eitaa logo
«عقلانیت»
364 دنبال‌کننده
973 عکس
1.5هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
«سنگرخانواده» 💫 چرا "سنگر" خانواده؟؟ 🇮🇷 امام خامنه ای : نظام خانواده سنت الهی است. اما دشمنان بشریت که همان جریان سرمایه داری بین المللی و صهیونیستی است تصمیم به نابودی بنیان خانواده در جهان گرفته اند، بنابر این باید برای حفظ و تقویت ارکان نظام خانواده در جامعه، همت گماشته شود. ( 97/12/7 ) 📌 مسئولان و مدیرانی که با عدم انجام وظایف قانونی شان، نه تنها عامل ولنگاری فرهنگی در جامعه شده ، بلکه با حمایت از ناهنجاریهای اخلاقی و ابزارهای گسترش آن در جامعه، به نام آزادی! ، شادی! و اینکه مردم را به زور نباید به بهشت برد، میخواهند مردم را به زور به جهنم ببرند!!! ، خواسته یا ناخواسته در خط صهیونیستهای جنایتکار و چپاولکران عالم عمل میکنند.
«عقلانیت» 🇮🇷 حجت‌الاسلام آل‌هاشم نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز با حضور در سالن پورشریفی تبریز، بازی تیم‌های فوتسال مس سونگون و گیتی پسند اصفهان را از نزدیک تماشا کرد.
هدایت شده از چند کلام حرف حساب !؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روشنگری بیسابقه استاد حسن عباسی درباره برخی اقدامات جدید ظریف....‼️ اراک ٣ اسفند ٩٧ 👤 حسن عباسی به .👇 Join🔜 @chandkalam http://eitaa.com/joinchat/3970498560C6174df1b40
«عقلانیت» ⛔️ مارشال بیلینگزلی، رئیس FATF که همزمان سمت معاون وزیر خزانه داری آمریکا ( فرماندهی جنگ اقتصادی علیه ایران ) را نیز بعهده دارد، در پاسخ به نمایندگان کنکره آمریکا، مبنی بر چگونگی مقابله با دور زدن تحریمها توسط ایران، گفت: باید مصرانه از ایران بخواهیم لوایح مرتبط با FATF در این کشور تصویب شود. وی در شهریور ماه، همزمان با اوج گیری قیمت دلار در ایران، به نمایندگان کنکره آمریکا گفته بود: تلاشهای ما همراه با سوء مدیریت و فساد اقتصاد ایران، هم اکنون به نتایجی دست یافته است. ریال ایران اکنون دو سوم ارزش خود را از دست داده است. ⭕️ خوان زاراته معاون سابق مدیریت مبارزه با تروریسم در وزارت خزانه داری آمریکا نیز گفته بود، « برای قرار دادن ایران در تنگنا و سختر کردن شرایط برای این کشور، به حضور کامل در FATF نیاز است» 📌 با این صراحت بیان دشمنان ملت، چرا غربزده ها، بالاخص " آخوند انگلیسی" بر پیوستن به FATF اصرار میکنند؟؟ !!
«عقلانیت» 🍁 کُره ای ها از برجام بدفرجام ما درس گرفتند و با آمریکا توافق نکردند، اما خالقان برجام همچنان بر پیوستن به توافق ننگین FATF اصرار دارند!! 📌 حقیقت این است که نه حماقت، حدّی دارد و نه خیانت !!
«عقلانیت» 🍂 غربزدگان در حالیکه برای دفاع از FATF هیچ استدلالی ندارند، عوامفریبانه بازی رفراندوم را مطرح میکنند تا جبران دستان خالی شان در حمایت از خواسته دشمن باشد. (‼️)
«عقلانیت» «آصفری» عضو سابق کمیسیون سیاست خارجی مجلس: 🍁 زنگنه در مجلس نهم در پاسخ به اینکه چرا با وجود مشتریانی که حاضرند به قیمت اوپک از ما نفت بخرند، تحریم‌ها را دور نمی‌زنید؟ جواب داد که آقای روحانی اجازه نمی‌دهد و می‌خواهد که همه مسائل از مسیر برجام حل شود. (‼️) 🍁 در خبر دیگری آمده بود که مانع اصلی اجرای دستور صریح و موکد رهبری برای ساماندهی فضای مجازی، شخص رئیس جمهور است. 📌 راس جریان نفوذ ، " آخوند انگلیسی" است که بزرگترین بازیگر اجرای نقشه دشمن است.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
16.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نظر حجت‌الاسلام قرائتی درباره جایگاه مجمع تشخیص مصلحت نظام fna.ir/brz7wk @Farsna
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افشای دروغ دیگری از موافقان FATF اظهارات تامل‌برانگیز دکتر "حجت عبدالملکی" درباره تحریم‌های آمریکا و پیوستن به FATF : دروغ است که اگر عضو FATF نشویم، دنیا با ما کار نمی‌کند
«عقلانیت» ⭕️ آیا میدانید : 🔴 مقر FATF (مبارزه با تروریسم) و مجمع منافقین (تروریست های قاتل بیش از 17 هزار ایرانی) هر دو در پاریس است❓❓‼️
«عقلانیت» 🍁 تیر ماه 97، هلند دیپلماتهای ما رو اخراج کرد، اکنون پس از هشت ماه سکوت و ارسال پیام ذلت به اروپا !! ، آقای ظریف که میگه « ما طبق فرمایش رهبری، منتظر اروپا نماندیم»!! ، با اخراج دو دیپلمات هلندی اقدام متقابل میکنه!!! 📌 آیا دلیل این تاخیر 8 ماهه جز این بود که منتظر بسته اروپایی بودید؟؟ !! 📌 دروغگویی رو از غربزده ها بگیری، نابود میشن.
«عقلانیت» ⭕️ علنی شدنِ هشدار هشت ماه پیش مقام معظم رهبری به دولت مبنی بر معطل نگه نداشتن کشور و شرطی نکردنِ مردم و بازار به تصمیمات اروپاییها توسط دفتر رهبری، نشان میدهد که گویا هیچ کس در دولت، گوشش بدهکار نبوده است!! بی‌شک علنی شدنِ این مسئله برای مطالبه کردن آن از سوی مردم، خواص جامعه و رسانه‌ها (بالاخص صدا وسیما) است تا همه بدانند اشکال کار از کجاست و کسی نتواند بار دیگر با توسل به عملیات روانی و فریب افکار عمومی، خسارت برجام را دوباره در حوزه‌ای دیگر تَکرار کند! و آنرا تصمیم نظام بخواند!! (اقتباس از، مهدی قاسم‌زاده)