هدایت شده از Aminikhaah
💠 وقتی امام سجاد ع برای حفظ کیان اسلامی در برابر غربی ها از دولت اموی حمایت کرد!
🔶 گرچه امام سجاد عليه السلام هم چون ديگر امامان عليهم السلام حکومت امويان را نامشروع و غاصبانه مي دانست و روش حکومتي آنان را مردود اعلام کرده بود، اما اگر زماني کيان اسلام و عزت و آبروي جامعه ي اسلامي، از سوي بيگانگان مورد تهديد و تعرض قرار مي گرفت، حضرت براي حفظ آن، از هيچ اقدامي فروگذار نمي کرد.
نقل شده است: در زمان عبدالملک، پارچه هايي به روم صادر مي شد که روي آنها شعار «لا اله الا الله، محمد رسول الله» نوشته شده بود. اين مسأله بر حاکم کافر روم گران آمد. از اين رو ضمن فرستادن نامه اي تهديد آميز به عبدالملک، مبني بر حذف اين شعار، به وي اعلام کرد که اگر اين کار را ترک نکند، در سکه ها، نام پيامبر صلي الله عليه و آله را به زشتي خواهد نوشت.
عبدالملک که در حل اين مشکل ناتوان و درمانده بود، از امام سجاد عليهالسلام کمک خواست. امام عليه السلام که آبروي جامعه ي اسلامي را در خطر ديد، براي حفظ عزت و سرفرازي مسلمانان، اين مشکل را حل کرد. حضرت به عبدالملک فرمود که استفاده از سکه هاي رومي را ممنوع سازد و به جاي آن، سکه ي اسلامي بزند.
🔻 نقش امام سجاد ع در رهبری شیعه ، ص ۱۹۳ - ۱۹۴
#اقتصاد_مقاومتی
✅ @Aminikhaah
💠 واکنش توحیدی و درس آموز امام سجاد ع به گرانی ها!
‼️ تذکر: مسئولین حق سوء استفاده از این روایت را ندارند!
🔶 عنِ الثُّمَالِيِّ قَالَ: ذُكِرَ عِنْدَ عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ غَلَاءُ السِّعْرِ فَقَالَ وَ مَا عَلَيَّ مِنْ غَلَائِهِ إِنْ غَلَا فَهُوَ عَلَيْهِ وَ إِنْ رَخُصَ فَهُوَ عَلَيْه
🔷 ابو حمزه ثمالی می گوید: نزد امام سجاد ع سخن از گرانی کالاها به میان آمد. حضرت فرمودند: مرا با گرانی چه کار؟! اگر گران شد ، با اوست ( روزی با خداست) ، اگر هم ارزان شد با اوست!
🔻الكافي (ط - الإسلامية)، ج5، ص: 81
✅ @Aminikhaah
💠 از رهبری آینده انقلاب تا لیدری ضد انقلاب
🔶 «کشور را دوقطبی نباید کرد، مردم را به دو دسته نباید تقسیم کرد؛ آن حالتی که در سال ۵۹ متأسّفانه از ناحیهی رئیسجمهور آن روز (بنی صدر) اتّفاق افتاد که مردم را به دو دستهی موافق و مخالف تقسیم کرده بودند که چیز خطرناکی است.» اینها سخنان رهبر معظم انقلاب با حسن روحانی در 22 خرداد 96 و در اولین جلسه رسمی با مسئولان کشور ، پس از انتخاب مجدد او در انتخابات است.
هشدار غیر معمول ایشان به رییس جمهوری که تازه نامش از صندوق رای در آمده ، برای هر کسی که افق بلند رهبری را صحه می گذارد حاوی نکات ویژه و ارزشمندی است. مضافا به اینکه رهبر انقلاب در دیدار اخیر خود با بسیجیان نیز تاکید ویژه ای به مدل امنیت شهری در دهه شصت داشتند و فرمودند:
«توصیهی اوّل؛ در همهی زمینهها -[یعنی] همین زمینههایی که گفتیم؛ زمینهی دفاع در میدان سخت، در میدان نیمهسخت، در میدان نرم- آمادهبهکار باشید. بسیج در همهی محلّههای کشور، راهبرد و تاکتیکِ آماده داشته باشد؛ در مقابل حوادث گوناگون، تاکتیکها و راهبردهای آماده داشته باشید؛ هم در زمینههای دفاع سخت و نیمهسخت، هم در زمینههای گوناگون دیگر. غافلگیر نشوید؛ سعی کنید در هیچ قضیّهای غافلگیر نشوید. تجربهی کمیتهها در سال ۶۰ تجربهی خوبی است، از آن تجربه استفاده بشود. کمیتههای انقلاب اسلامی در سال ۶۰ در محلّات مختلف، در جاهای مختلف، همه جا حضور داشتند؛ همیشه هم حضور داشتند؛ هر حادثهای که در آن منطقه رخ میداد، اوّل چشم انسان میافتاد به برادران کمیته. البتّه آنها تازهکار بودند، آگاهیهای امروز شما را، تواناییهای امروز شما را اصلاً نداشتند، امّا حضور دائمی داشتند؛ این حضور دائمی خیلی مهم است.»
