جراح ماهی آبی(بلو تانگ)...😍
Blue tang fish...😍
معمولا جراح ماهی ها مستعد بیماری ایک(سفیدک)می باشند که در صورت تغذیه مناسب و نداشتن نوسانات دمایی و شوری گرفتار این بیماری نخواهند شد...جراح ماهی ها رفتگران تانک های مرجانی محسوب می شوند که با حذف جلبک های مزاحم چهره آکواریوم شما را زیباتر می کنند...داشتن ماهی های این خانواده برای هر آکواریومی ضروری می باشد...بهتر است در برنامه غذایی آنها حتما جلبک های ورقه ای را بگنجانید و دقت کنید تا تنوع غذایی را حتما رعایت کنید...استفاده از انواع ویتامین ها(مولتی ویتامین و ویتامینc)در برنامه غذایی جراح ماهی ها ضرورت دارد...همچنین استفاده از عصاره سیر را نیز در برنامه غذایی آنها بگنجانید..هرگز آنها را در تانک های نانو نگهداری نکنید و بهتر است که حجم تانک شما متناسب با نوع و گونه ای که نگهداری می کنید باشد...جراح ماهی ها به فضای شنای زیادی برای مانور دادن احتیاج دارند ،در نتیجه شعاع و دامنه حرکتی آنها وسیع می باشد...جراح ماهی ها در تانک های نانو دچار استرس شده و به راحتی آسیب میبینند...علت درگیر شدن آنها به بیماری ایک نداشتن لایه موکوسی بر روی پوست بدن آنها می باشد...تانک های حاوی جراح ماهی ها باید دارای صخره و مخفیگاه های فراوان باشد تا ماهی بتواند در هنگام احساس ترس یا خطر به آنجا پناه ببرد...در غیر اینصورت دچار استرس شده و به راحتی آسیب میبیند
نگهداری از آنها برای افراد مبتدی و تازه کار و یا تانک های تازه تاسیس مناسب نمیباشد...جراح ماهی ها در دسته ماهی های چرنده قرار میگیرند...جراح ماهی ها بسیار فعال و پر جنب و جوش هستند
#جراح_ماهی
🐬@Aquatics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید چطوری یخ میخوره 🙊😂
#نهنگ_بلوگا
🐬@Aquatics
🔴سالپ دریایی چه موجودی است...؟
سالپها شباهت زیادی به عروس دریایی (تخم عروس دریاییها) دارند چون بدن ژلهای مانند دارند، اما از شاخه تونیکات ها(Tunicata)هستند. تونیکاتها شاخهای از موجودات دریایی هستند که نسبت به عروس دریاییها، بیشتر به انسانها نزدیکاند.
سالپها در طبقه Phylum chordata قرار میگیرد (تونیکات زیر شاخه این طبقه میباشد
#سالپ
🐬@Aquatics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گیاه گراسیلاریای قرمز
Red gracilaria plant
سطح نگهداری:متوسط
نورمورد نیاز:متوسط(بین ۷ تا ۹ هزار کلوین)
جریان آب:متوسط و رو به زیاد
دما:۲۲ الی ۲۷ درجه سانتیگراد
خلق و خو:صلح طلب
مناسب رفیوجیوم:بله
مناسب داخل تانک اصلی:بله
املاح مورد نیاز:کلسیم،منیزیم،عناصر کمیاب،پتاسیم،آهن
در اصل یک ماکرو جلبک مقاوم میباشد(macro algae)و از آنجایی که ماهیان گیاه خوار علاقه چندانی به خوردن آن نشان نمی دهند و از طرفی مصرف نیترات و فسفات بالایی دارد میتوان جایی در تانک اصلی را برای آن در نظر گرفت(در صورتی که از سیستم رفیوجیوم بهره میبرید بهتر است که از این گیاه در داخل رف استفاده کنید)که جریان آب به صورت مستقیم به آن بخورد...در صورت حصول شرایط مناسب گیاه مقاومی است که بهترین گزینه برای مصرف نیترات،فسفات و سیلیکات میباشد...همینطور پناهگاه مناسبی برای انواع موجودات ریز و سخت پوستانی چون گاماروس و انواع پادها میباشد...
#جلبک
#گیاه_گراسیلاریای_قرمز
🐬@Aquatics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شقایق هادونی سبز نئون...😍
Neon green hadoni anemone...😍
معمولا شقایق های هادونی زیر انواع نور های مختلف واکنش های مختلف خواهند داشت و یک طیف نوری را به نمایش خواهند گذاشت که ممکن است با رنگ اصلی آنها فاصله داشته باشد اما اگر میخواهید رنگ واقعی آنها را ببینید و لذت ببرید حتما باید از یک سیستم نوری با کیفیت از یک برند معتبر بهره ببرید(ترجیحا این برند میتواند شامل نورهای رادئون،هایدرا،اورفک و کسیل باشد).
#شقایق_دریایی
🐬@Aquatics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرجان اسکولی بیلدینگ اپل
تو خانواده مرجان های اسکولیمیا بیلدینگ اپل ها کمیاب تر و صد البته زیباتر هستند...خاستگاه بیلدینگ اپل ها استرالیا هست و درست به همین دلیل در دسته گرون ترین ها هستند...👌
#مرجان_دریایی
🐬@Aquatics
مرغ دریایی یا یاعو از تیرهٔ پرندگان دریایی در راسته سلیمسانان شامل ۱۰۰ گونه در ۲۲ سرده است که گونههای مختلفی از جمله پرستوی دریایی و آبشکاف دارد.
رنگ پرهای این پرنده خاکستری کم رنگ است. نوک آن باریک و سیاه و پاهایش قرمز تیره است. مرغ نوروزی کوچک پس از سه سال بالغ میشود.
#مرغ_دریایی
🐬@Aquatics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حیرت پژوهشگران: طوطی دریایی هم از ابزار استفاده میکند
برای نخستین بار صحنهای ثبت شده که در آن یک طوطی دریایی برای خاراندن بدن خود از تکهای چوب استفاده میکند.
#طوطی_دریایی
🐬@Aquatics
عروس دریایی
بیولومینسانس ژله ها کاربردهای متفاوتی دارد.
یکی از کاربردهای اصلی بیولومینسانس عروس دریایی برای دفاع از خود است. آنها از این نور برای ترساندن یا گیج کردن شکارچیانی که ممکن است سر راهشان قرار بگیرند استفاده می کنند.
از طرف دیگر، آنها همچنین از نورتابی زیستی خود برای جذب و فریب طعمه خود استفاده می کنند. آنها با درخشش درخشان خود، گاهی شبیه زئوپلانکتون ها (جانوران دریایی کوچک) به نظر می رسند که به آسانی طعمه خود را فریب می دهند.
#عروس_دریایی
🐬@Aquatics
📸ماهی اوپایک گونه بسیار عجیب، زیبا و کمیاب است. اولین ماهی کشف شده خون گرم در اقیانوس است که همواره دمای خود را بالاتر از دمای آب حفظ میکند.
#ماهی_اوپایک
🐬@Aquatics
هدایت شده از قاصدک
🧡✨نظم و برنامه ریزی و برکت زمانی برات مهمه⁉️
⚪️✨جذابیت و آداب معاشرت عالی برات مهمه⁉️
🧡✨خودسازی و آرامشت برات مهمه⁉️
🧡✨اگه جوابت بله هست با لبخند وارد کانال خودسازی و نظم ما شو
⚪️✨یه جمع انرژی مثبت 600 هزار نفره
🧡✨پاییزت رو با ما گرم و دلنشین کن
⚪️✨روی لینک زیر بزن و وارد شو👇
https://eitaa.com/joinchat/1634271298C2b479acc30