فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ان شاءالله تا فرداشب نفربرنده مسابقه؛چرابایدحجاب داشته باشیم ❓اعلام خواهدشد.
🔹شب وعاقبتتون بخیر وشادی وسلامتی۰۰۰ ومهدوی
عشاق الحسین محب الحسین..mp3
35.59M
📖دعای مجیر در لیالی البیض ماه (سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم ) سفارش شده است.
🤲دعای مجیر
🎤حاج مهدی رسولی
#امام_زمان
🌼🌹🌹🌹👇
╔═ 💎💫 ═══╗
🆔 @RSh34955
╚═══ 💫💎 ═╝
📡به کانال دانش پژوهان واحیاگران امربه معروف ونهی ازمنکر🔗بپیوندید۰
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
ﺑﻪ ﻧﺎم ﺧﺪﺍی ﺧﻮﺏِ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ (١)
قُولُواْ آمَنَّا بِاللّهِ وَمَا أُنزِلَ إِلَيْنَا وَمَا أُنزِلَ إِلَي إِبْرَاهِيمَ وَإِسْمَاعِيلَ وَإِسْحَاقَ وَيَعْقُوبَ وَالأسْبَاطِ وَمَا أُوتِيَ مُوسَي وَعِيسَي وَمَا أُوتِيَ النَّبِيُّونَ مِن رَّبِّهِمْ لاَ نُفَرِّقُ بَيْنَ أَحَدٍ مِّنْهُمْ وَنَحْنُ لَهُ مُسْلِمُونَ (136)
(اى مسلمانان!) بگوييد: ما به خدا ايمان آورده ايم و به آنچه بر ما نازل شده و آنچه به ابراهيم واسماعيل واسحاق ويعقوب واسباط (كه پيامبرانى از نوادگان يعقوبند) و آنچه به موسى و عيسى و پيامبران ديگر از طرف پروردگارشان نازل شده است، (ايمان آورده ايم. و) ما بين هيچ يك از آنها جدايى قائل نيستيم (وميان آنان فرق نمى گذاريم و) در برابر خداوند تسليم هستيم.
- ايمان به همه ى انبيا وكتاب هاى آسمانى لازم است. «آمنّا باللّه وما انزل...»
كفر به بعضى از انبيا، كفر به همه ى آنهاست. مسلمان واقعى كسى است كه به تمام انبياى الهى، ايمان داشته باشد.
- ما به آنچه بر موسى و عيسى عليهما السلام نازل شده ايمان داريم، نه آنچه امروز به نام تورات وانجيل وجود دارد. «وما اوتى موسى وعيسى»
- تسليم عملى، در كنار ايمان قلبى لازم است. «آمنّا باللّه... نحن له مسلمون»
اين آيه به مسلمانان دستور مى دهد كه به مخالفان خود بگويند: ما به خدا و همه پيامبران بر حقّ وآنچه از جانب خدا نازل شده است ايمان داريم وخود محورى ها و يا تعصّبات نژادى، باعث نمى شود كه ما برخى از آنها را بپذيريم و بعضى ديگر را نفى كنيم. ما به همه انبياى الهى، چه آنهايى كه قبل از ابراهيم عليه السلام آمده اند، همانند آدم، شيث، نوح، هود، صالح و چه آنهايى كه بعد از ابراهيم بودند همانند سليمان، يحيى و زكريا، ايمان داريم و هر پيامبرى كه دليل روشن و معجزه داشته باشد به حكم عقل او را مى پذيريم.
«اسباط» جمع «سبط» به معناى نواده است و مراد از آن دوازده تيره و قبيله بنى اسرائيل مى باشد كه از دوازده فرزند يعقوب به وجود آمده ودر ميان آنان پيامبرانى وجود داشته است.
جمله «وما اوتى موسى وعيسى» يعنى هرچه به آن دو پيامبر نازل شده قبول داريم، نه هر آنچه نزد شماست و لذا نفرمود: «وما اوتيتم». بنابراين اگر در برابر دعوت شما كه مى گوييد: «كونوا هوداً او نصارى» و راه نجات را در مسيحى يا يهودى بودن مى دانيد، مى ايستيم به دليل وجود انحراف و خرافاتى است كه در دين خدا ايجاد كرده ايد وگرنه ما تورات و انجيل واقعى را كه در آنها بشارت ظهور و بعثت پيامبر اسلام صلى الله عليه وآله آمده است قبول داريم.
☀️بسم الله الرحمن الرحیم☀️
✨قال الامام السجاد عليه السّلام:
💫وَدَدْتُ وَاللّه ِ اَنّى افْتَدَيْتُ خَصْلَتينِ فى الشّيَعةِ لَنا بِبْعضِ لَحْمِ ساعِدى، النَزْقَ وَقِلَّةَ الْكِتْمانِ؛
📚اصول كافى، ج ۳، ص ۳۱۴
☀️به نام خداوند بخشنده مهربان
✨امام سجاد عليه السّلام فرمودند:
💫به خدا سوگند، دوست داشتم قدرى از گوشت بازويم را فديه مى دادم تا دو خصلت «تندخوئى» و «نا راز دارى» از ميان شيعه برداشته شود.
🌸سلام وصبح همه خوبان به خیرو نیکی و سلامتی ومهدوی 🌸
5714915861.mp3
2.75M
دعای عهد بخوانیم.
🎤فرهمند آزاد
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
📺#بی_تفاوت_نباشیم۰👇
🦋#آمر_خدا_باشیم۰
🌼🌹🌹🌹👇
╔═ 💎💫 ═══╗
🆔 @RSh34955
╚═══ 💫💎 ═╝
📡به کانال دانش پژوهان واحیاگران امربه معروف ونهی ازمنکر
دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان
#امام_زمان
🌼🌹🌹🌹👇
╔═ 💎💫 ═══╗
🆔 @RSh34955
╚═══ 💫💎 ═╝
📡به کانال دانش پژوهان واحیاگران امربه معروف ونهی ازمنکر