Anti_liberal🚩
🔵جوسپ بورل ادعای آمریکا مبنی بر از سرگیری تحریمهای سازمان ملل علیه ایران را رد کرد 🔹جوسپ بورل مسئو
🔵لاوروف: تحریم تسلیحاتی ایران ۲۷ مهر لغو می شود
وزیر خارجه روسیه:
🔹تحریم تسلیحاتی ایران پس از به سر آمدن موعد آن در روز ۲۷مهرماه سال جاری( ۱۸ ماه اکتبر) لغو خواهد شد و هیچ گونه محدودیتی پس از این تاریخ اعمال نخواهد شد
#تحریم
@Antiliberalism
🔹آیتالله حائری شیرازی (رحمت الله علیه):
🔸امام زمان (علیه السلام)، اول نورشان ظاهر می شود و بعد خودشان!
خورشید یک ظهور اول دارد و یک ظهور دوم. ظهور اولش، #طلوع_سپیده است. در طلوع سپیده، نور خورشید ظاهر می شود و در طلوع بعدی، خودش ظاهر می شود.
☀️ عالم همه اش همین طور است. غیبت هم همین طور بود. در غیبت، اول امام غائب شد، هفتاد سال بعد نورش غائب شد.
یعنی آن دورۀ نواب اربعه، دورۀ نور حضرت بود اما خودش نبود. خورشید هم که غروب می کند اول جرمش غائب می شود و ساعتی بعد، سقوط شفق است که وقت نماز عشاء است. وقت نماز مغرب بین غروب خورشید و سقوط شفق است. وقت نماز صبح، بین طلوع سپیده و طلوع خورشید است.
⭕️ آن هایی که می خواهند به آقا کمک کنند اگر گذاشتند وقتی آقا ظاهر شد کمک کنند، مثل کسی هست به او می گویند چرا نمازت را نمی خوانی؟
می گوید منتظرم آفتاب بزند بعد نمازم را بخوانم!
آن هایی که می خواهند بعد از ظهور کار کنند نمازشان قضا می شود: «لَا يَنفَعُ نَفْسًا إِيمَانُهَا لَمْ تَكُنْ آمَنَتْ مِن قَبْلُ أَوْ كَسَبَتْ فِي إِيمَانِهَا خَيْرًا»
✅ الآن دوره کار است. هرکس هر کاری می خواهد بکند، در این بین الطلوعین بکند، فردا دیر است.
شما می بینید امام راحل گفت «انقلاب ما انفجار نور بود»، این یعنی چه؟ شما به دهه اول ورودی بیست و دو بهمن می گویید چه؟ می گویید «دهه فجر»، این فجرِ سپیده ظهور است.
امام راحل مگر نمی گفت «ما منتظر طلوع خورشیدیم»؟ کسی می گوید منتظر طلوع خورشیدیم که طلوع فجر را پشت سر گذاشته باشد....
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#امام_زمانم
#مهدویت
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
🖼 افشای سندی از کمک فرح به صدام برای بمباران ایران 🔹شبکه خبری عراقی «الاتجاه» اسنادی از سرویس اطلا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴پسر خاله فرح پهلوی: قراربود صدام بعد از فتح کشتار مردم و خاک ایران آن را به واسطه تیمسار اویسی به خانواده شاهنشاهی تحویل دهد.
🌀پی نوشت:
روز گذشته منابع عراقی، اسناد بخشش تجهیزات نظامی خریداری شده ایران به صدام توسط فرح پهلوی در زمان جنگ و همکاری خانواده شاه با رژیم بعث برای کشتار مردم ایران را افشا کردند.
#الپهلوی #پهلوی #خیانت_پهلوی
@Antiliberalism
🌷 امیرالمومنین امام علی عليه السلام:
هركس خود را در راه #اصلاح_نفس خویش، در رنج افكند، به #سعادت دست پیدا خواهد کرد.
📗غررالحكم حدیث ۸۲۴۶
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
تقلب در انتخابات کابوس بزرگ آمریکایی ها ترامپ میگوید : انتخابات پستی برای شکست من برپا شده
مخالفان ترامپ میگویند : ترامپ انتخابات پستی را به چالش میکشد تا پیروز شود
وقتی همه از پیش به آمار انتخابات مشکوک هستند
با ما همراه باشید ...
#خبر_فوری
💠#استوری
@Antiliberalism