اون مویی که از توی غذا درمیارین و عاق و عوق میکنین...
همون گیسوان یاره که در وصفش شعرها میگید 😒
بخورین دیگه😏😂
😍 @mezahotollab 😍
دوستم زنگ زده تلفن خونه ما میگه خونه این😶؟
.
.
.
.
.
.
.
*تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمزه، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَرّه برقی با بنزین، خواجوی کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه ”
نباید خیلی دنیا رو جدی بگیری
😂😂*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مستند ماموران تغییر ؛
دختران خیابانی که برای مبارزه با نظام اسلامی تربیت می شوند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید
💢جز تو نداره دل من پناهی
🎤میثم مطیعی
📎 #تولیدات_چندرسانهای
📎 #ربیع_الاول
📎 #امام_زمان
📎 #امام_زمان_عجل_الله_تعالی
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
حجت الاسلام والمسلمین مهدی طائب، رئیس قرارگاه عمار در گفتوگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا با اشاره به نتایج کار مسئولان دوره پیشین ریاست جمهوری و ترک فعل آنان گفت: راجع به آقایانی که در دوره قبل مسئولیت داشتند باید بگویم آنقدر مخالف با قانون داشتهاند و مصادیقش زیاد است که دیگر نوبت به ترک فعلها و بررسی آنان نمیرسد ولی اگر قرار باشد ترک فعلهایشان را بررسی کنیم، کم نیست.
وی همچنین با اشاره به ماهیت ترک فعل اظهار کرد: اصل ترک فعل همانطور که ترک وظیفه است اگر صورت پذیرد، طبیعتا مجازات دارد؛ به عنوان نمونه اگر کسی روزه نگیرد، نماز نخواند، خمس ندهد، زکات ندهد و کارهای دیگر که بر او واجب است را انجام ندهد، آیا مستحق عقاب و مجازات نیست؟ همه اینها ترک فعل است و همهشان موجب عذاب و عقاب است.
این استاد برجسته حوزه علمیه ادامه داد: اگر مراد از ترک فعل ترک وظیفه است که باید انجام میدادند و انجام ندادهاند، این واضح است که باید محاکمه شوند؛ نه فقط در کشور ما و در دین اسلام بلکه در همه جای دنیا اگر شخصی وظیفه خودش را انجام ندهد محاکمه میشود به عنوان نمونه اگر از وظیفه خود که مالیات دادن است سرباز زند، مجازات میشود.
وی همچنین با بیان اینکه اگر کسی که وظیفهاش سربازی رفتن است را ترک کند مجازات میشود، تصریح کرد: ما دستگاههایی را هم داریم که موظفند اگر مسئولین وظایف محوله خود را انجام ندادند او را بازخواست کنند؛ حال اگر این را از همان ابتدا به خوبی و محکم پیگیری میکردیم، عدهای به این راحتی جرأت نمیکردند ترک وظیفه کنند.
حجت الاسلام والمسلمین طائب خاطرنشان کرد: حال اینکه آیا اکنون باید مسئولین را مجازات کرد دیگر به ما ربطی ندارد و ما موظفیم مطالبهاش را در جامعه ایجاد کنیم و اجرا دیگر دست ما نیست؛ اکنون ما باید تبیین کنیم که اگر در جمهوری اسلامی کسی از مسئولین وظیفه خود را انجام نداد، باید از او سؤال شود و جوابگو باشد.
