🔺رشد سرسامآور اجاره ویلا در ایام نوروز
🔹بررسی آگهیهای اجاره ویلا در شمال کشور نشان میدهد، در ایام نوروز شاهد افزایش نجومی در اکثر مناطق توریستی در شمال کشور هستیم.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
🔺 عقب نشینی برنت به 75 دلار
🔹برنت که معاملات پنجشنبه را با 76 دلار به پایان رسانده بود، بازار جمعه را با 1 دلار کاهش و قیمت 75 دلار آغاز کرد.
🔹اختلاف با ابتدای سال 2023: 11 دلار (12.79 درصد) کاهش
🔹قیمت این لحظه برنت: 75,74 دلار
🔹نفت آمریکا: 69,80 دلار
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
بازار آزاد و غیر رسمی
♻️ آخرین بروزرسانی قیمت طلا و سکه:
💰 اونس_جهانی 1.962.90 دلار
💰 مظنه: 11.436.000 تومان
💰 گرم_18_عیار: 2.640.900 تومان
🥇 سکه_قدیم : 27.900.000 تومان
🥇 سکه_امامی : 29.800.000 تومان
🥇 نیم_سکه: 18.300.000 تومان
🥇 ربع_سکه: 10.900.000 تومان
🥇 سکه_گرمی: 6.400.000 تومان
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
📣 احتمال طغیان رودخانهها در هفته دوم فروردین
سخنگوی صنعت آب:
🔺با توجه به پیشبینیهای هواشناسی توسط مراجع ملی و بینالمللی، سامانههای بارشی در طول دو هفته اول سال جدید در سطح کشور فعال خواهد بود.
🔺فعالیت این سامانههای بارشی در برخی مناطق کشور به صورت رگباری خواهد بود و بروز سیل و طغیان رودخانهها را به همراه خواهد داشت.
🔺توصیه میشود از اتراق در مناطق پست و کم ارتفاع و در مسیلها و حاشیه رودخانهها جدا خودداری شود.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
🔺 طرح روی جلد نشریه اکونومیست به تشکیل بلوک جدید قدرت در جهان به رهبری چین اشاره دارد و جالب است که در آن اهمیت ایران برای چین از سازمان ملل متحد بیشتر نمایش داده شده است.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌افزایش دستمزد در سال ۱۴۰۲
✍در واقع کاهش داشته تا افزایش
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خودروهای تولید سال ۹۸ مشمول معاینهفنی شدند
🔹خودروهای مدل سال ۹۸ و قبل از آن که ۴ سال از عمر آنها گذشته باید برای دریافت معاینهفنی به مراکز مجاز مراجعه کنند.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
📌بازار جهانی جمعه ۴فروردین ۱۴۰۱
🔹 انس طلا: ۱۹۹۱.۸ دلار (-۳.۸)🔽
🔹 یورو به دلار: ۱.۰۸۴۴ (۰)◽️
🔹 شاخص دلار: ۱۰۲.۱۸۵ (۰.۰۳)🔺
🔹 داوجونز آمریکا: ۳۲۱۰۵ (۱۲۷)🔺
🔹 اس اند پی: ۳۹۴۹ (۱۴)🔺
🔹 بورس نزدک آمریکا: ۱۱۷۸۷ (۴۷)🔺
🔹 نفت برنت: ۷۵.۷۶ دلار (۰.۲۱)🔺
🔹 نقره: ۲۳.۲۴۷ دلار (۰.۱۲۲)🔺
🔹 مس: ۴.۱۳۰۷ دلار/پوند (۰.۰۳۷۲)🔺
🔹 پلاتین: ۹۹۱.۸ دلار (۲.۸)🔺
🔹 نفت سبک آمریکا: ۶۹.۹۱ دلار (۰.۳۸)🔺
🔹 گالن بنزین: ۲.۶۰۸۲ دلار (۰.۰۱۳۲)🔺
🔹 گاز طبیعی: ۲.۱۶۵ دلار (۰.۰۰۴)🔺
🔹 گازوئیل: ۷۷۹ دلار (۸.۵)🔺
🔹 پنبه: ۷۷.۷۱ سنت/پوند (۰.۳۲۹۹)🔺
🔹 شکر: ۲۰.۹۶ سنت/پوند (۰)◽️
🔹 سویا: ۱۴۲۱.۵ دلار/بوشل (۳.۶)🔺
🔹 گندم: ۶۶۵.۳ دلار/بوشل (۶.۹)🔺
🔹 ذرت: ۶۳۲.۹ سنت/بوشل (۲)🔺
🔹 تن آلومینیوم: ۲۳۵۵.۵ دلار (۲۴.۵)🔺
🔹 تن نیکل: ۲۲۵۱۱.۵ دلار (۰)◽️
🔹 تن سرب: ۲۱۱۴ دلار (-۵.۵)🔽
🔹 تن روی: ۲۹۲۹.۵ دلار (۳۳.۵)🔺
🔹 تن مس: ۸۹۴۱ دلار (۰)◽️
عدد داخل پرانتز: تغییر نسبت به روز قبل
🔽:کاهش 🔺: افزایش ◽️: عدم تغییر
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
کاهش ۱۴ درصدی چکهای برگشتی با اجرای سامانه صیاد
ابوالفضل ابوترابی؛ نماینده مردم نجفآباد
🔹 راهاندازی سامانه صیاد و ثبت چک در این سامانه باعث شده تا شاهد شفافیت بیشتری در حوزه صدور چکها باشیم.
🔹 راهاندازی سامانه صیاد باعث شده تا آمار چکهای برگشتی از ۲۱ درصد به ۷ درصد کاهش پیدا کند که این نتیجه شفافیت حاصل از راهاندازی این سامانه است.
🔹 استفاده از همراه بانکها، پایانههای فروش و ... باعث شده تا سهم اسکناس از پول در گردش در سطح جامعه به کمتر از دو درصد کاهش پیدا کند.
🔹 خرید و فروش ارز و سکه از طریق سامانه نیز میتواند شفافیت در این حوزه را افزایش دهد و نظارت دقیقتری نیز از سوی بانک مرکزی بر این حوزه صورت گیرد.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
📣 افزایش ۲۰ درصدی صادرات به کشورهای همسایه
🔺در پایان ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۱ تراز تجاری ایران با کشورهای همسایه به ۲۸میلیارد دلار رسید و تراز تجاری نیز برای ایران ۲ میلیارد و ۵۲۰ میلیون دلار مثبت شد.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
📣 آخرین آمار کرونا در ایران
🔺مبتلایان جدید: ۷۳۸ نفر
🔺جانباختگان جدید: ۱۷ نفر
🔺مجموع واکسن تزریق شده: ۱۵۵۴۸۴۹۹۵ دُز
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
📣 ۳۸۵ فوتی در تصادفات سفرهای نوروزی تاکنون
رئیس پلیس راهور:
🔺 ۳۸۵ نفر تا دیروز در تصادفات سفرهای نوروزی جان خود را از دست دادهاند.
🔺۷۱۰۰ نفر هم در این تصادفات مجروح شدند.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
📣 امسال رکوردی تازه در صادرات نفت ثبت میشود
وزیر نفت:
🔺در سال ۱۴۰۱، بالغ بر ۱۹۰ میلیون بشکه نفت بیشتر از سال ۱۳۹۹ و ۸۳ میلیون بشکه بیشتر از سال ۱۴۰۰ نفت صادر شد و بیشک در سال ۱۴۰۲ رکوردی تازه را در بحث صادرات خواهیم داشت.
🔺در سال ۱۴۰۲ پروژههایی برای بهبود افزایش تولید برنامهریزی کردیم که به باز شدن گرههای اقتصادی کشور کمک میکند.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
♦️۵ کشور اروپایی در جمع ۱۰ کشور اول صادر کننده به ایران
🔹عمده کشورهای واردکننده کالا به ایران در هشت ماه منتهی به بهمن سال جاری از سوی گمرک معرفی شدند.
🔹دادههای اعلام شده نشان دهنده آن است که در مدت زمان مورد بررسی کشورهای «امارات متحدده عربی»، «چین»، «ترکیه»، «روسیه»، «انگستان»، «هند»، «سوییس»،«هلند»، «آلمان» و «عمان» ۱۰ واردکننده اصلی کالا به ایران بوده اند.
🔹حجم تجارت خارجی کشور در ۱۱ ماه سال جاری از مرز ۱۰۰ میلیارد دلار عبور کرد. آمارهای گمرک نشان میدهد در مدت زمان مورد بررسی واردات کشور به ۳۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن به ارزش ۵۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار رسید که نسبت به دوره زمانی مشابه سال قبل کاهش ۸/۶۱ درصدی در وزن و افزایش ۱۵/۲۸ درصدی در ارزش را در مقایسه با مدت مشابه سال قبل داشته است. براساس آمار گمرک متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی هزار و ۵۹۷ دلار بوده که نسبت به رقم هزار و ۲۶۶ دلار در یازده ماهه سال گذشته، ۲۶/۱۴ درصد رشد داشته است.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
♦️راهکارهای کنترل تورم را می دانیم اما درست اجرا نمی شود/ نیاز به بازنگری در سیاستها داریم
یحیی آل اسحاق، وزیر اسبق بازرگانی:
🔹راهکارهای مهار تورم بیان شده است که به عنوان مثال رشد نقدینگی و پایه پولی را چگونه باید کنترل کرد.
