فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در پی لشکر کشی ایران به مرز های شمال غربی، ارتش دفاعی جمهوری خودمختار قره باغ(آرتساخ) ارمنی ها در پاسخ به گستاخیهای اخیر جمهوری باکو، دیروز بزرگترین پرچم جمهوری آرتساخ با ابعاد ۱۰×۵ متر را در منطقه هاترک استان مارتاکرت قره باغ، برافراشت
« علی اف به این اقدام هیچ واکنشی نشان نداده؛ این اقدام ارمنی ها معنی سیاسی برای رئیس جمهور آذربایجان دارد »
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Ashooraeian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 انگلیسی های جهان سومی!
مثل اینکه تکنولوژی دبه و شلنگ هنوز به اَنگَلِستان نرسیده،
این چندمین ویدئویی هست که نشون میده ملت بنزین رو تو کیسه میریزن!
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Ashooraeian
🔴 شیخ زکزاکی: صدای انقلاب اسلامی ایران در نیجریه هستیم
🔹رهبر جنبش اسلامی نیجریه با اعلام اینکه جنبش اسلامی نیجریه صدای انقلاب اسلامی ایران در نیجریه است، تأکید کرد که اگر مردم کشورش در تصمیمگیری آزاد بودند، نظام اسلامی را انتخاب میکردند.
@Ashooraeian
مواضع رهبر معظم انقلاب در مورد جنگ ۲۰۲۰ قراباغ:
📖مرور محورهای اصلی بیانات رهبری به مناسبت جنگ ۲۰۲۰ قراباغ
▫️این جنگ حادثه تلخی است.
▫️این جنگ منطقه را تهدید میکند.
▫️این جنگ برای کشور ما خوب نیست.
▫️این جنگ باید هر چه زودتر تمام شود.
▫️سرزمین های آذربایجان که به وسیله ارمنستان «تصرف» شده همه باید آزاد شود.
▫️باید امنیت ارامنه این منطقه محفوظ باشد.
▫️مرزهای بین المللی باید رعایت شود و دو طرف نباید به مرزهای بین المللی تجاوز کنند.
▫️تروریست ها نباید در مرزهای بین المللی ما، مستقر شوند.
▫️اگر تروریست ها نزدیک مرز ما باشند، برخورد خواهد شد.
✍️باید از آن دسته مسئولان دیپلماسی که گاهی سالگرد این جنگ را تبریک میگویند پرسید، شما اگر دیپلمات جمهوری اسلامی ایران هستید، چرا «حادثه تلخی» را که رهبر انقلاب میگوید «برای کشور ما خوب نیست» تبریک میگویید!
@Ashooraeian
هدایت شده از قرارگاه حاج قاسم سلیمانی
مرز ارمنستان.pdf
19.52M
آنچه باید از مناقشه اخیر ما با کشور آذربایجان دانست را در یک پاورپوینت کوتاه و ساده ببینید!
#اَللهُمَعجِللوَلیِکاَلفرج
کپی با ذکر یک صلوات بر امام زمان (عجل الله) آزاد است.
╭═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╮ http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
╰═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╯
🔴روایت تاریخی رهبر معظم انقلاب از توطئه انگلیسی - صهیونیستیِ اشغال فلسطین
♦️ماجرای خرید زمینهای فلسطینیها چه بود؟
♦️امام خامنه ای: «اصل ماجرای فلسطین چیست؟ اصل ماجرا این است که یک عده از یهودیان متنفذ در دنیا به فکر ایجاد یک کشور مستقل برای یهودیها افتادند. از فکر اینها دولت انگلیس استفاده کرد... آمدند کشور فلسطین را تصرف کردند.
♦️تصرفشان هم اینطوری بود: اول با جنگ نیامدند؛ اول با حیله آمدند، رفتند زمینهای بزرگ فلسطین را که زارعان و کشاورزان عرب روی آنها کار میکردند و خیلی هم سرسبز و آباد بود، با قیمتهای چند برابر قیمت اصلی، از صاحبان و مالکان اصلی این زمینهای بزرگ که در اروپا و امریکا بودند خریدند؛ آنها هم از خدا خواستند و زمینها را به این یهودیها فروختند.
♦️البته دلالهایی هم داشتند... زمینها که ملک اینها شد، با روشهای واقعا بسیار خشن و همراه با سبعیت و سنگدلی، بتدریج شروع به اخراج زارعان از این زمینها کردند. در جایی میرفتند، میزدند، میکشتند و در همین هنگام افکار عمومی دنیا را هم با دروغ و فریب به طرف خودشان جلب میکردند... دولت صهیونیستی به سرزمین فلسطین فعلی هم قانع نیست... الآن هم هدف اساسی صهیونیزم، ایجاد اسرائیل بزرگ است.»
