#بوکو_حرام از اسلام نیست.
قبل از هر چیزی لازم میدونم یه توضیحی در مورد این گروهک افراطی بدم؛
بوکوحَرام (به زبان هوسه به معنی تحصیل غربی حرام است) با نام رسمی #جماعة_أهل_السنة_للدعوة_والجهاد یک گروه #شورشی در شمال نیجریه است که خواستار تعطیلی تمامی مدارس نوین در نیجریه میباشد.
گروه بوکو حرام در سال ۲۰۰۲ توسط محمد یوسف در مایدوگوری بنیانگذاری شد و در سال ۲۰۰۴ به کاما در ایالت یوبه نقل مکان کرد. این گروه در آنجا پایگاهی به نام «افغانستان» بر پا کردهاست. محمد یوسف بهشدت با #دموکراسی، آموزشِ سکولار و دانش مخالف بود. او سلفی ست و به شدت تحت تاثیر نظرات #ابن_تیمیه است. آرای ابن تیمیه مبنای نظریِ مکتب #وهابیت است. محمد یوسف حتی کروی بودن زمین را هم زیر سوال برده است.
با کشته شدن وی در سال ۲۰۰۹، فرد دیگری به نام #ابوبکر_شکائو رهبر این گروه شده است. این گروه تاکنون با حملات متعدی به بانکها و رستورانها و فروشگاههای بزرگ دست به کشتارهای بیرحمانهای زده است.
در اسفند ۱۳۹۳ ابوبکر شکائو، رهبر گروه بوکوحرام با انتشار پیامی صوتی در اینترنت به طور رسمی بیعت خود را با #ابوبکر_البغدادی، خلیفه خودخوانده (داعش) اعلام کرد.
همین طور که از نام این گروهک پیداست با تحصیل علم مخالف هستند و خواستار از بین بردن مدارس نوین در نیجریه میباشد خوب ما چند آیه و چند روایت به شما بزرگواران تقدیم می کنیم تا ثابت کنیم که این وحوش ربطی به دین مبارک اسلام ندارند و تمامی مبانی اعتقادیشون رو از ابن تیمیه امام منحرف خود دریافت میکنند.
آیهاول:
خداوند كساني را كه ايمان آوردند و آنان را كه علم داده شدند بسيار بلندمرتبه مي فرمايد./مجادله 11
آیه دوم:
بگو آيا كساني كه مي دانند و كساني كه نمي دانند يكسانند؟/زمر9
خداوند در این آیه عالم را نسبت به جاهل برتری داده
آیه سوم:
پس اگر نمي دانيد از آگاهان بپرسيد./نحل 43
در این آیه خدا به علم آموزی تشویق بلکه دستور به یاد گیر علم داده.
حالا چندتا روایت جالب تقدیمتون میکنم:
روایتاول:
[طلب العلم فریضة علی کل مسلم و مسلمة :دانش آموزی بر هر مرد و زن مسلمانی واجب است] (بحارالانوار، ج 1، ص 177)
روایت دوم:
رسول خدا می فرمایند:
هرکس جوینده دانش را دشمن بدارد همانا با پیامبران دشمنی ورزیده و کیفرش دوزخ است./ارشاد القلوب،ص 164
ممکن است بعضی از دوستان به ما اشکال کنند که در اینجا منظور از علم،علوم دینی است نه چیز دیگر که ما به این دوستان روایات زیر را تقدیم میکنیم.
#روایت_اول:
حضرت علی علیه السلام می فرماید:
[حکمت (ودانش)را فرابگیر هرچند از مشرکان باشد/مشکاه الانوار ص 134]
مشرکین که علوم دینی نمی دانند پس قضیه باطل است
#روایت_دوم:
«اطلبوا العلم ولو بالصین;
دانش بجویید; اگر چه در [راهی دور] چون چین باشد .»
نکند در عهد پیامبر حوزه های علمیه بر پابوده که پیامبر چنین دستوری داده است ...پس به این نتیجه میرسیم ادعای دوستان اشتباه محض است و همچنین بوکو حرام ربطی به دین اسلام ندارد.
🔰 @Adyanuniv
15.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 دین اسلام در میان بومیهای استرالیا طرفداران زیادی پیداکرده و هرساله به میزان پیروان این دین الهی افزوده میشود.
🔸تازهمسلمانان استرالیایی زندگی، تجربه و دوران متنوع و گوناگونی را گذراندهاند و نحوه آشنایی آنها با اسلام در برخی موارد شگفتآور است. علاوه بر زندگی شخصی، در زندگی آنها هم تغییرات گستردهای ایجاد میشود که در نحوه تعامل آنها با دیگر مردمان تأثیر میگذارد.
🔹این ویدئو گوشههایی از این تجربهی بدیع را برای شما به نمایش میگذارد.
