Haj Mahmood Karimi - Salam Man Be Hossein (128).mp3
6.36M
#ناله_حزین
سلام من به حسین و به کربلای حسین... ❤️❤️❤️
داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود... 💔😭
#کریمی
🔰 رحمت خدا بر این والدین
🔻 امام صادق (ع) فرمودند: «رحمت خدا بر کسی که فرزندش را در نیکیها یاری کند.» راوی پرسید: چگونه در نیکی یاری کند؟ امام فرموند: «آنچه را در توان اوست و انجام میدهد، بپذیرد و از آنچه در توان او نیست و انجام نداده است درگذرد و او را به کارهایی که در توانش نیست وادار نسازد و بر او سخت نگیرد». اما چرا نباید بر کارهای کودکان ایراد گرفت و آنها را سرزنش کرد؟ زیرا کوتاهی و اشتباهات کودکان و نوجوانان اغلب از سر «ناتوانی»، «جهل» و «بیتجربگی» آنهاست. ایراد گرفتن و سرزنش آنها نه تنها این کمبودها را جبران نمیکند، بلکه بر ابهام آنها میافزاید و اگر سرزنش تکرار شود آثار منفی بر جای خواهد گذاشت.
سیره تربیتی پیامبر و اهل بیت. دکتر سید علی حسینی زاده. صفحه ۱۶۲ و ۱۶۳
#تربیت_فرزند
#نکته_ها
#روایت
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 چجوری تاثیرمون روی بچه ها بیشتر از رسانه باشه؟
🔻 فرمول طلایی پیام رسانی در سه چیز است. اول کاری کنید بچههایتان عاشقانه دوستتان داشته باشند. برای اینکار باید آنها را خوب بشناسید و تا ۷ سالگی خوب از آنها اطاعت کنید. لازمه این کار این است که به تمام ظرایف دوست داشتنیهای آنها توجه کنید. مثلا بعضی از بچهها از لباس یا دمپایی خیس بدشان میآید. باید به این نکات توجه کرد. شناخت و توجه به ظرایف و ویژگیهای بچهها باعث عشق ورزیدن آنها به شما میشود. دوم اینکه آن چیزی که میخواهید بچهها انجام ندهند خودتان انجام ندهید. بچه ها باید احساس کنند شما حاضرید به خاطر آنها از چیزی که خیلی دوست دارید، بگذرید. مثلا بچه باید حس کند و ببیند که بابای من از اخبار ۲۰:۳۰ یا مسابقه شهرآورد یا ... به خاطر من گذشت! این به بچه نشان میدهد تصویر جایگاه یک در زندگی نیست. نکته سوم اینکه تمام مواردی که بیان شد را انجام دهید اما در کنار همه اینها برای بچههایتان دعا کنید. اگر میخواهید الگوی بچههایتان باشید و بچهها شما را بپذیرند مِنَ الَّيْلِ فَتَهَجَّدْ بِهِ نافِلَةً لَكَ عَسى أَنْ يَبْعَثَكَ رَبُّكَ مَقاماً مَحْمُوداً. مقام محمود یعنی رسانه را کنار میزنید و کسی میشوید که بچهها شما را میبینند و اطاعتتان میکنند.
استاد مجید اسماعیلی. دوره تربیت رسانه
#کلیپ
#تربیت_رسانه_ای
#تربیت_فرزند
#استاد_اسماعیلی
نبایدهای تنبیه کودک 👇
کودکان زیر سه سال را تنبیه نکنید
تنبیه برای نقض مقررات و ارزشها اعمال می شود، نه برای ضعف مهارتها که نیاز به تمرین دارند (مثل افتادن یک پارچ سنگین از دست کودک)
کودک در اشتباهات غیرعمد، لازم است بدون هیچگونه سرزنشی تنها به جبران بپردازد؛ مثلا مواد ریخته شده را از زمین جمع کند، حتی اگر این کار را نمی تواند کامل و تمیز انجام دهد، خودتان بعدا آنرا کامل کنید.
⛔ تنبیه بدنی برای هیچ رده سنی نباید باشد و لذا منظور از تنبیه غیر فیزیکی است.
🗣 دو صد گفته چون نیم کردار نیست!
🔻در تربیت فرزندان به این ضرب المثل معروف دقت داشته باشیم: دو صد گفته چون نیم کردار نیست!
بیش از گفتن، ما باید مفاهیم را با عملمان به فرزند آموزش دهیم. مثل یاد دادن اعداد و جمع و تفریق در ابتدایی، که بچه ها مدام با استفاده از دستهایشان و میوهها و شمردن آنها، اعداد را یاد میگیرند.
🔻مثلا مفهوم نظم را باید با عمل به بچه ها نشان داد. باید نظم را در ما حس کنند. فرض کنید شما با اتاقی به هم ریخته و نمازی که سر وقت و نظم خاصش نمیخوانید، بچه را توصیه به نظم میکنید، مسلم است که این رفتار اثر کلام شما را خیلی پایین میآورد. اگر آنچه ما به فرزندانمان میگوییم با آنچه آنها از ما میبینند با هم متفاوت باشد، نباید توقع بهترین نتیجه را در تربیت فرزندانمان داشته باشیم.
#تربیت
#نکته_ها
#استاد_پناهیان
نشانی جلسه خانواده:کنار گذرسمت راست اتوبان ذوب آهن به سمت فلاورجان.خ وحدت به طرف جولرستان. انتهای جولرستان سمت راست (به سمت درچه)بعد از عبور از پل رودخانه.سمت راست(حدود ١ کیلومتر).اردوگاه شهدای درچه
نشانی جلسه از سمت درچه:
درچه. خ نواب صفوی. فرعی ٧۵. انتهای فرعی اردوگاه شهدای درچه