eitaa logo
عارفانه
61.9هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
9.4هزار ویدیو
60 فایل
🌾 خدایا مرا به آنچه که میل تو باشد هدایت کن. استفاده از مطالب کانال «همراه با لینک» بلامانع است. 💯👈تبلیغات ارزان 👇 https://eitaa.com/joinchat/1796079798C454a6986bd
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
899K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
『 🔹نمازشب خوان عذاب قبر نداره!! حجت الاسلام رفیعی __________________________ ➬@Areffane «»
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
♻️🌐👈رزرو تبلیغات👉🌐♻️ ادمین تبلیغات👈@Yassin_1234 پست زیر تبلیغ موقت است👇
✨⭕️برای باز شدن ، چه کنیم👇 https://eitaa.com/joinchat/3396731618C8c4665f82d 🎙 استادعالی
🔴☘ سخت ترین گره هایی که با این روش می شود بازش کرد...عملی که برکات عجیبی در زندگی انسان دارد... 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/4102488294Cab9a8da2e9 برای مشاهده وارد شوید👆
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امام زمانت رو دوست داری؟ قدرت براش بیار 🔰 __________________________ ➬@Areffane «»
💎پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: يا أبا ذرٍّ، اِغتَنِمْ خَمسا قَبلَ خَمسٍ: شَبابَكَ قَبلَ هَرَمِكَ، و صِحَّتَكَ قَبلَ سَقَمِكَ، و غِناكَ قَبلَ فَقرِكَ، و فَراغَكَ قَبلَ شُغلِكَ، و حَياتَكَ قَبلَ مَوتِكَ اى ابوذر! پنج چيز را پيش از پنج چيز غنيمت شمار: جوانيت را پيش از پيريت و تندرستيت را پيش از بيماريت و توانگريت را پيش از تهى دستيت و آسودگيت را پيش از گرفتاريت و زندگيت را پيش از مردنت 📖ميزان الحكمه جلد13 صفحه 170 ______________________ @Areffane «»
☀️ امام حسن مجتبی (علیه‏‌السلام) : ✨ هشت نصیحت امام حسن مجتبی علیه السلام 1⃣ بخشش آن است که اما و اگری پیش از آن نباشد و منت گذاری درپی آن نیاید. 2⃣ بخشندگی پیش از درخواست از بزرگ‏ترین بزرگواری‏‌هاست. 3⃣ گناه را با کیفر مداوا مکن و در میان آن دو، راهی برای عذر خواهی بگذار. 4⃣ شوخی هیبت را می‏‌بلعد. 5⃣ انسان ساکت بر هیبت و وقار خود می‌‏افزاید. 6⃣ آن کس که از او چیزی بخواهند، آزاد است تا آن زمان که وعده دهد. و برده است، تا آن زمان که به وعده عمل کند. 7⃣ فرصت زودگذر است. و به کندی و سختی دوباره به دست می‏‌آید. 8⃣ نعمت‏ها تا زمانی که هستند ناشناخته‌‏اند و هنگامی که رخت بربستند، شناخته می‏‌شوند. 📚 معانی‌الأخبار، ص۲۵۷، ح۲ ______________________ @Areffane «»
💠 امیرالمومنین (علیه‌السلام): هرکه در دین خود دقت نظر داشته باشد، شرافت او در روز قیامت بزرگ خواهد بود. 📚تصنیف غرر/ حدیث ۱۴۲۵ ______________________@Areffane «»
🌷 امام صادق (عليه السّلام) فرمود : ✍🏼 هر گاه كسالت يا سردردى به رسول خدا (صلّى اللّه عليه وآله) دست مى‌داد ، دست ها را مى‌گشود و و معوّذتين (فلق و ناس) را مى‌خواند و دست ها را به صورت مى‌كشيد ، پس اش برطرف مى‌شد. 📖 سنن النّبى ، علامه طباطبایی (ره) ______________________ @Areffane «»