اما علت تاکید رهبر انقلاب بر حوادث دهه شصت چیست؟
آنچه کف میدان سیاست نشان می دهد این است که برنامه دراز مدت نظام سلطه برای نابودی انقلاب در نبرد اقتصادی ، در حیطه مدیریت و اقتصاد مو به مو پیش رفته و فقط در رکن «مردم» خلا اساسی دارد. آنها از روز اول می خواستند مردم را به واسطه فشار اقتصادی به کف خیابان بکشانند. البته مردم زجر کشیده و رنج دیده ، دی 96 و آبان 98 به خیابان آمدند و به محض مواجهه با اشرار صف خود را جدا کردند. کمبود اصلی اشرار برای نگاه داشتن مردم در کف خیابان ، یک «لیدر» داخلی ، شناخته شده و متصل به حکومت است تا هم بتواند آشوب ها را مدیریت کند و هم مصونیت از تبعات داشته باشد.
پیش تر به عرض رسید دولت روحانی نقاط اتصال دلهره آوری با حزب داعش مسلک «منافقین» دارد. امروز سخنگوی دولت رسما نظام را به عدم برگزاری انتخابات مجلس تهدید کرد! این نشان از آن دارد که دولت برای کسب امتیازات بیشتر و اجرای دقیق تر سیاستهای اربابش ، روزهای منتهی به انتخابات را در حکم مرگ و زندگی می بیند.
سخنان رهبر انقلاب مبنی بر تحذیر روحانی از تکرار رفتار بنی صدر ، حکایت از آن دارد که رهبر انقلاب نقشه اساسی دشمن و نقش محوری روحانی در این پازل را از ابتدا خوب می شناختند.
روحانی که با پیدایش حوادث جاری ، برای خود شانسی در کسوت «رهبری آینده انقلاب» نمی بیند ، حالا چاره ای جز «لیدری جریان ضد انقلاب» نخواهد دید.
روزهای پیش رو ، آبستن حوادث عجیب و جانفرسایی است. ان شاء الله به مرور بیشتر خواهم نوشت.
✅ @Aminikhaah
💠 خلاصه جلسه دوم آینده انقلاب
🔻 آینده تاریخ مال مومنین است نه مال کسانی که اسما مومن اند
🔸حقیقت یک امر واقعی است و به اسم و رسم کاری ندارد.
مرحوم علامه طباطبایی در فصل سوم رساله الولایه بحثی دارند. ثمره اش این است که خیلی ها شیعه هستند اما خبر ندارند. خیلی ها اسما شیعه هستند اما گبر و یهودند.
شما می بینید یک آدم عثمانی مذهب به نام زهیر در رکاب ابا عبدالله شهید می شود و نماز شب خوان ها آن طرف امام حسین را شهید می کنند.
🔻یمنی ها، بنیان گذاران ظهور
🔹بنیان گذاران ظهور که یک طایفه وسیعی هم هستند یمنی هایند. شاخصه هایی داده اند. گفته اند پرچم یمانی از پرچم خراسانی هدایت بخش تر است.
یمینی ها مذهبشان چیست؟ زیدی اند. چهار امام را قبول دارند. امام صادق ع را قبول ندارند. بعد می گویند پرچم اینها هدایت بخش تر است.
🔻خدا و انسان موضوع اصلی اند
امام مصاحبه ای که با روزنامه تایم دارند در 18 دی 57. از امام سوال می کنند که برای چه انقلاب کردی؟ گفت برای خدا.
خدا و انسان موضوع اصلی اند.
🔻 دعوای ما با دنیا بر سر چه چیزی هست؟
🔸خیلی با دنیا درباره خدا مشکل نداریم. دعوا اینجا شروع می شود. می پرسیم چرا کاره ای نیست؟ می گوید چون انسان هم هست! دین هست ولی عقل هم هست. دین حوزه ای دارد که عقل کارایی ندارد.
اینها مبانی اومانیستی است که ختم به ساختار سکولار می شود
🔻انسان مدرن کسی هست که...
مرحوم صفائی حائری درباره انسان مدرن می گفتند انسانی است که همه دارایی اش یک دهن و یک معده و یک سیبی که از بالا برسد و مقداری هم زیر شکم. رسما می گویند عقل چیز اضافی است.
🔻تفاوت مردم موسی و فرعون، دو مدل تربیتی
🔸مردمی که با فرعون بودند با موسی هم بودند. مردم فرعون اهرام ثلاثه ساختند مردم موسی آفتابه هم که نمی ساختند هیچ ، از دریا که رد می شدند می گفتند یک خدا مثل اینها بساز!
اصلا ماهیت انقلاب اگر خواسته باشد فرعونی باشد خیلی رشدش سریعتر است. چون کنترل جامعه ای که در حد گوسفند خواسته باشند زندگی کنند کار سختی نیست.
#آینده_انقلاب
فایل صوتی👇
🔉 https://eitaa.com/Aminikhaah/1275
متن کامل جلسه👇
✅ @Aminikhaah
آینده انقلاب ج2.pdf
819.4K
#آینده_انقلاب
📒 متن کامل آینده انقلاب؛ جلسه دوم
✅ @Aminikhaah
🏳ویژه برنامه هیئت هفتگی دانشجویی ریحانه النبی
🎤سخنرانان :حجت الاسلام امینی خواه و دکتر محمد نوعی ("پژوهشگر اقتصادی")
🗓 چهارشنبه 20 آذر
🕛 ساعت 18
🕌 نمازخانه دانشکده مهندسی
📌برادران و خواهران
✅ @Aminikhaah
آینده انقلاب ج3.pdf
792.4K
#آینده_انقلاب
📒 متن کامل آینده انقلاب؛ جلسه سوم
✅ @Aminikhaah
💠 خلاصه جلسه سوم #آینده_انقلاب /بخش اول
🔻 دو شیوه سیر حکومت ها
🔸در روایت امیر المومنین داریم که بشر این دو تا سیر و این دو تا جهت را دارد. یا در مسیر حیوان یا در مسیر ملک. اگر در مسیر حیوان حرکت کرد از حیوان پست تر است و اگر در مسیر ملک حرکت کرد از ملک برتر است.
یا می خواهد «انسان» پرورش بدهد یا می خواهد «انعام» پرورش دهد.
🔹حضرت موسی با چه چیز فرعون مشکل داشت؟ با عقیده آن؟ با کجای عقیده آن؟ اگر خدا پرست بود حل بود؟ قارون که خداپرست بود.
🔻 درخواست حضرت موسی در مواجهه با فرعون
🔸با عصا پیش فرعون می آید. نوع ادبیات و گفتمان حضرت موسی خیلی جالب است. می فرماید: می خواهی کاخت را برایت نگه دارم؟ به من ایمان بیاور! حضرت امیر ع در نهج البلاغه می فرمایند: فَشَرَطَا لَهُ إِنْ أَسْلَم بَقَاءَ مُلْكِهِ وَ دَوَامَ عِزِّه. (موسی و هارون برای فرعون شرط کردند که اگر ایمان بیاورد ، حکومتش باقی بماند و عزتش پایدار باشد.)
قرآن می گوید موسی یک جمله گفت: فَأَرْسِلْ مَعِيَ بَني إِسْرائيل ارسال لزوما به معنای فرستادن نیست. به معنای آزاد کردن هم هست.
فرعون می گوید: تو آزادی بنی اسرائیل را می خواهی؟ تو خودت در کاخ من بزرگ شده ای! من بزرگت کرده ام!
مرحوم صفایی تعبیر قشنگی دارد می فرمایند که حضرت موسی به فرعون گفت که من در کاخ تو بزرگ شده ام؟ چرا باید در کاخ تو بزرگ شوم؟ مگر من مادر نداشتم؟ مگر من زندگی نداشتم؟ این همه را کشتی که من به دنیا نیایم. مثلا من را تامین کرده ای؟!
🔻 انتقاد یاران موسی
به حضرت موسی می گفتند: أُوذينا مِنْ قَبْلِ أَنْ تَأْتِيَنا وَ مِنْ بَعْدِ ما جِئْتَنا از وقتی تو آمده ای ما به اذیت افتاده ایم. پدرمان را در آورده ای. همه اش جنگ و قحطی و.. . اینها حرف های قرآن است.
🔻 راهکار حضرت موسی برای حل مشکلات
قرآن می گفت موسی یک شگردی داشت و آن را انجام می داد و مشکلات را حل می کرد. موسی به مردم می گفت أَطيعُوا أَمْري.
هم موسی و هم هارون می گفتند حرف من را گوش بدهید. از خدا درخواست می کرد که يَفْقَهُوا قَوْلي اینها حرف من را بفهمند. خدایا کاری کن که وَ يَسِّرْ لي أَمْري امرم ساده شود. گوش بدهند راه بیفتند و بیایند.
🔻 راهکار فرعون برای حل مشکلات
🔸فرعون چه؟ فرعون درگیری فهم مردم را داشت؟ درگیر اقناع مردم بود؟ اصلا اقناع مردم برای او مهم است؟ قرآن خیلی لطیف می گوید فرعون یک کار می کرد و مشکلش حل بود. فَاسْتَخَفَّ قَوْمَهُ فَأَطاعُوهُ إِنَّهُمْ كانُوا قَوْماً فاسِقين قومش را استخفاف می کرد.
علامه طباطبایی در تفسیر این آیه سه کلمه فرموده اند: «استخف عقول قومه» . عقل را گرفت و حکومت کرد.
وقتی مردم تحت فشار هستند یک راهکار این است. از کمر به پایین رها باشند. این یک مدل است.
✅ @Aminikhaah