کانال آنتیشبهه
﷽ ⛔️شبهه کشور ما دموکرات هست یا نیست؟ اگر دموکراسی حاکم است ، چرا الف) رفراندم را بار دیگر اجرا نمی
﷽
❇️پاسخ دوم
@Antishobheh
🔻مردمسالاری دینی در ایران از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. این الگوی حکومتی که مبتنی بر تلفیق هنرمندانه و دقیق آموزههای الهی و وحیانی اسلام و اراده و خواست مردم است، در ذات و ماهیت خود یک نوآوری و ابتکارعمل محسوب میشود؛ 👈زیرا در زمانه استقرار این نظام، عموماً تصور میشد که لازمه مردمسالار بودن، حذف دین و الهیات مذهبی از حوزه سیاست است و از سویی، تحتتأثیر ترویج سکولاریسم در دنیای اسلام، این تصور نیز در دنیای اسلام رایج بود که دین هم فاقد نظام اجتماعی و هم ناتوان از اداره امور اجتماعی و سیاسی است. ❗️
🔻انقلاب اسلامی نه تنها با این تصورات مقابله کرد و اسیر برساختههای حاکم بر عالم نشد، بلکه با تأسیس و پایدارسازی نظامی مردمسالار و در عینحال، خدامحور و شریعتمحور، بر تصورات غالب زمانه در حوزه مذکور خط بطلان کشید.
lish.ir/1JYf
📌به خاطر اهميتی كه #ولايت_فقيه ايران دارد و به لحاظ اين كه بنابر نظر مقبول، رهبري امري است كه بايد كشف شود و كشف اين مطلب نياز به داشتن صلاحيتها و آگاهيهاي لازم در اين خصوص است لذا مطابق قانون اساسي شناسايي رهبري به عدهاي از خبرگان كه مطابق قانون واجد ويژگيهاي خاصي هستند محوّل شده است...
🔻خداوند همة فقهاي جامع الشرايط را مقتضي ولايت جامعه قرار داده است
🔺(1) زيرا خداوند ولايت بر مسلمين را به پيامبر خود تفويض نمود و پيامبر نيز بعد از خود به خلفاي خود واگذار نموده است كه شرايط مورد نظر براي آنان همان ويژگيهايي است كه فقهاي عصر حاضر دارند. 👈از سوي ديگر در روايات متعددي مانند توقيع شريف امام زمان ـ عليه السّلام ـ به جانشيني آنان نيز اشاره شده است: اسحاق بن يعقوب طي نامهاي دربارهي حوادث واقعه از حضرت ولي عصر ـ عجل الله تعالي فرجه الشريف ـ سؤال كرد كه آن حضرت پاسخ دادند: در مورد حوادث واقعه به راويان حديث ما رجوع كنيد كه آنها حجّت من بر شمايند و من حجّت خدا هستم.
🔺(2) لذا با توجّه به منابع و دلائل متون ديني ما فقهاي شيعه در عصر غيبت منصوبين با واسطه از سوي خدا هستند. البته هنگامي اين ولايت به مرحله فعليت ميرسد كه مردم با يكي از آنان بيعت كنند يعني مردم از ميان فقهاي جامع الشرايط كه صلاحيت علمي، تقوايي، سياسي، آگاهي به زمان و ... آنان محرز است اصلح را انتخاب ميكنند و با يكي از آن افراد واجد صلاحيت بيعت ميكنند و در اينجا است كه ولايت اقتضايي به مرحله فعليت ميرسد. آن شخص رسماً ولي فقيه ميشود، ميبينيم كه بيعت انتخاب و رأي مردم علت تامه اين ولايت است و با تحقق ولايت فقيه ارتباط مستقيم دارد و چه مشاركت سياسي مهمتر و بالاتر از آن كه مردم در تشكيل رأس مخروط حكومت اسلامي نقش اساسي داشته باشند و سنگ بناي ولايت ولي با مردم و انتخاب آنان است. ✔️لذا هر كس كه شرايط ولايت را در زمان غيبت احراز نمود، بالقوه در مقام رهبري امت اسلامي قرار ميگيرد و عاقلانهترين راه تعيين، تعيين رهبر واحد است كه ميتوان در يك فرض مردم در يك انتخابات عمومي مستقيم به انتخاب رهبر بپردازند همچنانكه رئيس جمهور را انتخاب ميكنند كه اشكالاتي بر اين حالت وارد است زيرا كه چون بايد رهبر ابتدا از شرايط ذاتي و بالقوه برخوردار باشد تا به نمايندگي از طرف شارع بتواند انجام وظيفه نمايد. شناخت اين شرايط از طرف مردم معمولي بسيار مشكل بوده و احراز آن با رأي مردم ميسر نيست بلكه تشخيص آن در توانايي كساني است كه تخصص و بصيرت لازم را در اين خصوص داشته باشند، لذا مردم افراد خبره و متخصص را به نمايندگي از طرف خود تعيين مينمايند تا آنان در يك مجلس نمايندگي فقيه واجد شرايط را انتخاب نمايند.
