eitaa logo
صفرتاصدعربی l بیات
8.1هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
237 ویدیو
7 فایل
‌﷽ 🔹محمدهادی بیات ✍🏻 نویســنده و پژوهشگر 👨🏻‍🎓 کارشناس قرآن و حدیث 🧑🏻‍🏫 مــدرّس‌ ادبیات عربی 😎 صِفر تا صَد قواعد عربی✌️ 🎬 آموزشها: eitaa.com/Arabi0_100/286 📚 کتابها: eitaa.com/Arabi0_100/7685 ⭐️ رضایت: @Rezayat0_100 👤 پشتیبان: @Admin0_100
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. خدمت به حافظین ، جز افتخار چیزی دیگه ای نیست. 😊 چشم ادامه میدم 👇👇 .
7 در ابتدای شروع کار لغوی، باید از کتب دو زبانه (عربی ـ فارسی) استفاده کنید. و رفته رفته، پس از مهارت پیدا کردن در و ، می تونید از کتــب لغتِ تک زبانـــــــــــــه (عربی) که دقیق ترن، هم استفاده کنید🌱 .
8 ☑️ ❶ از جمله کتب لغتی که به فارســـی شده و در ابتـــــــــــــــــدای مسیر، خیلی قابل استفاده و مناســـــــــــــــــــــــــــــــــبه، میشه به «» اشاره کرد ✅ این محصول سالها تــــلاش شماری از اساتیدِ «مجمع اللغة العربیـــــة» در مـصره که با کارِ گروهی و بلند مدّت تونستن اثـــــــــــــــری بسیار دقیق، کامل و منـــــــــظّم و در عین حال مختصر تولید کنن🌱 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9 نقطۀ مقابل «المعجم الوســـــیط»، کتابِ « فی اللغة» هست که استفاده ازش رو اصلا توصیه نمی کنیم ❌ این هم به زبان فارسی شده و به دلیل خصوصیّاتی مثل اختصار، نظــــــــــمِ داخلی، استفاده از تصــاویر، ذکر اصطلاحــاتِ مربوط به علوم و... شهرت زیادی پیدا کـــرده؛ اما... .
10 امّا: چون این کتاب توسط یک کشیش نوشته شده و مســـــــــــــیحی بودن مؤلّف، در محتوای کتاب بی تأثیر نبوده😯 پس اگه به این کتاب مراجـــــــــــعه کردین، باید حواستون باشه تا تحت تاثیر عقاید مؤلف قرار نگیرید 😰 تا در فهم مفاهـیم دچار التقاط نشین😦 .
11 ☑️ بذارید یه مثال بزنم👇 📌 در و : زهد در اسلام یعنی بی رغبتی به دنــــیا. جوهری؛ عالِم لغوی مسلمان مینویسه: «الزُّهْدُ: خلافُ الرَّغبةِ »؛ ابن ســیّده هم می نویسه: «الزُّهْدُ فى الدّيـــــــن خاصَّةً: ضدُّ الحِرْص على الدُّنيا»🌱 اما «لوئیس معلوف» در المنجد، زهد رو مطابق با تعالیم مــــعنا کرده و مینویسه: «زَهَدَ: تَـــــــــــرَكَ الدُّنْيا لِلتَّخَلّي لِلْعِبادَةِ»؛ یعنی زهد به مــعنای ترک امور دنیا برای پرداختن به عبـــــــادت است😳 📚 ر.ک: الصحاح؛ المحکم و المحیط؛ المنجد .
12 پس طبق تعالیم زاهد یعنی شخصی که زراعت و صنعت و امــــــور زندگی اش رو رها کرده تا عبادت کنه در حالیکه به هــــیچ عنوان چنین چیزی رو زهد نمی دونه❌ زهد یعنی: در متن زندگی و در عیــن برخورداری از نعمت های مادّی، به دنیا دل نبندی! ✅ و اتفاقا اینه که سخته و مبارزه با نفس میخواد! پس اگه کسی صرفا به مراجعه به المنجد اکتفا کنه، نمی تونه فهم درستی از قرآن و روایات داشتـه باشه و مشترکات بین اسلام و مسیحیت رو طبق تعالیم ترجمه میکنه🙁 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13 💬 ❸➊ 📌 در آثارشون به این نکته اشاره داشتن و میگن: «بعضى خيال میکنند كه فلسفه زهد اين است كه كار دين از كارهايى از قبيل تجارت و زراعــت و صنعت جداست و هركدام از آنها به دنــــــيايى جداگانه تعلّق دارد. كار دين عبادت است و كار دنيا كسب و تجــارت و زراعت و صنعت و مديريت و امــــــثال اينها، و زهد يعنى رو آوردن از كار به كــار ‏. زهد را به همين مفـــــــهومى كه عرض كردم معنى كرده است كه درســــــــــــــت مفهوم است». 📚مجموعه آثار، ج‏25، ص463 🎯 صفر تا صد ادبیّات عربی: 📱@Arabi0_100
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا