eitaa logo
کانال هواداران استاد رائفی پور🇵🇸
2.1هزار دنبال‌کننده
20.3هزار عکس
19.4هزار ویدیو
234 فایل
🌹 سلام 👌حتما اسم استاد رائفی پور را شنیدید 🔴از شما #دعوت می کنم‌ واردکانال استاد بشید و ازمطالب #جذاب بهره ببرید👇 @Araefipourfans پیام ناشناس 👇 https://harfeto.timefriend.net/17333635462296
مشاهده در ایتا
دانلود
11.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداحی تایلندی‼️ مداحی نوجوان تایلندی در حسینیه معلی ؛ نگاه کن به این چشمای بادومی که یکیش اشک و یکیش خونی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سید حسن نصرالله: اولین باری بود که در حیات خودم می دیدم کسی (حاج قاسم) از خوشحالی به این شدت گریه کند 🔹در بخشی از مستند "کان معنا" سید حسن نصرالله از لحظه شلیک موشک به ناوچه اسرائیلی در دوران جنگ های ۳۳ روزه می‌گوید؛ 🔹نزدیک غروب بود و دیگر نمی‌شد بیش از آن سخنرانی تلویزیون را به تعويق انداخت، در حین پخش زنده برگه ای به دستم دادند که در آن نوشته شده بود همین الان موشک با موفقیت به ناوچه اسراییلی برخورده کرد، همان را در تلویزیون گفتم. 🔹بیرون که آمدم دیدم همه گریه می کنند. حاج قاسم هم به شدت گریه می کرد. اولین باری بود که در حیات خودم می دیدم کسی از خوشحالی به این شدت گریه کند.
4_5992397607568149779.mp3
5.38M
🎧 «از مدینه تا نینوا» ◾️این کتاب به تاریخ و حوادث عزیمت امام حسین علیه‌السلام از مدینه تا کربلا پرداخته است. ◾️ فصل هفدهم
🔴🔵 تشرف سید بحرالعلوم و ارزش گریه بر امام حسین علیه السلام 🌕 سید بحرالعلوم (ره ) به قصد تشرف به سامرا تنها براه افتاد. در بین راه راجع به این مساله , که گریه بـر امـام حسین (ع ) گناهان را مى آمرزد, فکر مى کرد. همان وقت متوجه شد که شخص عربى که سـوار بـر اسـب اسـت بـه او رسـید و سلام کرد. بعدپرسید: جناب سید درباره چه چیز به فکر فرو رفته اى ؟ و در چه اندیشه اى ؟ اگر مساله علمى است بفرمایید شاید من هم اهل باشم ؟ 🔹 سـیـد بـحرالعلوم فرمود: در این باره فکر مى کنم که چطور مى شود خداى تعالى این همه ثواب به زائریـن و گریه کنندگان بر حضرت سیدالشهداء (ع ) مى دهد, مثلا در هرقدمى که در راه زیارت بـرمـى دارد, ثواب یک حج و یک عمره در نامه عملش نوشته مى شود و براى یک قطره اشک تمام گناهان صغیره و کبیره اش آمرزیده مى شود؟ آن سوار عرب فرمود: تعجب نکن ! من براى شما مثالى مى آورم تا مشکل حل شود. سـلـطـانـى بـه همراه درباریان خود به شکار مى رفت . در شکارگاه از همراهیانش دور افتاد و به سـخـتى فوق العاده اى افتاد و بسیار گرسنه شد. خیمه اى را دید و وارد آن خیمه شد. در آن سیاه چـادر, پیرزنى را با پسرش دید. آنان در گوشه خیمه عنیزه اى داشتند (بز شیرده ) و از راه مصرف شیر این بز, زندگى خود را مى گرداندند. وقـتى سلطان وارد شد, او را نشناختند, ولى به خاطر پذیرایى از مهمان , آن بز را سربریده و کباب کردند, زیرا چیز دیگرى براى پذیرایى نداشتند. سلطان شب را همان جا خوابید و روز بعد, از ایشان جدا شد و به هر طورى که بود خود را به درباریان رسانید و جریان را براى اطرافیان نقل کرد. در نـهـایت از ایشان سؤال کرد: اگر بخواهم پاداش میهمان نوازى پیرزن و فرزندش راداده باشم , چه عملى باید انجام بدهم ؟ یکى از حضار گفت : به او صد گوسفند بدهید. دیگرى که از وزراء بود, گفت : صد گوسفند و صد اشرفى بدهید. یکى دیگر گفت : فلان مزرعه را به ایشان بدهید. سـلطان گفت : هر چه بدهم کم است , زیرا اگر سلطنت و تاج و تختم را هم بدهم آن وقت مقابله به مثل کرده ام . چون آنها هر چه را که داشتند به من دادند. من هم باید هرچه را که دارم به ایشان بدهم تا سر به سر شود. 🔹 بعد سوار عرب به سید فرمود: حالا جناب بحرالعلوم , حضرت سیدالشهداء (ع ) هرچه از مال و منال و اهـل و عـیـال و پـسر و برادر و دختر و خواهر و سر و پیکر داشت همه را در راه خدا داد پس اگر خـداونـد بـه زائرین و گریه کنندگان آن همه اجر و ثواب بدهد, نباید تعجب نمود, چون خدا که خـدائیش را نمى تواند به سیدالشهداء (ع )بدهد, پس هر کارى که مى تواند, انجام مى دهد, یعنى با صـرف نظر از مقامات عالى خودش , به زوار و گریه کنندگان آن حضرت , درجاتى عنایت مى کند.