eitaa logo
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
2.7هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
9.1هزار ویدیو
240 فایل
انس با شهداء برای همنشینی با امام زمان«ع» ومرافقةالشهداء من خلصائک اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) السلام علیک یا من بزیارته ثواب زیارت سیدالشهداء یرتجی
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بدون تعارف با خانواده شهید صیادخدایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇👇 ✅ سرکشی و رسیدگی به خانواده‌های شهدا ✅ اهتمام و ترویج فرهنگ شهدایی (وصیتنامه، عکس و رسم شهید ) ✅ مراقبه به تلاوت سوره‌هاى یس و حجرات (هدیه به پدر و مادران شهدا ) ✅ مراقبه ویژه به خواندن زیارت آل یس و دعای بعدش از طرف شهید به پدر و مادر شهید و بخواهیم دعا کنند برای سلامتی مقام عظمای ولایت.
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
#مراقبتهای_چله_سی_و_سوم 👇👇 ✅ سرکشی و رسیدگی به خانواده‌های شهدا ✅ اهتمام و ترویج فرهنگ شهدایی (و
سلام برشما خوبان نوزدهمین روز از چله 🌾 🍃 سی وسوم 🍃 🌾 مهمان سفره مغز متفکر حزب الله لبنان شهید 🌷حاج عماد مغنیه 🌷 هستیم.
شهیدی که خونش عامل نابودی اسرائیل است؛ «عماد مقاومت»
فرمانده شجاع و دلاور حزب‌الله لبنان فرماندهی که نزدیک به ۳دهه سازمان سیا آمریکا و اسرائیل برای نابودی اوجایزه گذاشته بودند سردار محجوب و دلیرسرزمینهای لبنان
حاج عماد مغنیه معروف به حاج رضوان فرمانده جهادی حزب الله لبنان بود که در ۱۲ فوریه سال ۲۰۰۸ در حمله تروریستی سرویس های جاسوسی غربی و اسرائیلی در دمشق به شهادت رسید. یکی از چهار شهید حزب الله در سوریه او در کنار شهید سمیر القنطار، جهاد مغنیه و مصطفی بدر الدین یکی از چهار فرمانده ارشد حزب الله بود که در چند سال اخیر در خاک سوریه و در نزدیکی دمشق ترور شدند به این معنی که وجه مشترک هر چهار ترور، اجرای آن به واسطه جنگنده‌های اسرائیلی و از طریق حملات هوایی و وقوع آن در خاک سوریه و در نزدیکی دمشق، پایتخت این کشور بوده است.
عماد مغنیه، مغز متفکر حزب الله عماد پس از تأسیس حزب‌الله لبنان به جمع آنان پیوست و از بین تمام فعالیت‌ها نبرد و جنگ رو در رو با اشغالگران صهیونیست را برگزید. او پس از اجرای موفقیت‌آمیز چند عملیات‌ به عنوان فرمانده گارد حفاظت مقامات بلندپایه حزب‌الله سپس به عنوان مسؤول عملیات ویژه حزب انتخاب شد. اسارت عماد مغنیه؛ مرد سایه شهید عماد مغنیه که به دلیل دوری از رسانه‌ها به «مرد سایه» در مقاومت اسلامی شهرت یافت و بسیاری او را مغز متفکر حزب‌الله قلمداد می‌کردند، در پاییز ۱۳۶۲ در جریان عملیاتی علیه آمریکا در کویت به اسارت درآمد اما موفق به رهایی شد و پس از آن بود که سازمان جاسوسی آمریکا به شخصیت واقعی او پی برد و سخت در صدد دستگیری او در لبنان و خاورمیانه برآمد. شهید مغنیه در فهرست افراد تحت تعقیب اتحادیه اروپا و آمریکا قرار داشت و برای کشتن او پنج میلیون دلار جایزه گذاشته شده‌ بود. همچنین حاج رضوان در ۲۰ سال گذشته از هدف‌های اصلی سرویس‌های امنیتی آمریکا بود تا جایی که سیا ۲۵ میلیون دلار پاداش برای اطلاعاتی که منجر به دستگیری وی شود، در نظر گرفته بود. عماد در نبردهای حزب الله با ارتش اشغالگر اسراییل در سال ۲۰۰۰ که ثمره آن آزادی جنوب لبنان بود، نقش معجزه‌آسایی داشت و در همین عملیات‌ها بود که برادرش «جهاد مغنیه» به شهادت رسید. او از همان زمان در عملیات انتقال سلاح از جنبش آزادی‌بخش فلسطین برای مقاومت اسلامی لبنان نقش اساسی داشت.
سپس در جنگ معروف به جنگ ۳۳ روزه، اوج رشادت و تدبیر وی برای همه به ویژه دشمن اسرائیلی روشن شد تا جایی که اسرائیل برای جبران این شکست مفتضحانه در صدد عملیات تروریستی علیه حاج عماد برآمد. نقش او در پیروزی های مقاومت تا جایی بود که دبیر کل حزب الله در این باره گفت: ما افتخار پیروزی در جنگ تابستان ۲۰۰۶ را به یک شخص خاص اختصاص نمی دهیم، زیرا این پیروزی حاصل مقاومت گروهی بود اما حاج عماد در پیروزی نخست و دوم نقش اساسی و محوری ایفا کرد و اگر زنده بود می گفتیم وی رهبر دو پیروزی است.