eitaa logo
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
2.7هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
9هزار ویدیو
238 فایل
انس با شهداء برای همنشینی با امام زمان«ع» ومرافقةالشهداء من خلصائک اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) السلام علیک یا من بزیارته ثواب زیارت سیدالشهداء یرتجی
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام بر همه ی شما خوبان شب عید ی نائب الزیاره اعضای کانال مزار شهید پلارک👆👆
📝نظر علما درباره رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای ✅آیت الله فاضل لنکرانی: حمایت از مقام رهبری امروز واجبتر از زمان امام خمینی (ره) است ایشان ستون خیمه مرجعیت است اگر ایشان نبود ما هم نبودیم ✅آیت الله گلپایگانی:چه کسی را بهتر از ایشان داریم که با تمام وجود مقابل دنیای زورگو و بی منطق ایستاده و دنیا هم از ایشان حساب میبرد و ما باید او را کمک کنیم. ✅آیت الله مکارم:اگر مقام معظم رهبری حرمت نداشته باشد امروز هیچکدام از ما ایرانیها حرمت نخواهیم داشت. تبعیت از حکم حکومتی ولی فقیه بر مراجع تقلید هم واجب است. ✅آیت الله نوری:خامنه ای کوثر است دشمن او ابتر است. ✅علامه حسن زاده آملی: روزی علامه جلوی حضرت آقا دو زانو نشسته و ایشان را مولا خطاب میکنند، آقا ناراحت شده و به علامه میفرمایند این کار را نکنید علامه میفرمایند اگر یک مکروه از شما سراغ داشتم این کار را نمیکردم و در جای دیگر میفرمایند: گوشتان به دهان رهبر باشد چون ایشان گوششان به دهان حضرت حجت است. ✅آیت الله بهاالدینی:(در زمان عیادت حضرت آقا از آیت الله بهاالدینی) ، آیت الله از این دیدار بسیار به وجد آمدند و مقام معظم رهبری را با عنوان ((السلام علیک یا ودیعه الله)) سلام دادند .این در حالی است که رهبری از نظر سنی جای پسر آیت الله بهاالدینی است. ✅آیت الله وحید خراسانی:من به آیت الله خامنه ای ارادت کامل دارم. ✅آیت الله گلپایگانی:تضعیف شما (رهبری) را حرام می دانم عمده عظمت شماست. ✅آیت الله سیستانی:امروز آبروی اسلام وابسته به آبروی ایران است و آبروی جمهوری اسلامی وابسته به آبروی آیت الله خامنه ای است. ✅آیت الله صدیقی:آقای بهجت به خود بنده فرمودند که در دیداری که با امام زمان داشتم از ایشان راجع به آقای خامنه ای پرسیدم و حضرت پاسخ دادند آقای خامنه ای از ماست. . در زمان سفر آقای خامنه ای به قم، آیت الله بهجت هم جزء جمعیت استقبال کنندگان آمده بودند یکی به آقای بهجت گفت آقا شما چرا با این سن وسال آمدید وسط این جمعیت؟ آقا فرمودند اگر مردم ميدانستند که استقبال این سید چقدر ثواب دارد هیچ کس در خانه نمیماند. ✅آیت الله فاطمی نیا:هرکس کوچکترین حرفی در تضعیف مقام رهبری بزند خدا او را نخواهد بخشید این مرد بزرگ عز اسلام است. ✅آیت الله جوادی آملی: رهبری نه پست است نه مقام بلکه امام جامعه است، هر لفظی غیر از امام خامنه ای جفاست به ایشان.
‌🌸 🌸حلول ماه شوال و عيد سعيد فطر بر آقا امام زمان (عج)، رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) و همه عاشقان و میهمانان ضیافت الهی مبارک باد. 🌸امسال دو عید داریم. عیدالله اکبر عید فطر و عید ولایت رهبری امام خامنه‌ای🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام علیکم ان شاالله قرار است در 🌟 #چله_کرامت_قرآنی🌟 خادم القرآن باشیم بواسطه ی انس با قرآن👌 👈 مراقبت رفتاری بر دعای مکارم الاخلاق 👇👇👇 سر سفره ی شهدایی هستیم که ✅ خادم القرآن هستند ✅ با زبان روزه به شهادت رسیدند ✅ شهدای ماه رمضان وعید فطر ✅ شهدایی که در صدق وصداقتشان آزمون سنگین پس دادند👌
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
سلام علیکم ان شاالله قرار است در 🌟 #چله_کرامت_قرآنی🌟 خادم القرآن باشیم بواسطه ی انس با قرآن👌 👈 م
چهاردهمین روز از چله ی چهاردهم مهمان سفره ی ❣ شهدای پانزده خرداد❣ ویژه هفت شهید ورامین👌 هستیم 👇👇👇
– شهداي كفن پوش قيام 15 خرداد سال 1342 ورامين مظلوم ترين شهيداني بودند كه در راه اعتلاي اسلام و در دفاع از مرجعيت و ولايت جان خود را تقديم كردند.
💠جریان #قیام15خرداد چه بود؟ ❌ روزی که حکومت #شاه پانصد تن از مردم #ایران را کشت.. تنها به این جرم که به دستگیری #مرجع_تقلید خود #اعتراض کرده بودند.. زنده باد نام شهدای #15 خرداد خصوصا شهدای #کفن_پوش شهر #ورامین و #پیشوا که با کفن هایشان به رگبار بسته شدند.
💠جریان چه بود؟ امام خمینی (ره) در خرداد سال 42 چه گفتند که دستگیر شدند؟ 🔻 13 خرداد سال 42 روز بود. در عصر این روز، آیت الله در مدرسه قم، طی سخنان کوبنده‌ای پرده از جنایات و اربابان آمریکایی و اسرائیلی او برداشت. بخشی از سخنان در این روز چنین است: 🔶" 🇮🇱 نمىخواهد در این مملكت باشد؛ اسرائیل نمىخواهد در این مملكت باشد؛ اسرائیل نمىخواهد در این مملكت دین باشند؛ اسرائیل نمىخواهد در این مملكت احكام باشد. اسرائیل به دست عمال سیاه خود، مدرسه (فیضیه) را كوبید. 😭 ما را مىكوبند؛ شما ملت را مىكوبند. مىخواهد شما را قبضه كند؛ مىخواهد 🍂 و شما را از بین ببرد؛ مىخواهد در این مملكت، داراى نباشد، ثروتها را تصاحب كند به دست عمال خود. این چیزهایى كه مانع هستند، چیزهایى كه سد راه هستند، این سدها را مىشكند؛ 👈 سد راه است، باید شكسته شود؛ 👈روحانیت سد راه است، باید شكسته شود؛ 👈مدرسه فیضیه سد راه است، باید خراب شود؛ 👈 علوم دینیه ممكن است بعدها سد راه بشوند، باید از پشت بام بیفتند، باید سر و دست آنها شكسته شود براى اینكه اسرائیل به منافع خودش برسد؛ دولت ما به تبعیت اسرائیل به ما اهانت مىكند ..😔 🔶 آقا من به شما نصيحت مى كنم، اى آقاى شاه ! اى جناب ! من به تو نصيحت مى كنم، دست بردار از اين كارها، آقا اغفال دارند مى كنند تو را. من ميل ندارم كه يك روز اگر بخواهند تو بروى همه شكر بكنند. من يك قصه اى را براى شما نقل ميكنم كه پيرمردهايتان، چهل ساله هايتان يادشان است، سى ساله ها هم يادشان است، سه دسته، سه مملكت اجنبى به ما حمله كرد، و به مملكت ايران حمله 🎳 كردند، مملكت ايران را قبضه كردند، اموال مردم در معرض تلف بود، نواميس مردم در معرض هتك بود👈👈 لكن خدا مى داند كه مردم شاد بودند براى اينكه رفت. 👉👉 من نمى خواهم تو اين طور باشى، نكن، من ميل ندارم تو اين طور بشوى، اين قدر با ملت بازى نكن، اين قدر با مخالفت نكن. اگر راست مى گويند كه شما مخالفيد، بد فكر مى كنيد. اگر ديكته مى دهند دستت و مى گويند بخوان، در اطراف فكر كن، چرا بيخود بدون فكر اين حرف ها را مى زنى؟! 🔶 امروز به من اطلاع دادند كه بعضى از اهل منبر را برده اند در سازمان امنيت و گفته اند شما سه چيز را كار نداشته باشيد، ديگر هر چى خواهيد بگوييد،1️⃣ يكى را كار نداشته باشيد،2️⃣ يكى هم اسرائيل را كار نداشته باشيد، 3️⃣ يكى هم نگوئيد در خطر است، اين سه تا امر را كار نداشته باشيد، هر چى مى خواهيد بگوئيد. خوب اگر اين سه تا امر را ما كنار بگذاريم، ديگر چى بگوئيم؟ ما هرچى گرفتارى داريم از اين سه تا هست، تمام گرفتارى ما. " 🍂سحر روز بعد امام (ره) دستگیر و شد و قیام در حمایت و برای آزادی امام(ره) ایجاد شد و حکومت پهلوی بیش از 500 تن از مردم ایران را در شهرهای مختلف به بست و و نمود. 😪 سالروز این بزرگ شیعی بر شما تعزیت باد... 💔
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
– شهداي كفن پوش قيام 15 خرداد سال 1342 ورامين مظلوم ترين شهيداني بودند كه در راه اعتلاي اسلام و در د
شهداي كفن پوش قيام 15 خرداد سال 1342 ورامين مظلوم ترين شهيداني بودند كه در راه اعتلاي اسلام و در دفاع از مرجعيت و ولايت جان خود را تقديم كردند.شهيداني كه پنجاه سال پيش غريبانه در غروب 15 خرداد خونشان پل باقرآباد را رنگين كرد تا ثمره خون با ارزششان در 22 بهمن سال 57 به پيروزي انقلاب اسلامي ختم شود. شهيدان 15 خرداد غريبانه به شهادت رسيدند و غريبانه به خاك سپرده شدند ، برايشان مراسمي گرفته نشد ، هزينه تيرهايي كه عوامل رژيم ستم شاهاي بربدن مطهرشان نشاندند از خانواده آنها گرفته شد ، اجازه ندادند كه خانواده آنان لباس عزا برتن كنند و تا سال ها خانواده آنان مورد آزاد و اذيت رژيم شاه قرار داشتند . در این قیام هفت نفر از بهترین جوانان ورامینی تنهابه جرم حمایت از مرجعیت به خاک و خون کشیده شدند ولی با خون خود درخت نوپای انقلاب را آبیاری کردند.