فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ان شاالله بزودی از گردنه سخت صعب اقتصادی هم عبور خواهیم کرد...
ان مع العسر یسرا به دو شرط مهم!
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
دامِ دلار🔥💵
«سلطه و آقایی دلار باید شکسته شود»
رهبر فرزانه انقلاب - ۱۳۹۵/۶/۲۸
اثر خانهطراحانانقلاباسلامی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراض به اعدام زندانیان سیاسی عربستانی به برلین رسید
معترضین عربستانی با تجمع در برلین رفتار وحشیانه حکومت سعودی در اعدام زندانیان سیاسی را محکوم کردند.
همزمان با این تجمع هشتگ اعدام را متوقف کنید در توییتر عربستان داغ شد.
#عربستان
@Sepah_Qodds
عقبنشینی ارزشی به بهانهی شبهاقتضائات
گذشته از اینکه بیش از یک سال تعلل رئیسجمهور در تغییر دبیر شورای عالی فضای مجازی، فرصتسوزی و خطای راهبردی بوده، ایشان در بند یازدهم از حکم انتصاب دبیر جدید چنین نگاشته است:
«بازنگری در سیاستهای مسدودسازی فضای مجازی با تأکید بر ارزشهای دینی و انقلابی و توجه به اقتضائات نوین فضای مجازی.»
در این باره باید به صراحت گفت:
۱. «بازنگری» یعنی کنار نهادن و عبور. یعنی دورهی فیلترینگ تمام شده. یعنی دیگر این رویکرد، کارآمد نیست. یعنی سلب و نفی، بدنهی اصلی سیاست رسانهای نظام بوده است و اکنون باید این سیاست را رها کرد. یعنی دورهی تجدیدنظرطلبی آغاز شده است.
۲. و اعتراف تلخ این است که به جای «شبکههای اجتماعیِ غربی»، نوشتهاند «فضای مجازی». گویا نظام با اصل فضای مجازی مشکل داشته است. در یک حکم رسمی، «صورت مسأله»ی مشترک با دشمن داشتن، ناگوار و ناخوشایند است.
۳. عبارت «تأکید بر ارزشهای دینی و انقلابی» هم تعارف و رندی هست، وگرنه روشن است که مرزبندی با دشمن، ذات نگاه دینی و انقلابی است. وقتی عنصر ذاتی و جوهری را انکار میکنید، دیگر تأکید بر آن معنا ندارد. «نفی» میکنید و بعد بر امر معدوم، «تأکید» میکنید؟!
۴. و البتّه عبارت «توجه به اقتضائات نوین فضای مجازی» نشان میدهد که کفهی «عملگرایی» سنگینی کرده و «موقعیّت» بر «ارزش»، غالب شده است. «اقتضائات»، همان «واقعیّتها»یی هستند که در این روایت، «آرمانها» را به عقب سوق میدهند. «اقتضاء» یعنی دیگر نمیتوان کاری کرد و باید پذیرفت. یعنی «ضرورت» است و جای انتخاب نیست.
۵. نقطهی کانونی این حکم، همین بند است و به همین دلیل، جریان غیرانقلابی این بند را برجسته کرده است. در واقع، دریافته که لابلای بندهای صوری و فرعی، این بند گویای «چرخش ایدئولوژیکِ دولت» در این زمینه است. این بخش از حکمی که مشاوران رئیسجمهور برای ایشان نوشتهاند، «مخرج مشترک» با دشمن دارد و به این دلیل، دشمن هم از آن استقبال کرده است. «نفوذ» اینجاست که با چند واسطه، راهبرد مطلوبِ دشمن در بندی از یک حکم رسمی، زیرکانه گنجانده شود. هنگامی که دولت، دچار «فقر نظریه» است، نفوذ برای تغییر جهتگیری هم در آن دشوار نخواهد بود. دولت بینظریه، شناور و ژلهای است و رنگ عوض میکند؛ چون گرانیگاه و هستهی سختِ مرکزی ندارد.