🔹مسائل مربوط به کنترل تورم مشخص است و خیلی جای نگرانی ندارد و تمام مسائل علمی و تجربی را در خصوص راهکار کنترل تورم میدانیم اما از نظر اجرایی کردن این راهکارها با مشکل مواجه هستیم. بنابراین اگر می خواهیم از این گردونه خارج شویم باید در مرحله اول راهبردها و در مرحله دوم سیاست ها و در مرحله سوم نیز باید مدیریت ها را بازنگری کنیم.
🔹ما در کشور حسابرسی مالی، حسابرسی مدیریت و حسابرسی سیاستها داریم که متاسفانه در کشور به حسابرسی سیاستها توجهی نمیشود در حالی که حسابرسی سیاست ها شامل مجموعه سیاست های راهبردی و اجرایی است لذا بازنگری آن باعث می شود که اگر سیاستی درست نبوده و درست انجام نشده آن را درست کرد ولی این اتفاق در کشور ما نیفتاده است.
🔹در طول ۴۰ سال گذشته ما سیاستهایی را در خصوص نظام بانکداری، نظام مالیاتی، نظام توسعه ای، نظام صنعتی، نظام تشکیلاتی استفاده کرده ایم که بعضا در جاهایی مشکل داشته است بنابراین لازم است تا با بهره گیری از حسابرسی سیاستی این نظامات را ارزیابی کنیم و هر جا سیستم غلط بوده است آن سیستم را اصلاح کنیم و بررسی کنیم که نقاط ضعف و قدرت کجاست و از ضعف ها و کاستی ها عبرت بگیریم.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
♦️کاخ سفید: دنبال درگیری با ایران نیستیم
🔹در پی حمله پهپادی به پایگاه نظامیان آمریکایی در سوریه که با حمله متقابل آمریکا به نقاطی در سوریه همراه شد، سخنگوی کاخ سفید مدعی شد که هدف آمریکا از این حمله محافظت از پرسنل آمریکایی در سوریه بوده است.
🔹او مدعی شد که داعش و نیروهای تحت حمایت ایران کماکان در سوریه تهدید محسوب میشوند. سخنگوی کاخ سفید گفت آمریکا به دنبال درگیری با ایران نیست و ایران نیز نباید از حملات به منافع آمریکا حمایت کند.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
🔴بیش از ۵ میلیون زائر تا دیروز وارد خراسان رضوی و مشهد شدهاند
🔹معاون استاندار خراسان رضوی:از ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ تا پایان روز گذشته ۵ میلیون و ۲۷۰ هزار نفر وارد خراسان رضوی و مشهد شدهاند.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
♦️بورس ۱۴۰۲ به چه سمتی میرود؟
🔹برای ترسیم مسیر بازار سهام در سال آینده باید وضعیت متغیرهای مختلف همچون چشمانداز بازارهای جهانی، انتظارات تورمی و اثرگذاری آن بر بازارهای موازی، نحوه سیاستگذاری در خصوص نرخ بهره و سیاسگذاری ارزی را مورد بررسی قرار داد.
🔹بازارهای جهانی و بحران جدید بانکی: اثرات افزایش نرخ بهره بر ورشکستگی بانک سیلیکونولی (SVB) و بعد از آن بانک سیگنچر و نگرانیها در مورد بحران سیستماتیک بانکی، سرمایهگذاران را از احتمال رکود و گسترش بحران بانکی ترسانده است. همین موضوع، تلاطم سنگینی را در بازار اوراق قرضه به وجود آورد و اکنون میان بازاریها این انتظار وجود دارد که فدرال رزرو به زودی سیاستهای انقباضی خود را متوقف میکند و نرخ بهره کاهشی میشود. اما گروهی از کارشناسان به آمارهای تورم که هنوز مهار نشده اشاره میکنند و معتقدند فدرال رزرو تا تغییر مسیر انقباضی فاصله دارد. به هر حال هر چه هست نگرانیها از رکود در بازار جهانی بالاتر رفته و دست کم فرود نرم، احتمال کمتری پیدا کرده است.