#اسلام
#رهیافته
🔰 @Adyanuniv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بهترین روش گفتگو بادگراندیشان
استاد حاجی آقازاده
🔰 @Adyanuniv
امامت از اصول یا فروع دین؟
بزرگانی از علمای عامه، نظیر احمد حنبل در مسندش و هیثمی در مجمع خود از پیغمبر خدا(صلی الله علیه وآله) نقل کرده اند:
۱۶۸۷۶ – حَدَّثَنَا أَسْوَدُ بْنُ عَامِرٍ، أَخْبَرَنَا أَبُو بَکْرٍ، عَنْ عَاصِمٍ، عَنْ أَبِی صَالِحٍ، عَنْ مُعَاوِیَهَ، قَالَ: قَالَ رَسُولُ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَیْهِ وَسَلَّمَ: ” مَنْ مَاتَ بِغَیْرِ إِمَامٍ مَاتَ مِیتَهً جَاهِلِیَّهً.
مسند الإمام أحمد بن حنبل ج۲۸ ص۸۹ المؤلف: أبو عبد الله أحمد بن محمد بن حنبل بن هلال بن أسد الشیبانی (المتوفى: ۲۴۱هـ)، المحقق: شعیب الأرنؤوط – عادل مرشد، وآخرون، إشراف: د عبد الله بن عبد المحسن الترکی، الناشر: مؤسسه الرساله، الطبعه: الأولى، ۱۴۲۱ هـ – ۲۰۰۱ م
«هر کسی که بمیرد و امام زمان خود را نشناخته باشد به درستی که مانند مردمان زمان جاهلیت مرده است».
جهت مشاهده متن کامل این مطلب به پایگاه تخصصی شیعه شناسی به آدرس https://www.adyanuniv.ir/shia/ مراجعه فرمایید.
🔰 @Adyanuniv
انکار اخوت “برادری” رسول خدا با علی بن ابیطالب
مى گویند: پیغمبر ” ص ” فرمود: اگر من کسى را به دوستى خود مى گرفتم، در دوستى خود ابوبکر را بر مى گزیدم ولى او برادر من و مصاحب من است. و این مطلبى است که جز آن درست نیست اما برادرى على، جز با سهل بن حنیف با دگر کس، صحیح نیست.
پاسخ اجمالی به این موضوع
من نمى خواهم درباره حدیثى که عقیده به صحتش دارد، ایرادات خود را مطرح سازم، و یا در صدور آن، مناقشه کنم، یا ایرادى را که عمر بن الخطاب به حدیث ” کتف و دواه ” وارد ساخت، بیاورم زیرا که هر دو حدیث بر طبق گواه ” صحیحین ” در بیمارى وفات پیغمبر ” ص ” صادر شده است، و نیز نمى خواهم، سخن ابن ابى الحدید را در شرح نهج البلاغه ۳ر۱۷ که گفته است: این حدیث مجعول است و طرفداران ابوبکر آن را در مقابل ” حدیث اخاء ” ساخته اند- بگویم.
جهت مشاهده متن کامل این مطلب به پایگاه تخصصی شیعه شناسی به آدرس https://www.adyanuniv.ir/shia/ مراجعه فرمایید.
🔰 @Adyanuniv
آیا حدیث ثقلین بر وجود حضرت مهدی (ع) دلالت می کند؟
وجود امام زمان علیه السلام از آیات قرآن، روایات رسول خدا و ائمه معصومین علیهم السلام و ادله قطعی عقلی قابل اثبات است. ان شاء الله در مقالات دیگر، مباحث مربوط به آیات و ادله عقلی بررسی خواهد شد، در این مقاله تلاش می کنیم وجود نازنین آن حضرت را از حدیث ثقلین که شیعه و سنی صحت و حتی تواتر آن را قبول دارند، مورد بررسی قرار دهیم.
برای روشن شدن بهتر مسأله، به طور اختصار ابتدا متن روایت را از معتبرترین کتاب های اهل سنت آورده و سپس دیدگاه علمای آنان را در مورد این حدیث بررسی کرده و بعد از آن چگونگی دلالت این روایت را بر وجود امام زمان علیه السلام بیان خواهیم کرد.
جهت مشاهده متن کامل این مطلب به پایگاه تخصصی شیعه شناسی به آدرس https://www.adyanuniv.ir/shia/ مراجعه فرمایید.
🔰 @Adyanuniv
آیا در خصوص امامت امام کاظم روایت صحیح وجود دارد؟
بعد از شهادت امام صادق (علیه السلام) در قضیه امامت، برخی فرزندش «عبد الله افطح» و عده بسیار دیگر نیز امام کاظم (علیه السلام) را امام می دانستند.
