❖ دیدار آقای عباس موزون (تهیه کننده برنامه زندگی پس از زندگی) با جناب استاد مؤیدی از شاگردان سلوکی آیت الله سعادت پرور (۱۴۰۱/۲/۱۸)
• به گزارش کانال «عارفانه»، برخی توصیه های استاد مؤیدی در این دیدار بدین شرح است:
« کار شما خیلی خوبه الحمدلله. خدا بیش از پیش صدق و اخلاص بهتون عطا کنه. این برنامه خیلیها را الحمدلله نجات داده، این کم نیست. صدق و اخلاصتون را در این زمینه تا میشه بالا ببرید. سلّمکم الله. معمولا برنامههاتون رو میبینم و دعاتون هم میکنم. برنامه شما باعث شده که خیلیها باورشان بیاد پس از این عالم هم خبری هست. هرچه خبر هست پس از این عالمه. در این عالم هیچ خبری نیست. کار، کار خیری است، فقط کوشش کن شیطان ازت نگیره؛ همین! این را خیلی مراقب باش. کار خوب و پر نورانیتی هم هست. خدا انشاءالله بیش از پیش توفیقتان بده. حسن ظن شما بوده اومدید سراغ ما؛ ما کسی نیستیم. از اینکه دیدمت خوشحالم، چون برنامهات رو دوست دارم. تا میشه این برنامهات رو ول نکن که به برنامه دیگهای بپردازی. همین کم نیست، انشاءالله همینجور ادامه بدید ».
• توجه: واضح است که منظور استاد، تایید کامل برنامه و تایید همه جزئیات مشاهدات مهمانها نیست؛ کما اینکه در بسیاری از بیاناتشان، به امکان تصرف خیال و شیطان در مشاهدات مثالی و برزخی اشاره نموده اند. لذا تایید ایشان نسبت به برنامه، بیشتر از باب ایجاد باورمندیِ آخرت در میان مردم بوده است.
@Arefane
عارفانه
متن گزارش کامل و رسمی بهزودی از «توحید تشیع» به آیدی @ShiaTowhid منتشر خواهد شد.
چالش های معرفتی مواجهه با تجربه های نزدیک به مرگ در صدا و سیما.mp3
21.58M
❖ نشست اول| چالشهای معرفتی مواجهه با تجربههای نزدیک به مرگ در صدا و سیما
• در این برنامه - که نگاهی داشت به برنامه تلویزیونی زندگی پس از زندگی که از شبکه چهار پخش می شود - نظرات اهل معرفت نسبت به مرگ و مسائل پیرامونی آن و نیز تجربیات تجربهگران توسط استاد امینی نژاد، محقق عرفان اسلامی بررسی شد.
@Arefane
چالش های معرفتی مواجهه با تجربه های نزدیک به مرگ - نشست دوم.mp3
37.74M
❖ نشست دوم| چالشهای معرفتی مواجهه با تجربههای نزدیک به مرگ در صدا و سیما
• در این برنامه - که نگاهی داشت به برنامه تلویزیونی زندگی پس از زندگی که از شبکه چهار پخش می شود - توضیح مختصری از مباحث جلسه قبل ارائه شد و سپس جناب استاد امینی نژاد به پاسخ پرسش های مطرح شده از سوی مخاطبین پرداختند.
@Arefane
❖ شیخ محمود شبستری، اثر قویم عرفانی و شاهکار هنریِ «منظومه گلشن راز» را در سنّ ۳۰ سالگی سروده و در سنّ ۳۳ سالگی (۷۲۰ ه.ق) وفات نموده است! پیکر وی در زادگاهش شهرستان شبستر در آذربایجان شرقی مدفون است.
• تصویر، مربوط به خوشنویسیِ آخرین مصرع گلشن راز شیخ محمود شبستری است:
غرض زین جمله آن کز ما کند یاد
عزیزی گویدم رحمت بر او باد
به نام خویش کردم ختم و پایان
الهی عاقبت محمود گردان
@Arefane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❖ علامه طباطبایی(ره) میفرمود: گاهی راجع به یک آیه یا مطلبی سطرها و یا صفحهها مینویسم؛ بعد مراجعه میکنیم [میبینیم] که در یک بیت شعر اهل معرفت، با بیان لطیف و زیبایی ذکر شده است.
• در محضر ارباب معرفت، ص ۶۵۰.
(تأليف استاد رخشاد به نقل از آیت الله سعادت پرور)
• کلیپ| بیت شعری سرودهی علامه طباطبایی که توسط خود ایشان قرائت میشود:
من خَسی بیسر و پایم که به سیل افتادم
او که میرفت مرا هم به دل دریا بُرد
@Arefane