eitaa logo
@AftabEgbal
50 دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
4.7هزار ویدیو
357 فایل
آفتاب اقبال درجهت آگاه سازی مخاطبان خود ایجاد گردیده است @AftAbEgbAl لینک کانال https://eitaa.com/joinchat/3166896188C6932c23165 ارتباط با سرشبکه ی سیاسی @Mosa51 ارتباط با سرشبکه ی فرهنگی @akm7191
مشاهده در ایتا
دانلود
عملکرد طرح ثامن برادران ناحیه امام سجاد اقبالیه 990615
🔰 پیام رهبر انقلاب در پی اهانت یک نشریه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر اعظم ▫️ حضرت آیت‌الله‌خامنه‌ای در پیامی، اهانت اخیر یک نشریه فرانسوی به ساحت نورانی پیامبر اعظم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌و‌سلّم را محکوم کردند. 📝 متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است: بسمه‌تعالی 🔹️ گناه بزرگ و نابخشودنی یک نشریّه‌ی فرانسوی در اهانت به چهر‌ه‌ی نورانی و قدسی حضرت رسول اعظم (صلّی الله علیه و آله) بار دیگر عناد و کینه‌ی شرارت‌بار دستگاه‌های سیاسی و فرهنگی دنیای غرب با اسلام و جامعه‌ی مسلمانان را آشکار ساخت. 🔹️ بهانه‌ی آزادی بیان برای محکوم نکردن این جرم بزرگ که از سوی برخی سیاستمداران فرانسوی گفته شده کاملاً مردود و غلط و عوام‌فریبانه است. سیاستهای عمیقاً ضدّ اسلامی صهیونیست‌ها و دولتهای استکباری عامل این‌گونه حرکتهای دشمنانه است که هر چند یکبار بُروز می‌یابد. 🔹️ این حرکت در این برهه‌ی زمانی میتواند، نیز به انگیزه‌ی منصرف کردن ذهن ملّتها و دولتهای غرب آسیا از نقشه‌های شومی باشد که آمریکا و رژیم صهیونیستی برای این منطقه در سر دارند. ملّتهای مسلمان بویژه کشورهای غرب آسیا، ضمن حفظ هوشیاری در مسائل این منطقه‌ی حسّاس، باید هرگز دشمنی‌های سیاستمداران و سردمداران غربی نسبت به اسلام و مسلمین را فراموش نکنند. والله غالب علی امره سیّدعلی خامنه‌ای ۹۹/۶/۱۸
@AftabEgbal 🔷شهید سلیمانی تربیت یافته معلمان دلسوز و متعهد بود/ آموزش و پرورش دو بال تربیتی مهم در کشور است 🔸رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در آیین افتتاحیه اولین جشنواره فرهنگی‌ و هنری «علمدار» گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی نیز تربیت یافته دست همین معلمین دلسوز و متعهد است؛ چراکه آموزش و پرورش همواره دو بال تربیتی مهم در کشورمان بوده است.
@AftabEgbal ♦️قالیباف: اقدامات سپهبد سلیمانی باعث شد که تروریسم در اروپا متوقف شود 🔹رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با وزیر امور خارجه سوئیس: اروپای مستقل قابلیت ایجاد روابط مستحکم و پایدار با ایران را دارد. اروپا نباید تحت تأثیر سیاست های آمریکا قرار بگیرد به خصوص که اقدامات آمریکا باعث ناامنی در منطقه و بی ثباتی در جهان شده است. 🔺اقدامات سپهبد سلیمانی باعث شد که تروریسم در اروپا متوقف شود اما آمریکا این قهرمان مبارزه با تروریسم را ترور کرد. آمریکایی ها می دانند که هزینه این جنایت، خروج قطعی آنها از منطقه خواهد بود که به زودی تحقق می یابد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@AftabEgbal 🔴 مقام معظم رهبری: مقاومت هزینه دارد، اما هزینه سازش و تسلیم از هزینه مقاومت به مراتب بیشتر است. 🔹امپریالیسم دوست نمی‌خواهد، نوکر می‌خواهد.
