🚨🇮🇷 #فوری | در صورت تکرار حمله به اهداف غیرنظامی مرحله دوم موج ۹۶، بسیار کوبنده تر و گسترده تر اجرا خواهد شد.
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی :
بسم الله الرحمن الرحیم
فمن اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ فَاعْتَدُوا عَلَيْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ
به دنبال حمله دشمن صهیونیستی آمریکایی به پل بی۱ کرج و صنایع پتروشیمی ماهشهر ، علاوه بر عملیات نیرو های سپاه علیه اهداف خاص نظامی ، عملیات تلافی جویانه ای در پاسخ به این تجاوز آشکار در موج ۹۶ عملیات وعده صادق ۴ با رمز مقدس یارقیه (س) و تقدیم به همه دختر بچه های شهید در دستور کار قرار گرفت ، که طی عملیات مشترک نیروهای دریایی و هوافضای سپاه ، تا صبح امروز مرحله اول پاسخ به این تجاوز با به آتش کشیدن اهداف صهیونی در سرزمین های اشغالی و منافع اقتصادی آمریکا در کشورهای منطقه به شرح زیر اقدام شد :
۱. حمله سنگین به پالایشگاه تأمین کننده سوخت جنگنده های کودک کش رژیم صهیونسیتی در حیفا که منجر به تخریب بخش های اصلی آن گردید.
۲. حمله به تأسیسات گازی اِکسان ، مُوبیل و شِوْرون آمریکایی مستقر در حبشان امارات
۳. حمله موشکی به پتروشیمی آمریکایی تولید کننده مواد سوختی نیروهای مسلح آمریکا و محصولات نظامی رژیم صهیونیستی مستقر در اَلرُّوِیس امارات و آتشسوزی گسترده در آن.
۴. حمله سنگین پهپادی به پتروشیمی آمریکایی سیتره بحرین منجر به آتش سوزی گسترده و انهدام بخشهای مهم این صنعت که در تولید مشتقات نفتی مورد نیاز ارتش آمریکا نقش دارد.
۵. حمله به تأسیسات آمریکایی پتروشیمی شعیبه کویت که منجر به آتشسوزی خیلی وسیع و توقف کامل این مجموعه همکار نیرو های مسلح آمریکا گردید.
دشمن که در جبهه های جنگ امنیتی ، دریایی و زمینی شکست خورده و جرأت هیچ کاری ندارد و در عرصه هوایی هم با سقوط پی در پی پرنده ها و پهپاد های او ادعا های سلطه بر فضای ایران را باطل و او را رسوا کرده است ، برای سرپوش گذاشتن بر شکستهای خود در میدان به تهاجم به اهداف غیر نظامی پناه برده است ، باید بداند در پاسخ به تجاوز به زیرساخت های غیرنظامی ایران ، آنچه امروز رخ داد تنها مرحله نخست از پاسخی بود که از پیش هشدار آن را داده بودیم او با اصرار بر حماقت خود و تجاوز به تأسیسات غیر نظامی ، عملاً زمینه ساز آتش سوزی در حیفا ، حبشان ، الرویس ، سیتره شعیبه را خود فراهم آورد. ما از ابتدا اعلام کرده بودیم که هر تعرضی به اهداف غیر نظامی با پاسخ مضاعف به منافع دشمن در هر نقطه از منطقه رو به رو خواهد شد ؛ در صورت تکرار حمله به اهداف غیر نظامی مرحله دوم این عملیات ، بسیار کوبنده تر و گسترده تر اجرا خواهد شد و ضرر ها و خسارات آنها در اصرار بر این رویکرد دو برابر خواهد بود. چون علاوه بر عملیات تلافی جویانه ای که خواهیم داشت ، در آینده نزدیک حتماً و قطعاً خسارت آنچه را که متجاوزان تخریب کرده اند را از آنها خواهیم گرفت و مالیات دهندگان آمریکایی مجبور خواهند بود خسارات این تهاجمات غیرقانونی را بپردازند.
مجدداً تکرار میکنیم اگر باز هم شرارت کنید و تأسیسات غیر نظامی را بزنید ، پاسخ های ما کوبنده تر خواهد بود.
خبرفوری🇵🇸🇮🇷👇
🔗 @irannniaiz
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🇮🇷 تصاویری از موج ۹۶ عملیات مقتدرانه وعده صادق ۴
خبرفوری🇵🇸🇮🇷👇
🔗 @irannniaiz
هدایت شده از ایران ورزش
♦️ انتخاب ساروی و درستکار به عنوان برترین های آسیا در سال ۲۰۲۵
🔹 محمد هادی ساروی ملی پوش کشتی فزنگی ایران و سرمربی تیم ملی کشتی آزاد به عنوان برترین های آسیا در سال ۲۰۲۵ انتخاب شدند.
🌐 اخبار ورزشی 👇
🔗 @akhbarvarzeshiiiiii
♦️ ملونی : بحران انرژی ایتالیا نتیجه ملموس جنگ ترامپ علیه ایران است.
خبرفوری🇵🇸🇮🇷👇
🔗 @irannniaiz
♦️ اداره کل اطلاعات فارس : تعداد ۴۹ مورد از افراد و شبکه های فعال در حوزه فروش استارلینک دست داشتند ، شناسایی شدند. ۳ نفر از عناصر اصلی و فعال این شبکه ها دستگیر شده و تعداد ۷ دستگاه استارلینک نیز کشف ، ضبط و توقیف شده است.
خبرفوری🇵🇸🇮🇷👇
🔗 @irannniaiz
♦️ جلال ملکی سخنگوی آتش نشانی تهران : در ۳۶ ، ۳۷ روز گذشته موفق شدیم ۴۱۰ نفر را زنده از زیر آوار خارج کنیم.
خبرفوری🇵🇸🇮🇷👇
🔗 @irannniaiz
♦️ معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی از آغاز ثبت نام و انتخاب واحد پذیرفته شدگان دوره های کاردانی و کارشناسی بهمن ماه ۱۴۰۴ این دانشگاه به صورت غیر حضوری خبر داد.
خبرفوری🇵🇸🇮🇷👇
🔗 @irannniaiz
🚨🇺🇸 ترامپ : ما یکی از اعضای خدمه F15 را که به شدت مجروح شده بود و واقعاً شجاع بود ، از اعماق کوه های ایران نجات دادیم.
نیرو های ایرانی به شدت در جستجوی افسر آمریکایی به تعداد زیاد بودند و به او نزدیک می شدند.
🏷 #جنگ_رمضان
خبرفوری🇵🇸🇮🇷👇
🔗 @irannniaiz
🚨✍️ آمریکا مدعی بود سه روزه ایران را تسخیر می کنم ، الان دو روز فقط به دنبال خلبان خود میگرده. 😂
خبرفوری🇵🇸🇮🇷👇
🔗 @irannniaiz