┈┈••✾❀🕊💚🕊❀✾••┈┈
📜 #خطبه #امام سجاد(ع) در #مسجد #شام👆👆👆
#بخش_هشتم
#محرم
#خطبه_امام_سجاد_ع
#شام
#اسارت
#عاشقان_چهارده_معصوم_علیهم_السلام
#قرارگاه_بسوی_ظهور
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┈┈••✾❀🕊💚🕊❀✾••┈┈
📹اتفاقی عجیب هنگام ظهور امام زمان (عج)
#دادکست
#کانال_عاشقان_چهارده_معصوم_علیهم_السلام
#قرارگاه_بسوی_ظهور
.
20.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌴شب زیارتی امام حسین(ع)
🍃ساحل چشمامو از بچگی دریا کردم
🍃خودمو با گریه تو قلب حسین جا کردم
🎤 #حسین_سیب_سرخی
⏯ #شور
🌷 #صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
🌷 #شب_جمعه
.
1_43797787.mp3
3.24M
دعای ندبه
چه قدر از قافله دور ماندهای!
گهگاه که یاد ندبه خوانی میافتی،
با خودت میگویی؛
چه قدر از قافله دور مانده ای!
وقتی میبینی عده ای هر صبح جمعه به ضریح انتظار دخیل بسته اند،
معتکفند،
و با چشمانی سرشار از چشمه های اشک و دستانی گره شده به ضریح، غربت مولایشان را ندبه میکنند!
#عاشقان_چهارده_معصوم_علیهم_السلام
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🌺🍂🍃🍂🌺🍂✨
🍂🍃🌺
🍃🍂
✨
#خدایا ...
همان گونہ ڪہ چشم هایمان را از خوابـــ بیدار کردے،
قلب هاے ما را از غفلتــ بیدار ڪن.
و همان گونہ ڪہ جهان را به نور صبح منور گرداندے،
زندگے مان را به نور هدایت #مهدی «عج» منور بگردان.
بنویس براے ما پاڪ شدن گناهان و پوشش عیوب و نرمےقلوب و بر طرف شدن غم ها و آسان شدن ڪارها را.
#شب و روزمان را سرشار از
خیر و بخشش و مغفرت و توفیق و استواری و استقامت بر صراط بندگیاتــ قرار بده.
#عاشقان_چهارده_معصوم_علیهم_السلام
#قرارگاه_بسوی_ظهور
✨
🍃🍂
🍂🍃🌺
🌺🍂🍃🍂🌺🍂✨
#عشق_یعنی...
♡|عِشق یَعنے نام زیباےِ حُسین
♡|عِشق یَعنے سَروَرَت باشَد حُسین
♡|عِشق یَعنے دَم بِه دَم گُویے حُسین...
#یا_حضرت_عشق
#عاشقان_چهارده_معصوم_علیهم_السلام
#قرارگاه_بسوی_ظهور
با سلام خدمت همه همراهان عزیز.
در بزرگداشت علامه گرانقدر علامه مجلسی، با این عالم وارسته بیشتر آشنا شویم
التماس دعا🌹
#علامه_محمد_باقر_مجلسی
#با_علما
#عاشقان_چهارده_معصوم_علیهم_السلام
#قرارگاه_بسوی_ظهور
آفتابی بر منبر 🌹
مجلسی که در مدرسه ملا عبدالله به اقامه نماز و تدریس اشتغال داشت بعد از رحلت پدر بزرگوارش در مسجد جامع اصفهان به اقامه نماز و درس دادن مشغول گشت.سید نعمت الله جزایری که نامی ترین شاگرد اوست ، می گوید:با آنکه در سن جوانی به سر می برد چنان در علوم تتبع کرده بود که احدی از علمای زمانش به آن نرسیده بودند. هنگامی که در مسجد جامع اصفهان مردم را موعظه می کرد هیچ کس فصیح تر و خوش کلام تر از او ندیدم . حدیثی که شب مطالعه می کردم چون صبح از او می شنیدم چنان بیان می کرد که گویی هرگز آن را نشنیده ام . تواضع و بزرگمنشی او چنان بود که بسیاری از بزرگان حوزه برای نشان دادن ارادت خود به او و شناساندن ارزش علامه به طلاب جوان گاهی به پای درس ایشان حاضر می شدند.
#علامه_محمد_باقر_مجلسی
#با_علما
#عاشقان_چهارده_معصوم_علیهم_السلام
#قرارگاه_بسوی_ظهور
علامه و پاداش سلطان حسین 🌹
پس از مرگ شاه سلیمان درباریان و خواجه سرایان ، حسین میرزا (سلطان حسین )را بر تخت نشاندند.شاه در وقت تاج گذاری چنانچه مرسوم بود شمشیر را به کمر او ببندد ، علامه مجلسی را پیش خواند و درخواست کرد که این تشریفات را او انجام دهد. شاه رو به علامه کرد و گفت : به ازای این خدمت چه تقاضایی داری و چه پاداشی می طلبی ؟
علامه چیزی را گفت که عظمت روح بلند و دیدگاه وسیع سیاسی او را نشان داد. وی بر سه نکته تاکید ورزید. سه نکته ای که ملتهای بزرگ با آرمانهای متعالی را به زانو در می آورد و در غبار ذلت و خواری را بر چمشان می نشاند:فساد، تفرقه و بی تفاوتی نسل جوان ! پس ((رو به شاه کرد و گفت : تقاضا دارم شاه فرمانی صادر کند و نوشیدن مسکرات ، جنگ میان تفرقه ها، همچنین کبوتربازی را نهی فرماید. شاه با رضایت خاطر پذیرفت و فوری فرمانی را به همان مضمون صادر کرد.))علامه همچنین او را ترغیب کرد که فرمانی دیگر برای طرد صوفیان از شهر امضا کند.
علامه علاوه بر مبارزه با صوفیان با کشیشان دربار، بیگانگان ، نمایندگان موسسات و شرکتهای غربی به مبارزه با بت پرستان پرداخت . روزی به علامه مجلسی خبر دادند که بت پرستان در شهر اصفهان در خانه ای بتی قرار داده اند و برای نیایش و پرستش آن بت به آن خانه می روند. علامه بعد از تحقیق و آگاه شدن از محل بت فتوای خراب کردن آن را صادر کرد.
#علامه_محمد_باقر_مجلسی
#با_علما
#عاشقان_چهارده_معصوم_علیهم_السلام
#قرارگاه_بسوی_ظهور
سفر با سلاح قلم 🌹
علامه هیچگاه در سفر، قلم - این سلاح حوزوی - را از خود جدا نمی ساخت و همواره آن را چون دل خویش صیقل می داد و با آن به راز و نیاز می پرداخت علامه جلد بیست و دوم بحار الانوار را در نجف اشرف بعد از مراجعت از سفر حج تالیف نمودو در مراجعت از سفر خراسان در بین راه ترجمه خطبه امام رضا(ع ) و رساله و جیزه رجب را نگاشت .هنگام سفرهای علامه طلاب فرصت را غنیمت می شمردند و با او همراه می شدند تا در فضایی ساده و دوستانه سعادت واقعی را در کلام او جستجو کنند .
هنگامی که علامه شرح اربعین را به اتمام رساند یکی از فضلای اهل سنت بعد از دیدن کتاب از راه انصاف و محبت گفت : ما گمان می کردیم پایه علمی علامه مجلسی منحصر به ترجمه کتاب از عربی به فارسی است تا اینکه کتاب ((اسماء و العالم )) بحار و ((شرح اربعین )) او را دیدم ، دانستم که علامه مجلسی دانایی است که مافوق او در علم منصور نمی باشد.
#علامه_محمد_باقر_مجلسی
#با_علما
#عاشقان_چهارده_معصوم_علیهم_السلام
#قرارگاه_بسوی_ظهور
#عاشقان_چهارده_معصوم_علیهم_السلام
#قرارگاه_بسوی_ظهور