@Ashooraeian
🔴رزمایش «فاتحان خیبر» با حضور یگان های زرهی، توپخانه، پهپاد، جنگال و با پشتیبانی آتش بالگردهای هوانیروز در منطقه شمال غرب آغاز شد
♦️تیپ های ۲۱۶ زرهی، ۳۱۶ زرهی، تیپ ۲۵، گروه ۱۱ توپخانه، گروه پهپاد، جنگال، گروه ۴۳۳ مهندسی رزمی و بالگردهای هوانیروز در این رزمایش حضور دارند.
@Ashooraeian
▪️حضور رئیس جمهور در مسجد مقدس جمکران، شامگاه پنج شنبه
⭕️رئیسی در دل مردم بدون تشریفات😊
@Ashooraeian
📍آیا الهام علی اف اصالتا آذری است؟
▫️الهام علیف بر این پندار است که رهبری آذربایجانی های جهان است! اما آیا الهام علی اف و پدرش حیدر علیف آذربایجانی هستند که می خواهند آذریهای جهان را رهبری کنند!؟
▫️در این یادداشت کوتاه به مساله اصالت خاندان علیف و ریشه های کردی و ارمنی شان خواهیم پرداخت!
▫️یکی از بحث های مهم و هیجان انگیز این روزهای در برخی محافل سیاسی مسکو و باکو، ریشه های قومی خاندن علی اف و برخی دیگر از رهبران سیاسی قدیمی این کشور مانند محمد امین رسولزاده است. ریشه هایی که امروز در فضای اختناق آمیز جمهوری به اصطلاح آذربایجان مانند یک راز از آن محافظت می شود و کسی دوست ندارد چندان در این باره صحبت کند.
▫️حتی برخی از مدارک موجود در این باره نیز یا کتمان شده یا از میان رفته است.
حیدر علی اف متولد سیسیان ارمنستان در 1923 است. سیسیان ناحیه از جنوب ارمنستان و نزدیکی مرز نخجوان است. خانواده وی از ایلات کُرد نخجوان بودند و پیش از آن که استالین دستور اسکان عشایر را ابلاغ کند، به صورت ییلاق و قشلاق زندگی میکردند. ارمنستان منطقه ای کوهستانی و نخجوان منطقه ای جلگه ای است و خانواده علی اف نیز در حال ییلاق و قشلاق بین این دو ناحیه بودند.
▫️استالین پس از جنگ جهانی دوم دستور مخصوصی با عنوان اسکان اقوام کوچ نشین صادر کرد و همه این خانواده ها یکجا نشین شدند. علیرضا علی اف، پدر حیدر از این گروه بود اما حیدر پیش از صدور دستور استالین به دنیا آمد و در نتیجه حین ییلاق در سیسیان ارمنستان دیده به جهان گشود.
▫️کردهای نخجوان در نزدیکی مرز ایران از کردهای شکاک، جلایی، کولایی، ایزدی ،کولی وند، بارقوشات،کنگرلوها بودند اما منطقه «شاهبوز» یعنی محل اقامت خانواده علی اف عمدتا محل سکنی عشیره شکاک بود و مورخان احتمال می دهند که آنها نیز از ایل شکاک بوده باشند. همچنین گمانه هایی در خصوص تعلق ایل وی به کردهای ایزدی وجود دارد.
▫️آن چه مشخص است اینکه علیرضا علی اف پدر حیدر علی اف، دارای دو همسر بود که یکی از آنها همچون خود وی کُرد و یکی دیگر ارمنی بودند. آنچه موضوع را جالبتر میکند این نکته است که حیدر علی اف از مادر ارمنی به نام «ساتانیک» بود.
▫️برخی از سیاسیون جمهوری آذربایجان مانند قربان محمد اف در برنامه های تلویزیونی به این موضوع اشاره کرده اند و شاهدهای زنده ای را برای ثبوت این موضوع بر روی خط آورده اند.
▫️علیرغم اینکه به نظر می سد حیدر علی اف پس از رسیدن به مدارج قدرت در شوروی، ترجیح داد تا کُرد به نظر نرسد، نشانه های مهمی از ریشه های کُرد حیدر علی اف وجود دارد.
▫️از جمله برادر حیدر علیاف، رئیس کانون نویسندگان کُرد جمهوری سوسیالیستی آذربایجان شوروی بود. همچنین نوروز محمد اف عضو جبهه خلق پس از فرار به امریکا، مقالاتی علیه هیات حاکمه وقت جمهوری آذربایجان پس از استقلال در سایت خود منتشر میکرد. وی در یکی از مقالات این سایت مدعی شده است که وظیفه هماهنگی با پ.ک.ک از طرف ک.گ.ب به وسیله حیدر علی اف صورت میگرفت. این موضوع نیز به عنوان نشانه ای دیگر بر اصالت کُردی حیدر علی اف مطرح می شود زیرا اتحاد شوروی هیچ انتخابی را بدون زمینه لازم صورت نمی داد و ممکن است این ماموریت به حیدر علی اف و علیه ترکیه در راستای ریشه های کُردی وی بوده باشد.
#اَللهُمَعجِللوَلیِکاَلفرج
کپی با ذکر یک صلوات بر امام زمان (عجل الله) آزاد است.
╭═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╮ http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
╰═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╯
🔴 ایران تغییرات مرزی را تحمل نمیکند
✍سعدالله زارعی
🔸آنچه اکنون در مرزهای شمال غربی ایران مشاهده میشود، شکلگیری یک اتحاد نامرئی بین آمریکا، ترکیه، آذربایجان، ارمنستان و رژیم صهیونیستی است و هدفگذاری آن ایجاد یک تغییر ژئوپولیتیک با نتایج راهبردی علیه دو کشور ایران و روسیه است.
✅در این خصوص گفتنیهایی وجود دارد:
۱- نیروهای نظامی جمهوری آذربایجان محور گوریس قاپان در ارمنستان را مسدود کرده و اجازه عبور خودروهای سنگین ایران به ارمنستان را نمیدهند که این به منزله نقض حاکمیت دو کشور جمهوری اسلامی و جمهوری ارمنستان است و اگر استمرار پیدا کند در نهایت به کاهش نقش ایران در این منطقه منجر میشود.
همزمان با این فعل و انفعالات، ادبیات رسانهای و محافل بهظاهر غیررسمی -که در واقع بیان رسمی جمهوری آذربایجان بهحساب میآید- به سمت خصومت و حتی الفاظ کودکانه کشیده شده است. این در حالی است که - ما بدون آنکه قصد تحقیر داشته باشیم - نمیتوانیم اندازه این جمهوری را با اندازه ایران و هر چیزی که معیار قدرت یک واحد جغرافیایی است، مقایسه کنیم؛ چرا که مقایسه فیل و فنجان است.
۲- حذف خط ۲۱ کیلومتری مرزی ایران با منطقه ارمنستان و نیز حذف مرز ارمنستان در این منطقه که احتمالاً با تسلیم استان ارمنی سیونیک به آذربایجان صورت میگیرد، وضع ژئوپلیتیکی ایران در منطقه قفقاز را دچار مشکل میکند.
۳- در این میان دولت ارمنستان و شخص پاشینیان که در مقایسه با دولت سابق این کشور، غربگرا محسوب میشود، در چارچوب یک طرح آمریکایی - ترکیهای و به امید واهی برخوردار شدن از مواهب سیاسی و اقتصادی به این طرح پیوسته است در حالی که خیانت به کشور ارمنستان میباشد. دولت پاشینیان به این وعده آمریکا و ترکیه دلخوش کرده است که در صورت واگذاری استان سیونیک، میتواند از روابط مناسب و بیدغدغه با جمهور آذربایجان و ترکیه برخوردار شود
۴- بسیاری از تحلیلگران گفتهاند اردوغان و حزب او بعد از یک دوره مانور اسلامگرایی و پس از یک دوره مانور روسیهگرایی، به مرور روی واقعی خود را که هیچ ارتباطی با اسلامگرایی و شرقگرایی ندارد، نشان میدهد.
۵- دولتهای ترکیه و آذربایجان در حال دست زدن به ریسکهای بزرگی هستند که میتواند پیش از دیگران خود آنان را در بحران وجودی فرو ببرد. دولت علیاف با شش میلیون جمعیت شیعه که بدون شک دل بسته مرکزیت شیعه هستند، مواجه است و دولت اردوغان در ترکیه با حدود ۲۳ میلیون شیعه علوی روبهرو میباشد. جمهوری اسلامی هیچگاه نخواسته است از این ظرفیتها برای گوشمالی اردوغان یا علیاف استفاده کند. ما برخلاف آنان و براساس اصول اخلاقی خود، حسن همجواری را رعایت کردهایم؛ تا جایی که فراتر از آن در دو نوبت حکومتهای این دو خانواده را از ویرانی نجات دادهایم.
