✅ برت اریکسون: به احتمال بسیار زیاد، مردم آمریکا بهمراتب شانس بیشتری برای سرنگون کردن دولت ایالات متحده خواهند داشت تا مردم ایران برای سرنگون کردن حکومت خودشان؛ به دلیل میزان سلاح، تجهیزات زرهی و آموزش نظامی که بسیاری از آمریکاییها در اختیار دارند.
🔸 فقط در همین هفته گذشته، در ایالات متحده گامهای مهمی در رابطه با سلاحهای لولهکوتاه و صداخفهکنها برداشته شد. بیش از ۵۰۰ میلیون قبضه سلاح گرم در اختیار افراد غیرنظامی است.
#انتقام #نبرد_آخر
#مرگ_بر_امریکا
خبر فوری
کنایه معاون مرکز ملی فضای مجازی به برخی مسئولان درباره اینستاگرام
مسئولین مجازی در گناه مردم شریک هستند
🚨🚨#فـــــــــــــــوری/هشدار رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در خصوص کمک به ارتش متجاوز آمریکا
4.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت تجاوز پیشمرگه گروهک دمکرات به پیشمرگه های زخمی کومله!!
1.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اردوغان، یهودی متوهم حاکم بر ترکیه: #تنگه_هرمز باید بدون #عوارض و هزینه، قابل تردد باشد!
✍ صدای ظهور: این منافق بوقلمونصفت به شدت خبیث هست! در حالیکه #ترکیه حاضر نیست حتی یکروز هم عوارض گرفتن از تنگه بسفر و داردانل رو تعطیل کنه و اتفاقاً این چند سال اخیر باز هم هزینه عبور رو افزایش داد، ولی به ما که میرسه میگه مجانی و بدون هزینه باشه!
✍ این دُم تکان دادن پیمانکار اصلی صهیونیستها و آمریکاییها در ماجرای سقوط سوریه را به یاد داشته باشید. او در حالی که در یک #انقلاب_صهیوترکی توانست با زدن خنجر از پشت به قلب جهان اسلام، #سوریه را از نوک پیکان مبارزه با اشغالگران یهودی و صلیبی خارج کرده، جبهه و خط مقدم لبنان و #غزه را تضعیف و از بحث اول جهان اسلام خارج کند، با توهم اینکه اکنون قدرت بزرگ منطقه است، برای دیگران نسخه میپیچد! این را یادتان باشد تا روزی که #ایران قدرتمند ما با زدن ضربات کوبندهی بعدی برای برچیدن بساط #آمریکا از منطقه اقدام کند و در این شرایط، با تضعیف صلیبیها در اثر هرج و مرج و جنگ و قحطی در غرب؛ به یکباره اردوغان با توهم و رویای تشکیل و بازسازی امپراطوری #عثمانی وارد معرکه شود و بخواهد قهرمان اسلامی باشد! امان از آن روز و قتلعام بزرگی که از او و ارتشش در منطقه خواهیم دید.
#فتنه_شام #اتراک #قرقیسیا #گنج_فرات
#جهاد_آگاهی