eitaa logo
عارفانه
61.9هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
9.4هزار ویدیو
61 فایل
🌾 خدایا مرا به آنچه که میل تو باشد هدایت کن. استفاده از مطالب کانال «همراه با لینک» بلامانع است. 💯👈تبلیغات ارزان 👇 https://eitaa.com/joinchat/1796079798C454a6986bd
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شرح دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان 💠اللهمّ وَفّقْنی فیهِ لِموافَقَةِ الأبْرارِ وَ جَنّبْنی فیهِ مُرافَقَةِ الأشْرارِ وَ آوِنی فیهِ بِرَحْمَتِکَ الی دارِ القَرارِ بِالهِیّتِکَ یا إلَهَ العالَمین. 💠خدایا، مرا در این ماه به همراهی و همسویی با نیکان توفیق ده و از هم نشینی با بدان دور بدار و به حق رحمتت به خانه آرامش جایم ده، به خدایی خودت ای معبـود جهانیان. 🔰 ______________________ @Areffane «»
🌕 فضیلت و ثواب روز شانزدهم ماه مبارک رمضان برای روزه داران این روز طبق روایت پیامبر اکرم صل الله علیه و آله و سلم : 🌺 روز شانزدهم، خداوند این پاداش را به شما مى دهد که وقتى از قبر بیرون آمدید، شصت حلّه به شما عطا مى کند که بپوشید و ناقه اى مى فرستد که بر آن سوار شوید و ابرى را روانه مى کند که در برابر گرماى آن روز بر سر شما سایه افکند. 📚 امالی صدوق /مجلس دوازدهم/ص۴۹ ______________________@Areffane «»
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷 امام صادق (عليه السّلام) فرمود : ✍ هر گاه كسالت يا سردردى به رسول خدا (صلّى اللّه عليه وآله) دست مى‌داد ، دست ها را مى‌گشود و و معوّذتين (الفلق و الناس) را مى‌خواند و دست ها را به صورت مى‌كشيد، پس اش برطرف مى‌شد. 📖 سنن النّبى ، علامه طباطبایی (ره) _______________ ➬@Areffane «»
🔻 امام صادق سلام الله علیه فرمودند: هر كس در هر روز هفت مرتبه بگويد: «اَلْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى كُلِّ نِعْمَةٍ كَانَتْ أَوْ هِيَ كَائِنَةٌ». شكر نعمتهاى گذشته و آينده را نموده باشد. 📚 ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، ص۵۳ _______________ ➬@Areffane «»
✅ رسول خدا (صلی الله علیه و آله):بهترین مردان امت من، کسانی هستند که نسبت به خانواده خود خشن و متکبر نباشند و بر آنان ترحم و نوازش کنند و به آنان آزار نرسانند. 📚مکارم الاخلاق ص ۲۱۶ _______________ ➬@Areffane «»
🌷جهت رفع بی برکتی پول🌷 👈 در مدینه مردی بود به نام ابوالقمقام روزی نزد امام علیه السلام رسید و از بی برکتی روزی اش شکایت کرد. حضرت به او فرمود در آخر دعایت بعد از نماز صبح ده مرتبه بگو : 🌹🍃 سُبْحَانَ‏ اللَّهِ‏ الْعَظِيمِ‏ وَ بِحَمْدِهِ‏ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ‏ وَ أَتُوبُ‏ إِلَيْهِ‏ وَ أَسْأَلُهُ مِنْ فَضْلِهِ 🍃🌹 👈 او می گوید بر این عمل مداومت کردم قسم به خدا مدتی نگذشت که خبر آوردند در فلان بادیه مردی از اقوامم از دنیا رفته و به غیر از من ندارد من نیز رفتم و میراثم را گرفتم و 4 ثروتمند شدم 📚 منبع : بحار الانوار ج ۹۲ ص ۲۹۴ _______________ ➬@Areffane «»
💠 از امام صادق (علیه السلام) است که بر هیچ مومنی چهل روز نمی گذرد مگر این که گرفتار وسوسه می‌شود پس دو رکعت نماز بخواند و از آن به خدا پناه برد و از آن حضرت آدم (علیه السلام) به خداوند از حدیث نفس شکایت کرد جبرئیل نازل شد و گفت: 🍃لا حَوْلَ وَلاقُوَّةَ الّا بِالله🍃 آدم آن را گفت و حدیث نفس از او برطرف شد و این اصل نزول جمله لا حول و لاقوه الا بالله است 📙 مکارم الاخلاق ص ۳۲۸ _______________ ➬@Areffane «»
ختمی از سوره توحید برای در امان بودن از کل بلایا✨ ✴️از مرحوم حاج اسماعیل دولابی نقل شده است که : 👈در رحم مادر در یک کیسه آب قرار داشتیم که آسیبی به ما نرسد . 👈در دنیا هم اگر هر روز شش بار سوره قل هو الله احد را به بالا و پایین و جلو و عقب و راست و چپ مان بخوانیم داخل کیسه ای می شویم که آسیبی به ما نمی رسد. 📚مصباح الهدی، مهدی طیب، صفحه۲۷۵ _______________ ➬@Areffane «»
💠حضرت رسول(صلی‌الله‌علیه‌وآله) فرمود: هرکه می‌خواهد خداوند در قیامت اعمال زشتش را بر او عرضه نکند و پرونده گناهانش را نگشاید، باید این دعا را بعد از هر نماز بخواند: 💢اللّٰهُمَّ إِنَّ مَغْفِرَتَكَ أَرْجَىٰ مِنْ عَمَلِى، وَ إِنَّ رَحْمَتَكَ أَوْسَعُ مِنْ ذَنْبِى، اللّٰهُمَّ إِنْ كَانَ ذَنْبِى عِنْدَكَ عَظِيماً، فعَفْوُكَ أَعْظَمُ مِنْ ذَنْبِى، اللّٰهُمَّ إِنْ لَمْ أَكُنْ أَهْلاً أَنْ أَبْلُغَ رَحْمَتَكَ، فَرَحْمَتُكَ أَهْلٌ أَنْ تَبْلُغَنِى وَتَسَعَنِى، لِأَنَّهَا وَسِعَتْ كُلَّ شَىْءٍ، بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.🌿🌹 خدایا! همانا آمرزش تو از عمل من امیدوار کننده‌تر و مهربانی تو از گناه من گسترده‌تر است، خدایا! اگر گناهانم نزد تو بزرگ است، گذشت تو از گناه من بزرگ‌تر است، خدایا! اگرچه شایسته دست‌یابی به رحمت تو نیستم، امّا رحمت تو سزاوار است که به من برسد و مرا فراگیرد، زیرا رحمتت همه‌چیز را فراگرفته است، به‌حق مهربانیت، ای مهربان‌ترین مهربانان ___________ @Areffane «»