۶. رفع انسداد از شبکههای اجتماعیِ غربی، دو نتیجهی مستقیم و قهری دارد: نخست اینکه دشمن به زودی از همین شبکهها «حملهی سختتر»ی خواهد کرد، دیگر این که «رونق شبکههای اجتماعیِ بومی» از میان خواهد رفت. رهاسازیِ شبکههای اجتماعیِ غربی یعنی
زمین تهاجمِ مجدّد در اختیار دشمن قرار دادن و بسترسازی برای تکرار اغتشاشات. از طرف دیگر، روشن است که هنوز، کوچ مجازی به شبکه های اجتماعیِ بومی، تثبیت نشده است و دستکاریهای اینچنینی، ما را به نقطهی صفر میافکند و دچار ارتجاع به شبکههای اجتماعیِ غربی میکند. یعنی باختن همین فتوحات اندکِ کنونی در اثر سیاست نابخردانه و تجویز نسنجیده.
۷. از قبل هم قابل پیشبینی بود که اگر صاحبان فکر در جبههی انقلاب، دولت را به حال خویش رها کنند و بر اساس اعتماد مطلق، از «نقادی» غفلت نمایند، تجربهی دولت احمدینژاد تکرار خواهد شد. در تمام جمهوری اسلامی، فقط باید به یک نفر اعتماد مطلق داشت و آن شخص رهبر انقلاب است. باقی را اگر متفکران و اندیشهورزان جبههی انقلاب، رصد و مراقبت نکنند، سستی و نشتی ایدئولوژیک خواهند داشت. این دولت به دلیل «تکیه بر متوسطان» و «چهلتکهگی ماهیّت کارگزاران» و «دستان تهی از نظریه»اش، بیشتر در معرض غلتیدن به ورطهی دگردیسیِ معنایی است.
۸. امثال حقیر، بیش از برخی از مشاوران محافظهکار و بینابینی این دولت، از آداب و قواعد روشنفکریِ شبهدینی باخبریم و صد مرتبه بهتر میتوانیم «لیبرالیسم ارتباطی» را با «سُس انقلابیگری» تزیین نماییم، امّا چه کنیم که هنوز تصویر پیکر خونآلود شهید آرمان علیوردی را از یاد نبردهایم که چگونه «کلونیهای اینستاگرامی» و «گروهکهای واتسآپی»، همچون گلههای گرگ و کفتار از فضای مجازی بیرون آمدند و در وسط شهری که امالقرای جهان اسلام است، ذرهذره جانش را ستاندند. و نهفقط او را، بلکه روحالله عجمیان را. چه آسان، اقتضائات خط شهدای مظلوم، به فراموشی میسپرند، و چه بیپروا، پنجرههای دعوات شیطان را به روی جامعه میگشایند. این «زاویهها» حتّی در آغاز هم بسیار بزرگ هستند.
۹. فضای غالب جامعه در حال یک «تجربهی رسانهای جدیدِ بومی» است و با آن انس خواهد گرفت؛ اگر «خواص اغواگر» از بیرون، روایتهای وارونه نسازند و حس محرومیّت رسانهای و انسداد ارتباطی را به جامعه القا نکنند. این دورهی انتقالی تمام خواهد شد و ما به مرحلهی ثبات رسانهای خواهیم رسید.
✍مهدی جمشیدی
@Sepah_Qodds
طی چند ماه اخیر یکی از اتفاقاتِ جالبی که افتاد این بود که استوریها و پیام های برخی از چهرههای مذهبی و معروف در فضای مجازی ، سر از شبکههای معاند در آورد و این شبکهها روی صحبت این اشخاص بر علیه جمهوری اسلامی #موج_سواری کردند!
آقایان اینکه شما از این شبکهها اعلام برائت میکنید مهم نیست ، مهم این است که آنان از شما اعلام برائت نمیکنند و اتفاقاً از حرفهای شما برای شعلهور تر کردن جنگ رسانهای علیه ملت و کشور ایران استفاده میکنند!
آقایان آیا از استاد رحیم پور ازغدی ، سردار قاسمی ، حاج حسین یکتا و افراد بسیارِ دیگر ، افرادی منتقد تر به وضعیت موجود سراغ دارید؟ پس چرا صحبت های منتقدانهی این افراد به شبکههای انگلیسی و آمریکایی و عربستانی راه پیدا نمیکند؟
آقایان مذهبی هر کجا دیدید با دشمنان دین اسلام #مخرج_مشترک پیدا کردهاید ، سریعا همان جا بایستید و دوباره جهت گیری کنید! شاید در حال گام برداشتن به سمت درهی عاقبت به شری هستید!
آقای حَمید _ عَ و شایان _ مُ و تمام افراد مذهبی که دشمن از صحبت های شما بر علیه نظام جمهوری اسلامی استفادهی ابزاری میکند ؛ یک لحظه رفاعه ابن شداد را به یاد بیاورید که مدتی راه را گم کرد و دوشا دوشِ دشمن دین ، یعنی شمر ابن ذی الجوشن ملعون جنگید!
بــه خــود بــیایــید!!!
میلاد خورسندی
@Sepah_Qodds
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از جواد خیابانی/سلبریتی یاد بگیریم!
سال ۱۳۹۲، جواد خیابانی در حال گزارش بازی پرسپولیس و نفت تهران بود که پیام تسلیت فوت مادرش در میانه بازی در اسکوربورد ورزشگاه آزادی و پخش مستقیم از صداوسیما مورد تعجب همگان شد.
خیابانی به گریه افتاد و گفت قرار نبود عزیزان خبر را منتشر کنند. ظاهراً دقایقی قبل از بازی خبر فوت مادر را به او میدهند اما چون کسی نبود جایگزین وی شود و در قبال مردم و سازمان #احساس_مسئولیت میکرد، راهی ورزشگاه شد و بازی را گزارش کرد.
روز شنبه، ششم اسفندماه ۱۴۰۱ جلسه بررسی علل افزایش قیمت ارز تیم اقتصادی دولت با مجلس شورای اسلامی بعلت فوت مادر همسر #آقای_فرزین_رئیس_کل_بانک مرکزی لغو می گردد
به آقای فرزین و خانواده وی تسلیت عرض میکنیم و برای مادر همسرش آرزوی رحمت و مغفرت الهی دارم، اما احساس مسئولیت در قبال ۸۸ میلیون ایرانی گوهری است که فرد باید در درون خود پرورش دهد.
#سلبریتی_متعهد_به_مردم
#کادرسازی_توانمندسازی_جبهه_انقلاب
@Sepah_Qodds
دامِ دلار
«سلطه و آقایی دلار باید شکسته شود»
رهبر فرزانه انقلاب - ۱۳۹۵/۶/۲۸
اثر خانهطراحانانقلاباسلامی
@Sepah_Qodds
«بزرگراه مرگ» جنایت دیگری در کارنامهٔ ننگین آمریکا
🔺در چنین روزی در سال ۱۹۹۱، ایالات متحده مرتکب جنایت جنگی بزرگی شد.
🔹تمام نیروی هوایی ایالات متحده در بزرگراهی که پر از خودروهای در حالِ عقبنشینی ارتش عراق و آوارگان غیرنظامی بود، متمرکز شدند و حداقل هزار نفر را قتلعام کردند. این جنایت جنگی به بزرگراه مرگ معروف شد.
🔸جتهای آمریکایی طی ۱۰ ساعت، بارها و بارها ۲۰۰۰ خودرو و سرنشینان آنها را با تسلیحات آمریکایی بمباران کردند. یکی از خلبانان آمریکایی گفت که این حمله مانند تیراندازی به ماهی در بشکه بوده است.
🔹یک روز قبل از این واقعه، رادیوبغداد اعلام کرده بود که وزیر امورخارجه عراق پیشنهاد صلح ارائهشده از سوی شوروی را پذیرفته و بر اساس قطعنامه ۶۶۰ سازمان ملل به تمامی نیروهای خود دستور داده از خاک کویت عقبنشینی کنند.
🔸«رمزی کلارک»، دادستان کل سابق ایالات متحده، این حمله را نقض کنوانسیون ژنو توصیف کرد که در آن کشتن سربازانی که خارج از جنگ هستند، غیرقانونی است.
🔹«صدامحسین» دستور عقبنشینی از کویت را صادر کرده بود، اما «جورج اچ.دبلیو بوش» از پذیرش آن سرباز زد.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
🔷 ۸ اسفند سالروز شهادت حاج حسین خرازی گرامی باد. شهیدی که لبریز از حکمت بود!
🔸 میگن تو عملیات کربلای ۵ بیسیمچی ما داشت خط عراقی ها و مکالمه سپهبد ماهر عبدالرشید یعنی اصلیترین و اسطورهای ترین فرمانده میدانی عراق که پدر زن فرزند صدام ملعون هم بود رو با یکی از فرماندهان زیر دستش شنود می کرد که حاج حسین سررسید و پرسید: «چی دارن میگن؟»
بیسیمچی گفت: «حاجی، ماهر عبدالرشید داره به نیروهایش میگهمن سه شبه که نخوابیدم و امشب می خوام برم بخوابم و شما جای من باشید.»
🔸 حاجی بهش گفت: «برو رو خطشون، می خوام با ماهر عبدالرشید حرف بزنم.» میگه به محض اینکه بیسیمچی گفت: «قال حسین خرازی»، فهمیدن و شروع کردن به فحش دادن اما حاجی ناراحت نشد از تو جیبش یک واکمن در آورد و براشون قرآن پخش کرد که میگن چند لحظه بعد ماهر عبدالرشید اومد پشت بیسیم و حاج حسین بهش گفت: «خط اول تا پنجم شما را گرفتم، سنگرهای نونی شکلتون رو هم گرفتم، دیگه هیچ مانعی جلوی من نیست و من می خوام امشب وارد بصره بشم و تو میدون شهر ببینمت!»
🔸میگه ماهر عبدالرشید با ترس و تعجب گفت: «می خوای بیای بصره چیکار کنی؟» حاج حسین جواب داد: «یک پات رو قطع کردم و می خوام بیام پای دیگرت رو هم قطع کنم!»
🔸با این حرف حاجی ترس و وحشت زیادی وجود بعثی ها و ماهر عبدالرشید را گرفت و بلافاصله هرچی مهمات داشتن رو سر بچه ها ریختند و ماهر عبدالرشید همون شب از ترس حمله بچه ها نخوابید و آرایش نیروهاش رو عوض کرد که شهید آوینی گفت: «طوفان رعب می پیچد و بر قلب مضطرب دشمن حمله می برد. فرشتگان به صفوف ما میپیوندند و سواد جبهه حق در چشم دشمن دو چندان می شود.»
🔸بهش گفتن حاجی چرا این حرفو زدی؟ گفت: «ما که الان تو این منطقه نیرو و امکانات خاصی نداریم و می خوایم عملیات رو هفته بعد شروع کنیم. می خواستم تحریک بشن و هرچه مهمات ذخیره کردن استفاده کنن تا ما هفته بعد راحت تر کار رو شروع کنیم.»
🔸بعدا معلوم شد که بعثی ها از هدر رفت مهمات شون تو اون هفته چه ضربه ای خوردن! چند روز بعد عملیات تاریخی کربلای ۵ شروع شد و عراق با کمبود مهمات روبرو شد و حاج حسین هم به قافله عاشورا پیوست.
♦️ شادی روح علمدار بی دست خمینی کبیر حاج حسین خرازی از اصفهان صلوات.