رهبر انقلاب چه جمله دقیقی فرمودند:
دعوا بر سر باحجاب و بدحجاب نیست، همه دعوای آنها حتی جمهوری اسلامی نیست.. آمریکا با "ایران قوی" مخالف است، با ایران مستقل مخالفند.. آنها ایران مطیع دوران پهلوی، یک گاو شیرده را دوست دارند..
#ایران #ایران_قوی #رهبر
۱۱ مهر ۱۴۰۱
۱۱ مهر ۱۴۰۱
۱۱ مهر ۱۴۰۱
۱۱ مهر ۱۴۰۱
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
🔔 برنامههای وداع و تشییع پیکرطلبه بسیجی مهدی زاهدلویی ◼️ اولین مراسم وداع با شهید مدافع امنیت، روز
🌹💔برگه حضور و غیاب امروز حوزه علمیه امام باقر علیه السلام قم
🌹#شهید_زاهدلویی طلبه این مدرسه علمیه بودند
حاضر... عند ربهم یرزقون
#شهید_امنیت
#حجاب
۱۱ مهر ۱۴۰۱
✨#شهـــید_بهشتی:
زن در اسلام، زنده؛ سازنده؛ و رزمنده است؛ بہ شرطی کہ لباس رزمش، لباس عفتش باشد.
#حجاب🌹❤️
#زن_عفت_افتخار
#از_شهدا_بیاموزیم
۱۲ مهر ۱۴۰۱
۱۲ مهر ۱۴۰۱
هشتمین روز از چله 🍃🌷سی و پنجم (#شهداء_بصیرت_ظهور_حجاب )🍃🌷
مهمان سفره
شهید 🥀 محمدعلی اعتدال پور 🥀هستیم.
۱۲ مهر ۱۴۰۱
۱۲ مهر ۱۴۰۱
شهید محمدعلی اعتدالپور در تاریخ 20/9/1340 در خانوادهای متوسط به دنیا آمد و در سن شش سالگی به مدرسه رفت و دوران ابتدایی و راهنمایی را در شهرکرد پشت سرگذاشت و دوران دبیرستان ایشان همزمان با تظاهرات مردم علیه رژیم ستمشاهی بود، ایشان که قبل از انقلاب هم در مراسم سوگواری ائمه ی اطهار(ع) همراه پدرش شرکت میکرد و با این مجالس مأنوس شده بود، در زمان انقلاب نیز همراه برادرانش در جلسات متعدد سیاسی، مذهبی، فرهنگی و اجتماعی شرکت میکرد و اعلامیه ها و نوارهای سخنرانی امام را پخش میکرد و در تظاهرات و راهپیماییها و اجتماعات شرکت فعّال داشت.
۱۲ مهر ۱۴۰۱
بیشتر شبها را به نماز شب و دعا و تضرع به درگاه خدای تعالی مشغول بود و از نظر اخلاقی و گذشت و مهربانی نمونهی خوبی برای برادران و خواهران خود بود. پس از پیروزی انقلاب همگام با سایر قشرها از طریق جهاد سازندگی به محرومترین نقاط استان میرفت تا خدمتی به آنان کرده باشد و از همان زمان به عضویت سپاه پاسداران درآمد.
۱۲ مهر ۱۴۰۱
باشروع جنگ تحمیلی از طرف سپاه به جبهه اعزام شد و هرگاه برای انجام کاری به مرخصی میآمد پیش از اتمام مرخصی به جبهه بازمیگشت. ایشان در بیشتر عملیاتها شرکت داشت که در عملیات رمضان براثر ترکش از ناحیه ی پا مجروح شد و در عملیات خیبر نیزکه هرسه برادرش شرکت داشتند، ایشان شیمیایی شد و در همین عملیات بود که برادر کوچکش علی اصغر به شهادت رسید و در عملیات والفجر8 از ناحیه ی دست چپ مجروح شد.
ایشان همیشه هدف خود را از رفتن به جبهه اینطور اعلام میکرد که نباید امام و رهبر خود را مانند کوفیان تنها بگذاریم و همانطوری که امام حسین(ع) از همه چیز خود گذشت و برای پیاده کردن اهداف اسلام و گرفتن حق مظلوم از ظالم و احیای امربه معروف و نهی از منکر قیام نمود ما نیز باید پیرو راه امام حسین(ع) باشیم
۱۲ مهر ۱۴۰۱