وی با اشاره به جایگاه دستگاههای نظارتی عنوان کرد: اصلاً ساز و کار نظارتی برای همین است؛ اگر قرار است ترک فعلها را پی گیری نکنیم، دیگر فلسفه وجود دستگاه نظارتی چیست؟ اصل وجود دستگاه های نظارتی این است که هیچ مسئولی پای خود را از حیطه قانونی اش فراتر نگذارد و اگر کسی تخلف کرد، پاسخگو باشد
رهبر معظم انقلاب در درس خارج خود در تاریخ 22 فروردین 95 به روایتی از پیامبر اکرم(ص) در مدح عمار یاسر اشاره می کنند که متن آن به این شرح است:
عن عطاء بن یَسار، عن عائشة قالَت: قال رسولُ الله«صلیاللهعلیهوآله»: ما خُیِّرَ عمّارُ بن یاسر بین أمرَین الّا اِختارَ أشدَّهما
مدح عمار
این، روایتی است از پیغمبر در مدح و تمجید از جناب عمّار یاسر. راوی هم جناب عایشه، زوجۀ پیغمبر اکرم است.
معیار
تقریباً یک معیاری را دست میدهد. میفرماید: هرگز عمار بین دو کار مخیّر نشد یعنی دو کارِ نیک، دو کارِ خیر، مگر اینکه سختترینِ آن دو کار را انتخاب کرد.
فرض بفرمایید؛ انسان میخواهد مالی را صدقه بدهد، یک طور صدقه دادن کارِ آسانی است، مثلاً در صندوق صدقات یک پولی میاندازد.
یک طور هم کارِ سختتری است، و آن اینکه انسان میگردد، آن مستحِقِّ حقیقی را پیدا میکند و پول را به دست او میرساند.
انتخاب کار سخت
این، سختتر است. اگر جناب عمّار بین این دو کار مخیّر میشد، کار سخت را انتخاب میکرد.
یا فرض بفرمایید جناب عمّار هم در زمان پیغمبر که جوان بود، هم در زمان امیرالمؤمنین که پیرمردی شده بود، در جهاد شرکت میکرد. به دو صورت میشود در جبهه کار انجام داد؛ بعضی کارها آسان است، بعضی کارها سخت، او سختتر را انتخاب میکرد. لذا در جنگ صفّین، جناب عمّار سختترین کار را انتخاب کرده بود یعنی هم میجنگید، شمشیر میزد، هم آن کسانی را که دچار وسوسه و تردید میشدند، با استدلال، با بیان وافی و شافی، آنها را هدایت میکرد و این، از جملۀ کارهای مهمی بود که جناب عمّار انجام میداد.
ضابطه
این، یک ضابطۀ تقریباً کلّی است که: انسان بالطبع، سهلگرا است، کارِ آسانتر را ترجیح میدهد. اگر از لحاظ زمانی هم دو کار در طول یکدیگر قرار داشته باشند، ما اوّل سراغِ آن کارِ آسان میرویم و آن را انتخاب میکنیم!
کار سخت در برابر دشمن
امروز در مواجهۀ با جبهۀ عظیمی از دشمن که با انواع و اقسام ترفندها و ابزارها، ابزارهای سخت، ابزارهای نرم، در مواجهۀ با نظام اسلامی و با اسلام در واقع، با پرچم برافراشتۀ اسلام قرار گرفته است، بعضی از کارها کار آسانی است، بعضی از کارها سخت است، فکرکردن لازم دارد، مطالعه کردن و دقت کردن لازم دارد، فحص لازم دارد، پیدا کردن یاران و همکاران لازم دارد.
اینها کارهای سخت است که ما معمولاً میرویم سراغ آسانترها! آن کاری که آسان است، آنرا انجام میدهیم.
اگر رسیدیم به کار سخت، آنها را هم یا انجام میدهیم، گاهی هم انجام نمیدهیم. اما ترجیح میدهیم کارِ سهل را! یعنی سهلگرائی، آسانگرائی، دنبال کارهای آسان بودن. و این، غیر از سهلانگاری است، آسانگیری است.
آسانگیری حرف دیگری است، کاری را که پیچیده است، انسان به پیچیدگیِ آن توجه نکند، آنرا با نگاه سطحی نگاه کند. این، سهلانگاری است.
سهلگرائی این است که انسان دنبال کار آسان برود، کار سخت را رها کند!
وظیفه حوزه های علمیه
واقعاً امروز حوزههای علمیه بخصوص حوزۀ علمیۀ قم وظائف سنگینی دارند که کارهای سختی است. اینکه انسان مطالعه کند، درس بدهد، یک عدۀ شاگرد از او استفاده کنند؛ کار خوبی است اما از جمله کارهای آسانی است.
در کنار این، کارهای سختی هم وجود دارد. من توصیه نمیکنم درسها را تعطیل کنند، مدرّسین درس نگویند و طلبهها را محروم بگذارند!. نه، این هم کارِ لازمی است؛ اما از کارهای سخت غفلت نباید کرد!
نگاه کنیم، ببینیم امروز ابزار دشمن برای تغییر باورها چیست؟
این، یکی از کارهای مهم است. برویم سراغ اینکه در مقابل ابزار دشمن، چه ابزار سختِ او، چه ابزارِ نرم او، برای تغییر باورها، ما چکار میتوانیم انجام بدهیم؟ این کار سخت را همه موظفند انجام بدهند.
انجام دادنش هم به این نیست که ما بگوییم یا یک کتابی بنویسیم مثلاً در باب ولایت فقیه یا در باب لزوم جهاد؛ اینها آن کارهای آسان است.
دشمن شناسی
کار سخت این است که: شیوۀ دشمن را بشناسیم، حیلههای او را بفهمیم، راههای نفوذ دشمن را پیدا کنیم.
ارائه تعریف درست از اسلام
امروز در کشور چند میلیون دانشجو داریم، علاوه بر دانشجویانی که در کشورهای اسلامی هستند، همۀ اینها مشتاقاند حرف درستی را از یک جایی بشنوند! از اسلام، یک تعریف درستی، یک بیان درستی را بشنوند.
این کار، کار کیست؟ چه کسی باید این کارها را بکند؟ جناب عمّار اکتفاء به این کارهای معمولی و عادی و آسان نمیکرد، نگاه میکرد اگر میدید جمع بین کار آسان و سخت ممکن است، هر دو را انجام میداد، اما اگر میدید که ناگزیر باید یکی را انتخاب بکند، او سختترین را انتخاب میکرد.
این، شد ضابطه، شد درس، معیار، اینگونه باید حرکت کرد. ما خُیِّر عمّارُ بن یاسر بین أمرَین الّا اختار أشدَّهما! این را پیغمبر دربارۀ عمار میفرماید، این تمجید پیغمبر از عمّار درسی است برای ما.
امالی ص ۴۹۰
اقتباس از درس خارج آقا 22 فروردین 95
💢پنج علت نمازهای روزانه از زبان رسول خدا(صلےاللهعلیهوآله):
♦️چرا نماز صبح مۍخوانیم؟
«صبح آغاز فعالیت شیطان است هرکه در آن ساعت نماز بگذارد و خود را در معرض نسیم الهی قرار دهد از شر شیطان در امان مےماند.»
♦️چرا نماز ظهر میخوانیم؟
ظهر، همه عالم تسبیح خدا مےگویند زشت است که امت من تسبیح خدانگوید. و نیز ظهر وقت به جهنم رفتن جهنمیان است لذا هر که در این ساعت مشغول عبادت شود از جهنم بیمه مےشود.
♦️چرا نماز عصر مۍخوانیم؟
«عصر زمان خطای آدم و حواست و ما ملزم شدیم در این ساعت نماز بخوانیم و بگوییم ما تابع دستور خداییم.»
♦️چرا نماز مغرب میخوانیم؟
«مغرب لحظه پذیرفته شدن توبه حضرت آدم است و ما همه به شکرانه آن نمازمی خوانیم.»
♦️چرا نماز عشا میخوانیم؟
«خداوند متعال نماز عشا را برای روشنایی و راحتی قبر امتم قرارداد.»
📚علل الشرایع ص ۳۳۷
╔═.🍃.═══════╗
👉 @yar313313 🌼🌼
╚═══════.🍃.═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اینجوری از خدا چیز بخواه!
