حاج حسین احمدی خمینی شهری می گفت: آقای بهلول را دیدم از ایشان پرسیدم کجا بودید؟
گفت: جمکران.
گفتم: برای چه رفته بودید؟
گفت: رفتم دویست تا دروغ گفتم و برگشتم. (اشاره به نماز امام زمان(عجل الله..) که در هر رکعت آن صدمرتبه آیة «إیّاک نعبد و إیاک نستعین» دارد.😔
°•کپی با ذکر #صلوات آزاد است•°
🌿 #معراج_المؤمنین 🌿
اللهم عجل لولیک الفرج😍❤️🌷
https://eitaa.com/joinchat/2248409099Cb908bf49ce
📌وفات عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها🖤😭
🔹حضرت زینب کبری (سلاماللهعلیها) را تجسم و نماد صبر جمیل نامیدهاند. مقاومت در راه پاسداری از حریم دین، کنترل نفس خویش، در برابر ناملایمات و ضعف نشان ندادن در مقابل دشمن را از ویژیگیهای حضرت زینب (سلاماللهعلیها) نام بردهاند.
🔸امام موسی صدر در مورد حضرت زینب (سلاماللهعلیها) فرمودند: «نقش قهرمانانه حضرت زینب در برابر ماست. ما به این زن احترام میگذاریم و او را بزرگ میداریم. همانگونه که مرد میتواند حسین علیهالسلام باشد، زن مسلمان نیز میتواند زینب (سلاماللهعلیها) باشد. اگر امام حسین (علیهالسلام) نمونهای است برای قهرمانان و کمالی است برای مردان. زینب (سلاماللهعلیها) نیز نمونهای است برای زنان. آنچنان که مرد مسلمان میتواند قهرمان و مجاهد باشد، زن مسلمان نیز میتواند قهرمان و مجاهد باشد.»
🔹مشهور تاریخ وفات را در ۱۵ رجب سال ۶۲ در ۵۷ سالگی میدانند و در مورد محل دفن سه دیدگاه مطرح است:
➖دیدگاه اول: مشهور این است که قبر حضرت زینب (سلاماللهعلیها) در شام است. این مکان اکنون در جنوب دمشق قرار دارد و به سبب وجود حرم این بانوی بزرگوار، این منطقه «شهرک السیده زینب» نام گرفته است.
➖دیدگاه دوم: برخی از مورخان مقبره زینب (سلاماللهعلیها) را در مصر دانستهاند. این مکان که به مقام حضرت زینب یا مسجد السیده زینب مشهور است، در منطقه سیده زینب قاهره قرار دارد.
➖دیدگاه سوم: قبرستان بقیع در مدینه را محل دفن ایشان دانستند.
#تقویم_تاریخ
#رجب_۱۵
#وفات_حضرت_زینب_علیها_سلام🏴🖤
💢خرید و فروش در حال اعتکاف☝️🏻
#احکام
┄┅═✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼═┅┄
#نشـراحکام
#احکام_شرعی👇:
#پرســش #پاسخ👇
🕋↶【بہ ما بپیوندید:】↷🕋
🆔@Ahkameshariy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️زمان شاه تورم داشتیم؟
سوال مجری صدا و سیما از مردم...
#جهش_بیداری🇮🇷😍❤️
#جهادتبییــــ🇮🇷ـــن
https://eitaa.com/joinchat/2248409099Cb908bf49ce
💠 کیفیت نیت نماز در آخر وقت
💬 سؤال:
دو دقیقه مانده به پایان وقت، نماز صبح را شروع کردم اما هنگام خواندن نماز، آفتاب طلوع کرد، حکم نمازم چیست؟ باید قضایش را بجا بیاورم یا نمازم صحیح بوده است؟
✅ جواب:
اگر یک رکعت از نماز را داخل وقت خوانده باشید کافی است و نماز، ادا محسوب می شود و در صورت شک در این که وقت لااقل به مقدار یک رکعت باقی است یا خیر، نماز را به قصد مافی الذمّه (نه ادا و نه قضا) بخوانید؛ البته نباید عمداً نماز را تا آن وقت به تأخیر بیندازید.
📚 پی نوشت:
پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
#احکام
┄┅═✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼═┅┄
#نشـراحکام
#احکام_شرعی👇:
#پرســش #پاسخ👇
🕋↶【بہ ما بپیوندید:】↷🕋
🆔@Ahkameshariy