🔹انتظارات تورمی و بازارهای رقیب: بدون شک مهمترین متغیر اثرگذار بر بازارها در سال آینده، انتظارات تورمی است که خود متاثر از روند روابط بینالملل است. نامشخص بودن پیشرفت مذاکرات رفع تحریمها و احیای برجام به عنوان عاملی در راستای افزایش انتظارات تورمی در سال ۱۴۰۱ ایفای نقش کرد. اما در هفتههای پایانی سال، از سرگیری روابط دیپلماتیک تهران و ریاض پس از هفت سال و تداوم رایزنیها با کشورهای همسایه اندکی امید به احیای برجام را تقویت کرده و به دنبال آن شاهد فاصله گرفتن قیمت ارز، سکه و خودرو از سقفهای تاریخی بودیم. به نظر میرسد در صورت حصول نتیجه میتوان امیدوار به تخلیه حبابهای بزرگشده در بازارهای سفتهبازی باشیم.
🔹نرخ بهره: افزایش انتظارات تورمی، نرخ بهره را نیز مصون نگذاشت. به طوری که در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ جنگ نرخ بهره ابتدا در نظام بانکی برای جذب سپرده بیشتر و سپس در صندوقهای درآمد ثابت اتفاق افتاد. رویدادی که بسیاری آن را بازی پانزی ارزیابی میکردند. علت امر ساده بود؛ تورم بالا، نگهداری پول با سود اندک بانکی را غیرجذاب کرده بود، بنابراین، بانکها برای جلوگیری از خروج پولها نرخهای بهره را دائما بالا میبردند. سال آینده نیز اگر انتظارات تورمی کنترل نشود، احتمالا روند مشابهی را شاهد خواهیم بود. البته بعید است بالا بردن نرخ بهره برای مهار تورم در دستور کار بانک مرکزی باشد؛ بنابراین، احتمالا از این سمت فشاری بر بازارهای دارایی وارد نشود.
🔹سیاستهای ارزی: اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۱ با مدلهای مختلف سیاستگذاری برای مهار نرخ ارز مواجه شد. از حذف دلار ۴۲۰۰ گرفته تا جایگزینی آن با ارزی جدید اینبار به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان. در برههای فروش دلار کارت ملی متوقف شد و در برههای دیگر ضمن آزاد شدن این رانت ارزی، سهمیه ۲هزاری به ۵هزار افزایش یافت. این پایان کار نبود و با حذف نرخ ارز توافقی، بازار مبادله طلا و ارز راهاندازی شد تا نرخ ارز مورد تایید سیاستگذار به بازار آزاد نزدیک شود و بخشی از سفتهبازی ناشی از جذابیت شکاف میان این دو نرخ از بین برود. این سیاست نیز مجددا به انتظارات تورمی وابسته است که اگر مهار شود، به نظر ارزهای چندنرخی به تدریج حذف یا حداقل همگرا میشوند. در غیر این صورت به نظر میرسد سیاستگذار برای تغییر پارادایم سیاستهای ارز چندنرخی عزم چندانی نداشته باشد و احتمالا شاهد غافلگیریهای بیشتر در زمینه ارز باشیم. رویکردی که قاعدتا به نفع سفتهبازان در بازارهای طلا و ارز آزاد است که با بالاترین قیمتها معامله میکنند و در سمت مقابل، به زیان بخش واقعی اقتصاد که باید با نرخهای سرکوبشده ارز قیمتگذاری و صادرات انجام دهند.
🔹سیاستگذاری داخلی: سیاستهای داخلی عمدتا معطوف به بودجه میشود که سال جاری با دغدغههای متعددی همراه بود. کمبود درآمدهای نفتی، توجه دولت را به بخشها و شرکتهای سودآور اقتصاد از طریق وضع تعرفه، حقوق دولتی و امثالهم جلب کرده بود. این نگرانی در صورت بهبود روابط بینالملل، کمرنگ خواهد شد. در حوزه حاملهای انرژی، همچنان نگرانیهایی متوجه صنایع انرژیبر است و به نظر میرسد نظام سیاستگذاری با توجه به کمبودهای گاز و برق که در فصول مختلف سال به وجود میآید و دست تنگ در درآمدهای بودجهای نتواند یارانه مربوط به حاملهای انرژی را تحمل کند. از نگاه سیاستگذار حذف این یارانهها برای بخش صنعت به مراتب سادهتر از بخش مصرفکننده است؛ بنابراین، یک ریسک مهم داخلی برای شرکتها از این ناحیه خواهد بود. نکته مهم دیگر احتمال ازسرگیری واردات خودرو در سال آینده است که نه تنها میتواند منجر به تعدیل قیمت خودرو شود؛ بلکه بر مبنای قیمتهای نسبی روی سایر داراییها مانند مسکن نیز اثرگذار خواهد بود.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
♦️افزایش ۹۰۰ میلیونی "هایما S۷ پلاس" در نیمه دوم ۱۴۰۱
🔹ارزیابی بازار نشان دهنده آن است که «هایماS۷ پلاس» در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ بیشترین رشد قیمت را به خود اختصاص داد و با ورود به کانال یک میلیاردیها قیمت تا مرز ۲ میلیارد تومان هم پیش روی کرد.
