eitaa logo
آنتی سگدون
72 دنبال‌کننده
27هزار عکس
13.4هزار ویدیو
51 فایل
کانال بصیرتی برای آگاه سازی ازشایعات در مورد بیماری کرونا وخبرهای برخط روز ثواب بصیرتی این کانال وقف امام شهدا ،شهدا دفاع مقدس ، مفقودین و شهدای گمنام ،شهیدسردار سلیمانی و شهید ابوالمهدی و تمامی شهداء مدافع حرم و امنیت میباشد. لطفا در ثواب آن شریک باشید
مشاهده در ایتا
دانلود
1.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴آذری جهرمی: "به فرزند خودم اجازه استفاده از شبکه‌های اجتماعی رو نمی‌دم، ولی معنا نداره من برای تمام مردم ایران این نسخه رو تجویز کنم!" 🔻آقای جهرمی! اولا چطور شما دلتون برای فرزند خودتون می‌سوزه که در این فضای مجازی گمراه نشه، اما برای صدها هزار بچه‌های مردم که به راحتی به محتوای ضد اخلاقی دسترسی دارن، دلسوزی نمی‌کنید؟! دوما شما موظف به ایجاد یک فضای امن برای استفاده همه مردم هستید؛ چرا کوتاهی می‌کنید؟!
بیماری فاسیولا در کمین مردم 🔹این بیماری در شمال کشور، شیوع بیشتری دارد.
آنتی سگدون
✅ نجف قرنطینه شد 🔹 استان نجف عراق امروز جمعه در راستای اقدامات به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا به طور کامل بسته شد.
۸۸ درصد مبتلایان به کرونا در تهران بهبود یافتند فرمانده ستاد مقابله با کرونا تهران: 🔹بیش از ۸۸ درصد بیماران مبتلا به کرونا در استان تهران بهبودی قطعی پیدا کردند. 🔹معدل مرگ و میر بیماران مبتلا به کرونا در مقایسه با مراجعین عمومی تنها ۱.۶۹ بود که این عدد به مراتب نسبت به نرم جهانی عدد مطلوب تری است. 🔹مبارزه با کرونا همچنان ادامه دارد و شرایط به وضعیت عادی نرسیده است.
الهم صل علی محمدوال محمد الإمام الصادق (عليه السلام): « من أغاث أخاه المؤمن اللّهفان اللّهثان عند جَهده ، فنفَّس كربته وأعانه على نجاح حاجته ، كتب الله له بذلك ثِنتين وسبعين رحمةً من الله يعجّل له منها واحدة ، يُصلح بها أمر معيشته و يَدَّخِر له إحدى و سبعين رحمة لأفزاع يوم القيامة و أهواله .» (الكافي ٢-١٩٩) نیکی به برادران مومن هر كه به داد برادر مؤمن گرفتار و تشنه ‌كام خود برسد هنگامى كه تاب از او رفته است و گرفتاري او را بر طرف كند و براي انجام شدن حاجتش به او كمك نمايد، خداي عز و جل بدين كار براي او هفتاد و دو رحمت از طرف خداوند بنويسد كه يكى از آنها را به زودي در دنيا به او بدهد تا بوسيله آن كار و زندگيش را اصلاح كند و هفتاد و يك رحمت ديگر را براي دلهره ها و هراسهاي روز قيامتش ذخيره سازد . التماس دعا ادمین آنتی کرونا
💠بخشی از نامه امام زمان علیه السلام به شیخ مفید 🔹فما یَحْبِسُنا عَنْهُمْ إِلاّ ما یَتَّصِلُ بِنا مِمّا نَکْرَهُهُ وَلا نُؤْثِرُهُ مِنْهُمْ 🔸هيچ چيز ما را از شیعیانمان در حبس نمیدارد جز اخبارى كه از آنها به ما میرسد و ما آن را نمی پسنیدم و از ايشان انتظار نداريم‏ 📗احتجاج، ج2، ص499 💠ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج💠
در جنگ جهانی اول، دو مهمان ناخوانده از چپ و راست به ايران ريختند، اوضاع ايران خيلی متشنّج شده بود، اصلاً كشوری شده بود بی صاحب . يك وضع عجيبی بود. و مردم ايران،هيچ تكيه گاهی نداشتند. مرحوم ميرزای نائينی، از اين پيشامد ناهنجار به ساحت مقدس به پيشگاه مبارك امام ‏زمان علیه‌السلام، شكايت ‌هاي زيادی می کند. مرحوم ميرزای نائينی (استادِ علامه طباطبایی و آیت الله بهجت) می‌گوید: من خيلی به حضرت حجّت علیه‌السلام ناليدم: يابن العسكري! ايران اين ‌طور شده است. مردم، بی سر و سامان شده‌اند، بي پناه شده اند.يك روز بر من شد و حضرت را زيارت كردم. ديدم حضرت در کنار ديوار مرتفعی که سر به آسمان كشيده، ایستاده‌اند. ديدم ديواري که چهل متر ارتفاع دارد، پنج متر بالاي ديوار منحنی شده است، و قريب است كه بیافتد، چرا که به يك مویی بند است. . ديدم انگشت حضرت هم به طرف ديوار است. اين ديوار، است (این عین عبارت است که استادِ من می گفت) كج می‏شود، امّا ما با انگشتمان نگهش داشته‌ایم اين ‌جا شيعه خانه ما است. كج می‌ شود، اما نمی‌گذاريم خراب بشود.
🔰 جمهوری اسلامی مرکز اسلام و تشیّع است 🏴 ۱۴۷ روز در سوگ سردار دل‌ها گذشت... 🌷خواهران و برادران مجاهدم در این عالم، ای کسانی که سرهای خود را برای خداوند عاریه داده‌اید و جان‌ها را بر کف دست گرفته و در بازار عشق‌بازی به سوق فروش آمده‌اید، عنایت کنید: جمهوری اسلامی، مرکز اسلام و تشیّع است. 🌱 شادی ارواح طیبه شهدا، خاصه سیدالشهدای مدافعان حرم، امام شهدا و همه درگذشتگان اخیر فاتحه‌ای قرائت فرمایید.
🔸بسته شدن حساب توئیتر آشنا درپی اعتراض به اقدامات نژادپرستانه آمریکا 🔹حسام الدین آشنا در توئیتی خطاب به پمپئو نوشت: "مردم شجاع آمریكا حق دارند علیه ترور مداوم علیه اقلیت ها ، فقرا و محرومین اعتراض كنند. شما باید به ساختارهای نژادپرستانه و طبقاتی طبقه حاکمیت در ایالات متحده پایان دهید." 🔹پس از این توئیت، صفحه مشاور رئیس جمهور در توئیتر بسته شد
استان‌هایی که بیشترین شهرستان وضعیت قرمز ویروس کرونا را دارند