در عین حال اینها را جزاى کامل براى فداکارى آن حضرت نمى داند. چون شخص عرب این مطالب را فرمود, از نظر سید بحرالعلوم غایب شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکته های معنوی / تنهایی‌های انسان‌ انسان موجودی تنهاست و نمی‌تواند تنهایی‌اش را جز با خدا برطرف کند. بهترین رفاقت‌ها با آدمها در این دنیا، در نهایت طوری می‌شود که باز انسان به تنهایی خود بازمی‌گردد. تنهایی انسان تقصیر کسی نیست، نباید دنبال مقصر بگردیم. انسان فقط با خدای خودش انس می‌گیرد و از تنهایی بیرون می آید. (علیرضا پناهیان)
🌷امام زمان علیه السلام: زمین، هیچ گاه، از حجّت خالى نخواهد بود؛ چه آن حجّت ظاهر باشد و چه پنهان. 📗کمال الدین، ج۲ ص۵۱۱
ارتباط متقابل روح و بدن آیت الله تبریزیان : 🍀 ما در طب اسلامی به ارتباط روح وبدن قائل هستیم چون در بحث تعادل اخلاط اربعه این مسئله وجود دارد که در صورتی که تعادل این اخلاط از بین برود علاوه بر بیماری های جسمی، می تواند منشا ایجاد بیماری های روحی باشد . 🍀 برای مثال عقیده ما بر این است افرادی که عصبانی هستند صفراوی مزاج هستند وخود خلط صفراء باعث ایجاد حالت (روحی) همچون عصبانیت، استرس، دلشوره، عجله، مخالفت با بسیاری از امور، و تکبر می شود. بنابر این هر چند حالات بالا همانند حالات عصبانیت، استرس و... جزو حالات اخلاقی هست اما ارتباط مستقیمی با خلط صفراء دارد. 🍀 راجع به انسان های سودایی ویژگی هایی همچون وسواس زیاد، داشتن تردید در انجام امور را دارا می باشند این انسان ها بیشتر در معرض افسردگی هستند، ولی در عین حال این افراد، افراد سنگین، وزین وباوقار وعاقبت اندیش هستند ونسبتاً دارای نظرات مثبت (بر پایه تعقل) هستند . بنابراین اخلاط دیگر همچون سوداء که در بالا ذکر شد می تواند روی اخلاق ورفتار انسان اثر جدی داشته باشند . 🍀 بنابراین یک پیوستگی بین بیماری های روح وبیماری های جسم وجود دارد . 🍀 افرادی که دموی مزاج هستند (غلبه خون دارند) از ویژگی این افراد این است که همیشه حالت سرخوشی دارند، افراد دست ودلبازی هستند (بخشنده هستند)، همچنین این افراد ممکن است اعمال غیرمنتظره را نیز بیشتر از بقیه انجام می دهند . 🍀 طبق فرمایش روایات وائمه وپیامبر از ما خواسته شده این طبایع چهارگانه را به حالت تعادل نزدیک کنیم و اجازه ندهیم یکی از این طبایع چهارگانه بر ما غلبه کند (زیرا سبب بروز بیماری روحی وجسمی ) می گردد. ❔حال سوال پیش می آید برای مثال شخصی که صفراوی مزاج است چگونه عصبانیت خود را کنترل کند ؟ ✅ در مورد اینکه فرض می گیریم فردی صفراوی مزاج است وحالت عصانیت دارد دو نوع راه کنترل عصبانیت وجود دارد: شخصی که صفراوی مزاج است این شخص ذاتاً انسان نسبتاٌ عصبانی است، یک روش کنترل عصبانیت این است که این شخص روی خود کار کند وعصبانیت خود را کنترل کند (از روش افزایش قدرت اراده و...) و روش راحت تر این است که با تنظیم نوع مواد غذایی و یا دارویی که صفرا را از بین می برد صفرا را مهار کند و از ریشه این حالت عصبانیت را از بین می برد که روش دوم پایدارتر وموثرتر است . 🌷 همه می دانند کسی که روزه میگیرد هم از نظر معنوی به مرحله بالاتری می رسد هم از نظر جسمی سلامتی بیشتری را کسب می کند زیرا پیامبر (ص) می فرماید: روزه بگیرید تا سالم شوید، روزه هم سلامتی جسمی می آورد هم ایمان، باور، اعتقاد، ارتقاء معنوی را سبب می شود . 🌷 ما می بینیم گناه، وجرم وجنایت در ماه رمضان کمتر می شود وروزه داری تاثیرات قوی بر سلامتی رفتاری وجسمی است. 🌷امروزه تمام دنیا اثر روزه بر ایجاد سلامتی، اثر روزه بر روی روح وروان را پذیرفته اند واثرات مثبت این عمل (روزه داری) که سفارش پیامبر و دین ما بوده است در تمام دنیا منعکس شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ روزانه ما چه مقدار فریب می‌خوریم؟ 💢 اگر با نگاه انتقادی به عملکرد این روزهای رسانه‌ها نگاه نکنیم، همین‌گونه ما را فریب خواهند داد.
🌹مرحوم علامه مجلسی: اگر انسان به طب نقل شده از ائمه اطهار(علیهم السلام)عمل کند، به بیماری مبتلا نمیشود، زیرا آنان عالِم به خواص خوردنیها و سبزیها و چیزهای دیگر هستند.