روایت بسیار شنیدنی
🎙 حجت الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان
🆘 @Roshangari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹اربعین آخر
❤️نشسته بود روی یک کارتن!
دعا میخواند،
ارام و دور از هیاهو...
غبطه خوردم به ارامشش.
نمیدانستم که دیگر هیچوقت نمیبینمش
#حبیب_حرم
🌹سردار شهید حاج حسین همدانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻این عدد بوی خون میده / ماجرای عدد ۱۶۰ چیست؟
🔹 اگر از این کلیپ خوشتان آمد، نشرش بدین🙏
@Masafe_akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اراذل و اوباش فضای مجازی!
📲 تا به حال با این صفحات مواجه شدین؟
#اینستاگرام
#فضای_مجازی
@TebyanOnline
💎قاتلی که مصونیت داشت!
مرکز اسناد انقلاب اسلامی نوشت: عصر روز 20 اسفند 1343 در دفتر یادداشت یکی از بیمارستان های کرمانشاه این نوشته به چشم می خورد: «ایران سلیمی بر اثر شدت جراحات وارده بر اثر تصادف با اتومبل فوت کرد.» راننده، فردی آمریکایی به نام «چارلز.ال.گری» بود. بلافاصله بعد از مرگ ایران، سفارت آمریکا یادداشتی به وزارت خارجه رژیم شاه داد و طی آن تاکید کرد که: درجه دار آمریکایی چارلز گری مصونیت سیاسی دارد؛ یعنی این که نمی توانید او را بازداشت و مواخذه کنید!
طی توافق موسوم به «کاپیتولاسیون»، اتباع آمریکا از مصونیت قضایی برخوردار بودند؛ معاهده ای که منجر شد مرگ دختری ایرانی بدون اینکه برای قاتل آمریکایی اش مجازاتی تعیین گردد، در گوشه ای از تاریخ گم شود.
منبع این نوشته کتاب «سند بردگی» است.
https://eitaa.com/SalamKhoda1
40.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ خدا را چگونه به فرزندمان معرفی کنیم ؟❌
❎ توضیح مقدماتی تفصیلی برای والدین
‼️ آیا خدا هست ⁉️
‼️ خدا چه شکلیه ⁉️
‼️ خدا کجاست ⁉️
‼️ خدا چقد بزرگه ⁉️
‼️ خدا چرا ما رو آفریده ⁉️
⚠️ ببینید و منتشر کنید 💯
ملکوت آزار همسایه
💠 فردی که همسایه ی خود را به ناحق اذیت کند، از بوی بهشت محروم می شود و جایگاهش جهنم خواهد بود. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم می فرمایند: خداوند از حّق همسایه بعد از مرگ سوال خواهد کرد و اگر فردی حقِ همسایه خود را ضایع کند، از ما نیست.
#پوستر
@masafe_akhar
✨﷽✨
🔴 سبک زندگی آیتالله بهجت (ره) :
✍هنگام مطالعه، غیر از نوۀ خردسالش محمود، کسی نمیتوانست مزاحمش شود؛ نباید رشتۀ افکارش به هم میریخت؛ محمود آمد و صاف رفت سراغ قفسۀ کتابها. آقا همین که متوجه شد، کتابش را گذاشت زمین و جواب سلامش را داد. محمود کتاب بزرگی را برداشت و وسط اتاق باز کرد، با شکم خوابید روی زمین و دستش را زیر چانهاش گذاشت. کتاب را سَر و تَه گرفته بود! آقا از پشت میز صدا زد: «چهکار میکنی؟» محمود خیلی جدی گفت: «ساکت آقا جان! درس دارم!» لبخندی بر لبان آقا نشست. محمود هم بلند شد و رفت، انگار مأموریت ایجاد همین لبخند را داشت!