🔺(3) از اين روي در اين خصوص در مقدمه قانون اساسي چنين آمده است: بر اساس ولايت امر و امامت مستمر قانون اساسي زمينه تحقق رهبري فقيه جامع الشرايطي را كه از طرف مردم به عنوان رهبر شناخته ميشود (مجاري الامور بيد العلماء بالله الامناء علي حلاله و حرامه) آماده ميكند تا ضامن عدم انحراف سازمانهاي مختلف از وظايف اصيل اسلامي خود باشند.
🔺(4) نيز اصل يكصدوهفتم قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران در خصوص تعيين رهبر ميگويد: پس از مرجع عاليقدر تقليد و رهبر كبير انقلاب جهاني اسلام بنيانگذار جمهوري اسلام ايران حضرت آيت الله العظمي امام خميني «قدّس سرّه الشريف» كه از طرف اكثريت قاطع مردم به مرجعيت و رهبري شناخته و پذيرفته شدند تعيين رهبر به عهده خبرگان منتخب مردم است. خبرگان رهبري دربارة همه فقهاي واجد شرايط مذكور در اصل پنجم و يكصد و نهم بررسي و مشورت ميكنند. هرگاه يكي از آنان را اعلم به احكام و موضوعات فقهي يا مسائل سياسي و اجتماعي يا داراي مقبوليت عامه يا واجد برجستگي خاص در يكي از صفات مذكور در اصل يكصد و نهم تشخيص دهند او را به رهبري انتخاب ميكنند ... . لذا بهتر است تعبير به تعيين رهبري كنيم زيرا خبرگان كه واجد شرايط خاصي هستند
و بايد افراد آگاه و خبره در امور و مسائل دست به چنين امري بزنند.
🔺(5) از سوي ديگر رهبري با اين ترتيب اتخاذ شده در واقع با رأي مردم شناسايي ميشود البته نه به طور مستقيم بلكه به طور غير مستقيم و حتي اگر قائل به انتخابي بودن ولي فقيه از طريق مجلس خبرگان باشيم باز طريق موجود به لحاظ نياز و ضرورت وجود تخصص در انتخاب فرد شايسته رهبري معقول ميباشد. بنا بر نظريه انتصابي ولايت فقيه او در اصل و عالم واقع اين مسئوليت را دارد و مردم با انتخابشان به اين مسئوليت فعليت ميدهند و نه مشروعيت. به تعبير ديگر رأي مردم و خبرگان كاشف است كه فلان شخص ولايت و مسئوليت دارد، مثل حق شهادت در باب قضاوت كه وقتي دو نفر شهادت ميدهند ايجاد حق نميكنند بلكه كاشف از حق هستند در اينجا هم خبرگان مردم ايجاد مسئوليت نميكنند بلكه كاشف از مسئوليت هستند.
پاورقی:
1. از رسول خدا ـ صلّي الله عليه و آله ـ پرسيدند: خلفاي شما كيانند؟ آن حضرت پاسخ دادند: آنان كه بعد از من ميآيند و احاديث و سنّت مرا روايت ميكنند و به مردم زمانهاي بعد تفهيم ميكنند. حرّ عاملي، وسائل الشيعه، ج 18، ص 66. (به نقل از حقوق اساسي جمهوري اسلامي ايران، سيد محمد هاشمي، تهران، نشر دادگستر).
2. حرّ عاملي، محمد بن حسن، وسائل الشيعه، ج 18، ص 101.
3. همان، ص 42 ـ 44. (با دخل و تصرف).
4. مقدمه قانون اساسي.
5. اصل يكصد و هفتم قانون اساسي.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
20.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
📌 شکست توطئه اسلام ستیزان با قهرمان سازی ها و مصادره به مطلوب شخصیت ها، امری قطعیست!❗️
☑️دکتر خداداد رضاخانی پژوهشگر تاریخ از دانشگاه پریستون آمریکا:
👈بابک خرمدین اسلام ستیز نبود و با دین اسلام نمیجنگید! بلکه تلاش هایش برای به دست آوردن قدرت و حکومت بود!