@AftabEgbal 🔸 با کسی نشست و برخاست کنید که همین که او را دیدید به یاد خدا بیفتید به یاد طاعت خدا بیفتید، نه با کسانی که در فکر معاصی هستند و انسان را از یاد خدا بازمی‌دارند 🔹 آیت‌الله بهجت (ره)
@AftabEgbal ✅ یادداشت: رکورد کم‌نظیر 🔴 در پی تکمیل و تحویل فازهای دوم و سوم پروژه آب‌رسانی به روستاهای غیزانیه اهواز و سرعت بالای اجرای این پروژه و رفع مشکل آب این منطقه، سردار سرلشگر پاسدار حسین سلامی، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با قدردانی از اهتمام جهادی و انقلابی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) در این عرصه گفت: «خدای بزرگ را شاکریم به فرزندان ملت ایران در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) توفیق داد در لبیک به مطالبه رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی، با سرعتی مثال‌زدنی، کاری که باید طی چندین ماه صورت می‌پذیرفت، در یک مدت کوتاه و ۲۵ روزه، دغدغه مردم خونگرم، مؤمن، مقاوم، مجاهد و فهیم خوزستان، با اجرای پروژه آب‌رسانی به روستاهای غیزانیه اهواز، مرتفع و یک رکورد کم‌نظیر در اجرای پروژه‌های آب‌رسانی رقم زده شود.» ❇️نکات تحلیلی: بهترین روش برای رضایتمندی مردم که ولی‌نعمتان نظام اسلامی هستند، توسعه و تعمیق خدمت‌رسانی دلسوزانه توسط دستگاه‌های اجرایی و نهادی، آن‌هم با سرعت و دقت بالا است که باید سرلوحه متولیان امر قرار گیرد. 2- هم‌افزایی، تعامل گسترده بین قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) و بنیاد مستضعفان و سایر مجموعه‌های استانی در اجرای فازهای دوم و سوم این پروژه که شامل ۳۰ کیلومتر خط انتقال لوله پلی‌اتیلن بود، نشان‌دهنده این نکته کلیدی است که بسیاری از پروژه‌های نیمه‌تمام را می‌توان با همین شیوه تعاملی، همراه با روحیه جهادی و در وقت کم به سرانجام رساند. 3- مسئولین و متولیان امر با اقدامات پیش‌دستانه، نباید بگذارند که تقاضاها و مطالبات واقعی مردم تبدیل به اعتراض و انتقاد شود و پس از امنیتی شدن فضا و جریحه‌دار شدن افکار عمومی، در فکر علاج و چاره کار بیفتند. 🔵نکات راهبردی: نزدیک به دو دهه در کشور ما بحران آب به مسئله‌ای مهم برای مردم و سیاست‌مداران تبدیل شده است. کشور ما به دلیل قرارگیری در کمربند خشک و نیمه‌خشک، منابع آبی کم و کاهش نزولات جوّی از یک‌سو و رشد جمعیت و توسعه کشاورزی و صنعت از سوی دیگر، سبب شده اگر سیاست‌گذاری مناسبی در جهت مدیریت آب انجام نگیرد تنش‌های آبی گسترش می‌یابد. در این وضعیت حل بحران آب به‌عنوان یکی از اولویت‌های اصلی کشور باید موردتوجه کافی و جدی قرار گیرد. سیاست‌های منسجم و مشخص در زمینه درک بحران آب و چاره‌جویی اصولی همراه با برنامه‌های مدون و قابل عملیاتی شدن باعث خواهد شد تا وضعیت منابع آبی کشور بهتر و تبعات آن کاهش یابد. ☑️(نویسنده: علی قاسمی)
@AftabEgbal ✅ درخواست عربستان برای همکاری نظامی با عراق 🔻عبد الامیر رشید یارالله، رئیس ستاد کل ارتش عراق با دعوت از سوی همتای سعودی خود مواجه شده که او را به منظور بررسی همکاری بین ارتش های دو کشور به عربستان دعوت کرده است. 🔹وزارت دفاع عراق در بیانیه ای با اعلام این موضوع، تصریح کرد: رئیس ستاد کل ارتش عراق، میزبان وابسته نظامی عربستان در عراق بوده و زمینه های توسعه همکاری های مشترک را بررسی کرده اند. 🔺در این دیدار از عبد الامیر یارالله برای سفر به عربستان و دیدار با همتای سعودی خود دعوت شده است. گفتنی است، پیشتر خبرهایی درباره حضور نیروهای نظامی سعودی در پایگاه التاجی منتشر شده بود که تحسین الخفاجی، سخنگوی فرمانده عملیات مشترک عراق در واکنش به این خبر آن را تکذیب و تاکید کرد: نیروهای موجود در پایگاه هوایی التاجی همه عراقی هستند. .