به بچههای کوچک میدان میداد، تاجاییکه وقتی خانه بود، بچهها حاکم خانه بودند، کسی جرئت نداشت با آنها تندی کند. میفرمود: «اینها معصومند، قریبالرجوع از ربّشان. علت جاذبۀ آنها، عصمت آنان است.» هر روز بهبچهها توصیه میکرد «چهار قل» و «آیةالکرسی» بخوانند؛ خودش هم برایشان دعا میخواند:«اَللّٰهُمَّ اجْعَلْهُ فٖی دِرعِکَ الحَصٖینَةِ الَّتٖی تَجْعَلُ فٖیهٰا مَنْ تُرٖیدُ.» بر اساس خاطرۀ حجتالاسلام و المسلمین علی بهجت
📚 این بهشت، آن بهشت، ص5٢
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@sheykhe_shukh
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، کشور ژاپن اقدام به ساخت کامیونهایی نموده که تبدیل به مسجد می شوند و هنگام نماز اذان پخش می کنند. این کامیونها در میادین شهرها توقف می کنند تا مسلمانان نمازشان را بخوانند
https://adyannews.com/93661/%da%a9%d8%a7%d9%85%db%8c%d9%88%d9%86%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d9%85%d8%b3%d8%ac%d8%af-%d9%85%db%8c-%d8%b4%d9%88%d9%86%d8%af/
شیعه تمام حسنات را در لقای امام عصر (عج) میبیند / رمزی که سبب رشد سردار سلیمانی شد
حجتالاسلام عابدینی با اشاره به اینکه اگر انسان باور کرد که عمل صالح ارتباط با امام است، عملکردش با کیفیتتر میشود، گفت: سید محمدحسن الهی طباطبایی برادر علامه جمله زیبایی دارند. ایشان میفرمود صالحین و مؤمنین هر کدام به مثابه آیینهای هستند؛ به مقداری که عمل صالح انجام دهند، نمایانگر امامشان هستند. فرد ممکن است عمل صالح کمی داشته باشد، اما همان مقدار هم نمایش فضل امام است.
https://tn.ai/2588841
#خواندنی
« خدایا !
می دانم که شهادت گنج ارزشمندی است و نعمت والایی که مخصوص بندگان مخلص و عاشق توست؛
می دانم که شهادت هنر مردان خداست؛
می دانم که شهادت ورود در حرم امن الهی است؛
و می دانم که من لیاقت داشتن این نعمت را ندارم!
اما خدایا!
می دانم که گفتی بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را؛
می دانم که از مولا و سرور باید چیزهای بزرگ خواست؛
می دانم که رهبرم امام خامنه ای(مدظله العالی) فرمود: اگر می خواهید خدمتتان اجر داشته باشد، برای خدا کار کنید و جهاد با نفس داشته باشید و از خدا طلب شهادت کنید؛
می دانم به قول شهید آوینی کسی که شهید نشود باید برود و بمیرد؛
پس خدایا!
به شهدای عزیزت قسم؛ و به حسین(ع) سیدالشهداء قسم، مرگ مرا هم شهادت در پای رکاب امام زمان(عج) قرار بده و مرا از این نعمت بهرمند ساز و مرا عزیز گردان ...»
🔹فرازی از وصیتنامه عارفانۀ شهید عزیز، مهندس رسول پورمراد، پاسدار هوافضای سپاه پاسداران که بیستم مهر ماه سال ۱۳۹۴، در ۲۷ سالگی در قنیطره سوریه به شهادت رسید.
شادی روحش صلوات...
#کار_برای_خدا
🔻دوستانه ای با شهدا در #دیار_دلیران
@diare_daliran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کوتاهسخن: زن زن باشد و مرد مرد!
