300048660009154_5798693354157900840.mp3
زمان:
حجم:
1.65M
فضائل مولایم امیرالمومنین حضرت علی ع
گوش کنید☝️😍😍
@Asheghan_Amiralmomenin
🌴🌴🌴
کانال ܫߊܢܚ݅ܧߊࡍ߭ ܥ݆ܣߊܝܥܘ ܩܫࡎࡐܩܢ ܫܠࡅ࡙ܣܩܢ ߊܠܢܚܠߊܩܢ
@Asheghan_Amiralmomenin
✨✨✨✨✨
✨✨✨🌸🍃
🔸 قرآن مجید در موارد مختلف و متعددی توکل بر خدا را از ویژگی های افراد باایمان می داند و می فرماید: .
." وَ عَلَى اللهِ فَتَوَکَّلُوا إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنینَ" برخدا توکل کنید اگر ایمان دارید. (مائده، 23)
🔸 جبرئیل (ع) در پاسخ به سؤال پیامبر (ص) از او درباره توکل بر خداوند متعال فرمود: دانستن این مطلب که مخلوق نه زیانى مىزند و نه سودى مىرساند، نه اعطا مىکند و نه جلوگیرى مىکند و برکندن چشم امید از خلق
🔸 هرگاه بنده چنین باشد، دیگر براى احدى جز خداوند کار نمیکند و امید و بیمش از کسى جز خداوند نیست و چشم طمع به هیچ کس جز خدا ندارد و این است توکل.
🔸 از این رو است که خداوند در آیات دو و سه سوره مبارکه طلاق می فرماید: "وَ مَنْ یَتَّقِ اللّهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجًا وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَی اللّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللّهَ بالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللّهُ لِکُلِّ شَیْءٍ قَدْرًا"؛
🔸 "هر کس پرهیزکاری کند، خداوند راه خروجی برای رهایی وی از مشکلات قرار می دهد و از طریقی که گمان ندارد، روزیش را می رساند و هر کس بر خدا اعتماد کند و کار خود به وی وا گذارد، خدا برای او کفایت است.
همانا خدا فرمان خویش را به نتیجه میرساند و آنچه را که بخواهد تخلف ندارد. راستی که خدا برای هر چیزی قدر و اندازه ای معین کرده است."
🔸 و نیز در آیه 159 سوره مبارکه آل عمران می فرماید:
. "فَإِذا عَزَمْتَ فَتَوَکَّلْ عَلَی اللّهِ"؛ "(ای پیغمبر!) همین که عزم کردی و تصمیم گرفتی، به خدا اعتماد کن و کار خود را دنبال کن."
🔸 از امیرالمومنین (ع) نقل شده است که فرمودند: توکل بیزاری و برکناری از حول و قوه است و منتظر شدن است به آنچه قدر می آورد
🔸 شخصی از امام رضا (ع) درباره سخن خدای متعال که می فرماید "و من یتوکل علی الله فهو حسبه" سؤال کرد؛ حضرت (ع) فرمودند: ."توکل درجاتی دارد که یکی از آنها این است که در هرکاری که به تو مربوط است به خداوند اعتماد کنی و از آنچه که نسبت به تو انجام می دهد خشنود باشی و بدانی که او جز خیر برای تو نمی خواهد و بدانی که حکمت در این است که کارت را به او واگذارکنی و دیگر اینکه به این امر ایمان داشته باشی که خدا چیزهایی می داند که تو از آنها بی اطلاعی و باید علم آنها را به خدا واگذار نمایی و به غیر اعتماد نداشته باشی."
🔸 پیامبر اکرم (ص) فرمودند: "هر کس به خدا منقطع شود، خدا هر نیازمندی را از او کفایت می کند و هر کس به سوی دنیا منقطع شود خداوند او را به آن واگذار می کند."
@Asheghan_Amiralmomenin
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🌸«یا رب فرج امام ما را برسان»🌸
💠امیرالمؤمنین علیه السلام بر منبر کوفه فرمودند :
👈🔸همانا در ورای شما فتنه هایی تاریک و کور خواهد آمد که جز انسانهای * نومه * کسی از آن نجات پیدا نخواهد کرد .
🔹🌷عرض شد : یا امیرالمؤمنین علیه السلام نومه چیست ؟
🔸فرمودند : آن کس که مردم را می شناسد ولی مردم او را نمی شناسند .
🔹💥 و بدانید که زمین از حجت خدای عزیز و جلیل خالی نمی ماند ولی به زودی خداوند چشمان خلقش را از دیدار او کور خواهد ساخت، به خاطر ظلم و ستم و اسرافی که آنان نسبت به خود روا می دارند و اگر زمین حتی یک ساعت از حجت خدا خالی بماند . زمین اهل خود را فرو خواهد برد .🍃
🔸🌴 اما بدانید که آن حجت خدا در آن زمان مردم را می شناسد ولی مردم او را نمی شناسند .
همچنان که حضرت یوسف علیه السلام مردم را می شناخت ولی آنها او را نمی شناختند
🔹 ☄سپس حضرت این آیه را تلاوت کردند :
«حسرت و افسوس بر این بندگان که پیامبری بر ایشان فرستاده نشد مگر اینکه همواره او را به مسخره گرفتند ».
🔹*👈 نومه : منظور از نومه کسی است که در فتنه ها خاموش باشد .🔸🔹
📚 سوره یس آیه 30
📚 غیبة نعمانی
📚 بحارالانوار، ج٥١ ، ص١١٢
@Asheghan_Amiralmomenin
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
@Quran_Mediaترتيل جزء02 - پرهيزكار www.jea.ir .mp3
زمان:
حجم:
6.84M
🌺ترتیل جزء دوم قرآن کریم 🌺
#حکمت شماره ۳۷ 🌴
شرح و تفسیر در کانال 👇
همراه با #نهج_البلاغه 🌸🌼🍀