یا نیمۀ مونث خدا تشویق میکند. او حتی به ترویج معنویتی میپردازد که در آن خدا در شکل زنانهاش دیده و پرستش میشود و آرزو میکند دیگران تثلیثی را بپرستند که شامل مادر، روحالقدس و پسر باشد و روشن است که پرستش خدای مادینه برخلاف عقاید دین شخصی وی، یعنی مسیحیت است. روشن است که آموزههای دین شخصی کوئلیو با این بخش از اندیشه وی که معتقد به کارآمدی جادوست قابل جمع نیست.
#عرفان_نوظهور_تناقض_نظام_فکری
#پائولو_مخالف_دین_مسیح_خدای_مادینه
عضویت درکانال👇👇👇
🔰http://eitaa.com/joinchat/2778923026Ca3622cab5e🔰
#اخلاقمهدوی 7⃣2⃣
💠 برای راضی کردن خودت و یا خدا؟
💢 گاهی هدف از نصیحت کردن، راضی کردن هوا و هوس است؛ نه خیرخواهی برای دیگران. اما این گاهی وقت ها، امروزه کمی زیاده شده و به همین دلیل شاید از نصیحت خاطره خوشی نداشته باشیم.
💢 اما نصیحت برای اینکه موثر باشد، دارای ویژگی هایی است که در اینجا به دو مورد آن اشاره میشود:
➖ پیام دهنده یا مبلغ باید محبوب، پر شور، علاقه مند، مطمئن و قابل اعتماد و صادق باشد.
➖ پیام دهنده باید به کلام خود ایمان داشته باشد. (١)
🔅امام علی علیه السلام میفرمایند: «مسلمان آینه برادر خویش است؛ هرگاه خطایى از برادر خود دیدید، همگى او را مورد حمله قرار ندهید؛ بلکه او را راهنمایى و نصیحت نمایید و با او مدارا کنید…» (٢)
🔺 در دعای معروف حضرت مهدی علیه السلام از خداوند طلب میکنیم: «خدایا بر دانشمندان ما زهد و نصیحت و خیر خواهی عطا فرما… و بر شنوندگان، تبعیت و پند پذیری تفضل فرما »(٣)
📚 ١- اخلاق مهدوی، اسماعیل حاجیان؛
٢- تحف العقول، ص ١٠٨؛
٣- مفاتیح الجنان، ص۲۱۴
#امام_زمان
عضویت در کانال👇
🔰 http://eitaa.com/joinchat/2778923026Ca3622cab5e🔰
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هفتم آبان ماه، بزرگداشت کوروش یا عید یهودیان؟
🔹 آیا پاسارگاد محل دفن کوروش است؟
عضویت در کانال👇
http://eitaa.com/joinchat/2778923026Ca3622cab5e
📌 مناظره علمی
⬅️موضوع:
ملاک تکفیری بودن یک جریان و گفتمان
با حضور اساتید محترم حجج اسلام جواد ابوالقاسمی و روح الله حیاتی مقدم
⬅️ناظر علمی: استاد محترم ضیاء توحیدی
⬅️مکان:موسسه دارالاعلام لمدرسة اهل البیت علیهم السلام
⬅️زمان: یکشنبه مورخ 1400/08/09 ساعت 14:30 الی 16
⬅️شرکت آنلاین دوستان علاقمند با لینک اسکای روم👇👇👇
https://www.skyroom.online/ch/cfuisf/nahadrahbari
عضویت در کانال👇
http://eitaa.com/joinchat/2778923026Ca3622cab5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽کلیپ نقدوبررسی معنویت های نوظهور
⚔️فرقه ستیزی
🎤استادفعالی
#عرفانهای_نوظهور_فرقه_ستیزی
#عوامل_خودکشی_گروهی_شیطان_پرستی
#معبدمردم_تلقین_اوج_تعالی
عضویت درکانال🔻👇🔻👇🔻
🔰http://eitaa.com/joinchat/2778923026Ca3622cab5e🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽کلیپ تصویری ازدواج در کمون
💠معبداشو
#عرفان_نوظهور_اشو
#تلقیح_مصنوعی_تعلق
#بمبئی_آشران
عضویت درکانال👇👇👇
🔰http://eitaa.com/joinchat/277892 3026Ca3622cab5e🔰
🙏مراقبه
✅مراقبه از مبانی اصلی عرفان اُشو است و آن را روش وصول به حقیقت، از طریق انجام یک سری اعمال و تکنیکهای بدنی و روحی معرفی میکند. اُشو معتقد است که مراقبه او با پاکسازی آغاز میشود و برای این کار فرد باید خود را آنگونه که هست، بپذیرد و آنچه را میخواهد و تمایل دارد، انجام بدهد؛ اگر در این راستا نیاز است که نیروی جنسی آزاد گذارده شود، باید این کار را انجام دهد تا خودبهخود اصلاح شود وگرنه سرکوب آن موجب تباهی و کجروی انسان میشود. اشو مراقبه را تنها مسیر سعادت و پیروزی میداند و معتقد است که مراقبه تغییر شکل را از درون پدیدی میآورد.