سؤال این است که از دیدگاه شیعه، امامت امر الهی است و رسول خدا (صلی الله علیه وآله) اسامی آنها را بیان کرده است . و از طرفی خود ائمه طاهرین (علیهم السلام) نیز اسامی امام بعد از خودشان را بیان کرده اند، میخواستم بدانم آیا در باره امام کاظم (علیه السلام) نیز اینگونه نص و روایتی وجود دارد یانه؟ اگر وجود دارد، چند روایت صحیح را معرفی نمایید. با تشکر.
پاسخ اجمالی
همانگونه که در سؤال ذکر فرموده اید، از نظر شیعه امامت، مقام الهی است که امام منصوب در این مقام از جانب خداوند متعال برگزیده شده و رسول خدا (صلی الله علیه وآله) نیز در روایات متعدد برای امت معرفی کرده اند.
جهت مشاهده متن کامل این مطلب به پایگاه تخصصی شیعه شناسی به آدرس https://www.adyanuniv.ir/shia/ مراجعه فرمایید.
🔰 @Adyanuniv
آیا توسل به مردگان جایز است؟
اهل سنت وجماعت توسل به میت را مانند توسل به زنده جایزدانسته اند چون فرقی بین آن دو نیست چراکه توسل یا به مقام نبوت است یا به پرهیزگاری متوفی در این صورت فرقی بین اینکه زنده باشد یامرده نیست.
چون صفت نبوت و پرهیزگاری بعد از مرگ باقی اند و دراین مورد از طرف پیامبر(صلی الله علیه وآله) و صحابه نهی و منعی نشده است و به آنچه که طبرانی از عثمان بن حنیف روایت کرده و آن راصحیح دانسته استدلال کرده اند عثمان بن حنیف می فرمایند:...
جهت مشاهده متن کامل این مطلب به پایگاه تخصصی شیعه شناسی به آدرس https://www.adyanuniv.ir/shia/ مراجعه فرمایید.
🔰 @Adyanuniv
از كف برفت صبر و نماندش دگر قرار
دين شد تهي زِ مخزن اسرار كردگار
از ضعف بر جَبين منيرش، عرق نشست
اركان پنجمين امامت زِ هم شكست
گاهي زبان به ذكر حق و گَه شدي به هوش
از دل كشيده آه شرربار و شد خموش
*
امام باقر علیهالسلام ميفرمايد:
هيچ كس از گناه در امان نمي ماند، مگر اينكه زبانش را نگه دارد.
(تحف العقول،ص٢٩٨) و (بحارالانوار،ج٧٥،ص١٧٨)
*
🌑شهادت پنجمين نور امامت، حضرت امام محمد باقر علیهالسلام تسليت و تعزيت باد.🌑
#مهشید_ضیایی جداشده از فرقه بهائیت:
در این #فرقه، کودکان را از سه سالگی وارد مهدکودک تشکیلات به نام «گلشن توحید» میکنند و ازهمان سن، نفوذ شدیدی روی بچّههایشان دارند تا آنها را تحت آموزههای خود و به شکل یک مبلغ #بهائی تربیت کنند، بنابراین از آنجا که آنها مبلغ شده و ممکن است به اقصی نقاط جهان فرستاده شوند اعضا را عاطفی بار می اورند تا بتوانند به اهداف شومشان برسند.
#بهائیت
🔰 @Adyanuniv
♨️ #اوستا منشأ تضاد و تناقض
سوال :آیا این درسته که می گن : اوستا منشأ تضاد و تناقضه؟
جواب : جواب رو از قول دانشمندان بگیم..👇
دانشمند فرانسوی "دکتر هارلز Dr.Harlez" نقل اقوال مختلف درباره عقاید زردشت، مینویسد:📝 «... در اوستا عقیده بر تعدد خدایان مبنی بر طبیعتپرستی یا "ناتورالیسم Naturalisme" و سپس ثنویت و دوگانهپرستی و بالاخره وحدت و یکتاپرستی همهجا جلوهگر است.
این اختلاف در عقاید زرتشت در هر یک از جزوات اوستا بلکه در هر فصلی از فصول آن دیده میشود. وحدتپرستی وقتی جلوه بیشتر دارد که از خدایان به عبارت "مزدا آفرید" یا مزداداتا Mazda-Dhata تعبیر میشود. این وحدتپرستی در کتاب "گاتها" عمومیت دارد.
اما کتاب "وندیداد" از دوگانه پرستی و ثنویبودن زردشت و فصول "یسنا" از طبیعتپرستی وی حکایت میکند. پرستش خدایان متعدد در " یشتها " بیشتر جلوهگر شده است.
📚نقل از کتاب تاریخ اجتماعی ایران دکتر موسی جوان ص420
#تاریخ
#زرتشت
🔰 @Adyanuniv