❓🔍 حسن خمینی با مردم یا روبروی مردم؟
⁉️ هرکس درباره موضوعات زیر از سید حسن خمینی در 30 سال گذشته عکسی پیدا کرد ...:
❓شرکت در نماز جمعه در میان مردم،
❓شرکت در تظاهرات مردمی 22 بهمن،
❓شرکت در تظاهرات مردمی روز قدس،
❓شرکت در تشییع جنازه مردمی شهدا،
❓شرکت در تظاهرات خیابانی مردمی علیه اغتشاش ،
❓شرکت در تشییع جنازه مردمی شهید سلیمانی
❓شرکت در تظاهرات خیابانی علیه فتنه ،
❓شرکت در عزاداری مردمی عاشورا و تاسوعا،
❓شرکت در نماز جماعت یک مسجد در بین مردم
❓شرکت در تظاهرات خیابانی روز 13 آبان
❓ شرکت در جمع مردمی حرم امام رضا(ع)
#سید_حسن_خمینی
https://eitaa.com/Anti_Corona
#اسلام_رحمانی
مروجان اسلام رحمانی؛ آقا میری بخش سوم
اعتقاد به تحریف قرآن
تغییر نظم سوره ها و آیات و از بین رفتن شأن نزول و توضیحات پیامبر و دستبرد حاکمان بنی امیه و بنی عباس در قرآن کریم، یعنی تحريف آن، از دیگر مطالب سیدحسن آقامیری است، آنجا که می گوید؛
«این قرآن نظمش بهم خورده، بنی امیه و بنی عباس پونصد سال با این قرآن حکومت کردن ما نمیتونیم بفهمیمش!»
اعتقاد به تحریف قرآن نیز اگر چه دیدگاهی شاذ و نادر در بین برخی از علما است، در واقع، خلاف نظر خداوند در قرآن است، آنجا که می گوید؛ إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَ إِنَّا لَهُ لَحافِظُونَ (حجر: 9).
همانا ما خود قرآن را نازل كرديم و قطعاً ما خود آن را نگاهداريم.
آقا میری برمبنای همان نظریه تحریف قرآن، اجرای حکم قصاص را نیز مخصوص جامعه منحط و جاهلی معرفی می کند. جامعه جاهلی که در مقابل قتل یک نفر، تعداد فراوانی از قبیله مقابل را می کشتند. او برای جامعهء امروزِ مسلمانان فقط بخشش را در مقابل قتل، صحیح میداند و نه اجرای حکم قصاص.
https://eitaa.com/Anti_Corona
⛔️سند منتشر شده در کتاب« شون دولین » در دیدار هاشمی رفسنجانی با هنری کیسینجر
🔹هاشمی در قبال حمایت غرب و آمریکا از وی قول پایان جنگ، خروج افراطیها از کشور و رابطه با غرب را داد.
در کتاب شون دولین در مهرآباد، سند مذاکره محرمانه اکبر هاشمی رفسنجانی و هنری کیسینجر در ژاپن منتشر شده است.
در این کتاب آمده است که طی سفر همزمان «کیسینجر» و «هاشمی» به ژاپن در تیرماه 1364، هاشمی رفسنجانی با هنری کیسینجر دیدار و گفت و گو کرده و این دیدار به طور «سری» صورت گرفته است.
بر اساس سند منتشر شده در کتاب شون دولین در مهرآباد، اکبر هاشمی رفسنجانی در این ملاقات به هنری کیسینجر تاکید کرده است:
وی قدرتمندترین مهره جمهوری اسلامی است و چنانچه ایالات متحده آمریکا از وی حمایت کند، حاضر است به نحوی آبرومندانه به جنگ جمهوری اسلامی و عراق پایان دهد.
🔹در این ملاقات هاشمی رفسنجانی به هنری کیسینجر اطمینان داده است که در صورت برخورداری از حمایت آمریکا، مذهبیون افراطی و چپ گرا را سرکوب خواهد کرد و به کلیه فعالیتهای جمهوری اسلامی در خارج از مرزهای ایران پایان خواهد بخشید.
هاشمی رفسنجانی در این ملاقات که بیش از یک ساعت به طول انجامید- یادآور شد در صورتی که از غرب اطمینان حاصل کند، به تدریج نیروهای افراطی را از صحنه بیرون خواهد کرد و رابطه عادی با غرب و به ویژه آمریکا را مورد تجدید نظر قرار خواهد داد.
#نفوذ
https://eitaa.com/Anti_Corona
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥راز سیر و سلوک در دو کلمه
🎙حاج آقا قرائتی.
https://eitaa.com/Anti_Corona
🔴 قطر به شبکه الجزیره و دیگر رسانه ها دستور داده از پوشش اغتشاشات در ایران خودداری کنند.
#غیر_رسمی
https://eitaa.com/Anti_Corona
هم اکنون هشدار حملات هوایی در سراسر اوکراین.
https://eitaa.com/Anti_Corona
🔹جلد هفتهنامه نزدیک به سپاه پاسداران، درباره فاصله زمانی تهران و تلآویو توسط موشک «هایپرسونیک» که به زبان عبری هم نوشته شده است.
https://eitaa.com/Anti_Corona
شبکه یک آلمان در خبری تایید نشده مدعی شد آمریکا مرگ برجام را اعلام کرد و مذاکرات به پایان رسید
https://eitaa.com/Anti_Corona
دعوای حق و شرف را در تاریخ نگاه کن. آغاز همه بدعاقبتیها، "فروختن پدر به شیطان" بوده.
قصه قابیل و کنعان و بنیاسرائیل را که شنیدهاید!
چقدر غم دارد این توییت. دلم برای پدرم تنگ شد. گوشی را برداشتم وزنگ زدم بابا، قربان صدقه خودش و نان حلالش رفتم.
https://eitaa.com/Anti_Corona
🔴 بیشرفی علی دایی تمامی ندارد!
🔹 علی دایی بیشرف رستورانش را در همصدایی با جنبش فواحش و فراخوان اغتشاشات در ۲۴ و ۲۵ و ۲۶ آبان، به بهانه تعمیرات، ۳ روز تعطیل کرد!
🔹 وقتی با این بیشرف برخورد نمیکنید نتیجه اش همین جفتک پراکنی ها میشه دیگه و بقیه رو هم تشویق میکنه به این کار
https://eitaa.com/Anti_Corona