📚الماسهای اشو،ص 1382، 279.
#عرفان_نوظهور
#اشو_مبانی_مراقبه
عضویت درکانال🔻🔻🔻
🔰http://eitaa.com/joinchat/2778923026Ca3622cab5e🔰
🙏مراقبه بر مبنای رویکرد لذت گرایی
👈اشو معتقد است که برای مراقبه لازم است نیروی جنسی آزاد گذارده شود و فرد باید این کار را انجام دهد تا خودبهخود اصلاح شود وگرنه سرکوب آن موجب تباهی و کجروی انسان میشود. اینجا از نظر او ملاک برای بایدونباید انجام یک فعل، صرف تمایل و خواست فرد است، البته میدانیم منظور از تمایل چیزی است که به انسان لذّت میدهد؛ یعنی انسان به چیزی تمایل دارد که از آن لذّت میبرد. ملاک اُشو صرف تمایل برای انجام هرکاری را لذّت بردن شخص میداند.
📚میر هاشمی، سید محمد،مطلقگرایی در اخلاق، قم: مؤسسه بوستان کتاب، چاپ اول،ص169
#عرفان_نوظهور
#اشو_مبانی_مراقبه_لذتگرایی
عضویت درکانال👇👇👇
🔰http://eitaa.com/joinchat/2778923026Ca3622cab5e🔰
✍🏻نقدمراقبه برمبنای لذت گرایی اشو(1)
⬅️الف) مراقبه پیشنهادی او و لذّتطلبی انحصاری حاصل از آن، (منظور هر نوع لذّتی، البته از جنس مادی نه الهی آن است) برای همگان قابلپذیرش نیست؛
⬅️ب) مراقبه او از این حیث کارآمد نخواهد بود؛ زیرا افراد دارای منشها و تمایلات متفاوتی هستند و هر کس از روشی که بیشتر با روحیات و تمایلات او همخوانی دارد، بیشتر لذّت میبرد( نهفقط روابط جنسی)؛
⬅️ج) آنجا که میگوید برای پاکسازی فرد باید آنچه را که میخواهد و تمایل دارد، انجام دهد و این به دید فرد بستگی دارد که به چه چیزی تمایل دارد و یا لذّت میبرد، بهحکم این قضیه، هر کس از هر آنچه میخواهد و تمایل دارد میتواند استفاده کند و در این راستا، دیگران و منافع آنها اهمیت ندارد و ممکن است که به دیگران صدمه وارد شود.
📚طاهره محنت فر،مقاله بررسی و نقد اخلاقی مبانی و اصول عرفان اُشو.
#عرفان_نوظهور
#اشو_مبانی_مراقبه_نقد
عضویت درکانال👇🔻👇
🔰http://eitaa.com/joinchat/2778923026Ca3622cab5e🔰
✍🏻نقدمراقبه برمبنای لذت گرایی اشو(2)
✅د) اگر استفاده از نیروی جنسی به صورت نامحدود (همانطور که اُشو میگوید) آزاد گذارده شود، این عمل ممکن است که فرد را به سمت شهوترانی سوق داده و مشکلات و تبعات جبرانناپذیر از لحاظ اخلاقی به بار خواهد آورد.
🔷در مجموع میتوان گفت که مراقبه اُشو نهتنها روشی برای رسیدن به خدا و پاکسازی درون و ذهن نیست، بلکه صرفاً راهی برای توجیه و بهرهوری هرچه بیشتر انسان از لذّات جسمانی است.
🔹او در این مسیر، راه افراط را در پیشگرفته و آمیزش جنسی را بزرگترین هنر مراقبه میداند و معتقد است که کابینهای عشق مملو از خدا هستند. چه دلیلی بیشتر و بزرگتر از اینکه اُشو تنها در پی لذّت طلبی است. پس بر خلاف ادعاهایش که مدعی رسانیدن فرد به خداست، تنها انسان را به ورطه نابودی و هلاکت، نه الوهیت و خدا گونه شدن سوق میدهد.
#عرفان_نوظهور
#اشو_مبانی_مراقبه_نقد
عضویت درکانال👇🔻👇
🔰http://eitaa.com/joinchat/2778923026Ca3622cab5e🔰
راه حل گرگوری، راه حلی نومیدانه، بدعت گذار و بی فایده
ریچارد کارترایت این راه حل را خیلی زود با عنوان: نومیدانه، بدعت گذار و بی فایده desperate, heretical and unhelpful رد می کند.
در پست پیشین گفته شد که جناب گرگوری برای توجیه تثلیث (دفاع از وحدت خدا و الوهیت سه شخص) از تمثیل وحدت طلا - تکثر سکه ها و نیز وحدت بشریت - تعدد افراد بشری، بهره می برد. گرگوری در اینجا متوجه شده که "طلا" یک واژه ی انبوهه mass term است تا یک اسم شمردنی count noun . اصطلاحات انبوهه ای دارای تعدادی ویژگی هستند که آنها را از اسامی شمردنی، متمایز می کند: به ویژه، آنها جمع بسته نمی شوند؛ بنابراین همانطور که گرگوری اظهار می دارد، "طلا ... یکی است". دیگر آن که، به طور شهودی، Intuitively اسامی شمردنی بر «اثاث» دلالت designate می کنند، در حالی که اصطلاحات انبوهه ای بر «مواد» دلالت می کنند. طلا، آب، جو دوسر و ...
گرگوری چنین استنباط کرده است که طبیعت بشر و به قیاس، الوهیت، هم باید به نحوی که یک طلا وجود دارد (به قطعاتی تقسیم می شود که در واقع "طلا" نیستند، بلکه صرفا طلایی هستند) درک شود. فقط یک بشریت هست که به قطعاتی تقسیم شده است که هر کدام به درستی بشریت نیستند، بلکه فقط یک شخص بشری هستند. گرگوری می خواست این گونه، تثلیث را توجیه کند؛ اما ریچارد کارترایت این راه حل را خیلی زود با عنوان نومیدانه ، بدعت گذار و بی فایده desperate, heretical and unhelpful رد می کند
------
https://iep.utm.edu/trinity/
#تثلیث
#تمثیل_گرگوری
#ریچارد_کارت_رایت
لینک عضویت در کانال👇
http://eitaa.com/joinchat/2778923026Ca3622cab5e
30.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #کلیپ پاسخ به تحدی شبکههای#وهابیت: چه کسی در #جنگ_احد فرار کرد؟
🎤 حجتالاسلام #یزدانی
👈مجری #شبکه_وهابی_کلمه، مشهور به #عقیل_بی_عقل تحدی کرده است که یک روایت صحیح از کتابهای شیعه و یا سنی بیاورید که #امیرمؤمنان علیه السلام نیز همانند #عمر_بن_خطاب و #بزکوهی در جنگ #احد فرار نکرده است...
🔻در این کلیپ از کتابهای شیعه و سنی به این تحدی پاسخ داده شده و از تمام پیروان #سقیفه پرسیدهایم که :
✔️ یک روایت بیاورید که #ابوبکر در یک جنگ یک مشرک را کشته باشد و یا یک مگسی را از روی شانههای مبارک رسولخداصلیاللهعلیهوآله پرانده باشد...
#نقد_وهابیت
#پاسخ_به_شبهات
#پاسخ_به_شبهات_وهابیت
#تکفیر #تکفیری #وهابی #وهابیت
#مطاعن #مطاعن_دشمنان_اهلبیت
عضویت در کانال 👇
🔰 http://eitaa.com/joinchat/2778923026Ca3622cab5e 🔰