@AftabEgbal 🔴 جزئیاتی از بازگشت دست خالی «آبه» از تهران/ وقتی ایران پیشنهاد نفت در برابر غذای آمریکا را رد کرد 💢 وبسایت ایندیپندنت فارسی: منابع دولتی می‌گویند، شینزو آبه، نخست‌وزیر مستعفی ژاپن در تلاش برای کاهش تنش‌ها بین ایران و ایالات‌متحده، به طور مخفیانه پیشنهاد معامله نفت ایران در برابر غله آمریکایی از طریق ژاپن را مطرح کرده بود که به شکست انجامید. 💢 این طرح تابستان سال گذشته در جریان سفر آبه به تهران مطرح شد. به گفته منابع مطلع، آبه این طرح چند میلیارد دلاری را به طور رسمی با روحانی مطرح کرد و نخست با واکنش مثبت تهران و واشینگتن مواجه شد. به موجب این طرح، ژاپن پس از کسب مجوز از آمریکا، محصول ذرت و دانه سویای ایالات‌متحده را با نفت ایران معامله می‌کرد. 💢براساس این گزارش، از آنجایی که در این طرح، پولی جابه‌جا نمی‌شود، ناقض تحریم‌‌های آمریکا نبود. از سوی دیگر ایران نمی‌توانست از این معامله کالا با کالا منابع مالی به دست آورد که به اعتقاد ایالات‌متحده «صرف اهداف نظامی» می‌شود. 💢 اما این طرح در نهایت شکست خورد، چرا که ژاپن نتوانست تهران را راضی کند، از پیش‌شرط لغو تحریم‌ها قبل از شروع مذاکره با آمریکا صرفنظر کند. 💢 این پیشنهاد آمریکایی ها در حالی مطرح شده بود که در آن زمان آمریکا در میانه جنگ تجاری با چین بود و به دنبال مشتری برای ذرت و سویای تولیدی خود بود. کشاورزان بخش بزرگی از سبد رای ترامپ را تشکیل می دادند که نارضایتی آنها به دلیل عدم خرید ذرت و سویا از سوی چین، می توانست ضربه بزرگی به پایگاه رای ترامپ وارد کند. 💢به گزارش کیودو (خبرگزاری رسمی ژاپن) مذاکرات محرمانه بر سر طرح پیشنهادی ژاپن در تابستان گذشته ادامه پیدا کرد و ایران خواستار آن شد که دارو و تجهیزات نیز به بسته پیشنهادی توکیو اضافه شود. این مذاکرات تا پاییز گذشته و در جریان سفر رئیس‌جمهور ایران به توکیو نیز ادامه داشت. اما در نهایت آبه متوجه شد که نمی‌تواند بر اختلافات عمیق بین تهران و واشنگتن غلبه کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@AftabEgbal ابعاد غیر آموزشی سند۲۰۳۰! افشاگری استاد رحیم پور ازغدی از ابعاد غیر آموزشی سند ۲۰۳۰ تا فشار یه عده برای اینکه نزارن سریع خبر لغو این سند رسانه ای بشه!!! رئیس جمهور گفت نمیخواهیم بگیم لغوه تا یونسکو ناراحت نشه!!!!!! پ:ن:ناراحت شدن کدخدا ها براشون مهمه!اما نابودی اسلام ،فرهنگ شیعه،کلام رهبر ....براشون مهم نیست!!!
🌺گ🌹 مهم مهم 🌹🌺 🌺🌹 مهم مهم 🌹🌺 🌺🌹 مهم مهم 🌹🌺 با سلام خدمت مسولین حاضر در گروه. طی هفته دفاع مقدس یک رزمایش استانی تدارک دیده شده. لطفا یکایک ادمین ها کانالهاشونو به روز نگه دارن تا در موعد مقرر طی هفته آینده تاریخ دقیق رزمایش را به استحضار خواهیم رساند . یاد آورمی شود علاوه بر برزوسانی کانالها لطف نموده تعداد اعضا را تیز افرایش دهید.
پس از افزایش تعداد اعضا محبت نمود آمار قبل ازتاریخ 18# راذکر و یافته رانوشته وبه پی وی بنده ارسال نمائید. باسپاس فراوان