🔹براساس ارزیابی بازار این خودرو از شهریور تا نیمه اسفند سال ۱۴۰۱ «هایماS۷ پلاس» در بازار رشد ۸۹۵ میلیون تومانی داشت و این رشد موجب شد تا قیمت این خودرو از یک میلیارد تومان عبور کند. براساس ارزیابی بازار «هایماS۷ پلاس» در شهریور ماه در بازار ۷۷۰ میلیون قیمت گذاری شد اما با روند رو به رشد قیمت این خودرو که با افزایش نرخ دلار همزمان بود در نیمه اسفند قیمت آن به یک میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان رسید و با این شرایط این خودرو در این مدت رشدی ۱۰۷ درصدی را تجربه کرد.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
🚘پیشبینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو در سال جدید/ خودرو بخریم یا نخریم؟
🔹امیرحسین کاکایی، کارشناس بازار خودرو، در پاسخ به این پرسش که در سال جدید بازار خودرو همسو با تورم حرکت خواهد کرد و یا جلو خواهد افتاد، گفت:
🔹به طور قطع بازار خودرو تورم را تجربه خواهد کرد و باید دعا کنیم که از تورم جلو نیافتد.
🔹کافی است که در سال آینده یک تنش کوتاه ایجاد شود و از آنجا که دست دولت خالی است، تبعات سنگینی برای بازار خودرو خواهد داشت.
🔹از آنجا که با تنش ایجاد شده، به عنوان مثال خروج سرمایهگذاران از بورس و ورود به بازار خودرو، تقاضا برای خودرو بالا خواهد رفت و از طرفی دست دولت خالی است، قیمتها به صورت جهشی بالا خواهد رفت.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
♦️وزير خزانهدارى آمريكا: تحريمها تاثير بسيار كمى بر ايران داشته است
🔹وزیر خزانهداری آمریکا در جلسهای با قانونگذاران درباره اینکه آیا تحریمها رفتار ایران را در راستای چیزی که آمریکا میخواست، تغییر داده است، گفت: بسیار کمتر از چیزی که به طور ایدهآل میخواستیم.
🔹جنت یلن افزود که واشنگتن به دنبال راههایی برای تقویت تحریمها علیه ایران است اما اذعان کرد که تحریمها به ایجاد تغییر سیاست و رفتار ایران به گونهای که آمریکا انتظار داشت، منجرنشده است
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
🔻مخبر: برنامههای خوب دولت برای بیاثر کردن تحریمها امسال به نتیجه میرسد
محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور:
🔹دولت سیزدهم از همان شروع فعالیت، خنثیسازی و بیاثر کردن تحریمها را به عنوان اولویت در دستور کار دارد و امسال برنامههای خوبی در این زمینه به ثمر میرسد./مهر
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
📌قیمت جدید مرغ اعلام شد
🔹رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی گفت: قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده ۴۵ تا ۴۸ هزارتومان و مرغ گرم ۶۳ تا ۷۰ هزارتومان است
🔹محمد یوسفی، رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید و ذخایر پشتیبانی امور دام، نگرانی در خصوص تامین مرغ ماه رمضان نداریم.
🔹یوسفی ادامه داد: قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده ۴۵ تا ۴۸ هزارتومان و مرغ گرم ۶۳ تا ۷۰ هزارتومان است.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
🏘آپارتمان در پونک چند؟/بازار مسکن چشم انتظار فصل جدید معاملات
🔹با توجه به آگهیهای منتشر شده برای این محله، آپارتمانهایی با متراژ ۶۰ تا ۸۵ متر در این منطقه از حدود متری ۶۰ میلیون تومان شروع میشوند. همچنین به طور کلی آپارتمانها با این متراژ قیمتی بین چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تا ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان دارند و قیمت بیشتر آپارتمانها نیز بین پنج تا هشت میلیارد تومان است. غالب آپارتمانهای این محله نیز پس از سال ۱۳۸۰ ساخته شده و دارای آسانسور نیز هستند.
🔹برای مثال آپارتمانی ۶۴ متری که ساخت آن به سال ۱۳۸۴ باز میگردد، در این محدوده چهار میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان و حدود متری ۶۴ میلیون تومان قیمت دارد.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
📌 بنزین در سال جدید گران می شود؟
🔹 مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران با اعلام آمادگی کامل برای تامین سوخت در تعطیلات نوروز درباره گران شدن بنزین در سال ۱۴۰۲ توضیحاتی داد.
🔹 جلیل سالاری با اشاره به اینکه در زمستان سال گذشته در سوخت رسانی در حوزه نیروگاه ۷ میلیارد سوخت را به نیروگاهها از مسیر جادهای منتقل کردیم، افزود: با این اقدام در شرایط ناترازی گاز امکان تامین پایدار سوخت نیروگاهها فراهم شد و ظرفیت مخازن پشتیبان سوخت در نیروگاهها ۵ میلیارد لیتر بوده است.
🔹مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران با تاکید بر اینکه در بودجه امسال هیچ افزایش قیمتی برای بنزین پیشبینی نشده است، ادامه داد: قیمت بنزین در سال ۱۴۰۲ تغییر نمیکند.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
🔺رشد قیمت برخی داراییها بیش از تورم‼️
🔹در سال ۱۴۰۱ اگرچه شاهد تورمی بیش از ۵۰ درصد بودیم اما طبق جدول فوق در برخی داراییها شاهد رشد قیمتهای بالاییتری نیز بودهایم.
🔺سکه گرمی با رشد ۱۸۰ درصدی، بالاترین رشد قیمتی را نصیب خود کرده است، حتی سیگار هم از تورم بیشتر رشد کرده است.
🔹 همانطور که ملاحظه میشود در دوره تورم سنگین با حضور در بازارهای مالی میتوان خود را در برابر تورم حفظ کرد.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
♦️قیمت جدید برنج ایرانی، و خارجی اعلام شد
🔹بر اساس رصد قیمت برنج در ماه رمضان ۱۴۰۲، قیمت برنج طارم عطری مهمان نواز در کیسه ۱۰ کیلوگرمی به یک میلیون و ۲۷۰هزارتومان رسیده است.
🔹قیمت برنج پاکستانی دایانا در کیسه ۱۰ کیلویی هم به ۴۲۰ هزارتومان رسیده است.
🔹برای خرید ۱۰ کیلو برنج هندی بهروز باید ۴۸۴ هزارتومان پرداخت کنید.
🔹قیمت روز برنج ایرانی هاشمی اشرافی گیلان بوستان عرش در کیسه ۱۰ کیلوگرمی هم به یک میلیون و ۴۶۰ هزارتومان رسیده است./ اقتصادآنلاین
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
🏘آپارتمان در پونک چند؟/بازار مسکن چشم انتظار فصل جدید معاملات
🔹با توجه به آگهیهای منتشر شده برای این محله، آپارتمانهایی با متراژ ۶۰ تا ۸۵ متر در این منطقه از حدود متری ۶۰ میلیون تومان شروع میشوند. همچنین به طور کلی آپارتمانها با این متراژ قیمتی بین چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تا ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان دارند و قیمت بیشتر آپارتمانها نیز بین پنج تا هشت میلیارد تومان است. غالب آپارتمانهای این محله نیز پس از سال ۱۳۸۰ ساخته شده و دارای آسانسور نیز هستند.
🔹برای مثال آپارتمانی ۶۴ متری که ساخت آن به سال ۱۳۸۴ باز میگردد، در این محدوده چهار میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان و حدود متری ۶۴ میلیون تومان قیمت دارد.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
🔴 درآمد نفتی عربستان، 30 برابر ایران
🔹درآمد نفتی عربستان در سال به 326 میلیارد دلار رسید که نزدیک به 30 برابر درآمد نفتی ایران بود. تولید عربستان در سال به طور میانگین نزدیک به 11 میلیون بشکه در روز بود. تولید نفت ایران در سالی که گذشت به طور میانگین کمتر از 2.7 میلیون بشکه در روز بود.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar