14.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام این قدر باید این فیلم دست به دست بشه
که ان شااااااااااالله امسال همه برای #عیدغدیر آقاجانمون #امیرالمومنین سنگ تموم بزارن
@Alishenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوربین مخفی/ نامه متفاوت آقای پستچی که باعث حیرت مردم شد.
@Alishenasi
امام صادق (علیه السلام)
كانَ أبي عليه السلام يَقولُ : إنَّ اللّهَ قَضى قَضاءً حَتما أن لا يُنعِمَ عَلَى العَبدِ بِنِعمَةٍ فَيَسلُبَها إيّاهُ ، حَتّى يُحدِثَ العَبدُ ذَنبا يَستَحِقُّ بِذلِكَ النِّقمَةَ .
پدرم مى فرمود: همانا خداوند حكم قطعى فرموده كه هرگاه نعمتى به بنده اى داد، ديگر آن را از وى نستانَد، مگر اين كه آن بنده گناهى مرتكب شود كه سزاوار چنين مجازاتى گردد.
الكافي : ۲ / ۲۷۳ / ۲۲
ثبت نام حدیث روز
العربیة:En
احادیث معصومین منابع حدیث شیعه معارف حدیث علوم حديث متون حدیث شرح حدیث خدمات حدیث دارالحدیث
>معارف حدیث>پرسش و پاسخ>معارف اسلامی>اصول دین>امامت>امام علی (علیه السلام)
استناد #امام_علی به حدیث #غدیر
پرسش:
چرا #امیرالمؤمنین (علیه السلام) به مفاد حدیث #غدیر اشاره نکرد؟ آیا این دلیل بر این نیست که ولایت مطرح در حدیث غدیر به معنای حکومت و خلافت نبوده است؟
پاسخ:
بعد از ارتحال رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) هیچ کس به اندازه شخص #امیرالمؤمنین (علیه السلام) در تبلیغ و ترویج حدیث غدیر و انتقال آن به نسل بعدی اهتمام نورزیده است. شماری از مواردی که امیرالمؤمنین (علیه السلام) به حدیث غدیر استدلال کرده، به اختصار چنین است:
۱. بلافاصله پس از ارتحال پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) در مناظره ای، به عنوان مخالفت با بیعت با خلیفه اول، در مسجد مدینه فرمود:
آیا باید پیکر رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) را بر روی زمین رها می کردم و قبل از کفن و دفن آن حضرت، درباره خلافت و جانشینی وی نزاع می کردم؟ مسأله خلافت چنان روشن بود که گمان نمی کردم کسی در صدد دستیابی به آن باشد و در این موضوع با اهل بیت پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) درگیر شود! مگر رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) در روز غدیر خم حجت را بر مردم تمام نکرد؟ و مگر جای عذری برای کسی باقی مانده بود؟[۱]
۲. حضرت #علی (علیه السلام) هفت روز پس از رحلت پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) وقتی از جمع آوری قرآن فارغ شد میان مردم رفت؛ خطبه خواند و پس از مدح خدا، رسول خدا و بیان طریق نجات، چنین فرمود:
صریح ترین کلام رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) در معرفی من به جانشینی خود هنگامی بود که آن حضرت شنید عده ای در مجالس و محافل خود زمزمه می کنند که ما جانشینان آن حضرت هستیم و بعد از ایشان زمامداری امت را برعهده خواهیم گرفت. پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) با شنیدن آن زمزمه ها و سخنان به سفر حج که واپسین حج وی بود، تشریف برد و بعد از پایان مراسم حج، هنگام بازگشت، در غدیر خم دستور داد شِبه منبری برایش آماده کردند. آن گاه بر منبر فراز آمد و بازوی مرا گرفت و بلند کردند بدانسان که زیر بغلش نمودار شد و با صدای بلند و رسا در میان انبوه جمعیت فرمود: هر که من سرور و مولایش هستم، #علی سرور و مولای او است. خدایا دوست بدار هر که دوستش دارد و دشمن بدار هر که دشمنش دارد. با این کلام صریح رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) پذیرش ولایت من عین ولایت الهی شد.[۲]
۳. پس از حادثه سقیفه و بی اثر ماندن روشنگری های #امیرالمؤمنین( علیه السلام ) خلیفه اول که در پی فرصتی بود تا از آن حضرت دلجویی کند، روزی نزدش شتافت و به گفت و گو با وی پرداخت. #علی(علیه السلام) در این مناظره پیوسته سوابق و امتیازات خود را بیان می داشت و خلیفه اول آن را تصدیق می کرد تا آن که حضرت به او فرمود:
تو را به خدا سوگند، آیا با استناد به حدیث رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) در روز غدیر، من مولای تو و هر مسلمانی هستم یا تو؟ خلیفه اول جواب داد: شما هستید.
این مناظره تا آن جا ادامه یافت که ابوبکر منقلب شد و گریست و از حضرت مهلت خواست تا درباره گفتارش بیشتر بیندیشد.[۳]
۴. بعد از مرگ خلیفه دوم، قبل از اعلام رسمی انتخاب عثمان، حضرت #علی(علیه السلام) فرصتی خواست تا سخنانی را با اعضای شورا در میان بگذارد. در این حدیث حضرت برای اتمام حجت بیش از ۱۹۰ امتیاز و فضیلت اختصاصی خود را بیان داشت و جانشینی خویش را اثبات کرد. امام در بخشی از سخنانش فرمود:
شما را به خدا سوگند می دهم، آیا در بین خود جز من کسی را سراغ دارید که رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) در پی اجرای دستور خداوند متعال او را در روز غدیر خم برگزیده و درباره اش گفته باشد: هر که من مولای او هستم، علی مولای او است...؟
همگی جواب دادند جز تو کسی را سراغ نداریم.[۴]
۵. در روزگار عثمان، مجلسی در مسجد النبی برگزار شد که بیش از دویست تن از شخصیت های برجسته در آن حضور داشتند. این جلسه در پی اعتراضات مردم به حکومت عثمانی برپا شده بود. در این محفل، حضرت علی (علیه السلام) به واقعه غدیر اشاره کرد و ضمن توضیحی مفصل درباره حوادث آن روز فرمود:
@Alishenasi
[۱۵] . شرح نهج البلاغه، ابن ابی الحدید، ج ۱۹، ص ۲۱۷.
[۱۶] . انساب الاشراف، بلاذری، ج ۲، ص ۱۵۶؛ م
@Alishenasi
... پیامبر(ص) فرمود: هر که من مولای او هستم این علی مولای او است.پس از پایان این جمله، سلمان برخاست و از رسول خدا پرسید: آیا ولایت علی مانند ولایت شما است؟ پیامبر پاسخ داد: آری. ولایت او مانند ولایت من است. هر کس من صاحب اختیار و سزاوارتر به او از خودش هستم، علی نیز صاحب اختیار او است و از وی به خودش سزاوارتر است.[۵]
۶. حضرت علی(ع) در جنگ جمل، هنگام مناظره با طلحه، واقعه غدیر را باز گفت و به آن استناد کرد.[۶]
۷. حضرت، پس از جنگ جمل، در نامه ای منظوم به معاویه واقعه غدیر را یاد آور شد و او را از مخالفت با خود بر حذر داشت.[۷]
۸. امام در سخنرانی خود، بعد از جنگ جمل، در کوفه و در اعتراض به معاویه بر خلافت خود تأکید ورزید و در کنار استناد به بیعت مردم، مسأله خلافت انتصابی خویش در غدیر خم را یادآور شد.[۸]
۹. هنگامی که معاویه به خونخواهی عثمان برخاست، ابودرداء و ابوهریره را نزد حضرت علی(ع) فرستاد. حضرت ـ پیش از آن که مسأله خونخواهی را پاسخ گوید ـ مشروعیت خلافت خود را ثابت کرد و فرمود:
اگر خداوند مسأله خلافت را به دست مردم داده است و رأی آنان ملاک مشروعیت است، مهاجران و انصار، پس از سه روز مشورت، همراه مردم با من بیعت کردند و این بیعت از بیعت با خلفای پیشین سنگین تر است؛ زیرا در سه بیعت پیشین با مردم مشورت نشد؛ و اگر خداوند است که باید انتخاب کند و اختیار در دست او است که ولایت من در قرآن و سنت اثبات شده است؛ و این دلیل برای من قوی تر است و حق مرا واجب تر می کند.
سپس در خطبه ای به حدیث غدیر استدلال کرد و بر معنای ولایت که همان اولویت است، تأکید ورزید.[۹]
۱۰. هنگام ورود امیرالمؤمنین(ع) به کوفه، حدود سی سال از جریان تاریخی غدیر خم می گذشت و مردم کوفه اسلام را به روایت رسمی که توسط خلفای وقت ترویج داده شده بود، آموخته بودند. حضرت در میدان بزرگ کوفه به سخنرانی پرداخت؛ برای اثبات خلافت خود به حدیث غدیر استناد کرد و از اصحاب پیامبر که در غدیرخم بودند خواست تا واقعه را ـ آن گونه که شنیده بودند ـ بیان کنند. جریان استشهاد امیرالمؤمنین(ع) به حدیث غدیر در میدان بزرگ شهر کوفه را بسیاری از بزرگان شیعه و سنی نقل کرده اند.[۱۰]
۱۱. حضرت امیر(ع) بارها در مسجد کوفه سخنرانی فرمود و از صحابه پیامبر درباره حدیث غدیر شهادت گرفت تا تفسیری صحیح و غیر قابل انکار از این واقعه ارائه دهد.[۱۱]
۱۲. حضرت علی(ع)، در سی امین سالگرد غدیر خم، این روز را عید بزرگ مسلمانان خواند و در خطبه ای برای اثبات خلافت خویش به واقعه غدیر استدلال فرمود.[۱۲]
۱۳. در پاسخ به شبهاتی که معاویه درباره حقانیت حضرت علی(ع) می پراکند، آن حضرت در نامه ای به واقعه غدیر تمسک جست و به عبدالله بن ابی رافع دستور داد آن را هر جمعه برای مردم بخواند. آن بزرگوار همچنین ده نفر را معین کرد تا به پرسش های مردم درباره مضمون نامه پاسخ گویند.[۱۳]
۱۴. روزی امام علی(ع) از صحابه درباره واقعه غدیر شهادت گرفت. شش تن از آنها از شهادت دادن پرهیز کردند. ظاهراً انگیزه آنان در پرهیز از شهادت به حمایت آنها از خلفای پیشین باز می گشت. آنان از خلفای پیشین حمایت کرده بودند و چنین شهادتی تکذیب کردار قبلی شان به شمار می آمد. از سوی دیگر، احتمال پیروزی معاویه نیز وجود داشت و آنان نمی خواستند موقعیت آینده خود را به خطر اندازند. حضرت از خدا خواست آنان را به بلایی گرفتار سازد که شناخته شوند و حتی برای برخی از آنها بلایی خاص در خواست کرد. پس از آن که خداوند نفرین آن حضرت را اجابت فرمود، آنها به کتمان شهادت اعتراف کردند.
این افراد عبارتند از: زید بن ارقم[۱۴]، انس بن مالک[۱۵]، براء بن عازب، جریر بن عبدالله[۱۶]، اشعث بن قیس و خالدبن یزید.[۱۷]
[۱] . الاحتجاج، طبرسی، ج ۱، ص ۱۸۴.
[۲] . روضة کافی، ج ۸، ص ۱۸ و ۲۵ و ۲۷.
[۳] . خصال، شیخ صدوق، ج ۲، ص ۵۵۱ ـ ۵۹۴؛ الاحتجاج، طبرسی، ج ۱، ص ۳۰۷؛ تاریخ طبری، طبری، ج ۲، ص ۲۳۶.
[۴] . تاریخ دمشق، ابن عساکر، ج ۳، ص ۱۱۳؛ مناقب، خوارزمی، ص ۳۱۳؛ الخصال، شیخ صدوق، ج ۲، ص ۵۳۳.
[۵] . الاحتجاج، طبرسی، ج ۱، ص ۲۱۳؛ کمال الدین صدوق، ج ۱، ص ۲۷۴.
[۶] . مناقب، خوارزمی، ص ۱۸۲؛ مروج الذهب، مسعودی، ج ۲، ص ۳۶۴.
[۷] . الاحتجاج، طبرسی، ج ۱، ص ۴۲۹؛ تذکرة الخواص، ابن جوزی، ص ۱۰۷ و ۱۰۸.
[۸] . ارشاد، شیخ مفید، ج ۱، ص ۲۶۰؛ الاحتجاج، طبرسی، ج ۱، ص ۴۰۶.
[۹] . الغیبة، نعمانی، ص ۶۹؛ کتاب سلیم بن قیس، ح ۲۵.
[۱۰] . مسند حنبل، ج ۱، ص ۱۱۹ و ج ۴، ص ۳۷۰؛ اسدالغابه، ابن اثیر، ج ۳، ص ۳۰۷ و ج ۵، ص ۲۰۵.
[۱۱] . ینابیع الموده، قندوزی، ج ۱، ص ۴۱؛ شرح نهج البلاغه، ابن ابی الحدید، ج ۲، ص ۲۸۸؛ ارشاد، مفید، ج ۱، ص ۳۵۲.
[۱۲] . مصباح المتهجد، ص ۷۲۵؛ مصباح کفعمی، ص ۶۹۵.
[۱۳] . کشف المحجه، سید بن طاووس، ص ۲۶۹ ـ ۲۳۵.
[۱۴] . ارشاد، مفید، ج ۱، ص ۳۵۲؛ مناقب، ابن مغازلی، ص ۲۳؛ مجمع الزوائد، هیثمی، ج ۹، ص ۱۰۶.
@Alishenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از قافله غدیر جا نمونید
۵ روز فقط تا عید بزرگغدیر
اللهم عجل لولیک الفرج❤️
@Alishenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
※ فقط به عشق #علی، حتی محالها شدنی،
و کاش میمردم، بعد از " فمن یمت یرنی"
※ مقام و شأنش را غیر از خدا که میداند،
که با عشق #علی، آتش مرا نسوزاند.
@Alishenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺اگه میخوای برای غدیر کاری انجام بدی الان وقتشه...
🎤حجت الاسلام کاشانی
#نشر_حداکثری
#عید_غدیر♥️♥️
@Alishenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ ویژه عید غدیر
🎥 مجموعه نماهنگ | ۱. تمسک به ولایت امیرالمومنین(علیه السلام)
✏️ برشی از بیانات آیتالله خامنهای در جلسه ۲۳، کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
👆 این جلسات در ماه مبارک رمضان ۱۳۵۳ شمسی در مسجد امام حسن (علیهالسلام) مشهد برگزار شده است.
🖼 #بزرگترین_عید_برترین_تبیین
@Alishenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر کسی #فضائلی از #امیرالمؤمنین را با اطمینان قلبی بگوید خداوند تمام گناهانش را میبخشد اگرچه به اندازه جن و انس گناه کرده باشد!
@Alishenasi
بسم الله الرحمن الرحیم
#دعای شریف «توسّل به #فضایل_امیرالمؤمنین (علیه السلام)» قربه الی الله برای برآورده شدن حاجات، به ویژه فرج مولایمان امام زمان (علیه السلام)
مرحوم صدر الاسلام همدانی طاب ثراه، از شاگردان مرحوم محدّث نوری قُدّس سِرُّه، در کتاب «تکالیف الأنام فی غیبة الإمام» ذیل تکلیف32 می نویسد:
من در صحیفه ای قدیمی و کهنه و پاک و نیکو، مطالب بسیار والا، و دعاهای شریف و حقایق پنهان و مسایل دقیقِ پنهان یافتم. در آن کتاب به توسّلی عظیم و بزرگ و شریف دست یافتم که دوست دارم آن را نقل کنم تا مردم در زمان غیبت امام زمان جهت تیمّن و تبرّک و برای برآورده شدن حاجات و دست یافتن به خواسته های خویش بخوانند. پس شب و روز، و پنهان و آشکار بر خواندن این دعا مواظبت داشته باش
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ.
حَسْبُنَا اللهُ وَ نِعْمَ الْوَکيلُ، نِعْمَ الْمَوْلَي وَ نِعْمَ النَّصيرُ، وَ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلاّ بِاللهِ الْعَلِيِّ الْعَظيمِ، لا إِلَهَ إِلَّا اللهُ وَحْدَهُ لا شَريکَ لَهُ، مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللهِ صَلَّي اللهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ، عَلِيٌّ وَلِيُّ اللهِ صَلَواتُ اللهِ عَلَيْهِ.
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلَي النَّبِيِّ الاُمِّيِّ الْعَرَبِيِّ الْقُرَشِيِّ الْمَکِّيِّ الْمَدَنيِّ الْهاشِمِيِّ الْاَبْطَحِيِّ مُحَمَّدٍ، اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلَي الْمُرْتَضَي وَ آلِهِ وَ اَوْلادِهِ، اَلّلهُمَّ إِنّا نَسْئَلُکَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ الْمُصْطَفَي سَيِّدِ الْعالَمينَ، اَلّلهُمَّ إِنّا نَسْئَلُکَ بِحَقِّ الْمُرْتَضَي عَلِيٍّ اَميرِالْمُؤْمِنينَ.
اِلهي، بِصِدْقِ عَلِيٍّ وَ صِداقَتِهِ، وَ رِفْقِ عَلِيٍّ وَ رِفاقَتِهِ، وَ سِلْمِ عَلِیٍّ وَ سَلامَتِهِ، وَ عِلْمِ عَلِیٍّ و إمَامَتِهِ، وَ قُوَّةِ عَلِیٍّ وَ خِلافَتِهِ، وَ صِيامِ عَلِيٍّ وَ صَلاتِهِ، وَ کَرَمِ عَلِيٍّ وَ کَرامَتِهِ، وَ عِزِّ عَلِيٍّ وَ شَجاعَتِهِ، وَ صَبْرِ عَلِيٍّ وَ طاعَتِهِ، وَ حُکْمِ عَلِيٍّ وَ عَدالَتِهِ، وَ زُهْدِ عَلِيٍّ وَ عِبادَتِهِ، وَ شُکْرِ عَلِيٍّ وَ شَهادَتِهِ، وَ عِصْمَةِ عَلِيٍّ وَ طَهارَتِهِ، وَ قُرْبِ عَلِيٍّ وَ سِيادَتِهِ، وَ هُدَي عَلِيٍّ وَ هِدايَتِهِ، وَ حُبِّ عَلِيٍّ وَ وِلايَتِهِ، وَ تَوَکُّلِ عَلِيٍّ وَ کِفايَتِهِ، وَ فُتُوَّةِ عَلِيٍّ وَ رِعايَتِهِ، وَ مُرُوَّةِ عَلِيٍّ وَ حِمايَتِهِ، وَ فَصاحَةِ عَلِيٍّ وَ مَلاحَتِهِ، وَ صَفْوَةِ عَلِيٍّ وَ صَفاوَتِهِ، وَ عَفْوِ عَلِيٍّ وَ وَفائِهِ، وَ تَجْريدِ عَلِيٍّ و تَفَرُّدِهِ، وَ تَمْجِيدِ عَلِيٍّ وَ تَوْحيدِهِ، وَ تَسْبيحِ عَلِيٍّ وَ تَهْليلِهِ، وَ تَحْميدِ عَلِيٍّ وَ تَکْبِيرِهِ، وَ تَعْظيمِ عَلِيٍّ وَ تَفْضيلِهِ، وَ تَکْريمِ عَلِيٍّ وَ تَبْجِيلِهِ، وَ وَرَعِ عَلِيٍّ وَ تَقْواهُ، وَ مِلَّةِ عَلِيٍّ وَ فَتْواهُ، وَ خَوْفِ عَلِيٍّ وَ رَجاهُ، وَ تَنْبِيهِ عَلِيٍّ وَ هُجُوعِهِ، وَ خُشُوعِ عَلِيٍّ وَ خُضُوعِهِ، وَ قُنُوعِ عَلِيٍّ وَ جُوعِهِ، وَ اسْتِقامَةِ عَلِيٍّ وَ رُجُوعِهِ، وَ کَشْفِ عَلِيٍّ وَ شُهُودِهِ، وَ عَطْفِ عَلِيٍّ وَ جُودِهِ، وَ واجِدِ عَلِيٍّ وَ وُجُودِهِ، وَ قِيامِ عَلِيٍّ وَ قُعُودِهِ، وَ رُکُوعِ عَلِيٍّ وَ سُجُودِهِ، وَ صَلَواتِ عَلِيٍّ وَ صَلاتِهِ، وَ صِيامِ عَلِيٍّ وَ زَکاتِهِ، وَ حَجِّ عَلِيٍّ وَ عُمْرَتِهِ، وَ فَرَحِ عَلِيٍّ وَ زُمْرَتِهِ، وَ بَسْطِ عَلِيٍّ وَ قَضِيَّتِهِ ]قَبْضَتِهِ[، وَ نَقْلِ عَلِيٍّ وَ سِياسَتِهِ، وَ کِتابِ عَلِيٍّ وَ کُرّاسَتِهِ، وَ عَقْلِ عَلِيٍّ وَ کِياسَتِهِ، وَ جَمالِ عَلِيٍّ وَ جَلالِهِ، وَ کَمالِ عَلِيٍّ وَ نَوالِهِ، وَ فَضْلِ عَلِيٍّ وَ إِفْضالِهِ، وَ فَصْلِ عَلِيٍّ وَ إِجْمالِهِ، وَ أَسْماءِ عَلِيٍّ وَ أَفْعالِهِ، وَ آثارِ عَلِيٍّ وَ سِماتِهِ، وَ ذاتِ عَلِيٍّ وَ صِفاتِهِ، أَنْ تَجْعَلَني فِي الدِّينِ وَ الدُّنيا عَزيزاً مُهيباً فِي أَعْيُنِ الْخَلائِقِ أَجْمَعينَ، وَ أَنْ تَقْضِيَ لي حَوائِجِي وَ حَوائِجِ الْمُؤْمِنينَ وَ الْمُؤْمِناتِ، وَ اعْصِمْني مِنْ کُلِّ هَلَکَةٍ، وَ نَجِّني مِنْ کُلِّ بَلِيَّةٍ وَ آفَةٍ وَ عاهَةٍ، وَ إِهانَةٍ وَ کُرْبَةٍ، وَ ضِيقٍ وَ ذِلَّةٍ، وَ عِلَّةٍ وَ قِلَّةٍ، وَ مَرَضٍ وَ بَرَصٍ، وَ فَقْرٍ وَ فاقَةٍ، وَ وَباءٍ وَ بَلاءٍ وَ زَلْزَلَةٍ، وَ غَرْقٍ وَ حَرْقٍ وَ صَرْعٍ، وَ حَرٍّ وَ بَرْدٍ، وَ جُوعٍ وَ عَطَشٍ، وَ غَيٍّ وَ ضَلالَةٍ، وَ غُصَّةٍ وَ مِحْنَةٍ، وَ شِدَّةٍ فِي الدّارَيْنِ، إِنَّکَ لا تُخْلِفُ الْميعادَ.
يا مالِکَ يَومِ الدّينِ! إِيّاکَ نَعْبُدُ وَ إِيّاکَ نَسْتَعينُ،
وَ صَلَّي اللهُ عَلي مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ أَجْمَعينَ الطَيِّبينَ الطّاهِرينَ.
يا أَبَا الْغَوْثِ! أَغِثْنِي؛ يا عَلِيُّ! أَدْرِکْنِي.
يا اَللهُ يا صَمَدي! مِنْ عِنْدِکَ مَدَدِي، وَ عَلَيْکَ مُعْتَمَدِي...
✨انتشار بازمزمه صلوات بلامانع است
@Alishenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شرایط وام ۵۰ میلیون تومانی بدون ضامن👆
💥فوری
❤️🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺❤️
@Alishenasi
24.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یک آزمایش اجتماعی از نسبت مردم با #امام_حسین
@Alishenasi
13.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اثر عجیب عزاداری و اشک
بر #امام_حسین (علیه السلام)
📽 استاد مسعود عالی
👌بسیار شنیدنی
@Alishenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماهنگ «حياتنا حسين»
🎙حسین طاهری
@Alishenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 ثمره محبت امیرالمومنین علی (علیه السلام)
👤آیت الله #ضیاآبادی رحمه الله علیه
@Alishenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی عالی عالی عالی عالی حتما نگاه کنید خیلی عالی
@Alishenasi
بسم الله الرحمن الرحیم
# دعای شریف «توسّل به فضایل امیرالمؤمنین علیه السلام» قربه الی الله برای برآورده شدن حاجات، به ویژه فرج مولایمان امام زمان علیه السلام
مرحوم صدر الاسلام همدانی طاب ثراه، از شاگردان مرحوم محدّث نوری قُدّس سِرُّه، در کتاب «تکالیف الأنام فی غیبة الإمام»، ذیل تکلیف32 می نویسد:
«من در صحیفه ای قدیمی و کهنه و پاک و نیکو، مطالب بسیار والا، و دعاهای شریف و حقایق پنهان و مسایل دقیقِ پنهان یافتم. در آن کتاب به توسّلی عظیم و بزرگ و شریف دست یافتم که دوست دارم آن را نقل کنم تا مردم در زمان غیبت امام زمان علیه السلام جهت تیمّن و تبرّک و برای برآورده شدن حاجات و دست یافتن به خواسته های خویش بخوانند. پس شب و روز، و پنهان و آشکار بر خواندن این دعا مواظبت داشته باش».
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ.
حَسْبُنَا اللهُ وَ نِعْمَ الْوَکيلُ، نِعْمَ الْمَوْلَي وَ نِعْمَ النَّصيرُ، وَ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلاّ بِاللهِ الْعَلِيِّ الْعَظيمِ، لا إِلَهَ إِلَّا اللهُ وَحْدَهُ لا شَريکَ لَهُ، مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللهِ صَلَّي اللهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ، عَلِيٌّ وَلِيُّ اللهِ صَلَواتُ اللهِ عَلَيْهِ.