🔹هم اردوغان و هم علیاف میدانند که دست ایران برای برهم زدن این توطئه خالی نیست و انگشت اشاره جمهوری اسلامی ایران میتواند توطئه طراحیشده را برای آنها به گونهای پشیمانکننده برهم بزند.
#اَللهُمَعجِللوَلیِکاَلفرج
کپی با ذکر یک صلوات بر امام زمان (عجل الله) آزاد است.
╭═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╮ http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
╰═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╯
بازی خطرناک باکو روی خط قرمز ایران
درحالی که جمهوری آذربایجان در یک ماه اخیر دو رزمایش نظامی مشترک با ترکیه و پاکستان برگزار کرده، الهام علیاف رئیس جمهور این کشور در مصاحبه اخیر خود انتقادهای تند و تحریکآمیزی را نسبت به رزمایش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مناطق شمال غرب کشور ابراز داشته است.
اظهارات جنجالی و ضدایرانی الهام علیاف در سالروز جنگ دوم قرهباغ نشان میداد باکو به دنبال جنجال آفرینی و اجرای یک پروژه سیاسی و رسانهای در پشت این دو رزمایش است. اما هدف علیاف از این اقدام در پی برخی رفتارهای تحریکآمیز در هفتههای اخیر از جمله بازداشت چند راننده ایرانی و قطع مسیر ترانزیت کامیونهای ایرانی چیست؟
بازی باکو در پازل دسیسههای ضد ایرانی
دکتر احمد کاظمی کارشناس ارشد مسائل قفقاز در گفتوگو با خبرنگار ما تأکید کرد: موضعگیریهایی که در سطح مقامات و رئیس جمهور آذربایجان انجام شده را باید به تحولات یک سال پیش یعنی زمان جنگ دوم قرهباغ با مشارکت رژیم صهیونیستی و ترکیه و با حمایت پشت پرده انگلستان و آمریکا ، مرتبط دانست. وی اظهار کرد: جنگ قره باغ یک طرح ساخته و پرداخته شده توسط برخی از قدرتها بود که در پوشش آزادی اراضی اشغالی آذربایجان، اهداف امنیتی، سیاسی و نظامی را در منطقه با محوریت تحرکات ضدایرانی دنبال میکرد.
این کارشناس مسائل قفقاز و آذربایجان خاطرنشان کرد: ترکیه و اسرائیل و در پشت صحنه، آمریکا و انگلستان در قبال حمایتهایی که از جمهوری آذربایجان برای بازپسگیری قرهباغ داشتند، تعهداتی هم از الهام علیاف گرفتند که اکثر آنها معطوف به ایران است و جمهوری آذربایجان متعهد شده است در قبال دریافت کمک این کشورها یک سلسله اقداماتی در حوزههای امنیتی-نظامی، عملیات روانی و رسانهای، مباحث اقتصادی و همچنین مباحث قومیتگرایی و تجزیه طلبی را بر علیه ایران انجام بدهد و اظهارات علی اف در این پازل قابل دیده شدن است.
۳ هدف علیاف از جنجال رسانهای
این کارشناس مسائل قفقاز خاطرنشان کرد: جمهوری آذربایجان با آزاد کردن خاک خودش از جدایی طلبان ارامنه به نوعی این مناطق را در اختیار و اجاره اسرائیل، ترکیه و قدرتهای ضد ایرانی قرارداده تا بتواند به تعهداتی که اشاره شد، عمل کند. بر این اساس میتوان اهداف دور جدید هجمه رسانهای آذربایجان و الهام علیاف علیه ایران را در سه محور دستهبندی کرد.
آذربایجان با همراهی ترکیه و رژیم صهیونیستی برای ایجاد یک دالان پانترکیستی از ترکیه تا سینکیانگ چین نیازمند این است که مرز ایران با ارمنستان را از بین ببرد و به همین دلیل هم تلاش کردند در جریان جنگ ۴۴ روزه قرهباغ نوار مرزی ایران و ارمنستان را اشغال کنند. به بیان دیگر جمهوری آذربایجان از کشوری که بخشی از اراضیاش در اشغال بوده در حال بدل شدن به کشوری است که به دنبال اشغال بخشی از خاک یک کشور همسایه است. این کارشناس امور آذربایجان با تأکید بر اینکه نارضایتی شدید مقامات آذربایجان از این موضع مشروع و حقوقی جمهوری اسلامی ایران است که نباید مرزهای بینالمللی تغییر کند، گفت: ایران به همان اندازه که برای مرزهای قانونی آذربایجان اهمیت قائل است به مرز سایر کشورهای همسایه از جمله ارمنستان هم توجه دارد.