👤 #حجت_الاسلام_تراشیون
اهميت شبههزدايي در کلام امام حسن عسکری علیه ⏹السلام
⏹ شخصي نزد امام حسن عسکري(عليه السلام) آمد و گفت: اي آقاي ما، اگر يکي از برادران شيعه ما در دست کفار اسير شده، جانش در خطر باشد؛ از سويي ديگر شخصي از شيعيان گرفتار يک فرد بدانديش و گمراه شده که البته نميخواهد او را بکشد، ولي شبهههايي القا ميکند که ايمانش ضعيف شود، نجات دادن کدام يک ارزش بيشتري دارد؟
گرچه شايد براي رهايي شخص اول خود به خطر افتاده، کشته شوم، رهايي شخص دوم تنها نيازمند فرصت و نيرويي است که نگذارم عقيدهاش دگرگون و ايمانش زايل شود، با آنکه خودش سالم و حتي به دور از زيان مالي و جاني است.
⏹ امام در پاسخ فرمودند: آيا ميداني اين دو قلمرو چقدر با هم تفاوت دارند؟ آن مرد گفت: آمدهام از شما بپرسم در ميان اين دو راه تکليفم چيست.
⏹امام(عليه السلام) فرمودند: در کنار دريايي ايستادهاي، گنجشکي در دريا افتاده و در حال غرق شدن است؛ در کنارش هم مؤمني شريف و ارزشمند در آب غوطه ميخورد و هر لحظه امکان دارد در آب غرق شود. بايد کدام را نجات دهي؟ ثواب کدام بيشتر و نجات کدام مقدم است؟ اگر آن پرنده را برهاني، آن ديگري که انساني شريف است خفه ميشود. مرد پاسخ داد: بسيار روشن است. البته بايد آن شخص را نجات دهم؛ زيرا آن پرنده در برابر چنين انساني ارزشي اندک دارد.
🔰 امام فرمودند: به همان اندازه که نجات آن مؤمن بر نجات آن پرنده کوچک برتري دارد، حفظ ايمان يک انسان از امواج شبههها بر نجات مسلماني که تنها از نظر بدني و جاني در دست کفار اسير است و هر لحظه امکان دارد کشته شود، برتري دارد.
حضرت نفرمودند: چون امام هستم و چنين ميگويم، بايد تعبداً و بدون چون و چرا بپذيري، بلکه با استدلال، ذکر مثال و مقايسه کاري کردند که آن شخص با فکر و خرد خود اهميت موضوع را درک کند.
🔴امام فرمودند: شخصي که در دست کفار يا مشرکان اسير است و تو نتوانستي نجاتش دهي و سرانجام به شهادت رسيد، يا با شکنجه و آزار از پاي درآمد، طبعاً به بهشت ميرود. پس چه چيزي را از دست داده است؟ چند روزي زندگي در اين دنيا و لحظاتي نفس کشيدن را. او نهتنها چندان زياني نکرده، مقامي ارجمند را هم بهدست آورده است. اما شخصي که در باتلاق شبههها گرفتار شده است و هر لحظه بيم آن ميرود که ايمانش از دست برود، اگر يک قرن هم در اين دنيا زندگي کند، سرانجام چون از نظر اعتقادات دچار مشکل شده، بدبخت ميشود و شايد به جهنم برود. اين فرد اگرچه چند روز از زندگي دنيوي را به دست بياورد ولي خوشبختي جاويدان او در سراي ديگر دچار خطر ميشود.
🔻 از دست دادن چند روز از اين ايام فناپذير بهتر است يا باختن آن زندگي طيبه جاويد؟ به همان اندازه که سعادت ابدي ارزشش بيش از زندگي چند روزه اين دنياي ناپايدار است، رهايي آن مؤمن از دست شياطين و شبههافکنان، ثواب بيشتري دارد.
اگر از بزرگي نام و مقام گوينده اين سخنان بگذريم و وجوب احترام و فرمانبرداري در برابر امام يازدهم را هم فراموش کنيم، خود ماجرا بسيار واضح، داراي استدلالي قوي و مقايسهاي جالب توجه است و با تأمل در آن، ميتوان اهميت شبههزدايي از دلهاي مؤمنان را دريافت.
#کتاب_آفتاب مطهر #علامه مصباح یزدی رحمت الله علیه
#شهادت_امام_حسن_عسکری علیه السلام