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلَي النَّبِيِّ الاُمِّيِّ الْعَرَبِيِّ الْقُرَشِيِّ الْمَکِّيِّ الْمَدَنيِّ الْهاشِمِيِّ الْاَبْطَحِيِّ مُحَمَّدٍ، اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلَي الْمُرْتَضَي وَ آلِهِ وَ اَوْلادِهِ، اَلّلهُمَّ إِنّا نَسْئَلُکَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ الْمُصْطَفَي سَيِّدِ الْعالَمينَ، اَلّلهُمَّ إِنّا نَسْئَلُکَ بِحَقِّ الْمُرْتَضَي عَلِيٍّ اَميرِالْمُؤْمِنينَ.
اِلهي، بِصِدْقِ عَلِيٍّ وَ صِداقَتِهِ، وَ رِفْقِ عَلِيٍّ وَ رِفاقَتِهِ، وَ سِلْمِ عَلِیٍّ وَ سَلامَتِهِ، وَ عِلْمِ عَلِیٍّ و إمَامَتِهِ، وَ قُوَّةِ عَلِیٍّ وَ خِلافَتِهِ، وَ صِيامِ عَلِيٍّ وَ صَلاتِهِ، وَ کَرَمِ عَلِيٍّ وَ کَرامَتِهِ، وَ عِزِّ عَلِيٍّ وَ شَجاعَتِهِ، وَ صَبْرِ عَلِيٍّ وَ طاعَتِهِ، وَ حُکْمِ عَلِيٍّ وَ عَدالَتِهِ، وَ زُهْدِ عَلِيٍّ وَ عِبادَتِهِ، وَ شُکْرِ عَلِيٍّ وَ شَهادَتِهِ، وَ عِصْمَةِ عَلِيٍّ وَ طَهارَتِهِ، وَ قُرْبِ عَلِيٍّ وَ سِيادَتِهِ، وَ هُدَي عَلِيٍّ وَ هِدايَتِهِ، وَ حُبِّ عَلِيٍّ وَ وِلايَتِهِ، وَ تَوَکُّلِ عَلِيٍّ وَ کِفايَتِهِ، وَ فُتُوَّةِ عَلِيٍّ وَ رِعايَتِهِ، وَ مُرُوَّةِ عَلِيٍّ وَ حِمايَتِهِ، وَ فَصاحَةِ عَلِيٍّ وَ مَلاحَتِهِ، وَ صَفْوَةِ عَلِيٍّ وَ صَفاوَتِهِ، وَ عَفْوِ عَلِيٍّ وَ وَفائِهِ، وَ تَجْريدِ عَلِيٍّ و تَفَرُّدِهِ، وَ تَمْجِيدِ عَلِيٍّ وَ تَوْحيدِهِ، وَ تَسْبيحِ عَلِيٍّ وَ تَهْليلِهِ، وَ تَحْميدِ عَلِيٍّ وَ تَکْبِيرِهِ، وَ تَعْظيمِ عَلِيٍّ وَ تَفْضيلِهِ، وَ تَکْريمِ عَلِيٍّ وَ تَبْجِيلِهِ، وَ وَرَعِ عَلِيٍّ وَ تَقْواهُ، وَ مِلَّةِ عَلِيٍّ وَ فَتْواهُ، وَ خَوْفِ عَلِيٍّ وَ رَجاهُ، وَ تَنْبِيهِ عَلِيٍّ وَ هُجُوعِهِ، وَ خُشُوعِ عَلِيٍّ وَ خُضُوعِهِ، وَ قُنُوعِ عَلِيٍّ وَ جُوعِهِ، وَ اسْتِقامَةِ عَلِيٍّ وَ رُجُوعِهِ، وَ کَشْفِ عَلِيٍّ وَ شُهُودِهِ، وَ عَطْفِ عَلِيٍّ وَ جُودِهِ، وَ واجِدِ عَلِيٍّ وَ وُجُودِهِ، وَ قِيامِ عَلِيٍّ وَ قُعُودِهِ، وَ رُکُوعِ عَلِيٍّ وَ سُجُودِهِ، وَ صَلَواتِ عَلِيٍّ وَ صَلاتِهِ، وَ صِيامِ عَلِيٍّ وَ زَکاتِهِ، وَ حَجِّ عَلِيٍّ وَ عُمْرَتِهِ، وَ فَرَحِ عَلِيٍّ وَ زُمْرَتِهِ، وَ بَسْطِ عَلِيٍّ وَ قَضِيَّتِهِ ]قَبْضَتِهِ[، وَ نَقْلِ عَلِيٍّ وَ سِياسَتِهِ، وَ کِتابِ عَلِيٍّ وَ کُرّاسَتِهِ، وَ عَقْلِ عَلِيٍّ وَ کِياسَتِهِ، وَ جَمالِ عَلِيٍّ وَ جَلالِهِ، وَ کَمالِ عَلِيٍّ وَ نَوالِهِ، وَ فَضْلِ عَلِيٍّ وَ إِفْضالِهِ، وَ فَصْلِ عَلِيٍّ وَ إِجْمالِهِ، وَ أَسْماءِ عَلِيٍّ وَ أَفْعالِهِ، وَ آثارِ عَلِيٍّ وَ سِماتِهِ، وَ ذاتِ عَلِيٍّ وَ صِفاتِهِ، أَنْ تَجْعَلَني فِي الدِّينِ وَ الدُّنيا عَزيزاً مُهيباً فِي أَعْيُنِ الْخَلائِقِ أَجْمَعينَ، وَ أَنْ تَقْضِيَ لي حَوائِجِي وَ حَوائِجِ الْمُؤْمِنينَ وَ الْمُؤْمِناتِ، وَ اعْصِمْني مِنْ کُلِّ هَلَکَةٍ، وَ نَجِّني مِنْ کُلِّ بَلِيَّةٍ وَ آفَةٍ وَ عاهَةٍ، وَ إِهانَةٍ وَ کُرْبَةٍ، وَ ضِيقٍ وَ ذِلَّةٍ، وَ عِلَّةٍ وَ قِلَّةٍ، وَ مَرَضٍ وَ بَرَصٍ، وَ فَقْرٍ وَ فاقَةٍ، وَ وَباءٍ وَ بَلاءٍ وَ زَلْزَلَةٍ، وَ غَرْقٍ وَ حَرْقٍ وَ صَرْعٍ، وَ حَرٍّ وَ بَرْدٍ، وَ جُوعٍ وَ عَطَشٍ، وَ غَيٍّ وَ ضَلالَةٍ، وَ غُصَّةٍ وَ مِحْنَةٍ، وَ شِدَّةٍ فِي الدّارَيْنِ، إِنَّکَ لا تُخْلِفُ الْميعادَ.
يا مالِکَ يَومِ الدّينِ! إِيّاکَ نَعْبُدُ وَ إِيّاکَ نَسْتَعينُ،
وَ صَلَّي اللهُ عَلي مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ أَجْمَعينَ الطَيِّبينَ الطّاهِرينَ.
يا أَبَا الْغَوْثِ! أَغِثْنِي؛ يا عَلِيُّ! أَدْرِکْنِي.
يا اَللهُ يا صَمَدي! مِنْ عِنْدِکَ مَدَدِي، وَ عَلَيْکَ مُعْتَمَدِي.....
✨انتشار بازمزمه صلوات بلامانع است
13.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باسمه تعالی
حتما مشاهده کنید.
احسنت بر این منبری و شاعری که این را شعر سرود
ماشاءالله
تبارک الله احسن الخالقین
برای آمدن امام عزیزمان دعا کنیم
اللهم عجل لولیک الفرج
صلوات
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
@Alishenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
می خوان شکاف کعبه هنگام ورود
مادر بزرگوار #امیرالمؤمنین (علیه السلام) را محو کنند!!!! 😁😂
تا هزار ساله دیگه هم این کارو کنید نمی توانید پنهان کنید که فقط #حیدرامیرالمومنین است 😍
@Alishenasi
15.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مدتها بود پای چنین منبر لذتبخشی ننشسته بودم...
چقدر خوب بود، چقدر حالِ دلم رو خوب کرد
https://eitaa.com/fatemiioon135
25.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️ دلسوزی امیرالمؤمنین نسبت به دشمنان خود
🔸 برگرفته از جلسات "دین داری فردی، لازمه نقش آفرینی اجتماعی"
https://eitaa.com/fatemiioon135
هدایت شده از اخبار روز فاطمیون
16.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌پاسخ فعال رسانهای ساکن آمریکا به حسن آقامیری که در سخنرانی جدیدش درباره تصادفات جادهای در تعطیلات نوروز صحبت کرده و اونو با اسرائیل مقایسه کرده
https://eitaa.com/fatemiioonakhbar
علیشناسی
❌پاسخ فعال رسانهای ساکن آمریکا به حسن آقامیری که در سخنرانی جدیدش درباره تصادفات جادهای در تعطیلات
عضو این کانال شوید تا از اخبار روز مطلع شوید