۵ واکسن ایرانی کرونا تا کجا پیش رفتهاند
🔹واکسن کووبرکت، نخستین واکسن کرونای تولید داخل است . این واکسن از نوع ویرس غیرفعال شده و محصول بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام است که اکنون در مرحله سوم فاز کارآزمایی بالینی قرار دارد.
🔹واکسن کووپارس در موسسه تحقیقات سرمسازی رازی در حال تولید و در فاز دوم کارآزمایی بالینی قرار دارد و بر پایه پروتئین نوترکیب اسپایک ساخته شده و در سه دُز تزریقی استنشاقی تولید خواهد شد.
🔹واکسن سوبرانا؛ واکسن مشترک انستیتو پاستور و فنیلای کوبا است . این واکسن مرحله سوم کارآزمایی بالینی خود را در ۲۴ هزار نفر در ایران و ۴۴ هزار نفر در کوبا در حال انجام دادن است.
🔹واکسن فخراوک واکسن تولیدی در موسسه میلادنور وابسته به وزارت دفاع است. این واکسن از نوع ویروس غیرفعال بوده و در مرحله دوم کارآزمایی بالینی قرار دارد.
🔹واکسن سیناژن؛ واکسنی مشترک بین ایران و استرالیا بوده و اولین واکسن ساخته شده در بخش خصوصی است. سیناژن در مرحله دوم فاز بالینی قرار دارد.
🌼 #السلام_علیک
🌼 #یا_اباصالح_مهدی
🌼ای نگاهت دوای هـــر دردی
💫آرزو می كنم كه بــــــرگردی
🌼كاش من باخبر شـــوم روزی
💫لحظه ای بر دلم گـــذر كردی
🌼زنده ام من به عشـق دیدارت
💫بسته جانم به روی زیبـــایت
🌼منتــــظر مانده چشم گریانم
💫پس كجایی؟ دلم به قربــانت
🌼الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـرَج🌼
🌺هر کس که ندارد به جهان نعمت خواهر
🌸افسوس که تنها بود و بی کس و یاور
🌼در موقع تنگی و بلا محنت و سختی
🌺یک خواهر دلسوز به از یک صف لشکر
🌸هم رونق کاشانه و نعمت و رحمت
🌼دلسوز برادر بود و حامی مادر
🌺خواهر اگر از درد و غم خویش صبور است
🌸حاضر نبود خار رود پای برادر
🌼چو شمع شود اب و به اطراف دهد نور
🌺پروانه صفت بر جگر خود زند اذر
🌸دوران خوشی با پدرش هست چه کوته
🌼کوتاهتر از عمر گل و میوه نوبر
🌺در روی زمین نزد پدر مثل ندارد
🌸یک موی سرش با همه دنیاست برابر
🌼از بس که بها داده خدا بر زن و دختر
🌺نازل شده در منزلتش سوره کوثر
🌸هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی
🌼زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر
🌸پیشـاپیش روز دختر مبـارک 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #استوری / توصیه امام خمینی به مردم درباره شرکت در انتخابات ریاستجمهوری
شرکت در انتخابات باطلکننده نقشۀ دشمنان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆رئیسی در برابر زمینخواری لواسان چه کرد؟
♦️بازگشت ۳۰ هزار میلیارد تومان (معادل ۲۵ میلیون بشکه نفت) از جیب مفسدین دانهدرشت به بیتالمال در یک سال گذشته...
گاهی نسیمی سوی
مشتاقان خود بفرست
گاهی بده این زخم ها را
التیام از دور ...
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله♥️
⭕️ برخلاف دورههای پیشین که فضای انتخاباتْ «احساسی» و «هیجانی» بود، این بار - علیرغم تلاشهای تخریبگرانهی جناب همتی و مهرعلیزاده - فضا بیشتر «عقلانی» و «برنامهمحور» است. حتا اگر این تغییر رویه باعث سردیِ موقتِ فضای انتخابات شود، عبور به سمت «عقلانیت» ارزشش را دارد.
👤 مهدی کیا | Mahdi Kia
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
⭕️ همیشه برام سوال بود که چرا #سید_مرتضی_آوینی میگه:«اگر این همه خون برای انقلاب میدادیم و فقط یک #سعید_قاسمی تربیت میشد،ارزشش رو داشت»تا اینکه #زلزله شد!
ع.ن: حاج سعید، مناطق زلزله زده کرمانشاه
👤 حضرت دانیال 🇮🇷
اول ذوالقعده
ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختر
حضرت فاطمه معصومه (ع) در اوّلین روز ماه ذى القعده سال 173 هـ ق، 25 سال بعد از تولد حضرت امام رضا (ع) در شهر مدینه منوّره چشم به جهان گشود.
از میان فرزندان بزرگوار حضرت امام موسى بن جعفر(ع)، دو فرزند ایشان یعنى حضرت امام على بن موسى الرضا (ع) و حضرت فاطمه کبری (ع) ملقّب به معصومه، از ویژگی های خاص برخوردار بوده اند تا ادامه دهنده خطّ امامت بعد از پدر باشند.
آن حضرت به همراه امام رضا (ع) هر دو در دامان پاک یک مادر بزرگوار به نام حضرت نجمه خاتون (س) که از مهاجران مغرب بود، رشد و پرورش یافته اند. این در حالى است که پدر بزرگوارشان پیوسته در زندان هارون الرشید بسر مى بردند و سرانجام در همان زندان، هنگامى که حضرت معصومه (س) در سن ده سالگى بود، به شهادت رسیدند و از آن زمان به بعد حضرت معصومه (س) تحت مراقبت برادرش امام رضا (ع) قرار گرفت.[1]
حضرت معصومه (س)، معصوم به معنایی که در مورد پیامبران و امامان به کار می رود نبوده، امّا ایشان دارای طهارت روح و کمالات معنوی بالایی بودند، به گونه ای که به زائرانش وعده بهشت داده شده است
اطلاق «معصومه» بر فاطمه دختر موسی بن جعفر (ع)
نام حضرت معصومه، فاطمه است. در کتاب های روایی و تاریخی نیز، از آن حضرت با عنوان فاطمه بنت موسى بن جعفر (ع) یاد شده است،[2] امّا صدها سال است که آن حضرت با این لقب مشهور هستند،[3] و این لقب نزد ایرانیان تبدیل به اسم برای ایشان شده است.
حضرت معصومه (س)، معصوم به معنایی که در مورد پیامبران و امامان به کار می رود[4] نبوده، امّا ایشان دارای طهارت روح و کمالات معنوی بالایی بودند، به گونه ای که به زائرانش وعده بهشت داده شده است.[5]
لازم به ذکر است که عصمت امر نسبی است. با توجه به روایاتی که در شأن و منزلت حضرت معصومه وارد شده است،[6] می توان مرتبه ای از عصمت – نه در حد ائمه- برای ایشان قائل شد. این مسئله در حق چنین بانویی بعید به نظر نمی رسد؛ چرا که این حد از عصمت به معنای دوری از گناه در زندگی عالمان بزرگ نیز فراوان مشاهده می شود.
ورود حضرت معصومه (س) به قم
در سال 2ظ ظ هجرى قمرى در پى اصرار و تهدید مأمون عباسى سفر تبعید گونه حضرت رضا (ع) به مرو انجام شد و آن حضرت بدون این که کسى از بستگان و اهل بیت خود را همراه خود بیاورند راهى خراسان شدند.
حضرت معصومه یک سال بعد از هجرت تبعید گونه حضرت رضا (ع) به مرو، در سال 201 هجری قمری، به شوق دیدار برادر و ادای رسالت زینبی و پیام ولایت، به همراه عده اى از برادران و برادرزادگان به طرف خراسان حرکت کرد و در هر شهر و محلى مورد استقبال مردم واقع مى شد. در شهر ساوه عده اى از مخالفان اهل بیت که از پشتیبانى مأموران حکومت برخوردار بودند، سر راه کاروان آنان را گرفته و با همراهان حضرت وارد جنگ شدند، در نتیجه تقریباً همه مردان کاروان به شهادت رسیدند، حتى بنابر نقلى حضرت (س) معصومه را نیز مسموم کردند.
عصمت امر نسبی است. با توجه به روایاتی که در شأن و منزلت حضرت معصومه وارد شده است،می توان مرتبه ای از عصمت – نه در حد ائمه- برای ایشان قائل شد. این مسئله در حق چنین بانویی بعید به نظر نمی رسد؛ چرا که این حد از عصمت به معنای دوری از گناه در زندگی عالمان بزرگ نیز فراوان مشاهده می شود
به هر حال، یا بر اثر اندوه و غم زیاد از این ماتم و یا بر اثر مسمومیت از زهر جفا، حضرت فاطمه معصومه (س) بیمار شدند و چون دیگر امکان ادامه راه به طرف خراسان نبود، قصد شهر قم را نمود. حدوداً در روز 23 ربیع الاول سال 2ظ 1 هجرى قمرى حضرت وارد شهر مقدس قم شدند. و در محلى که امروز «میدان میر» نامیده مى شود در منزل «موسى بن خزرج» فرود آمدند و افتخار میزبانى حضرت نصیب او شد.
آن بزرگوار به مدت 17 روز در این شهر زندگى کرد. محل زندگی و عبادت آن حضرت در مدرسه ستیه به نام «بیت النور» بود که هم اکنون محل زیارت ارادت مندان آن حضرت است.[7]
منبع :
زندگانی حضرت معصومة علیها السلام (حیات الست) ؛ مهدی منصوری
پیامبر اعظم(ص):
هر خانهای که در آن دختر باشد، هر روز دوازده برکت و رحمت از آسمان ارزانیاش میشود و زیارت فرشتگان از آن خانه قطع نمیگردد، در حالی که در هر شبانه روز برای پدر آن دختران عبادت یکسال نوشته میشود.[8]////امام صادق(ع):
پسران نعمتند و دختران حسنه و نیکی، و خداوند از نعمتها میپرسد، ولی بر نیکیها پاداش میدهد.[11 تولد حضرت فاطمه معصومه (ص) بر مسلمین مخصوصا دختران ایران زمین مبارکباد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹زیارت حضرت معصومه سلام الله علیها 🌹