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
🔴 ۱۰ سال پیش آمریکاییها از طریق آژانس بینالمللی اتمی، از دولت قبل(به نمایندگی سعید جلیلی) درخواست کردند که به دانشمند هستهای محسن فخری زاده دسترسی داشته باشند اما دولت قبل اجازه نداد.
🔹در دولت حسن روحانی اما دیاثت سیاسی به حدی بود که بخاطر #برجام این درخواست را پذیرفتند و آدرس محل کار شهید را هم به #جاسوسان_آژانس دادند. ای ننگ به این دولت ننگ به ظریف، ننگ به روحانی ...
✍ داوود مدرسی یان
#شهید_محسن_فخری_زاده
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
☑️وقتی دشمن سردار نظامیمان را در کشور ثالث ترور نمود و پاسخ محکمی دریافت نکرد جرات کرده در خاک کشورمان سردار علمیمان #فخری_زاده را ترور میکند.‼️
📌تحلیل غلطی میگوید اگر در اواخر دولت ترامپ پاسخ بدهیم، جنگ میشود!
ولی اگر پاسخ ندهیم قطعا باید منتظر اقدام بعدی دشمن باشیم!‼️
#انتقام_سخت
#شهید_محسن_فخری_زاده
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
🎥 صوت شهید فخریزاده درباره #اختلاس و زندگی تجملاتی برخی مسئولان
کسی شهید میشه که در زمان حیاتش #شهید شده باشه
#شهید_محسن_فخری_زاده
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⭕️ نحوه شهادت دانشمندان هسته ای ایرانی که تاکنون ترور شدهاند
#شهدای_هسته_ای
#شهید_محسن_فخری_زاده
#انتقام_سخت
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
♦️سوال
قرائت حمد و سوره در نماز ظهر و عصر و قرائت تسبیحات اربعه در همه نمازهای سه و چهار رکعتی
باید آهسته باشد، به نحوی که صدا جوهر نداشته باشد فقط همین
اینکه
( افراد کنار دست نشنوند اما خود انسان بشنود»)
این مطلب عنوان شده رو در فتاوای هیچیک از مجتهدین نیست و تاکنون نشنیده ایم
مشهور علما فقط در خصوص شدت بلندی قرائت قائل ب جوهر دار بودن صدا شده اند
ممنونم اگر فتاوای علمای قائل ب آن و یا مستند این رو برام بفرستید
❇️پاسخ:
@Antishobheh
ایه 110 سوره اسراء مي فرمايد:
«نمازت را زیاد بلند یا آهسته نخوان و در میان این دو راهی ( معتدل) انتخاب کن»
👈در تفسیر شریف نمونه چنین امده است:
❗️اين آيه به گفتگوى مشركان و بهانه جويي آن ها در مكه در باره نماز پيامبر اشاره دارد. مشرکان از روي عناد و بهانه جويي مى گفتند: پيامبر نماز خود را بلند مى خواند و ما را ناراحت مى کند، اين چه عبادتى است؟ ن
🔰خداوند در اين آيه به پيامبر دستور مى دهد:" نمازت را زياد بلند مخوان، زياد هم آهسته مخوان، بلكه ميان اين دو، راه اعتدال را انتخاب كن"
❗️آيه فوق كارى به نمازهاى" جهريه" و" اخفاتيه" به اصطلاح معروف فقهى ندارد، بلكه ناظر به افراط و تفريط در بلند خواندن و آهسته خواندن است.مى گويد نه بيش از حد بلند بخوان و فرياد بزن، نه بيش از حد آهسته كه تنها حركت لب ها مشخص شود و صدايى به گوش نرسد.
☑️شان نزولى را كه بسيارى از مفسران از ابن عباس نقل كرده اند، مؤيد همين معنى است.
📌روايات متعددى كه از طريق اهل بيت از امام باقر و امام صادق در ذيل آيه آمده نیز موید همین معنی است
📚نور الثقلین،ج3 ص233 به بعد
⁉️اما اين كه حد اعتدال در نماز چگونه است، و جهر و اخفاتى كه از آن نهى شده ،چه مى باشد؟
🔷ظاهر اين است كه" جهر" به معنى فرياد كشيدن و" اخفات" به معنى آهسته و در دل خواندن است، چنان كه خود انسان هم نشنود .
🔷امام صادق فرمود:
« جهر این است که زیاد صدا را بلند کنی و اخفات آن است که حتی خودت هم نشنوی هیچیک از این دو را انجام نده بلکه حد وسط میان این دو را انتخاب کن»
📚نور الثقلین،ج3 ص234
📌اما اخفات و جهر در نماز های روزانه و شبانه حکم دیگری است با مفهوم دیگری که دلائل جداگانه ای دارد و فقهای ما مدارک آن را در « کتاب الصلاه» آورده اند
📚تفسیر نمونه،ج12 ص327
🔴اما در مورد بلند خواندن و آهسته خواندن در نمازهای یومیه
🔶در کتاب وسائل الشیعه که از مجموعه های حدیثی شیعه و مورد مراجعه عالمان و فقیهان است، بابی وجود دارد تحت عنوان:
❗️«وجوب آشکار خواندن قرائت در نماز صبح و دو رکعت اول مغرب و عشا و وجوب آهسته خواندن در باقی نمازها و رکعت ها جز بسم اللله الرحمن الرحیم.»
📚وسائل الشیعه،ج6 ص82 باب25
📌این باب و احادیث آن دلالت دارد که "بسم الله الرحمن الرحیم" در همه نمازها بلند خوانده شود(در نماز صبح و مغرب و عشا واجب است . در نماز ظهر و عصر مستحب است) . حمد و سوره در نماز صبح و مغرب و عشا باید بلند خوانده شود ، به نحوی که صدا جوهر داشته و افراد کنار دست بشنوند . قرائت حمد و سوره در نماز ظهر و عصر و قرائت تسبیحات اربعه در همه نمازهای سه و چهار رکعتی باید آهسته باشد، به نحوی که صدا جوهر نداشته و افراد کنار دست نشنوند اما خود انسان بشنود»
📌در باب بعدی همین کتاب روایاتی است که می گوید:
« اگر کسی این گونه قرائت نکند و جایی که باید آهسته بخواند، بلند بخواند و جایی که باید بلند بخواند، آهسته بخواند، اگر به عمد و با دانستن مساله این کار را کرده، باید نماز هایش را اعاده کند»
📚همان مدرک،ص86 باب26
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
📌اروپا و سازمان مللی که حاضر نیست #ترور در روز روشن را محکوم زبانی کند آیا حق ملت ایران را در استفاده از دانش صلحآمیز هستهای به رسمیت خواهد شناخت؟؟⁉️
📌 فروش نفت تعطیل, دانشمندانمان در لیست ترور با تایید غرب، حسابهای بانکی مان مسدود ،پذیرش پروتکل الحاقی جایزه کدام همراهی غرب است؟؟❓
✍ دکتر بهروز محبی نجم آبادی
#شهید_محسن_فخری_زاده
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
🚫شایعه
شایعه منتشر شده در تسنیم و صداوسیما
تشکر حاج قاسم سلیمانی از شهید محسن فخری زاده
🔹 شهیدسلیمانی: مقابل همین دوربین میگم تو باید شفاعت کنی ما را
❇️ پاسخ
@Antishobheh
💢فرد مذکور هیچ ارتباط به #شهید_محسن_فخری_زاده ندارد.
🔹فرد مذکور در کنار شهید حاج قاسم سردار رحیم نوعی اقدم از راویان دفاع مقدس و فرمانده قرارگاه حضرت زینب(س) در جنوب سوریه و از همرزمان و دوستان نزدیک سردار شهید مهدی باکری است و هیچ ارتباطی به #شهید_فخری_زاده ندارد.
❌ کاش دوستان عزیز در صداوسیما و خبرگزاری تسنیم که این ویدئو را منتشر کرده اند اگر از عدم شباهت سیما و صدا این بزرگوار با شهید متوجه نشدند حداقل تا اطمینان از حقیقت ویدئو نداشتند پخش نمی کردند
🖌 محمدصادق سلطانزاده بشرویه
#سواد_رسانه
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
14.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
📌واقعیات تلخ عربستان که شما نمیدانید‼️
🔺 آیا میدونید عربستان دومین کشور خطرناک جهان برای زنها هست؟
🔺 آیا میدونید اگه عربستان منابع جدید نفتی پیدا نکنه ممکنه منابعش تموم بشه؟
🔺آیا میدونید عربستان مقالههای ISI میخره که به زور خودشو مطرح کنه؟
🔺 آیا میدونید ۴۰ درصد جوونای عربستان بیکار هستند؟
🔺آیا میدونید طبق آمار به ۴۷ درصد کودکان عربستان تجاوز شده؟
🔹دیدن این کلیپ برای کسایی که از عربستان یه شهر رویایی براشون ساخته شده خیلی واجبه
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh