🔰 فرض کنید ایران بود
📍 برای بار دوم در شش ماه گذشته، موشک ماهوارهبر ژاپن لحظاتی پس از پرتاب در شهر کوشیموتو منفجر شد!
مقایسه کنید با پرتابهای موفق و متعدد ایران در یکسال اخیر و اینقدر سنگ ژاپن را به سینه نزنید.
📣 خودمان را تحقیر نکنیم!
@Aqlaniyyat
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔔 حقیقت ماجرای درگیری پلیس و تجمع کنندگان حامی حجاب در خیابان پاستور
🔍 خوب به اون مرد با محاسن بلند نگاه کنید؛ با سرش به کلاه پلیس میزنه، تا با انتشار تصویر چهرهٔ خونین خودش تو فضای مجازی و شبکه های معاند، چهرهٔ مدافعان امنیت رو تخریب کرده و مؤمنین رو در مقابل پلیس قرار بده !!
📌 متاسفانه برخی نیروهای انقلابی این تصاویر رو باور کرده و با انتشار آن، پازل دشمن رو تکمیل کردن!!
✅ وجه تمایز جریان انقلاب با ضدانقلاب در پیگیری مطالبات، رعایت قانون و بازی نکردن در زمین دشمن است.
@Aqlaniyyat
12.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 راه برگرداندن حجاب به جامعه زنان ما چیست ؟
🔻 درصد کوچکی کشف حجاب کرده و جمعیت بزرگتری باحجابند و برخی از آنها تذکر هم میدهند اما وسط این دو طرف، جمعیت بزرگتری ایستاده اند که نه با کشف حجاب همراهی می کنند و نه با تذکر شما!
🎯 راهکار اصلی ، خلق اراده عمومی است؛ کاری که حضرت امام(ره) سال ۵۹ کردند.
🟢 حجت الاسلام قنبریان
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
⭕️ ادعای دینگریزی مردم و یک نشانه ...
✔️ تو این سالها خیلی از دینگریزی مردم و جوانان شنیدیم، اما این ادعا تا چه حد درسته ؟
✅ دههٔ ۶٠ و ٧٠ که اوج فضای انقلابی و تاثیر دفاع مقدس با دمیدن روح معنویت توسط شهدا به جامعه بود تنها در تهران، آنهم یکی دو جلسهٔ نه چندان بزرگ مناجات در ماه رمضان برگزار میشد، اما امروز علیرغم سی سال شبیخون فرهنگی و جنگ نرم دشمن با گسترش قتلگاه فضای مجازی که متاسفانه باید گفت تاحدودی هم موفق بودند ( روزهخواریهای علنی، بی حجابی و ...) ، چندین محفل بزرگ تنها برای مناجات خوانی و با حضور گستردهٔ جوانان فقط در تهران برقرار میشود؛
🔹 مسجد ارک، حاج منصور ارضی
🔹 قاضی الصابر، حاج میثم مطیعی
🔹 مسجد الشهدا، حاج ماشاءالله عابدی
🔹هیات عشاق الحسین(ع)، حاج قربان
🔹 فرماندهی فراجا، حاج محمدرضا طاهری
🔹 امامزاده صالح، حاج محمدحسین پویانفر
🔹 حسینیهٔ امام حسن مجتبی(ع)، حاج سعید حدادیان
🔹 حسینیهٔ آیت الله حقشناس، حاج مهدی سماواتی
🔹 حرم حضرت عبدالعظیم، حاج محمدرضا غلامرضازاده
🔹 حسینیهٔ مرحوم پنپه چی، حاج علی کرمی و امید طلاجوران
🔹 و ...
💚 ریزشها و رویشها
🔔 "همهٔ" واقعیت را ببینیم
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🌀 راه برگرداندن حجاب به جامعه زنان ما چیست ؟ 🔻 درصد کوچکی کشف حجاب کرده و جمعیت بزرگتری باحجابند و
«عقلانیت»
📣 توضیحات ضروری
🔹 پس از انتشار سخنان استاد قنبریان مبنی براینکه؛ راه برگرداندن حجاب به جامعه "خلق ارادهٔ عمومی ملت" است، برخی دوستان سوال کردند که چه کسی و چگونه باید این اراده عمومی را ایجاد کند ؟
✅ پاسخ اینستکه؛ بر همهٔ آحاد مردم و اقشار مختلف جامعه که به این حقیقت رسیدهاند، بدون توجه به جایگاه اجتماعی یا سطح سواد علمی، فرض است که با تاسی به فرمان امام خامنهای (حفظه الله) مبنی بر "جهاد تبیین" ، در حد توان و میزان نفوذ اجتماعی خود، به ایجاد و تقویت این ارادهٔ عمومی اقدام کنند و از رفتارهایی که موجب اختلاف و گسست اجتماعی، یا گسترش ناامیدی میشود که هر دو مورد خواستهٔ دشمن است، جدا خودداری نمایند.
@Aqlaniyyat
34.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔔 متاسفانه در قم و مشهد آن تلقی اشتباهی که وظیفهٔ منتظران را ریسه زدن و توزیع شربت میداند درحال بازگشت است! و راهی که امام بزرگوار برای ما باز کرد دارد غبار میگیرد!
🔻 باید دوباره ثابت کنیم که ما در دوران غیبت وظیفهٔ سیاسی و اجتماعی برای زمینهسازی ظهور داریم
🟢 استاد قنبریان
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🍯 لقمهٔ حلال ...
🍏 مالم رو پاک کردم
🔹 به لطف خدا و عنایت اهلبیت (ع) اکثر قریب به اتفاق ملت ایران مسلمان بوده و به لقمهٔ حلال و نقش آن در سعادت و خوشبختی انسان ایمان دارند، ولی هنوز کم نیستند افرادی که اعتقادی به وجوب خمس نداشته، یا خود را واجد شرایط این حکم الهی نمیدانند و توجه ندارند که این کار با خوردن مال دیگران که همان استفاده از مال حرام است تفاوتی ندارد!
🔻 حال اگر آن دیگری، امام زمان(عج) باشد که رزق و روزی ما بواسطهٔ فیض وجودی اوست و طبق آیهٔ ۴١ سورهٔ انفال در اموال ما سهمی از ایشان قرار دارد، قطعا شرایط سخت تر خواهد شد!
💎 قدیمیها چه بیان دقیق و زیبایی داشتند؛ وقتی سهم امام زمان عج (خمس) را در تاریخی که بعنوان "سال خمسی" مشخص کرده بودند، پرداخت میکردند، میگفتند: «مالمو پاک کردم»
📚 امام جواد(ع) میفرمایند: هرکس خمس اموال خود را بدهد، من تضمین میکنم که مالش کم نشود.
🔔 بهترین زمان برای پرداخت خمس هم ماه مبارک رمضان، خصوصا شبهای قدر است که ثواب این کار را بی اندازه بالا میبرد ...
👈 در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست.
@Aqlaniyyat
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨ تحقق وعدههای خاویر میلی در ایران
خاویر میلی، رئیس جمهور نئولیبرال آرژانتین، با شعارهای شوکدرمانی و دلاریزهسازی اقتصاد کشورش رئیس جمهور شد. در نخستین گام، ارزش پزو، پول ملی آرژانتین، را کاهش داد. به نحوی که دلار ۳۶۶ پزویی را حذف و دلار ۸۰۰ پزویی بازار آزاد را به رسمیت شناخت. اما این تکنرخیسازی ارز به تبعیت از بازار آزاد، علاوه بر اینکه تورم سالانه این کشور را به ۲۱۱ درصد رساند، باعث افزایش نرخ ارز در بازار آزاد نیز شد. به نحوی که هر دلار آمریکا اینک ۸۵۰ پزو شده است که همچنان نیز رو به افزایش است. این دقیقا همان سیاستی است که دولت آقای رئیسی در سال ۱۴۰۱ اجرا کرد. ارز ۴۲۰۰ حذف و ارز ۲۵ هزار تومانی بازار آزاد جایگزین شد. پیرو این امر، هم رکورد تورم در ایران شکست، هم نرخ بازار آزاد شروع به افزایش کرد و اینک به ۶۰ هزار تومان رسیده است. جالب اینکه الان دوباره جماعتی راه افتادهاند که دقیقا مثل حذف ۴۲۰۰، دلار ۲۸۵۰۰ نیز باید حذف شود و دلار ۶۰ هزار تومان جایگزین شود! لابد کمتر از یک سال بعد نیز، خواهند گفت دلار ۶۰ هزار تومان باید حذف شده و دلار ۱۰۰ هزار تومان بازار آزاد به رسمیت شناخته شود. این مسیر، انتها ندارد...
یکی دیگر از اقدامات پر سر و صدای خاویر میلی، اجازه انعقاد قرارداد در داخل آرژانتین به دلار آمریکا بود. روزنامه بوینس آینس هرالد، روز ۳۰ آذر ۱۴۰۲ گزارش داد که خاویر میلی، انعقاد قرارداد به دلار آمریکا را قانونی کرده است. این اقدام، یعنی یک کشور رسما ناموس اقتصادش، یعنی پول ملیاش، را از حیز انتفاع ساقط کند. در تعریف پول گفته میشود که پول سه ویژگی دارد: ۱-معیار سنجش ۲-ذخیره ارزش ۳-وسیله مبادله. دولتی که اجازه بدهد هر عنصر دیگری غیر از پول ملی، این سه کارکرد را در اقتصادش داشته باشد، یعنی در حال نابودی پول ملی خود است.
امروز شنیدم وزارت نفت، در آستانه روز ملی شدن صنعت نفت، یک قرارداد عظیم با شرکتهای داخلی برای تولید روزانه ۴۰۰ هزار بشکه نفت بسته است که بسیار خوشحالکننده بود. اما قسمت اسفبار این ماجرا، انعقاد این قرارداد به دلار آمریکاست. ما نمیتوانیم قراردادهای رسمی و دولتی را به دلار ببندیم، بعد فریاد اعتراض سر دهیم که چرا در تهران رستورانها به دلار غذا میفروشند و پزشکان به دلار خدمات میدهند!
جنگ اقتصادی آمریکا علیه ما، برای تضعیف ارزش ریال است که بارها و بارها در بیان مقامات آمریکایی به این موضوع تصریح شده است.
فروش مواد اولیه ایرانی یعنی محصولات نفتی و پتروشیمی و فلزات به داخل کشور به دلار آمریکا، توزیع اسکناس دلار بین مردم توسط بانک مرکزی، انعقاد قراردادهای اقتصادی به دلار آمریکا، به معنی این است که ما به دست خودمان داریم دلار را در خاک ایران معیار سنجش، ذخیره ارزش و وسیله مبادله میکنیم. یعنی به دست خودمان داریم ریال را نابود میکنیم.
رهبر حکیم انقلاب اسلامی در حکم تنفیذ آقای رئیسی، یکی از مطالباتی که مطرح فرمودند، این بود که سیاست تقویت پول ملی را به جد دنبال نمایند. مسیری که آقای رئیسی تا امروز پیموده، خلاف این جهت بوده است. آقای رئیسی الحق و الانصاف انسان پاک و شریف و مخلصی است. دوندگی زیاد میکند، میان مردم زیاد میرود، ذرهای در این بشر کبر و نخوت وجود ندارد. اما اینها کافی نیست. ما امیدواریم که ایشان در مهلت باقیمانده از دولت سیزدهم، در جهتگیریهای اقتصادی خود، یک تجدیدنظر جدی کنند. ما عزت و سربلندی و موفقیت ایشان را میخواهیم.
@syjebraily
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 چرا اکثر بچههای مدرسۀ رسول خدا (ص) خراب شدند ؟
💚 مهمترین قانون مدرسۀ پیامبر(ص)
🟢 استاد پناهیان
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🌺 "بهاران" خجسته باد
بهار دلها، بهار معنویت و بهار طبیعت مبارک
🗓 سال ١۴٠٣، سال "جهش تولید با مشارکت مردم"
🪴🌹🪴🌹🪴🌹🪴🌹🪴
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عقلانیت»
🔔 "همهٔ" واقعیت را ببینیم
🇮🇷 امام خامنهای (حفظه الله) :
🔹سال ۱۴۰۲ مثل همه سالهای دیگر زندگی، انباشته بود از شیرینیها و تلخیها، از خواستهها و ناخواستهها، این طبیعت دنیا و طبیعت زندگی است.
🔹در مسائل داخلی کشور پیشرفتهای چشمگیر علمی، پیشرفتهای فنّاوری، تولیدات زیربنایی که در سراسر کشور انجام گرفته است، این جزو شیرینیها و خبرهای خوش بود. از سویی دیگر، مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم جزو خبرهای تلخ بود.
🔹در مسائل خارجی تحرّک بینالمللی دولت در عرصههای گوناگون اقتصادی و سیاسی جزو خبرهای شیرین و حوادث مطلوب بود و تلختر از همه حوادث حادثهی غزّه بود که جزو مسائل مهمّ بینالمللی ما است، و حادثهای تلختر از آن امسال ما نداشتیم.
@Aqlaniyyat
17.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🔔🚨 حرف حقی که پازل دشمن را تکمیل میکند
👆 بسیار عالی. ببینید.
@Aqlaniyyat